Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudjam, egy pasi (2 db)

Ha egy pasit sokáig bámulok, és ő visszanéz rám és figyelni kezd, honnan tudjam h felkeltettem e az érdeklődését vagy csak azt nézi h kieze a lúzer ronda csaj aki nyomulni próbál? !

Legjobb válasz: azért látszik, hogy ki az aki érdeklõdve néz és ki az aki ilyen miaFvan nézéssel... Mondjuk mosolyogj rá és ha visszamosolyog az jó jel :)

azért látszik, hogy ki az aki érdeklõdve néz és ki az aki ilyen miaFvan nézéssel... Mondjuk mosolyogj rá és ha visszamosolyog az jó jel :)
A kérdező hozzászólása: tudom, csak mindig félek az elutasítástól, hogy beégek
nem tudsz a szemében olvasni, az mindent elárul. Minden ember szeme "beszél"
Mosolyogj rá, ha visszamosolyog akkor tetszel neki. Lehet õ is fél az elutasítástól, küldj kissebb jeleket. Erre a legjobb példa a mosoly.

Honnan tudjam, hogy egy pasi nem csak kefélni akar?

Van egy férfi, ai egyre fontosabbá válik számomra lelkileg. Úgy érzem, ? is így van velem. Szerelemr?l szó sincs, csak er?s szimpátiáról. A szexuális vonzódás is megvan, de attól félek, hogy csak szexuális játékszernek kellek neki. Honnan lehet látni, hogy mit akar valójában? Csak szexet, vagy érzelmileg is köt?dik hozzám? (Azonkívül, alapjában véve is élvezi a társaságomat)

Legjobb válasz: majd az idõ segít eldönteni ha csak le akar fektetni, akkor biztos nem fog pl fél évet várni arra, hogy megtegye

majd az idõ segít eldönteni ha csak le akar fektetni, akkor biztos nem fog pl fél évet várni arra, hogy megtegye
Te magad írod, hogy nincs szerelem csak szexuális vonzódás..Akkor miért vársz mást a pasitól? Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz. Ha elég a szex, akkor menj bele. Ha nem elég, akkor várj, és kialakul. Ahogy az elõttem szóló írta, nem fog várni rád ki tudja meddig, ha csak szexet akar. Ha meg nem, akkor magadért fog szeretni, élvezni fogja és igényelni a társaságod, és fontos leszel neki. Akkor ez meg már több lesz, mint szex... De néha azért csalódunk, mindannyian...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!