Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudjam hogy miket (143 db)

A vak nők honnan tudják, hogy mikor menstruálnak? És azt honnan tudják, hogy ha rendellenesen van meg nekik, és azért mennek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia! hát szerintem te is érezni szoktad azt ha meg jön..vagy nem?? Amúgy meg vannak kötelezõ vizsgálatok biztosan eljárnak oda is..vagy épp sürübben nem tom igazából..

Szia! hát szerintem te is érezni szoktad azt ha meg jön..vagy nem?? Amúgy meg vannak kötelezõ vizsgálatok biztosan eljárnak oda is..vagy épp sürübben nem tom igazából..
Mindenki érezni szokta a megelõzõ tüneteket, illetve azt is, hogy folydogál... Ha rendellenesen van meg nekik, azt meg onnan tudják, hogy õk is tudják, hogy milyen nap van (ha más nem, a televízióból, vagy onnan, hogy megmondja nekik valaki), illetve létezik hangosnaptár is. Innen.

Azok az énekes, akik nem tudnak kottáról olvasni, hogyan jegyzik fel amit énekelnek, vagy ha el kell énekelniük egy dalt ami valaki más írt, akkor honnan tudják hogy mit kell énekelni?

Az énekesek 90%-a nem tud kottát olvasni

Legjobb válasz: Erre találták fel a relatív szolmizációt? :P Nem kell hogy tudják. Az macerás. Meghagyják a zenészeknek. Vesznek egy hangvillát, az adja nekik a kamara "á" hangot. Ha már skáláztak életükben, akkor bebírják állítani segítségével maguknak a hegfekvést. Szolmizálásnál a lényeg, a hangviszonyok memorizálása. Egymáshoz képest hogyan is helyezkednek el, függetlenül hogy az énekes épp milyen hangfekvésben, azaz hangnemben énekel. Vagy ha hallottál már Guidó "kezérõl" ? (Lényeg hogy õ értette.) Remélem inkább hasznos volt mint nagyképû.

Erre találták fel a relatív szolmizációt? :P Nem kell hogy tudják. Az macerás. Meghagyják a zenészeknek. Vesznek egy hangvillát, az adja nekik a kamara "á" hangot. Ha már skáláztak életükben, akkor bebírják állítani segítségével maguknak a hegfekvést. Szolmizálásnál a lényeg, a hangviszonyok memorizálása. Egymáshoz képest hogyan is helyezkednek el, függetlenül hogy az énekes épp milyen hangfekvésben, azaz hangnemben énekel. Vagy ha hallottál már Guidó "kezérõl" ? (Lényeg hogy õ értette.) Remélem inkább hasznos volt mint nagyképû.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ, gondoltam hogy valahogy így. Meg aki azért tud is énekelni annak nem nehéz (nem úgy mint nekem!) :)

A keresztények honnan tudják, hogy mi való az "ördögtől", és mi nem?

Jézus azt mondta,hogy aki őt követi az még őnála is nagyobb dolgokat fog véghezvinni.Akkor a keresztényeknek képesnek kellene lenniük azokra a kaliberű dolgokra,amiket Jézus is véghezvitt.De alapjaiban irtóznak az ilyen dolgoktól,mert az ördögtől valónak tartják.Ezt honnan tudják? Jézus ilyet nem mondott,hiszen akkor ő sem tette volna meg ezeket a dolgokat.

Legjobb válasz: Az igazi Keresztények onnan tudják, hogy az adott dolgot a Biblia mérlegére teszik, és azon keresztül megvizsgálják. Ha egy kicsit is eltér az Ige tanításától, akkor mint nem Istentõl származó dolgot elvetik.

Az igazi Keresztények onnan tudják, hogy az adott dolgot a Biblia mérlegére teszik, és azon keresztül megvizsgálják. Ha egy kicsit is eltér az Ige tanításától, akkor mint nem Istentõl származó dolgot elvetik.
Nem tudják, ugyanúgy, mint bármely más ember. Ezért közülük néhány, akinek más érve nincs, ha nem tetszik neki, hivatkozik a bibliára. A bibliai idézeteket nem szabad szó szerint, és fõleg a mai gondolatvilágba helyezve érteni. Általában átvitt értelemmel valamilyen erkölcsi helyzetet magyaráznak a hasonlattal.
Onnan lehet tudni, mi van az ördögtõl, hogy megnézed, az adott dolog milyen célt szolgál. Ha önmagadat akarod valami nagynak láttatni, hogy lám, mire is vagyok képes, az biztos hogy nem Istentõl van. Jézus sok embert meggyógyított, de nem gyógyított meg mindenkit? Honnan tudta kit kell meggyógyítson, kit nem? Õ maga mondja el: A fiú önmagától semmit sem tesz. Ha látja az atyát cselekedni, akkor cselekszik õ is. (bocs, hogy nem pontosan idézek, most nincs kedvem keresgetni) Tehát Jézus az atyára figyelt, és csak azt tette amire az Atya vezette. Ha Isten engem egyszer úgy fog vezetni, hogy mondjam egy bénának, álljon fel, meg fogom tenni! És akkor az a béna fel is fog állni! De amíg Isten ilyenre nem kér, magamtól nem teszem, mert csak beégés lesz a vége! A Jézusba vetet hit reményt ad.
Mivel ISTEN kitöltötte szentlelkét/szentszellemét/ minden testre, kérdés hogy élünk -e vele. Ez az egy csatornna amellyel kommunikál az emberekkel. Élõ és ható.
A kérdező hozzászólása: Nevezhetjük szent léleknek végül is.arra gondolok, hogy aki azon dolgok felé fordul mint Jézus, az az addigi énjét félretéve képes lesz más tettekre, amiknek megvalósítását odáig az önzõ, kicsinyes, korlátozottabb énje nem tette lehetõvé.
A szentlélekre gondolsz? Amikor a szentlelket vagyis az üdvözítõt kitöltötte a keresztényekre valóban nagy csodákat tudtak tenni .Mindegyik egy akarattal saját nyelvén prédikálta a Krisztust. Gyógyítottak, halottat feltámasztottak, nyelveken szóltak, démonokat ûztek. A mai világban is vannak olyan emberek akik látomást látnak, prófétálnak, ki mit kap a szentlélek által. Természetesen onnan lehet felismerni hogy Istentõl van-e, ha beteljesedik. Van olyan ember aki ögdögöt ûz a Jézus nevében. Az ördögtõl valónak tartják ezen dolgokat a keresztények, de ha az ördögtõl való lenne akkor meghasonlana önmagában. Mert az ördög , ördögöt nem ûz ki.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok, de miért próbáltok hülyének nézni? ennek semmi értelme, komolyan.most vallásos létetekre megtagadjátok azt, ami a Bibliában van, csak azért, mert nem tudtok mit kezdeni ezzel a kérdéssel? Az adott igerészhez konkrét magyarázat fûzõdik a Bibliában, "Jelekrõl és csodákról" van szó.természetesen a szeretet is nagyon fontos, ez így igaz.a szeretet által tudjuk leküzdeni az egónkat, és ennek egyik következményeként képesek lehetünk olyan, nem hétköznapi dolgok megtételére is, amire Jézus volt képes.De nem a világnak kell ezekkel parádézni, nem azért vannak. 03:59 Ki mondta, hogy "parasztvakítás" a lényeg? én semmi ilyet nem állítottam, hogy mások elõtt kellene kérkednie annak, akinek ilyen képességei vannak.
A Biblia által kiiskolázott lelkiismeretük alapján
Jézus ilyet nem mondott. Ha mégis, akkor az csak arra vonatkozhatott, hogy még több embernek visszük el az Örömhírt. Nem földi, látványos csodákat kell tenni, azokat Jézus is csak úgy mellesleg csinálta. Nem a "parasztvakítás" a lényeg. Az a lényeg, hogy Jézus keresztáldozata, és az iránta érzett szeretet erõt adhat ahhoz, hogy egymással normálisan viselkedjünk. (És ezt egy életen át nagyon kevés hibával csinálni nagyobb dolog, mint jó néhány látványos csoda...) Hogy mi való az ördögtõl, az végtelenül egyszerû: ami a te (ember) dicsõségedet szolgálja, a te nagyságodat növeli, amit te azért csinálsz, hogy a hírneved, az elismertséged, a megbecsültséged nagyobb legyen, az mind-mind az ördögtõl való. Amit Isten dicsõségére teszel, a saját személyedet háttérbe szorítva, az Istentõl való. (Így egyébként a legnagyobb jócselekedet is lehet az ördögtõl való, ha kiállsz melldöngetve az emberek elé, és közlöd, hogy ezt neked köszönhetik ám!) Az ördög szerencsére buta, nem bújik ki a bõrébõl. Könnyen felismerhetõ a munkálkodása, ha azt nézzük, hogy az egónknak mit jelent az adott dolog.
Ezt írtad: Jézus azt mondta, hogy aki õt követi az még õnála is nagyobb dolgokat fog véghez vinni. Erre írtam. Egyébként Jézus ilyet nem mondhatott, mert Õ nála nagyobb dolgokat nem vihet véghez senki.
A kérdező hozzászólása: és elolvastad János 14; 12-14-et? Mert én ebben nem sok utalást találok keresztelõ Jánosra.....
Ezt a kérdésed elsõ mondatára írtam.
A kérdező hozzászólása: 18:49 Ezt kinek írtad?
Bocs de ezt nem Jézus, hanem Keresztelõ János mondta. Máté3:11 Én ugyan vízzel keresztellek megtérésre, de aki utánam jõ, erõsebb nálamnál, akinek saruját hordozni sem vagyok méltó: Õ Szent lélekkel és tûzzel keresztel majd titeket.
A kérdező hozzászólása: 17:30 Köszönöm válaszod! János 14; 12-14-re gondoltam.
A kérdező hozzászólása: 12:51 "Az igazi Keresztények onnan tudják, hogy az adott dolgot a Biblia mérlegére teszik, és azon keresztül megvizsgálják. Ha egy kicsit is eltér az Ige tanításától, akkor mint nem Istentõl származó dolgot elvetik." És mi az a "kicsit is eltérõ"? Jézus azt mondta, hogy aki hisz benne, ugyanazokat a dolgokat megcselekszi, mint õ, sõt ennél nagyobb dolgokat is.Mit jelent az, hogy nagyobb dolgokat? ez nincs konkrétan definiálva a Bibliában, tudtommal.akkor, honnan lehet tudni, hogy mi az elvetendõ, és mi nem? De egyébként a halott feltámasztást, vízen járást, kenyérszaporítást, víz borrá változtatását, kézrátétellel gyógyítást, gyakorolják? mert ezek konkrétumok a Bibliában, és ezekre képesnek kellene lenniük.ezek nem jöhetnek a gonosztól, ha valaki, mint Jézust követõ teszi meg ezeket.
A kérdező hozzászólása: utolsó köszi a választ!

Mit kell tennem ha a lovam szül? Egyáltalán honnan tudjam hogy mikor fog szülni? Ha komplikációk lépnek fel és én nem tudok ott lenni a lónál mit csináljak? Állatorvos lenne, csak nem tudom mikor kéne hivni.

kérlek segítsetek félek hogy elveszítem őt is! :(

Legjobb válasz: elõször is a kanca ellik,másodszor általában megellenek komplikációk nélkül,emberi segítség nélkül. Bértartásban van a lovad?

elõször is a kanca ellik, másodszor általában megellenek komplikációk nélkül, emberi segítség nélkül. Bértartásban van a lovad?
A kérdező hozzászólása: Hát valami olyasmi, egy jó barátomnál van de nekem suliba kell mennem és fel kellene már készülnöm a tz-re de nagyon félek hogy mi lesz ha....nem úgy fog történni ahogy kellene...
ne féljél, a kancák jobban szeretnek egyedül elleni, és általában éjszaka ellenek és a gazdi reggel arra kel, hogy 1 lova helyett 2 lett:)
Elég sokan azért a lovuk mellett vannak, mikor ellik a ló, de legalább kétpercenként ellenõrzik a vége felé. Az ismerõsöd ért a lovakhoz? Mert akkor nem lesz semmi baj.
A lovakat nem olyan könnyû ellenõrizni, ahogy elõttem írták. :-) Nem szeret társaságban elleni, még vissza is tudja tartani az ellést, ha túl sok a zavaró körülmény. A lovak döntõ többsége éjjel ellik, sötétben és magányban, gond nélkül és nem is szabad állandó ránézegetéssel megzavarni. Szerencsére az ellési komplikáció igen ritka dolog. Normál esetben gyorsan és könnyen megvan a csikó. Az ellés jeleit jól láthatod akár már napokkal elõbb, de aznap biztosan. A csecsén megjelenik az ún. viaszcsepp, ami úgy néz ki, mintha a csecsei gyertyaviasz bevonatot kaptak volna. A farokrépa mellett kétoldalt beesik, általában igen látványos ez is. A kanca toporog, keresi a helyét, esetleg már az abrakját is otthagyja. Az esetek nagy többségében a tulaj úgy fekszik le este, hogy X számú lova van és úgy ébred reggel, hogy X plusz 1. :-)
Ne idegeskedj az én paccom mikor utoljára ellett semmi gáz nem volt sõt soha nem volt ellési bajom lovakkal. :) Kedves pacim mikor utoljára ellet kimentem megnézni olyan 2 óra körül mikor 3 kor kimentem már próbált felállni a csikó. :)
Nekünk az egyik lovunk 3-szor ellet már és nem volt semmi gond a másik pedig 2011 nyarán ellet elõször egy kicsit izgultunk de ott sem történt semmi gond .És szerintem a kancák jobban szeretnek nyugalomban elleni.:)
A kérdező hozzászólása: Ne idegeskedjek?!Semmi gond nem lesz szerintetek?Hát képzeljétek hogy ikercsikók születtek amik meg is haltak!!Még hogy nem lesz semmi-.- õt/õket is elveszítettem, csak mert hallgattam rátok, én bíztam bennetek!:( De azt is tudom hogy ez igazából nem a ti hibátok...de ehhez már nem tudok mit mondani.

Honnan tudjam, hogy mi a baj?

8 hónapos kisfiam nagyrészt még anyatejes. Sokáig átaludta az éjszakát, de mostanában kb. 3-szor felkel cicizni. Fogzás? Szeparációs szorongás? Kevés a tej?

Legjobb válasz: Én már megemésztettem,hogy nem lehet mindig tudni pontosan mi a baj. Ha látod fehéredni, megduzzadni az ínyét, akkor valószínû a foga miatt ébred (sokszor sikítva, nagyon nyûgösen ébrednek ilyenkor a gyerekek). Ha felkel, szöszmötöl, dumál, akkor lehet éhes. Ha szorongás, akkor pedig sír és sír, és már az is megnyugtatja, ha ott vagy mellette. Legalábbis a lányomból kiindulva, nálunk így volt. Napközben is többet cicizik? Ha igen, akkor lehet most több energiára van szüksége, pl. a mozgásfejlõdése miatt. De ezek csak tippek, amíg nem beszél és nem mondja mi baja, addig a megérzésedre tudsz alapozni.

Én már megemésztettem, hogy nem lehet mindig tudni pontosan mi a baj. Ha látod fehéredni, megduzzadni az ínyét, akkor valószínû a foga miatt ébred (sokszor sikítva, nagyon nyûgösen ébrednek ilyenkor a gyerekek). Ha felkel, szöszmötöl, dumál, akkor lehet éhes. Ha szorongás, akkor pedig sír és sír, és már az is megnyugtatja, ha ott vagy mellette. Legalábbis a lányomból kiindulva, nálunk így volt. Napközben is többet cicizik? Ha igen, akkor lehet most több energiára van szüksége, pl. a mozgásfejlõdése miatt. De ezek csak tippek, amíg nem beszél és nem mondja mi baja, addig a megérzésedre tudsz alapozni.
Nekem most lesz 8 hónapos a lányom, és kb 2 hete éjjel 1 és 3 között 20 percenként nyüszörög, sírdogál. Kap cumit és alszik is vissza, de sokszor megébred szegény. Nem tudom, mi lehet, mert nemrég kezdte.
Fiam 7 hónaposan kezdte ezt csinálni, elõtte átaludta az éjszakát. Most 13 hónapos, és kétszer ébred éjjel.. ha pedig jön a foga, akkor óránként :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Hetente kibújik egy foga, és most is útban van kettõ... - emiatt a hozzátáplálás is kínkeserves (konkrétan nem eszik). 2 hete mászik - ezzel elkezdõdött a szeparációs szorongás. A 3 probléma közül azt nem szeretném, ha éhezne...
A kérdező hozzászólása: Ja... a cumit nem fogadja el 4 hónapos korától. Nem szeretném visszaszoktatni rá, bár lehet, hogy ideiglenes megoldásnak jó lenne.

Kiszeretném törölni a gépemről a felesleges dolgokat, de annyi minden van a C meghajtón amiről azt se tudom, hogy mi. Honnan tudjam, hogy mit szabadna ki törölnöm s mit nem?

Legjobb válasz: Megnyitod, és ha nem kell, kitörlöd. Ha nem nyitja meg, és nem tudod mi az, akkor inkább hagyd. Az ideiglenes fileokat is töröld, azok is sok helyet foglalnak.

Megnyitod, és ha nem kell, kitörlöd. Ha nem nyitja meg, és nem tudod mi az, akkor inkább hagyd. Az ideiglenes fileokat is töröld, azok is sok helyet foglalnak.
Ha ezt a progit telepíted, sokat segít a takarításban 1 informatikus http://usite.hu/prg/Revo_Uninstaller_install
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek!!

Ma jött meg először, és azt olvastam, hogy amíg rendszeressé válik akár 2 év is eltelhet! De akkor honnan tudjam, hogy mikor jön meg? VAgy minden nap kell betennem betétet?

Legjobb válasz: Ez egyénenként változó. Beszélgess anyukáddal errõl, hogy neki hogy volt. Valószínûleg nem lesz sok eltérés. Nekem pl. 10 év alatt se állt be rendszeressé. Aztán anyutól rákérdeztem, neki is volt anno ezzel problémája, nekem gyakran jött meg, és volt, hogy nagyon sokáig tartott, neki pedig sokat késett, és gyógyszerrel állt be. Szóval családon belül lehet hasonlóság, amit olvastál, az egy átlagos valami lehet, de mint írtam, egyénenként eltér, úgyhogy anyukáddal mindenképp beszélgess róla, õ segíthet neked. Eddig nem beszélgettetek róla? Én 11 évesen már fel voltam készítve, mire megjött.

Ez egyénenként változó. Beszélgess anyukáddal errõl, hogy neki hogy volt. Valószínûleg nem lesz sok eltérés. Nekem pl. 10 év alatt se állt be rendszeressé. Aztán anyutól rákérdeztem, neki is volt anno ezzel problémája, nekem gyakran jött meg, és volt, hogy nagyon sokáig tartott, neki pedig sokat késett, és gyógyszerrel állt be. Szóval családon belül lehet hasonlóság, amit olvastál, az egy átlagos valami lehet, de mint írtam, egyénenként eltér, úgyhogy anyukáddal mindenképp beszélgess róla, õ segíthet neked. Eddig nem beszélgettetek róla? Én 11 évesen már fel voltam készítve, mire megjött.
Még annál több idõ is eltelhet. Nekem 8 évbe telt, és csak szülés után lett rendszeres. Betétet nem kell mindig betenned, úgyis érezni fogod, ha meg akar jönni.
Amit olvastal, az nem jo, mert mar most is rendszeres lesz remelhetoleg a mensid. Ez normal esetben igy van. Dehogyis kell midennap betenned betetet, ne feljel! Most ird fel magadnak a naptarodba, hogy melyik nap jott meg. Az utolso napot is jegyezd fel, ezt jo ha tudod, sajat magadnak. A kovetkezo mensit majd egy honap mulva varod, azon a napon, amelyiken megjott, csak egy honappal kesobb. Tehat a kovetkezo majd februar 2-an jon meg elvileg. A gyakorlatban lehet hogy mar januar 31-en, de az is lehet, hogy majd februar 3-4-en jon meg. Napra pontosan nem lehet megmondani, de irjad mindig fel, hogy mikor jott meg, es meddig tartott! Ha tudsz, akkor vegyel tisztasagi betetet, olyat ami minden napra valo, ez kisebb mint egy betet, es ezt mindennap a bugyidba ragasztod. Ez nemcsak a mensi miatt jo, hanem amugy is, en is hasznalok, nem is tudnek nelkule lenni. Van illatos valtozata is, nagyon jo, probald ki, DM-ben, Rossmann-ban, vagy meg sok helyen tudsz venni. Napi tisztasagi betet, igy hivjak. A menstruacio akkor szokott napra pontosan megerkezni amikor valaki fogamzasgatlo tablettat szed. Ha neked ez meg nem aktualis, akkor most nem irom le. Ne aggodjal a verzesed miatt, a napok miatt! Ird fel, es kb egy honap mulva jon a kovetkezo! Anyukadnak, vagy akivel elsz, gondolom jelzed, hogy nagylany lettel, es kerjel tanacsot tole, fontos!!! Szia, es buek!
Jó ennyit ér tapasztalati választ írni, máris le van pontozva, pedig igaz. Lepontozó brigád menjen a fenébe.

Mikor hagyjuk abba? Honnan tudjam hogy mikor szeretné hogy abba hagyjam?

A héten mikor a barátn?met megujjaztam, akkor minden jól ment, élvezte is meg minden, de honnan tudjam hogy mikor hagyjam abba neki??? Honnan tudjam hogy mikor szeretné hogy abba hagyjam??? (Fiú vagyok és 16 éves, és még sz?zek vagyunk mind a ketten és nekem ? az els? lány akivel eddig eljutottam és neki is én vagyok az els? és ? is 16 éves.

Legjobb válasz: Ha azt szeretné, hogy abbahagyd, megfogja szépen a kezed, és elveszi onnan. Ez most így hülyén hangzik, de így van. És is régebben így szoktam:D Megfogja a kezed és átteszi pl. a hátára, hogy átöleld:)

Ha azt szeretné, hogy abbahagyd, megfogja szépen a kezed, és elveszi onnan. Ez most így hülyén hangzik, de így van. És is régebben így szoktam:D Megfogja a kezed és átteszi pl. a hátára, hogy átöleld:)
Én olyankor mindíg magamhoz húzom és megölelem, megcsókolom a páromat. De sztem beszélgessetek(pl a nehéz napokon.. akkor nemhiszem hogy pettingeltek.. kövezz meg ha tévedek, puhatold ki, hogy neki, hogy jó, mikor élvezi.. nagyon fontos egy kapcsolatban az, hogy beszélgessttek, hidd el... további jó lakalmakat
Mond neki, hogy szóljon. Nyugodtan mondhatja a lány is, hogy gyorsabban, lassabban, finomabban, erõsebben... Bár mivel mindketten fiatalok vagytok és tapasztalatlanok, ezért ez valószínû föl sem merült bennetek. Mond neki is. A szex közben kötelezõ beszélni.
Szerintem nyugodtan megkérdezheted tõle, hogy meddig csináld neki. De tudod nagyon szeretik a nõk a gondoskodást, a törõdést. Fõleg ilyenkor fontos, mert még szüzek vagytok és nagyon fontos hogy szép emlék legyen az elsõ alkalom :) Ja és ha eljön az alkalom a védekezésrõl se felejtkezzetek el. Beszélgessetek sokat errõl a témáról, hogy kinek mi a jó és meddig. A beszélgetés csak erõsíteni fogja a kapcsolatotokat és ne féljetek nyíltan beszélni.

Nemtudom hogy pontosan melyik nap van peteérésem! Kiszámoltam a ciklus.hu-n hogy kb: mikor van de nekem mikor a peteérést kiszámolta akkor nekem 3-4 napig szurkál a petefészkem! Akkor most honnan tudjam hogy mikor van?

Legjobb válasz: Amit a ciklus.hu kiszámol az csak egy sokéves statisztikai adat.A testünk szerencsére nem úgy mûködik,mint egy számítógép.Inkább vegyél ovutesztet,ha annyira a peteérésedet akarod figyelni.

Amit a ciklus.hu kiszámol az csak egy sokéves statisztikai adat.A testünk szerencsére nem úgy mûködik, mint egy számítógép.Inkább vegyél ovutesztet, ha annyira a peteérésedet akarod figyelni.

Mit tegyek? Honnan tudjam, hogy mit gondol rólam?

A barátommal szeptemberben lesz 2 éve, hogy együtt vagyunk. Kisebb-nagyobb megingásaink voltak, de mindig kitartottunk. Aztán most februárban volt egy bál, amin õ nem volt , de én igen, és az a fiú is, aki egyetemista (a barátom is az) és jóba vagyunk, de az én barátom nem kedveli. Vele voltam egész este, tök jót beszélgettünk , élveztem a társaságát. Májusig nem tudtam kiverni a fejembõl, valahogy mindig ott volt bennem, mert túl szépeket mondott nekem,és megválaszolatlan kérdéseim maradtak vele kapcsolatosan...Megmondta, hogy õ tiszteletben tartja, hogy barátom van, de nagypon szép lány vagyok és jól érezte magát velem. Egyszer nem keresett azóta.Aztán tegnapelõtt megint ott volt ahol én meg a barátom. Õ az õ társaságával én az enyémmel. Egész este néztük egymást. Õ is ittas volt és én is ittam, tehát jobban mertem "szemezni". Egy,ás mellé keveredtünk, de nem beszéltünk egymással, csak õ két lánnyal én meg két fiú barátommal beszélgettem. A végén csak odajött valahogy, miközben ijedten a kabátomat krestem. Ennyi volt , néhány szót beszéltünk, mert akkor megragadta az alkalmat. Tényleg folyamatosan egymásra pillantottunk (remélem nem vittem túlzásba...)

Legjobb válasz: észrevette, hogy nem záródnak szorosan a lábaid, és most kicsit próbálkozik, hát ha van esélye... nem bonyolult

észrevette, hogy nem záródnak szorosan a lábaid, és most kicsit próbálkozik, hát ha van esélye... nem bonyolult
Nem tudhatjuk, hogy õ mit gondol, de a leírtak, alapján tetszel neki. És neked is õ! De van barátod... Szakíthatsz vele, és összejöhetsz ezzel a sráccal. De lenne értelme? Szerintem kerüld a srácot, már 2 éve együtt vagytok a barátoddal, becsüld meg!
Szerintem mérlegeld, hogy mennyire éri meg feladni a jelenlegi kapcsolatodat, mert az elég nyilvánvalónak tûnik a leírtakból, hogy ennek a srácnak bejössz. Neked is bejön õ, ez se kérdéses, ez a te döntésed, próbáld meg kideríteni, hogy ez a srác mennyire akar téged.
A kérdező hozzászólása: hogy deríthetném ki? nem vagyok vele mindennapos kapcsolatban. olyan nehéz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!