Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudja ember, hogy idegösszeroppanása van, (1 db)

Honnan tudja az ember, hogy idegösszeroppanása van, vagy közel áll hozzá? Mik a jelek?

Legjobb válasz: ez a cikk nagyon jól összefoglalja: http://www.femina.hu/egeszseg/idegosszeomlas nekem is volt egyszer valami hasonló.. a barátok nagyon sokat segítenek ilyenkor...

ez a cikk nagyon jól összefoglalja: http://www.femina.hu/egeszseg/idegosszeomlas nekem is volt egyszer valami hasonló.. a barátok nagyon sokat segítenek ilyenkor...
nekem is ugyanazok a tünetek voltak mint az elsõ hozzászolonak kivéve a csörgõorát. :-) -folyamatosan bõgtem, de mindenen már. egyedül éreztem magam a világban, hiába voltak sokan körülöttem, fáradt voltam és képtelen bármit is tenni csak feküdni az ágyban és bõgni, remegett az egész testem, arra is képtelen voltam hogy egyek vagy igyak és ettöl mégrosszabbul és méggyengébbnek éreztem magam és aaz volt a legrosszabb hogy tudtam h senkit sem érdekel még a saját anyámat sem hogy kivagyok készülve és olyanokon gondolkodtam h õljem meg magam meg hogy már nembirom sokáig.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most sajnos nem találom, de valaki írta, hogy jár egy nagyon jó pesti pszichoterapeutához, remélem olvassa a kiírásomat. Meg tudnád adni a telefonszámát?

2

Előfordult már veletek, hogy benzinkútnak képzeltétek magatokat?

Nagyon kellemetlen érzés,nem tudom hova tenni.

18

Szerintetek az alábbi dolgok molesztálásnak számítanak-e?

Például,ha valaki rendszeresen erőszakosan akar pénzt kérni tőlem.Hiába mondom el neki tízszer,hogy nincs,mégis addig nem ,,kopik" le míg nem adok neki.Másik példa :szereti elkérni a telóm kölcsön,és nem akarom neki odaadni,és addig dühöng,míg csak odaadom neki.Tudom,hogy a legegyszerűbb válasz:ne add oda/ne adj neki!

2

Hogyan vezessem le ezt a rossz érzést ami bennem van?

Annyira azt érzem hogy kárt kellene tennem magamban. Vágyok a fájdalomra. Most nagyon rosszul vagyok érzelmileg.
Tudom hogy ez nem lenne megoldás de olyan semmilyen az életem.... Úgy érzem nem bírom tovább....

4

Mi lehet ez? Valakinek van hasonló problémája?

Régebben ha túl stresszeltem magam vagy túl ideges voltam valami roham jött rám. Először csak zsibbadás a jobb arcom a jobb kezem a jobb lábam,majd sírás tör rám..végül azt érzem hogy nem kapok levegőt. Mostanába már nem érzem az okát ami kiváltja egyszerűen el kezd remegni a kezem zsibbadok, szinte nem hallom ha beszélnek hozzám.. olyan érzésem van mintha kívülálló szemmel látnám a világot.

1

Szuicid hajlamnak minősül-e ha arról fantáziálok hogy eltöröm a nyakam, de semmi bajom nem lesz tőle?

Az utóbbi időben mindig azt képzelem el hogy eltöröm a nyakam, összeesek majd felkelek, néha úgy hogy fordítva van a fejem, néha normálisan. De sosem lesz tőle bajom, nem halok meg, nem fáj, meg semmi

7

Kiskoromban az anyukám nem engedte, hogy horrort nézzek. Amikor nagyobb lettem se nagyon érdekelt, mert jobban szeretem a vígjátékokat. A suliban viszont megnéztük a kört. Bolond vagyok?

Ennek már négy éve, de azóta rémálmaim vannak. Teljesen megtépázta az idegeimet.

4

Ajánlanátok valami jó feszültségoldó módszert amihez nem kell bogyót szedni?

3

Nem merek aludni, mert? Ez mi?

Soká alszom el emiatt sokszor , és egész nap álmos vagyok miatta. Nem merek elaludni. Attól félek, hogy álmomban valaki megöl . Minden zajra felfigyelek ami kintről jön. Nem tudom ez a dolog honnan jön , nem néztem horror filmet mostanság ( vagy hasonlót, azoktól nem tartok egyébként). 20f . Ez a dolog kb 2 hónapja tart. Sokszor úgy alszom el, hogy magamra zárom az ajtót.

8

Okozhat fej- vagy fogfájást, ha pszichiátriai gyógyszerekre töményt iszom?

Antidepresszáns, hangulatstabilizáló, nyugtató és kb. 1 dl tömény.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!