Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudja pasi (58 db)

Honnan tudom, hogy felizugult a pasi?

Azon kivul,hogy all a farka !!

Legjobb válasz: ez olyan kérdés, hogy honnan tudom, hogy be van kapcsolva a rádió, azon kívül, hogy szól belõle a zene..? 23F tudnék még ilyeneket írni, ha valaki szeretné:)

ez olyan kérdés, hogy honnan tudom, hogy be van kapcsolva a rádió, azon kívül, hogy szól belõle a zene..? 23F tudnék még ilyeneket írni, ha valaki szeretné:)
esõben honnan tudod, hogy esik e az esõ, azon kívül, hogy elázol, ha kint vagy? kár, hogy ebbõl nem tudok pénzt csinálni, pedig akkor k gazdag lennék..:)
. . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~.,   . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,   . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,   . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,   . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , }  . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.}  . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./  . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./  . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./  . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/  . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .}  . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../  . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../  . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -”  . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\  . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __  , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,   . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\  . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\  . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__  . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==``  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Várjatok már! Lehet hogy csak beinjekciózta és csak azért áll fel!
honnan tudod h éhes vagy anélkül, hogy éreznéd? honnan tudod h büdös vagy? na és azt honnan h kész a vacsora?
onnan hogy megdug téged
Onnan veszed majd észre, hogy átszellemült tekintete épp letépi rólad a ruhát. El se tévesztheted.
A kérdező hozzászólása: De pl ha tarsasagba vagyunk es nem latni hogy all neki (mert ugy ul vagy ilyesmi) akkor hogy allapitsam meg??
elsõ, én szeretném :D
elsõ visz mindent :D
Miérrt, mit akarsz még jelnek?
Szerintem onnan, hogy a dákesz elkezdi csikizni a füled tövét.

Honnan tudom igazan hogy a pasimnak jo volt velem az agyban? Milyen jelek leplezik le oket?

Legjobb válasz: Fehéres, ragadós, büdös trutyi folyik végig az arcodon, esetleg a puncid környékén, valamint a pasidnak brutális metszõfogai nõnek, és folyton a nyakadat szívogatja, vagy ha nagyon élvezi, szájba ver téged egy strandpapuccsal! Az ütés erõsségéhez tudod viszonyítani a partnered orgazmusának nagyságát!

Fehéres, ragadós, büdös trutyi folyik végig az arcodon, esetleg a puncid környékén, valamint a pasidnak brutális metszõfogai nõnek, és folyton a nyakadat szívogatja, vagy ha nagyon élvezi, szájba ver téged egy strandpapuccsal! Az ütés erõsségéhez tudod viszonyítani a partnered orgazmusának nagyságát!
Onnan, hogy megmondja. Az én barátom legalábbis megmondja. És mivel tudom, hogy szeret engem és õszinték vagyunk egymáshoz, elhiszem neki. Egy kapcsolat errõl szól, nem pedig arról, hogy találgatunk, vajon milyen volt a másik félnek.
pl. ha egybõl bealszik :)

Honnan tudom hogy egy pasi csak a testem vagy a lelkemre pályázik? Hogy viselkedik egy pasi ha többet szeretne mint szex?

Legjobb válasz: bocs, de az elsõ pár mondatból lehet tudni beszélgetés szövege, hol zár, mirõl dumál, ehhez nem kell ész, csak odafigyelés, nem nagy valami N

bocs, de az elsõ pár mondatból lehet tudni beszélgetés szövege, hol zár, mirõl dumál, ehhez nem kell ész, csak odafigyelés, nem nagy valami N
Azt egy férfinél soha nem tudhatod elõre:D Na jó viccet félre téve, ha a lelkedet akarja, akkor azzal gofalkozik többet pl.Sok ész nem kell hozzá hogy ezt észre vegye egy nõ szerintem.
Úgy hogy nem rögtön ágyba visz...hanem azt mondod hogy várjunk, õ azt mondja oké. Ennyi...
Akkor vár. Ha szex akkor nem vár.
Te milyen idõs vagy? És a srác hány éves?
Ha patája, szarva, villás farka van, akkor a lelked kell neki.
Kérdezõ.Ne legyél már ennyire suta nõszemély könyörgöm.Ezt egy valamire való nõ, kb 1 óra beszélgetés után megtudja állapítani magában hogy lyukra vár e vagy sem a pasi. Én jópárszor hajtottam csak dugásra, egytõl egyik minden nõ levágta mi a helyzet.Az már más kérdés hogy volt olyan aki benne volt ennek ellenére.Szóval szerintem ezt egy valamire való nõ megérzi és megtudja állapítani. De azért annyit hozzáfûznék hogy amelyik csajtól nem csak szexet akarok, sokkal de sokkal öszintébb vagyok és sokkal többet beszélgetek vele, érdeklõdöm felõlle, dícsérem, kedveskedek neki.Ha ezekbõl 2-3 elmarad, akkor csak lyukra játszom, ami nálam nagyon ritka, mivel imádoma nõket és nem szeretem õket átverni.
"lelkedre pályázik"? Mi õ talán a Lélekfaló? Amúgy meg aki egészséges az vagy testedre hajt vagy rád, de ebbe is beletartozik a "testi kapcsolat" ha érted mire célzok.
"...csak orál volt" Na ez se akar tõled normális kapcsolatot. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az érdek feszítõ hasznos válaszokat! :DDD igazából legbelül én is tudom csak lyukra játszik...de az a pici bizonytalanság csak ennyi :)
egy pasi mindig a szexre hajt elsõsorban :) utána jöhet a többi.
11-es: Nem feltétlenül igaz...
Csak a tested kell a férfiaknak az esetek nagytöbbségében, bocs..., de ez van.
Attól, hogy szex van akár már az elsõ pár randi valamelyikén, még simán lehet tartós a dolog. Annó 22 évesen elsõ randin (2. találka!) feküdtem le exemmel, még is 3 évig voltunk együtt. A következõ, 25 évesen a 2. randin volt meg, 2, 5 évig tartott, az az utáni 27 évesen meg szintén a másodikon volt meg, mai napig tart (feleségem, gyermekem anyja). Nem ezen múlik. Ha nem vagy tökéletesen naív, és nincs túl nagy rózsaszín köd, észre fogod venni, hogy mire kellesz neki... 32F
hát ez egyszerûbb kérdés mint gondolnád. megkérdezed hány nõje volt:ha sok akkor csak egy ágyrajáró.
Erre mondják. Naiv nõk.
*foglalkozik
A kérdező hozzászólása: engem még nem vitt ágyba csak orál volt de ne hiszem hogy szeretne :/
majd a személyes találkán kiderül minden !
Lelkedre? Ha pap, akkor gyanús, hogy meg akarja a lelkedet menteni az elkárhozástól. Ha nem az, akkor gyanús, hogy csak jól meg akar tolni. Legalábbis legtöbb pasi így mûködik.

Honnan tudom, hogy egy pasi hülyít, vagy komolyabban is érez irántam? Hazudtad már lánynak azt, hogy szereted, azért, hogy lefektesd?

Legjobb válasz: Az mindegy, hogy én hazudtam-e ilyet (nem), ettõl még sokan simán bekamuzzák. Az pedig, hogy honnan tudhatod... egyszerûen meg kell ismerni a másikat mélyebben, ehhez idõ kell, ami alatt úgyis lekopik ha csak szexre hajt.

Az mindegy, hogy én hazudtam-e ilyet (nem), ettõl még sokan simán bekamuzzák. Az pedig, hogy honnan tudhatod... egyszerûen meg kell ismerni a másikat mélyebben, ehhez idõ kell, ami alatt úgyis lekopik ha csak szexre hajt.
Igen idõnként egy köcsög szemét vagyok, szoktam hazudni h szeretem, a lány meg elsõre el is hiszi.
Idõ kell, míg megbízol valakiben. Mondjuk aki hamar mondja, hogy szeret, az eleve gyanús.

A Két pasi megy egy kicsi ( Two and half man) 2. évad magyar feliratot honnan tudok szerezni? Linket légyszi.

Legjobb válasz: mondjuk ez nem feliratos:p http://sorozatok-online.blogspot.hu/2012/04/ket-pasi-meg-egy..

A kérdező hozzászólása: Köszi:) csak letöltöttem minden részt angolul és idegesít h nincs felirat mert jó hogy van online szívesen nézném de nem mindig van netem amikor nézni szeretném...

Azt honnan tudom meg, hogy csak sex-re kellek a pasimnak? és valójában nem is szeret annak mik a jelei?

Legjobb válasz: Pl. ha egybõl célozgat vagy fogdos. Ha összejöttök, és egybõl megkérdi, meg erõlteti hogy szexeljetek. Észre lehet venni, amikor vele vagy is. Látod a szemébe ha szeret, és érzed. De más az érintése a fiúnak ha csak szexre megy. Sajna pár pasinál nehéz észrevenni, nekem ugyanis volt olyan pasim. De leesett a dolog... Ne feküdj le vele kb. 5-6 hónapig. Ha addig nem fekszik le veled, vagyis kibírja akkor már lehetséges hogy szeret.

Pl. ha egybõl célozgat vagy fogdos. Ha összejöttök, és egybõl megkérdi, meg erõlteti hogy szexeljetek. Észre lehet venni, amikor vele vagy is. Látod a szemébe ha szeret, és érzed. De más az érintése a fiúnak ha csak szexre megy. Sajna pár pasinál nehéz észrevenni, nekem ugyanis volt olyan pasim. De leesett a dolog... Ne feküdj le vele kb. 5-6 hónapig. Ha addig nem fekszik le veled, vagyis kibírja akkor már lehetséges hogy szeret.
Mennyire érdeklõdik irántad, figyel-e rád, az érzéseidre. Észreveszed abból, ahogyan rád néz, a gesztusaiból, a tetteibõl, kevésbé az számít, amit mond.
Nincsenek jelek, szex után megtudod h mik voltak a szándékai.
attól függ hány évesek vagytok... ha 20 felett egy nõ fél évig nem akarna lefeküdni velem, csak mert tesztelni akar, akkor ott hagynám a francba, szórakozzon mással. Ha tetszik neked a pasi, és be is indulsz rá, hát feküdj le vele. Ha veled marad utána is akkor nem csak arra kellettél neki. 1 hónapot nem baj ha vársz, de ennél többet felesleges. 24F
A kérdező hozzászólása: Én 16 õ 19

Honnan tudom azt h a pasim komolyan gondol?

Legjobb válasz: onnan, hogy nem azaz elsõ neki minden nap amikor hazajön a munkából, hogy leül a tv vagy gép elé játszani, vagy azt kérdezi mi a kaja, vagy leül sörözni, vagy mindig minden nap azt mondja..."pfffff bocs drágám sok a munkám a fõnököm egy idióta, vagy sok a tanulnivalóm lesz +3 órám az egyetemen" A NAGY TÉVHIT ELLENÉRE, NEM ATTÓL GONDOLJA EGY PASI KOMOLYAN H ELVESZI FELESÉGÜL A NÕT! Ha a nõ csak akkor boldog és nyugodt egy kapcsolatban ha a felhúzzák rá a gyûrût , akkor ott nincs bizalom, boldogság, õszinteség. Nem igazi. Ez olyan durván mintha azt mondanám, hogy jajjjj apuuu megvetted a kocsit de szeretlek...

onnan, hogy nem azaz elsõ neki minden nap amikor hazajön a munkából, hogy leül a tv vagy gép elé játszani, vagy azt kérdezi mi a kaja, vagy leül sörözni, vagy mindig minden nap azt mondja..."pfffff bocs drágám sok a munkám a fõnököm egy idióta, vagy sok a tanulnivalóm lesz +3 órám az egyetemen" A NAGY TÉVHIT ELLENÉRE, NEM ATTÓL GONDOLJA EGY PASI KOMOLYAN H ELVESZI FELESÉGÜL A NÕT! Ha a nõ csak akkor boldog és nyugodt egy kapcsolatban ha a felhúzzák rá a gyûrût , akkor ott nincs bizalom, boldogság, õszinteség. Nem igazi. Ez olyan durván mintha azt mondanám, hogy jajjjj apuuu megvetted a kocsit de szeretlek...
amúgy meg manapság semmi sem számít, lehet 2 évig Happy minden aztán 1ik pillanatról a másikra..vége.
Mi azt honnan tudjuk ??? Ennyibõl nem lehet megállapítani!
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lassan egy hónapja vagyunk együtt pár ember mondja h átbasz a másik pár meg h nem kajak nem tudom mit gondoljak..:/

Honnan tudom hogy mikor használok Past simplet vagy Present Perfect Simplet a mondatban? SEGÍTSÉG!

Külön külön tudom a mondatokat.És azt is, mikor csak Present perfecte vagy Present perfect Countinuous kell.Akkor el tudom dönteni,hogy mikor melyiket kell használni.

Legjobb válasz: Azt kifelejtettem hogy a vegyesnél még van Past cuntinuous is

A kérdező hozzászólása: Azt kifelejtettem hogy a vegyesnél még van Past cuntinuous is

Honnan tudja/nem tudja egy pasi, hogy orgazmusom van/nincs? 20/L

Lassan rámegy a kapcsolatom arra, hogy én soha, semmilyen körülmények között nem tudok vele elmenni. Mindent kipróbáltunk, kismillió póz, kéz, nyelv, pia, megbeszélés, orvos, minden volt már, de nem sikerült, és ott tartunk, hogy a páromnak azért nincs kedve a szexhez, mert gyűlöli, hogy bármit tesz, nem tud kielégíteni (ellentétben minden egyes korábbi barátnőjével). Én belé vagyok szerelmes, nem az orgazmusba, úgyhogy nem nagyon zavarna a dolog, mert amúgy élvezem a szexet, de őt nagyon bántja, úgyhogy mindkettőnk érdekében el kell játszanom. Kérlek titeket, mondjátok el, mit lát, mit érez a pasi, mikor a nőnek orgazmusa van! Hogyan tudom kicsi lebukásveszéllyel előadni egy tapasztalt pasinak? 20/L

Legjobb válasz: Szerintem ne játszd el, elég csúnya átverés az ilyesmi és felesleges is. Gondold el, ha egyszer rájön, hogy hónapokig csak színlelted, miközben õ már azt hitte, hogy ki tud téged elégíteni... valószínûleg nem kicsit lesz dühös, sõt akár szakíthat is emiatt. Ha csiklóból és hüvelybõl sem tudsz elmenni, annak szerintem lelki oka van. Lehet, hogy túlságosan görcsös vagy, nem tudod magad elengedni teljesen. Vagy kevés idõt hagytok az elõjátékra.

Szerintem ne játszd el, elég csúnya átverés az ilyesmi és felesleges is. Gondold el, ha egyszer rájön, hogy hónapokig csak színlelted, miközben õ már azt hitte, hogy ki tud téged elégíteni... valószínûleg nem kicsit lesz dühös, sõt akár szakíthat is emiatt. Ha csiklóból és hüvelybõl sem tudsz elmenni, annak szerintem lelki oka van. Lehet, hogy túlságosan görcsös vagy, nem tudod magad elengedni teljesen. Vagy kevés idõt hagytok az elõjátékra.
Kap egy sms-t a vodafonetól hogy "Kedves ügyfelünk örömmel értesítjük hogy a barátnõének orgazmusa volt" vagy elküldi a barátnõ orgazmus szót a 1782-re.Barátnõ orgazmus a 1782-re.
Kinga!!! Mi az hogy át akarsz verni??????Majd megbeszéljük otthon! üdv Tamás
Nem tudja sehonnan máshonnan csak töled. A nök nagy százaléka szinleli az orgazmust akkor amikor a partnerrel "egyidöben" megy el. Vagy már jo volt neki elötte, vagy akkor sem, de tudják, hogy a partnere ezt szeretné, hát megjátsszák. Kis lihegés, nyögés esetleg sikoly. Ha még a hüvelyeddel egy kicsit meg is tudod szoritani neki, akkor 100% a siker. A lényeg, hogy ne vidd tulzásba a megjátszást.
A kérdező hozzászólása: De ha nem premier plánban lát mindent, hanem mondjuk félhomály van és tudok úgy fordulni, hogy ne lásson, akkor soha nem jön rá, hogy eljátszottam, nem?
Nem éri meg, rájön. Orgazmus alatt az izmaid megfeszülnek, remegnek, a hüvelyed is. Játszani csak a hangoddal tudsz, az pedig édes kevés. Világosban is ugyanakkora a bukás mint sötétben. Egyébként szoktál maszturbálni? Akkor elmész? Magadnak kellene kitapasztalni, hogy hogyan tudsz orgazmust elõidézni. Ha ez meg van, akkor megmutatni neki is, vagy szex közben a csiklódat izgatni.
Orgazmust az tud színlelni, akinek már volt és tudja milyen, tudja hogyan reagál a saját teste. Én például szerintem el sem tudnám játszani, maximum egy kezdõnek, mert olyan mozdulatokat szándékosan tenni, hát, hamarabb lesz belõle baleset, mint élvezet :DD
hát a hüvelyi izmok rángatózását elég nehezen lehetne szimulálni
Én szívesen megmutatom és bebizonyítom, hogy lehet orgazmusod... keress a priváton! 46/F
Hmm, szerintem az utolsó válaszoló nem 46 éves.
Ne színelelj!!! Az nagyon-nagyon csúnya átverés... a hüvelyi izmok összehúzódását, az ánusz lüktetését és a többit nem tudod eljátszani egyszerre!
ha csak tõle nem tudsz elmenni de saját kezûleg igen, akkor simogasd magd szex közben.neki is fog tetszeni és te is jol fogod magad érezni.egyébként meg ha veled egykorú vagy +2-3 év akkor hidd el, hogy annyira még nem tapasztalt mint ahogy te gondolod vagy ahogy õ állítja.
A kedvéért ne színlelj. Mit próbáltatok ki eddig?
A kérdező hozzászólása: Inkább dobjon azért, mert megtettem ezt az önértékelése érdekében, mint hogy azért dobjon, mert megelégelte a kudarcokat. Nekem nem rosszabb semmivel, hogy színlelek, mivel amúgy sincs orgazmusom, szóval aligha számít ilyen szempontból. Akkor se lenne, ha nem színlelném. Csak az õ kedvéért akarom.
Mi segítenénk, de ez hülyeség, amit te akarsz! Egész életedben majd csak színlelni fogsz? Az összes partneredet átvered? De ha minden áron színlelni akarsz, akkor színlelj csak. Nyögjél nagyokat, kapkodd a levegõt, remegtesd a lábad, stb. De ne csodálkozz, ha dobnak, mikor rájönnek.
A kérdező hozzászólása: Jajj, nem segítetek...
Úgy sprickolsz mint a csap azt csak észreveszi :D
A kérdező hozzászólása: Jó, valami konstruktív esetleg?
Hülyeség színlelni, de ha már mindenképp akarod, akkor nyögjél, súgd a fülébe, hogy "ahh, ez a, te állat, ahh!", lihegj, szorítsd össze az izmokat. Egyébként meg nem lehet, hogy frigid vagy?

Honnan tudom h a fityma rá van e nőve a makkra, , nem tudom, h hogy néz ki más pasié, mien a normális?

em az enyém normális

Legjobb válasz: hátra tudod húzni rendesen ? amúgy orvoshoz fordulni még mindig nem ciki. Azért van :)

hátra tudod húzni rendesen ? amúgy orvoshoz fordulni még mindig nem ciki. Azért van :)
Ha "pasinak" hívod a férfiakat, akkor valami más sem stimmel veled...
Sajnos sokat nem tudok segíteni, mert hülyeségre nem akarlak vezetni, de ha gondolod, olvasd el az én esetem, és küldhetsz nyugodtan privát üzit, ha gond van. Szal... Nekem is eléggé rá volt nõve, mert nem tudtam hátrahúzni, de dokihoz sem akartam vele menni. Aztán jött az elsõ barátnõ, és az elsõ szexnél baromira vérzett, meg fájt a dolog, de nem volt vészes. Utána semmi gond nem volt, hanem mikor már vagy 8 hónapja együtt voltunk, sokat csináltuk hátulról, és akkor is hirtelen baromi erõs... Nem is tudom mit éreztem, de belém nyillalt a fájdalom, és mikor kivettem, ömlött belõle a vér, komolyan.. Ez 3-szor fordult elõ.. Ha hátulról toltam a csajt, mindig bevérzett, és baszott fájdalmas volt már a második, harmadik. Azóta nem volt több ilyen, és több csajjal is együtt voltam, volt egy, ami igazi vadállat volt, és úgy sem volt gond. Szal sztem nekem is ilyen problémám volt, hogy nagyon ránõtt, vagy vmi, és mit tagadjam, fájt, meg hát vérzett, ikor vadultam vkivel.. Szerintem nyugodtan nézz el dokihoz, és õ jobban ért hozzá, és akkor max nem fog ilyen elõfordulni neked a csajnál. :) Az tuti, hogy ha nagyon nem tudod a fitymát sem hátrahúzni, meg ilyenek, akkor elõbb-utóbb fájdalmas lesz, de csak pár alkalomnál, utána majd bejáródik. :D
Nézz pornót! Ott meglátod a pasikét.
ehez kérdezek én is ha nem baj..letudom huzni rendesen viszont rá van nove a hugy csovemre..a vizelés és az ejakulácio megy rendesen de azt hiszem inkább rá kérdezek....és van koze ehez a korai megomlésnek? ....bocsi az ékezetekért meg a tobbi miatt de nem uzem képes a billentyuzetem sajnálom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!