Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudjam amit az (27 db)

Hogyan változtassak a külsőmön? Honnan tudjam, mi az ami jól áll, és mi az ami nem?

Szeretném megváltoztatni a küls?met teljesen,mert nem szeretem ahogy kinézek.Min tudok változtatni,és honna tudjam mik azok a dolgok.pl:smink,frizura,ruhák amik jól állnak,és amik nem?

Legjobb válasz: egészen egyszerû:felhívod egy nagyon jó barátnõd,aki megmondja a frankót és elhívod,hogy segítsen. smink,haj,ruha.szerinte mi áll jól neked, és ha neked is tetszik máris megvan!

egészen egyszerû:felhívod egy nagyon jó barátnõd, aki megmondja a frankót és elhívod, hogy segítsen. smink, haj, ruha.szerinte mi áll jól neked, és ha neked is tetszik máris megvan!
Hajjal kapcsolatban például a fodrászod segíthet a legtöbbet. Én 2-3 havonta járok fodrászhoz és majdnem mindig más a frizurám mert segít h mindig legyen valami kis újítás=) Kérj a fodrászodtól tanácsot
sminket pedig nem érdemes feleslegesen felkenni (hacsak nem alkalomra egy komplett smink alapozóvalÖ. max szemkontúr, ha jól áll neked és szájfény. rengeteg tinit látni az utcán, akik még nyáron is jó vastagon bevakolják magukat - jó gyorsan tönkre is megy majd a bõrük. szempillát/szemöldököt kozmetikusnál tudsz festetni/helyrehozni.
Kérdezd meg a fodrászod mi álna jól az arcodhoz, sminket tényleg feleslegesen ne tegyél fel fõleg ha nagyon fiatal vagy olyan csunyák azok a fiatal lányok akiken 77 fajta smink van.
Legyél rocker!Bizti meglepõdnek majd az osztálytársaid ha bemész egyik nap full feketébe és szegecsekkel! :D Csak vicceltem! :D de nálam már volt ilyen persze most is rocker vagyok de már felveszek más színt is :) Bár nem ismerlek és nem tudom hogy nézel ki de azért megpróbálok segíteni! :) Ha szeretnél újítani akkor vegyél fel kiegészítõket pl fülbevalót hozzá top + farmer az mindenkinek jól áll! Ha eddig összefogtad a hajad akkor enged ki ha egyenes hullámositsd be! Fesdd be a körmeidet a kedvenc szinû lakkoddal rá meg tegyél csillámot vagy átláccó ezüst lakkot :) Tegyél egy kis sminket de az is elég ha kihúzod a szemed és spirálozol + szájfény!+ púder Az újítás lényege hogy legyél kreatív! :) Remélem segítettem :D
Körömlakk csak akkor, ha nem rágod a körmeid, és mindig ápolod a körmeid, továbbá legyen visszafogott - a csillám bulira való inkább. Púdert felejtsd el, eltömeszeli a pórusaidat és pattanásosabb leszel. Kiegészítõkben viszont egyetértek!
17:10 es vagyok Am én magamból indultam ki amikor a pudert meg a csillámot ajánlottam! Szerintem jól néz ki, igaz megvannak a hátrányai is! Ebbe egyetértek 19:55! Mindenkinek magának kell rájönnie hogy mik az elõnyei azokat kiemelni a kevésbé elönyösön meg javitani!
appstore!
A kérdező hozzászólása: az biztos nincs a fake iphoneba?
ha van is valami ahhoz hasonlító dolog rajta nem mûködik a hamisitványon
a hamisítványokon nem iOS fut , hanem valami klónOP rendszer (megeshet , hogy android ) A telefon képernyõjét megnézed , az iPhone 4, 4s, 5 - nek retina kijelzõje van , azon nem látsz pixeleket. Megnyomkodod , ha akad a telefon akkor klón. (mármint az eredeti iPhone-nál is elõfordulhat h kicsit megakad néha , de azt egybõl látod , hogy szenved e a telefon vagy nem )

Azok az énekes, akik nem tudnak kottáról olvasni, hogyan jegyzik fel amit énekelnek, vagy ha el kell énekelniük egy dalt ami valaki más írt, akkor honnan tudják hogy mit kell énekelni?

Az énekesek 90%-a nem tud kottát olvasni

Legjobb válasz: Erre találták fel a relatív szolmizációt? :P Nem kell hogy tudják. Az macerás. Meghagyják a zenészeknek. Vesznek egy hangvillát, az adja nekik a kamara "á" hangot. Ha már skáláztak életükben, akkor bebírják állítani segítségével maguknak a hegfekvést. Szolmizálásnál a lényeg, a hangviszonyok memorizálása. Egymáshoz képest hogyan is helyezkednek el, függetlenül hogy az énekes épp milyen hangfekvésben, azaz hangnemben énekel. Vagy ha hallottál már Guidó "kezérõl" ? (Lényeg hogy õ értette.) Remélem inkább hasznos volt mint nagyképû.

Erre találták fel a relatív szolmizációt? :P Nem kell hogy tudják. Az macerás. Meghagyják a zenészeknek. Vesznek egy hangvillát, az adja nekik a kamara "á" hangot. Ha már skáláztak életükben, akkor bebírják állítani segítségével maguknak a hegfekvést. Szolmizálásnál a lényeg, a hangviszonyok memorizálása. Egymáshoz képest hogyan is helyezkednek el, függetlenül hogy az énekes épp milyen hangfekvésben, azaz hangnemben énekel. Vagy ha hallottál már Guidó "kezérõl" ? (Lényeg hogy õ értette.) Remélem inkább hasznos volt mint nagyképû.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ, gondoltam hogy valahogy így. Meg aki azért tud is énekelni annak nem nehéz (nem úgy mint nekem!) :)

A pécsi autóbusz-állomáson honnan tudjam, hogy honnan indul az a busz, ami kell nekem?

Állítólag az oldalukon lehet látni, de csak én nem látom? :D Pl. járatszám 7, akkor a 7-esr?l indul? De ha 381-es? :))

Legjobb válasz: A járatszám és a kocsiállás száma nem ugyanaz. Ha nincs bent a menetrendben, akkor a buszpályaudvaron biztosan ki van írva. Milyen menetrendet néztél?

A járatszám és a kocsiállás száma nem ugyanaz. Ha nincs bent a menetrendben, akkor a buszpályaudvaron biztosan ki van írva. Milyen menetrendet néztél?
A buszpályaudvaron az indulási jegyzékbõl (gy.k. a buszpályaudvarról induló összes járat felsorolása a buszpályaudvar valamely frekventáltabb pontján) tudod kideríteni ezt az információt. Ha nagyon kevés idõd van átszállni, akkor hívd fel a buszpályaudvart és tudd meg onnan (a Pannon Volán üzemelteti, a telefonszámot az õ honlapjukon keresd).
A kérdező hozzászólása: http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi itt néztem vmit :)
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm! :*

Honnan tudják bármely vallás hívei, hogy amit követnek, tényleg az a helyes, a jó és az igaz?

Ennyi erõvel én is mondhatnám, hogy Isten megjelent álmomban, és azt üzente, hogy terjesszem az igét, nemsoká jön a Biblia második része, amiben részletezi, hogy mindenkinek át kell állni az iszlám vallásra. Lehet, hogy igazat mondanék, és akkor minden keresztény megszegné Isten parancsát, nem?

Legjobb válasz: Onnan, hogy nem kényszerbõl követik. Én például semmit sem tudok, csak azt, hogy szándékosan ártani a másiknak gusztustalan dolog és a segítség elmulasztása sem szép, ha az egyén képes rá. Illetve primitív dolognak tartom nem megpróbálni megérteni a másikat és megtorolni (fõleg irracionális aljas mértékben) a tévedését vagy az olyan tõlünk különbözõ véleményét, ami nem árt nekünk vagy másoknak. Nem bírom elviselni, ha valaki támadásnak veszi a kritikát. (és a képzeletbeli barátjára hivatkozva gyilkolászik).

Onnan, hogy nem kényszerbõl követik. Én például semmit sem tudok, csak azt, hogy szándékosan ártani a másiknak gusztustalan dolog és a segítség elmulasztása sem szép, ha az egyén képes rá. Illetve primitív dolognak tartom nem megpróbálni megérteni a másikat és megtorolni (fõleg irracionális aljas mértékben) a tévedését vagy az olyan tõlünk különbözõ véleményét, ami nem árt nekünk vagy másoknak. Nem bírom elviselni, ha valaki támadásnak veszi a kritikát. (és a képzeletbeli barátjára hivatkozva gyilkolászik).
Például meg gyözödés alapján. Megvizsgálod amit tudni szeretnél és utánna jársz a dolgoknak és ha igaz az a tanítás amelyet vizsgálsz akkor elfogadod ha pedig nem akkor tovább kutatsz. A vallásokat pedig a Biblia alapján vizsgálod és ott le van írva, hogy mi elfogatható Isten elött és akkor tudsz dönteni, különbséget tudsz tenni.
[link]
Nem tudják, HISZNEK benne. Ez a hit. És nincs jó meg rossz vallás, csak jó meg rossz ember. Ez persze ismét vallás kérdése: aki öl, mert azt mondja a vallása ( iszlám: fegyverrel kell terjeszteni a hitet ), az a mi szemünkben rossz, az õ szemében viszont pont annyira jó, mintha egy zsidó azt mondja, hogy õ nem eszik disznót. Én azt mondom: bármit mondjon a vallás és Isten, aki öl az nem jó ember és amelyik Isten azt kéri, hogy öljenek neki / miatta, az ugyanúgy bûnös. Ölni bûn, a 7 fõbûn egyike. Tehát Isten bûnös ( özönvíz, 10 csapás és még rengeteg fordulat a Bibliában ).
A kérdező hozzászólása: „A Bibliát azért fogadom el egyedüli Istentõl származó könyvnek, útmutatónak, mert Jézus kijelentette róla, hogy az az Isten szava, és egyben az abszolút igazság is” És ezt Jézus honnan tudta? (azt ugye senki nem hiszi el tényleg, hogy Jézus csak úgy lett a semmibõl?) Egyáltalán nem értem, hogy a Biblia miért van ennyire felértékelve, számomra csak egy könyv, amiben idegesítõen vékonyak a lapok, mint egy telefonkönyvben
Nem tudják. Hiszik.
Nyolcadik te menjél legózni inkább, mert szánalmas a demagòg propagandád.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A Biblia az ember hasznalati utmutatoja. Leirja miert lett megalkotva. Mi lett a feladata, milyen igereteket kapott. Hogyan lett bunos, mik ennek a bunnek az eredmenyei. Leirja mennyi mindent tett meg Isten az Emberekert, csak, hogy terjenek vissza hozza. Hany uralkodo zsarnokoskodott es zsarnokoskodik felettuk. Leirja, hogyan fog ez megvaltozni, mikor jon el az ideje. Azonositja a vegidot amikor ezeknek meg kell lenniuk. Leirja nem mindenki fogja helyesen szolgalni Istent, pedig azt fogjak mondani. De ami meg fontos a vegidoben, a Kiralysag hiret predikalni fogjak az egesz foldon tanusagul minden nemzetnek es akor jon el a veg. Ezt csak eggyetlen egy egyhaz teszi meg, es Lathato, hogy megfelel a Biblia tanitasanak, es osszhangban van vele.En innen tudom.
ja, és tudod, hogy melyik sort hagytad ki, amikor olvastad a bibliát? azt, ahol azt írja, légy alázatos.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "A Bibliát azért fogadom el egyedüli Istentõl származó könyvnek, útmutatónak, mert Jézus kijelentette róla, hogy az az Isten szava, és egyben az abszolút igazság is." Kétlem, hogy Jézus kijelentette volna, hogy Jézus ez alatt azt értené, hogy a Biblia az egyetlen isteni igét hirdetõ mû. Az egy dolog, hogy isten szava, és az abszolút igazság (az, amiket jézus mondott és az õ lénye - nem pedig a biblia), de nem a kizárólagos és egyetlne. Már csak startból azért nem, mert elég nagy bajban lennénk, ha ez így lenne. A biblia túlélte az ókor egy részét, az egész középkort, és az újkor eddigi részét. Annyiszor, annyi nyelvrõl, annyi nyelvre lefordították már, hogy aki azok után is azt hiszi, hogy egy tökéletes mû (fõleg, hogy az egyetlen), az egy naiv barom. A biblia valóban tökéletes (azok a részek, amiket nem fordítottak rosszul), de a mai ember képtelen a helyes értelmezésére. Én ma élõ, vagy 10-20-50-100-150-500 meg ezer meg háromezer, meg x-ezer évvel ezelõtti szent szövegeket olvasok, maiakat és õsieket egyaránt. és a nagyon régieket csak a maiak segítségével tudtam megérteni. az a szent, aki 10 éve halt meg, pont ugyan azt mondja, mint jézus 2000 éve. csak nekünk érthetõ nyelven. és mikor az õ szavait megértettem, akkor kezdtem érteni a bibliát. meg a többit. a mai jézus kaliberûek itt vannak most. akkor miért a 2000 évvel ezelõttit kell ennyire forszírozni. én nem azt mondom, hogy kerüld a bibliát. de miért nem nézel szét másfele? ha csak a bibliát olvasod, az azt jelenti, hogy elhatárolódsz minden más lehetõségtõl. szóval félsz. és a hited nem erõs. Ha a lényeget megérted, meg fogod látni még az EzoTv adásában is, hogy ott mi jézus szava. és tudod miért? mert ha a lényeget érted, a lényeget észreveszed. meglátod, hogy amit eddig te sarlatánoskodásnak láttál, az csak egyszerû félreértelmezése a lényegnek (mégha valóban sarlatán is az illetõ). a lényeg nem csak a bibliában van leírva. az ott táncol, ha hajlandó vagy észrevenni. és a pár évtizede elhunyt, még istent is meghaladó szentek itt vannak egy kéznyujtásnyira. ne utasítsd el õket. õk sem utasítják el jézus szavait. te se tedd azt az övéikkel. fõleg, mivel nem ismered azokat. ha tudnád, hogy milyen becsben tartják jézust, meglepõdnél.
A kereszténység nem más mint egy szörnyeteg sok pénzel és hatalommal.Jézus társasága nem mások mint szervezett bûnözõk és merénylõk! Itt van jópár oldal ami megmutatja a kereszténység gyilkosságait és bûnözéseit: [link] [link] [link] [link] [link]
Nem tudják, pont ez a lényege, hogy csak hisznek benne. Ha ez a jelenség tényleg tudásra alapulna nem pedig hitre, nem lenne 50.000 verziója a keresztény vallásnak.
Amúgy meg nem tudják. Ez nem olyan, hogy van A választás és van B választás - a kettõ pedig kizárja egymást. Egy ismerõsöm találkozott már buddhistával, aki megkeresztelkedett. Ez nem azt jelenti, hogy õ megszûnt buddhista lenni, csak azt, hogy életében átértékelõdtek bizonyos dolgok. Amúgy Isten ilyet sosem üzenne. És nem utolsósorban ez már az emberek találmánya. Isten senkire sem erõlteti rá magát, vagy hiszel benne, vagy nem. Ne keverjük össze Istent és az Egyházat. Némelyik hívõ hajlamos rá, hogy ezt az álláspontot terjessze (sajnos elég sokan), de ez nem Isten parancsa, hanem az õ hülyeségük.
az emberi természet ilyen.szeret hinni, reménykedni... bármibe kapaszkodik ha kell. ezért lettek a vallások, ezt kihasználva. szeretünk hinni mindenben, majd a fidesz jóttesz nekünk, nyerünk a lottón, a feleségem szeret és nem csalmeg.... te nem vagy idióta , ezért érzed h itt valami nem stimmel.
Hisznek benne :D Ennyi az egész. Nem kell itt nagy dolgot csinálni ebbõl, mindenkiben van egy vonal amit érez legbelül, tudod mi a jó és mi ami nem. Amikor teszel valami jót, késõbb meghálálódik és amikor kell egy kis segítség fentrõl meg fogod kapni. Ugyanez igaz a rosszra is. Az, hogy ki-hogyan tiszteli az istent megint egy külön téma. Van aki templomba jár ami segít elmélyülni a saját spiritualitásodban, de én speciel nem kifejezetten szeretek, mert a mai katolikus egyház, nekem mint egy tökátlagos 23 éves srácnak nem vonzó. Én úgy igyekszem jó ember lenni, hogy segítek ha látom, hogy valaki szükséghelyzetben van. Pár forint a csövesnek, egyik szendvics a szobatársnak ilyesmi és jól esik segíteni mert tudom hogy visszakapom :) Nekem kb. ez a vallás és tök jól érzem magamat a bõrömben :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Talán ha vissza megyünk a történelemben az Izraeliták idejében, láthatjuk, hogy Isten a választott népének egyféle törvényt és tanítást adott, Sõt ha nem Izraelita volt az illetõ, de szeretett volna a Zsidók Istenének népéhez tartozni annak ugyan azt az elvárásokat kellett betartania mint ha Izraelita lett volna. Ettõl volt egységes nép és társadalom, és olyat nem tehettek, hogy egy ember egyéni értelmezése vagy kényelmére értelmezhette a Teremtõ utasításait. s amíg ezt így tették nem is volt problémájuk. A mai világban több "vallási törekvések vannak amik megosztják az embereket, pedig Isten egy van. s addig amíg az ember a saját kényelmére értelmezi Isten tanításait, addig nem lesz sem egység sem béke. ezért kell Istennek közbe avatkoznia, mert az Õ személye van megkérdõjelezve, és ezt tisztázni fogja. ez ma már nem így van sajnos, még keresztény berkeken belül is többféle tanítást alkalmaznak egyénre szabottan.-
Szia Nekem nem jelent meg Isten álmomban. Viszont a történelmi tények alapján Én 23. évvel ezelõtt Isten választott népének "vallását" kezdtem el vizsgálni, mint az igaz Isten választottjait. A Bibliát azért fogadom el egyedüli Istentõl származó könyvnek, útmutatónak, mert Jézus kijelentette róla, hogy az az Isten szava, és egyben az abszolút igazság is ennélfogva a Biblia kutatásának eredményeként állíthatom, hogy egy Teremtõ Isten van, és ennélfogva nem tanít vagy vezet embereket más tanítások vagy erkölcsi mértékek szerint. ezért van megosztottság a világban a "vallásokban" is, mert egyénre szabják Isten szavait, kinek hogy "kényelmes" A Szent írásban sehol nem találunk utalást arra, hogy ilyen vallásúnak ezt lehet az olyannak meg tilos. Vagy Isten ilyen "büntetést" is Tanít ha rossz vagy meg olyat is. egy Isten lévén egy tanítás van egy hit, egyféle erkölcsi szabályoknak kell megfelelni és nem személyekre szabottan, így egységes imádatot és harmónikus egységet alkotó társadalom jöhetne létre. az ember keresi a kiskaput ezekben is és arra vár, hogy a teremtõ jóváhagyja hogy az egyiket megbünteti azért amiért a másikat nem. míg az emberek így gondolkodnak és nem Isten egységet parancsoló tanítása szerint, addig minden ember azt fogja mondani hogy az "Õ" vallása az igaz. ami nem lehetséges, mert Istennek van igaza és egy igazság van, kétféle igazság nem létezik. Katy Weaver
Nem tudom, hogy tényleg helyes-e, hogy jó-e, hogy igaz-e! De olyan mint én. Én buddhista vagyok. És szeretem az állatokat, a természetet. Nem bántanám õket. Nem vagyok erõszakos. Engem gyerekkoromban megkereszteltek. Felnõttként meg rájöttem, hogy a buddhizmus áll legközelebb hozzám. Ha megkérdik, hogy milyen felekezethez tartozom, buddhistának vallom magam. Rezonálok a buddhizmusra. De sem vallását gyakorló keresztény nem voltam, sem vallását gyakorló buddhista nem lettem.

Honnan tudjam hogy biztosan jó cumisüvegünk van és hogy jó az a tápszer amit eszik?

Elsõ babám koraszülött volt,egyáltalán nem szoptattam,5 hétig fejtem neki nagyon kevéske tejcit.Most kisfiam szopizik de nagyon kevés a tejci eddig mellenként 20 ml most már kettõben van 20 ml.Tápszert kap,evésenként kb 80-100 ml eszik meg.Többször van,hogy nehezen alszik el evés után.Pelusa tiszta,pocija tele,nem húzkodja magát tehát nem is fáj a hasa szerintem.Kakilni 1-2-3szor kakil egy nap,de az átlagos az egy alkalom.Eleinte volt,hogy nehezen ment kakilás,de az is beállt.Van hogy nem tud böfizni,de akkor kevesebbet is eszik.Így én arra gondoltam szeretné ha kivennénk a kiságyból,de vannak szünetek a sírásban és inkább amolyan próbálkozás szerintem.Rossmannos cumisüvegbõl etetem(Babydream)és Nestlé Beba pro1-et kap.Ja és általában 3 óránként ébred(éjszaka van hogy 4-5)ha kevesebbet eszik akkor nem mindig bírja a 3 órát.3 hetes és nagy súllyal született(3950 g)most 4 kg fölött van egy picivel.

Legjobb válasz: A tápszer jó neki, ha nem lenne akkor fájna tõle a hasa. A cumisüveg akkor nem jó, ha folyik vagy nagyon nehezen jön belõle, így tulajdonképp azzal sincs semmi gond. Szerintem inkább szimplán rád vágyik ami természetes is, mert pici. Viszont ha keservesen sír, sokat nyöszörög, felhúzza a lábát akkor a hasa is fájhat.

A tápszer jó neki, ha nem lenne akkor fájna tõle a hasa. A cumisüveg akkor nem jó, ha folyik vagy nagyon nehezen jön belõle, így tulajdonképp azzal sincs semmi gond. Szerintem inkább szimplán rád vágyik ami természetes is, mert pici. Viszont ha keservesen sír, sokat nyöszörög, felhúzza a lábát akkor a hasa is fájhat.
Egy ilyen pici baba még nagyon intenzív testközelségre vágyik, illetve arra van/lenne szüksége. Nemcsak arról van szó, hogy nem "akar" elaludni, hanem arról is, hogy nem tud egyedül elaludni. Azért nem akar, mert ösztönösen tudja, hogy melletted lenne a helye, és azért nem tud, mert az idegrendszere még nem elég érett az alváshoz szükséges idegi állapot megteremtéséhez (pl. idegsejtek szinkron kisülése). Próbáltad már pl. hordozni? Ez nem mellesleg a tejedre is jó hatással lehetne, ha egyébként szívesen folytatnád a szoptatást.

A kérdés igazából érinti a mikulást is. Mennyivel az ünnepek elõtt érdemes az ajándékokat megvenni? Honnan tudjam, hogy annak akinek veszem az ajándékot és nem egy olyat veszek amivel Dunát tud rekeszteni már?

Mikulásra mit kell venni és Karácsonyra mit?

Legjobb válasz: Mikulásra Mikulászsákba csoki,mogyoró,narancs,és hasonlók. Karácsonyra olyan,amit gondolsz hogy tetszene neki.

Mikulásra Mikulászsákba csoki, mogyoró, narancs, és hasonlók. Karácsonyra olyan, amit gondolsz hogy tetszene neki.
Olyan embert szoktunk megajándékozni akit ismerünk és tudjuk mit szeretne. Pl a szomszédnak és baba-Mama klubba én karácsonyra saját készítésü mézeskalácsot fogok adni. Ez egy megemlékezés csak feléjük. Mikulásra nem szoktak többet mint aprócska mikulás csokit. A lényeg, hogy a csoki finom jó minöségü legyen.
Más munkája mindíg automatikusan jogvédett.
Nem biztos, mert lehet, hogy a kiadó/szerzõ... engedélyezi (nincs ellene kifogásuk), hogy mondjuk egy általuk készített klipet valaki feltöltse, a youtubera. Még olyan szokott elõfordulni, hogy némelyik országban tiltják. Ellenõrizni nem tudod (komoly utánjárás nélkül), meg kell várni, hogy elfogadják-e. Ha nagyon zavar, ne a youtubera tölts, van még pár videómegosztó, ahol nincs ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Honnan tudjam, hogy melyik az a feltöltött zenei videóm ami miatt törölhetik az egész csatornámat?

hol kell megnéznem és mit kell figyelnem?

Legjobb válasz: Ha a Youtube-csatornáról beszélsz, a videokezelõben fel vannak sorolva a feltöltések, és a Szerkesztés gomb mellett írja hogy milyen státuszban van. Ha jó, akkor nincs figyelmeztetés, ha rossz akkor az lehet elismert tartalom, néhány országban letiltott, vagy globálisan letiltott. A feltöltött tartalom jogi állásától függõen az állapotok változhatnak, például ami ma még nem korlátozott az lehet pár hét múlva már tiltott lesz.

Ha a Youtube-csatornáról beszélsz, a videokezelõben fel vannak sorolva a feltöltések, és a Szerkesztés gomb mellett írja hogy milyen státuszban van. Ha jó, akkor nincs figyelmeztetés, ha rossz akkor az lehet elismert tartalom, néhány országban letiltott, vagy globálisan letiltott. A feltöltött tartalom jogi állásától függõen az állapotok változhatnak, például ami ma még nem korlátozott az lehet pár hét múlva már tiltott lesz.
Úgy igaz. Annyival egészíteném ki, hogy ha valami jogsértõ státuszba kerül, kapsz róla e-mailt. De ha tiltottad, akkor a YT-on üzenetet és ott leírják, hogy mi a teendõd az adott videóval. A legtöbb esetben azt írják, hogy nincs teendõd, csak raknak bele reklámot, vagy tiltják pár országban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Honnét tudjam a kalóriaértékét azoknak a termékeknek, amiken nincs feltüntetve?

Ilyen pl ez a Lidl-es piknik szalámi (

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, mert ebben nagyrészt zsír, ízfokozó és tartósítószer van. Szóval ha magától a megevésétõl nem is hízol, a sok méreg ami benne van, elég hatékonyan építi le a szervezetedet.

Teljesen mindegy, mert ebben nagyrészt zsír, ízfokozó és tartósítószer van. Szóval ha magától a megevésétõl nem is hízol, a sok méreg ami benne van, elég hatékonyan építi le a szervezetedet.
szalámi = hús, zsír + minden sz.ar, amit beletesznek de nem feltétlen kellene.. a hús és zsír kalória tartalmát nem kellene nézned, mert baromira nem fogsz zsírosodni tõle. egyszer próbáljátok ki. egyébként meg felhívod a Lidl-t, és el kell tudják mondani.. apropó, táplálkozásról többet kellene tudni, kár hogy nem tanítják iskolákban.. és az ízfokozós limlom sz.arokat tényleg kerülni kéne! sajna ilyeneket csinál az élelmiszeripar, nem én találtam ki.. :(
számolhatsz, ha a számolgatásnak nincs sok értelme.. akkor a kérdés alapul tévhiteken. ha megkérdezik, hogy Isten férfi vagy nõ, te választasz, vagy elmondod, hogy nos.. nincs Isten.
Abból, hogy a szalámiban mennyi kalória van, eljutottunk az antiszemitizmusig, azért ez már teljesítmény. Kb. 500 kalória van 100g-ban. Kicsit sok benne a tartósítószer, ne vidd túlzásba a fogyasztását.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
antiszemitizmus? :D 'az meg mi' ?
Google a barátod...
Keress hozzá hasonló termékeket, amikben ugyanazok, vagy megközelítõleg ugyanazok az alapanyagok, válaszd ki a legmagasabb értékût (biztos, ami biztos elven) és számolj azzal! Hatalmasat nem tévedhetsz! A többieknek meg üzenem: ha fogyni akar, akkor a kalóriaszámlálás igenis hatékony módszer, én 1, 5 hónap alatt 8 kilót fogytam és fel sem tûnt. Nem zsírosodtam el, nem történt velem semmi! Nyilván a tartósítószerek nem egészséges dolgok, de fogadok, hogy amirõl ti azt hiszitek, hogy egészséges és makulátlan, abban is bõven van méreganyag :)
Hjaj de jó, hogy nem a kérdésre válaszoltatok. Tény, hogy egy sz*r, de arra kéne. :) Neten vannak kalóriatáblázatok, ott a szalámik jórésze 100g/500kcal, így én kb. annyival számolnék. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!