Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudjam, felvettek-e (2 db)

Honnan tudjam, hogy felvettek-e?

Honnan tudják egyesek csütörtök este,hogy ?ket felvették.Úgy értem a ponthatárok megvannak,de honnan tudom hogy nekem hány pontom vany?A tanulmányi pontok oké.De a többletpontok stb...

Legjobb válasz: Regisztrálj a felvi.hu-ra, add meg a jelentkezéshez kapott kódszámod is! Ha belépsz, bal oldalt lesz egy menüpont, "ponthatárok 2008", ha rálépsz, zölddel lesz kihúzva az a hely, ahova felvettek!

Regisztrálj a felvi.hu-ra, add meg a jelentkezéshez kapott kódszámod is! Ha belépsz, bal oldalt lesz egy menüpont, "ponthatárok 2008", ha rálépsz, zölddel lesz kihúzva az a hely, ahova felvettek!
http://koterblog.freeblog.hu/archives/2007/12/20/Erettsegi_p.. görgesd lejjebb, ott találod a letöltést:)
Évek óta mûködik az sms-es értesítõ rendszer: amikor kitöltötted a jelentkezési lapodat, volt egy olyan rubrika benne, hogy kérsz-e sms-értesítõt a felvételi eredményedrõl. Ezt kellett volna beikszelni, és mellé írni a telefonszámot, ahová kéred a értesítést. Egyébként pedig ha felvettek, ha nem, az intézmény legkésõbb augusztus közepéig hivatalos értesítést küld neked levélben, ebben benne lesz a pontod is. A többletpontok számolása sokkal egyszerûbb, mint gondolnád. Ez is fenn van a Felvi.hu-n, ahol van egy kalkulátor is a számolásra.
És ha meg akarjuk nézni hogy felvettek -e s felvi.hu-n ott van hogy felvételi azonosító szám az mi?

A pótfelvételisek majd honnan tudják meg 29-én, hogy felvették-e őket?

köszi

Legjobb válasz: Nekem azt mondták a pótfelvételin hogy 30.-án már telefonálhatunk... úgyhogy gondolom te is tudsz telefonon érdeklõdni ha nem írnak e-mailt vagy ilyesmi.

Nekem azt mondták a pótfelvételin hogy 30.-án már telefonálhatunk... úgyhogy gondolom te is tudsz telefonon érdeklõdni ha nem írnak e-mailt vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: pécsett régészeten csak 200 a ponthatár???én is néztem régészetet, mert érdekel, de nem tudtam, hogy iylen kevés a ponthatár ott:) )
A kérdező hozzászólása: akkor majd írjátok meg, hogy felvettek-e, drukkolok nektek!:)
nálam 201 pont volt a határ (sima felvételinél 200) , nekem 270 körüli pontom van. Szerintetek?? :) :) :)
Nos, kivel mi újság? (: Utolsó, szerintem ne aggódj, tuti bent vagy :P
Nekem azt írja: Felvételi döntés: Pótfelvételi eljárás során felvételi összpontszáma elérte a költségtérítéses képzés ponthatárát. Most akkor szerintetek felvettek?
Jah nekem is azt írta ki.
Igen, akkor felvettek, nagy valószínûséggel (:
A kérdező hozzászólása: ma 09:42, nekem is ezt írja ki. DE még mindig nem vagyok benne biztos, hogy felvettek-e. Bár a pontom bõven megvan, 220 a ponthatár, nekem 367 van.
a 270 pontos vagyok. Felvettek, de nem tudok ott lenni a beiratkozáskor, mert dolgozom. Kissé vagyok csak ideges...
Én Pécsre jelentkeztem, töri-régészetre. Itt 200 volt a határ költségtérítésesen júliusban, nekem 384 pontom van.
én is már tûkön ülök!! :D
A kérdező hozzászólása: amúgy hova jelentkeztél?
A kérdező hozzászólása: én a BGF-re megyek majd, ha egyáltalán felvesznek, és nem értem, hogy hogyan tudok majd beiratkozni, ha 29.én derül ki, hogy felvettek-e és 29.-én van a beiratkozás kb 13.00-tól...
Egyetlen nap a beiratkozás? Ha igen, akkor ki fog derülni, felvettek-e, ne aggódj.
Miért nem lesznek fent a pontok 29-én a felvin?
A kérdező hozzászólása: hát a pontok fennt lesznek de attól még nem biztos, hogy felvesznek, hogy elértem a ponthatárt. attól függ menyi hely van.
A kérdező hozzászólása: *mennyi
Akkor ezek szerint nem csak én parázok... :D
A kérdező hozzászólása: te mitõl parázol?
Attól hogy hiába lesz meg a pontom, de helyhiány miatt nem fognak felvenni... :S
A kérdező hozzászólása: hát ha nem sok különbség van a ponthatár és a te pontod között akkor elõfordulhat. nekem 367 pontom van és a ponthatár 210 volt asszem most júliusban. pótfelvételinél asszem a költségtérítéses pont lesz a ponthatár az adott szakon.
A kérdező hozzászólása: és akkor mikor iratkozol be?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!