Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudja ember, hogy (58 db)

Miért hisznek egy olyan személyben az emberek akit még soha nem láttak és nem ismertek? Istenre gondolok. és honnan tudod meg hogy nő vagy férfi?

Legjobb válasz: Miért ne hihetnének? Szerintem mindenki el tudja dönteni, mennyire hisz az ilyen természetfeletti dolgokban. Valakinek sokkal könnyebb úgy élni a hétköznapjait, hogy tudja, hogy valaki mindig "figyel" rá. És ez az ember el tudja dönteni, hogy milyen nemûnek állítja be. Amúgy ez egy ritkaszar kérdés. =D

Miért ne hihetnének? Szerintem mindenki el tudja dönteni, mennyire hisz az ilyen természetfeletti dolgokban. Valakinek sokkal könnyebb úgy élni a hétköznapjait, hogy tudja, hogy valaki mindig "figyel" rá. És ez az ember el tudja dönteni, hogy milyen nemûnek állítja be. Amúgy ez egy ritkaszar kérdés. =D
Én inkább hiszek Istenben, és megpróbálok a helyes úton maradni, minthogy elrontsam az életem a cigivel meg a droggal...
Én hiszek, ettõl függetlenül nem vok biztos abban h létezik vagy h úgy létezik ahogy azt elképzelik az emberek. de azt tudom h a hittel ezerszer könnyebb átvészelni a rossz dolgokat. erõt tud adni ha hiszel vmiben, még akkor is ha nem létezik.
Isten férfi mivel, 2 anya nehezen csinál egy gyereket :) ( és itt most Jézusra célzok )

Honnan tudom valakiről azt, hogy ő az "igazi? Honnan tudom azt, hogy ki az "igazi'? Egy embernek csak 1 "igazija" van?

Legjobb válasz: Csak egy igazi van.De sokszor fogod érezni,hogy na õ az,de idõvel kiderül mégsem.

Csak egy igazi van.De sokszor fogod érezni, hogy na õ az, de idõvel kiderül mégsem.
Mindig az tûnik az "igazinak" akibe épp belezúgunk.
A kérdező hozzászólása: Honnan derül ki az, hogy valaki az igazi igazi?:D
Ha az együttélés alatt sem hidegültök el egymástól például.
Roppant egyszerû a válasz. Akivel leéltél egy/fél életet boldogan. Igazi bárkibõl lehet, ha mindketten odafigyeltek egymásra.
Nem igaz több is lehet csak a legtöbben még eggyel sem talákoznak életük során, nemhogy többel. Statisztikailag minden 200km sugarú körben találhatsz legalább egy olyan embert aki megfelel az igaziról alkotott elvárásaidnak. Sajnos az élet nem úgy mûködik mint a statisztika.
A kérdező hozzászólása: Nincs valami jel, pl, hogy ha látom akkor furcsán érzek, vagy ha beszélek vele akkor is furcsa stb?

Az ember lehet 2 személybe szerelmes? Vagy honnan tudja meg hogy melyikbe szerelmes igazából? Ti éreztetek már ilyet?

Legjobb válasz: szerintem ha szeretsz valakit akkor nem jöhet a képbe másvalaki akit szeretsz egyszerre csak egyvalakit szerethet az ember.. tudod te egyáltalán h mit jelent szeretni?

szerintem ha szeretsz valakit akkor nem jöhet a képbe másvalaki akit szeretsz egyszerre csak egyvalakit szerethet az ember.. tudod te egyáltalán h mit jelent szeretni?
Igen, létezik ilyen. Én is így vagyok, de én már rájöttem melyikük az igazi.
igen lehet...de azt válaszd aki jobb :) válaszolnál a velem van probléma kérdésemre ha megkérnélek:) és ird oda hogy te vagy:) kösszi
igen, lehet. nálam is volt már ilyen. aztán lehet hogy képbe jön egy 3. aki miatt otthagyod azt a kettõt.
Igenis lehet szerelmes 2 emberbe, velem is volt már ilyen. Én nem választottam mivel nem tudtam volna, mindkettõvel összejöttem.
nem lehet. aki mást mond fogalma sincs, hogy mirõl beszél.
El kell keserítenem mindenkit aki azt írta , hogy lehet , DE NEM lehet. Csak azt hiszitek hogy szerelmesek vagytok mindkettõbe , de ez nem az. Amikor szerelmesek vagytok valakibe, az olyan érzés, hogy senki más nem érdekli az embert. És ezt 2 személyjel lehetetlen. Aki azt hiszi hogy lehet egyszerre két személybe szerelmes, az nem volt még szerelmes. Így valószínû egyikbe se vagy szerelmes. Max mindkettõ tetszik , de ez messze áll egymástól.
2 emberbe nem lehetsz szerelemes. biztos vmi mást érzel az egyik iránt.
nagyon is létezik ilyen, nekem is volt ilyen, de ilyenkor gondold végig azt, hogy kibe mi jó, és azt válazd akit igazán szeretsz, teljes szívedbõl!!!


Honnan tudjuk biztosan hogy az interneten keresztül megismert embernek mennyire komolyak a szándékai?

Ehhez elég a sok id? hogy megismerjük? Végül is ha az ember nem csak videózik hanem ír is olyan dolgokat is elmer mondani vagy kérdezni amit él?ben videóban nem.Mert szerintem nem elég ahhoz hogy látszódik a szemében hogy oda van értem már több mint 1 éve.

Legjobb válasz: Erre én csak azt tudom neked írni hogy a puding próbája az evés. Figyelj szerintem próbáld meg és úgy is ki fogod érezni róla hogy most kefélni akar vagy tényleg járni akar veled.

Erre én csak azt tudom neked írni hogy a puding próbája az evés. Figyelj szerintem próbáld meg és úgy is ki fogod érezni róla hogy most kefélni akar vagy tényleg járni akar veled.
hány éves vagy? több mint egy éve nem találkoztatok?...ott valami sántikálgat
Az az egy ev az tenyleg furan sok.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy nincs pénze másik országból átutazni, meg van már beszélve hogy én utazom át gyerekestül.
A gyerekeket feltétlen add le mamánál, tesónál vagy valakinél! Ez szóljon rólatok és ismerjétek meg személyesen, közelebbrõl is egymást. Feltétlen hagyd ott valahol a gyerkõcöket.
de durva...

Honnan tudja az ember lánya, hogy hogyan kell kisminkelnie magát? Honnan tudod, hogy mi előnyös, és mi nem?

Legjobb válasz: Próbálgatással lehet rájönni. Meg ugye egy segítõkész anyuka. :-)

Próbálgatással lehet rájönni. Meg ugye egy segítõkész anyuka. :-)
Van szemem és belenézek a tükörbe...
van szemed és belenézel a tükörbe DE én például nap mint nap látok olyat hogy nagyon nem áll neki jól az adott smink de még is viseli a legjobb megoldás ha próbálgatod otthon és megkérdezed a barátnõdet/tesódat/anyukádat/párodat
Kísérletezéssel, valamint az is segít, ha tudod, milyen típusba tartozol: http://www.nana.hu/szepseg-es-divat/trend/szinek-minden-evsz..
najó de aki nem megfelelõ sminket készít magának a tükörben, annak az ízlésével és az önkritikájával van problémája, nem a sminktudásával :)
Rakj fel egy képet, és megmondjuk.
Utána lehet olvasni neten pl, hogy melyik típusnak(van tél, tavasz, nyár, õsz...) melyik színek állnak jól. Ezeket szem-haj-és bõrszín alapján különítik el. :D Azt hiszem... ha mást nem elmehetsz egy ilyen sminktanácsadásra, vannak azt hiszem ingyenesek is néha...

Sokszor gondolok egy bizonyos emberre. Nem szerelemből, csak szeretem mint embert és tisztelem. Édesanyám lehetne, sokat tett értem és nagyon hálás vagyok neki. Honnan tudom hogy ő is gondol-e rám? Õ érzi, hogy nekem sokat jár az eszemben? 18/L

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg õt hogy gondol-e rád? Egyébként biztos hogy gondol rád. Pl. én is segítettem már valakin vagy rajtam is segítettek már, és mindkét esetben elmondható hogy gondoltunk egymásra. Nem csak egy adott esetnél, hanem például késõbb is elgondolkozik az illetõ hogy " Most mi lehet vele? Megoldotta már a problémáját? Mi történt vele mióta utoljára beszéltünk "stb.. Ha sokat tett érted, akkor gondolom közel is álltok egymáshoz, így szinte 100% hogy õ is gondolt már rád. Hogy õ ezt megérzi-e azt nem tudom, szerintem nem, max. eljátszik a gondolattal hogy neked vajon néha eszedbe jut-e az õ személye.

Miért nem kérdezed meg õt hogy gondol-e rád? Egyébként biztos hogy gondol rád. Pl. én is segítettem már valakin vagy rajtam is segítettek már, és mindkét esetben elmondható hogy gondoltunk egymásra. Nem csak egy adott esetnél, hanem például késõbb is elgondolkozik az illetõ hogy " Most mi lehet vele? Megoldotta már a problémáját? Mi történt vele mióta utoljára beszéltünk "stb.. Ha sokat tett érted, akkor gondolom közel is álltok egymáshoz, így szinte 100% hogy õ is gondolt már rád. Hogy õ ezt megérzi-e azt nem tudom, szerintem nem, max. eljátszik a gondolattal hogy neked vajon néha eszedbe jut-e az õ személye.
A kérdező hozzászólása: + Miben nyilvánul az meg, ha megérezzük egymást? Hidegrázás, fuvallat, vagy hasonló?:) Köszi a válaszokat elõre is

Honnan tudja az ember, hogy tüdőgyulladása van-e, vagy valami hasonló?

Legjobb válasz: Az ember onnan tudja hogy tüdõgyulladása van é hogy csinálnak egy mellkasröntgent amin látszik a beszûrõdés ami a tüdõgyulladás jele.

Az ember onnan tudja hogy tüdõgyulladása van é hogy csinálnak egy mellkasröntgent amin látszik a beszûrõdés ami a tüdõgyulladás jele.
Mikor köhögsz, behúzódik a mellkasod.Láz nem mindig jár vele.De az súlyosabb is.Fáj az egész hátad.
Ezzel hadd ne értsek egyet, nem ott kezdõdik, hogy mellkas röntgen. A háziorvos, vagy belgyógyász fogja a fonendoszkópját és meghallgatja a tüdõ légzési hangját, végigkopogtatja, hogy hall-e tompulatot valahol, kér egy laborvizsgálatot és ha mindez alátámasztja, akkor lehet röntgent is kérni. Tudni kell, hogy a röntgenkép tüdõgyulladás esetében késéssel követi a tüneteket, tehát a hallgatózási lelet alapján már régen ki lehet mondani a tüdõgyulladást, mikor a rtg. képen még nem látszik. És a végén gyógyultnak is lehet mondani a beteget, mikor még a képen mindig látszik valami.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat :)

Honnan tudja az ember hogy a parja a nagy "O"?

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy nagy Õ. Vannak nagy Õk, a világon szétszorva rengeteg olyan ember aki mellett teljesnek érzed magad és akikkel teljesnek érezteted magukat. A legtöbb ember soha nem találja meg a nagy Õjét, sokan azt hiszik, hogy õk megtalálták, csak hogy késõbb, talán évek múlva, rájöjjenek hogy tévedtek. Sajnos a szerelem egy olyan függönyt tesz a szemed elé amin keresztül nem lehet teljesen tisztán látni.

Nincs olyan, hogy nagy Õ. Vannak nagy Õk, a világon szétszorva rengeteg olyan ember aki mellett teljesnek érzed magad és akikkel teljesnek érezteted magukat. A legtöbb ember soha nem találja meg a nagy Õjét, sokan azt hiszik, hogy õk megtalálták, csak hogy késõbb, talán évek múlva, rájöjjenek hogy tévedtek. Sajnos a szerelem egy olyan függönyt tesz a szemed elé amin keresztül nem lehet teljesen tisztán látni.
Pl, hogy szerepelt egy hasonló nevû TV mûsorban.
Amúgy pont az ez elõtti 6. kérdés is errõl szólt, nem kellett volna picit elõtte azért átnézni a dolgokat, hátha van ugyanilyen?
Egyszerû... tedd fel magadnak a kérdést : Miért szeretem én õt? Ha tudsz rá választ adni, nem õ az a nagy õ, akire vártál. Ha meg tudod mondani, miért szeretsz valakit, az azt jelenti, hogy nem is szereted igazán. A szeretet (igen, szeretet, nem szerelem, mert a szerelem az csak az elején a szenvedélyes fellángolás ami késõbb erõsebb kötelékké, szeretetté és tiszteletté válik) nem miérteken alapul. Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor viszont õ az az Õ... Ilyen egyszerû :)
Nem voltam még szerelmes konkrétan, de van elképzelésem róla, mert duom , hogy mire vágyom ugyanis. Szóval: A legfontosabb, hogy önzetlen szeretet! NEm azért szeret, mert sok pénzed, hatalmad, nagy járgányod van, hanem mert jó külsõd, megnyerõ személyiséged van, és kizárólag ez fogja meg. Aztán fontos még az összhang, hogy kb a dolgok 80 % ában egyetértés, viták megfelelõ kezelése, tudni találni közös elfoglaltságot, amiben mindketten szivesen jólérezzük magunkat, és nem csak kényszeredett az együttlét. Érezzük azt a belsõ tüzet, azt a bizsergést még a nagyon sokadik szexuális együttlét után is, mint valamikor az elején. TAlán még azt lehetne írni végszónak, hogy ha kell, meghalnék érte, mert érte érdemes volna! Ha ezek nincsenek meg, ha másra vágysz, ha mások is tetszenek, nem csak õ, és megfordul a fejedben ez-az, akkor máris sejthetõ, hogy valamit nem kapsz meg az aktuális párodtól. Ha már nem érzed a bizsergést, csak hálából megy a szex, mert még szépeket szól hozzád, meg vett ajándékot a névnapodra, az már nem jelent igazán semmit, csak egymás becsapása, és lemondásokkal teli boldogtalan jövõ.
Ki mondta, hogy magára hagyta az embereket?
Mert magára hagyta az embereket? Már a kérdésed elején elkezdõdnek a gondok...
18:08 A kérdés feltételezi Isten létét, ezért abból kell kiindulni, nem kötözködni :D Ki mondta, hogy te létezel?:)
Ki mondta hogy létezik isten?
Gáz, ha engem nem érdekel az sem, ha már cseszik ránk? Õ dolga, neki is van szabad akarata. Én nem haragszok érte, néha már nekem is elegem van az emberekbõl. :D Te meg ha nem is hiszel benne, akkor nem mindegy, ha cseszik rád? Örülj neki.
attól még, hogy nem ehetsz a fáról, attól még akarhatsz enni róla :D nem? tehát a szabad akaratod megvan.
Viszont nem ehettünk a jó és rossz tudásának fájáról sem, pedig elvileg szabad akaratunk volt.
Nem Isten hagyja magára az embereket, hanem az emberek fordulnak el tõle.Mivel szabad akaratot adott, azt szeretné, hogy szabadon szeressük, nem erõlteti rá magát senkire!
ki mon dta azt hogy empiriokriticizmus?
A kérdezõ (szerintem) a deizmus alapján tette fel a kérdést (hogy Isten magunkra hagyott bennünket). Nem tudom, Kérdezõ Te miben hiszel, milyen a vallásod... stb, de én úgy gondolom, Isten jóságos. Tehát nem hagyna magunkra minket. Ne kössetek belém, hogy Isten nem is létezik... stb. A kérdés alapján válaszoltam (a kérdésben feltételezi a Kérdezõ, hogy Isten létezik), én pedig hiszek Istenben. Ha valakinek sértettem a nézeteit, elnézést.
Jó lenne, ha valami hivatkozási alapot is közzétennél... Honnan veszed, hogy Isten magára hagyta az embereket? Honnan veszed, hogy nem lehetséges, hogy teremtett más bolygót tökéletesebb emberekkel? Mi nem lehet? Mit mondott? Úgy tûnik, hogy te nem vagy tisztában a legelemibb dogokkal sem.
Én mondom hogy létezik, mivel ide írt egy kommentet...Isten nem írt ide még soha(és máshova se)
isten nincs ez tény.

Ti hisztek Istenben? Honnan tudjuk mi emberek hogy Ádám és Éva volt az első 2-ember? Akkor hogy lettek feketék, cigányok, kínaiak és még sorolhatnám. Hol van a meny?

Ti hisztek Istenben? Honnan tudjuk mi emberek hogy Ádám és Éva volt az első 2-ember? Akkor hogy lettek feketék, cigányok, kínaiak és még sorolhatnám. Hol van a meny? Mert a felhők fölött biztos nem mert a repülőgépek akkor már rég felfedezték volna, nem? Az univerzumban? Biztos nem mert nem találtunk más életet a földön . Nem értem . Szerintetek? Csak normális válaszokat !

Legjobb válasz: Részemrõl ez a kérdés nyitott. Nem hiszek Istenben, de abban sem hiszek, hogy nem létezik. Ha van Mennyország, akkor valószínûleg nem fizikai hely, hanem egy tudatállapot - kérdezhetném, hogy az álmok világát merre kellene keresni - nyilván semerre, mert az is egyfajta tudatállapot.

Részemrõl ez a kérdés nyitott. Nem hiszek Istenben, de abban sem hiszek, hogy nem létezik. Ha van Mennyország, akkor valószínûleg nem fizikai hely, hanem egy tudatállapot - kérdezhetném, hogy az álmok világát merre kellene keresni - nyilván semerre, mert az is egyfajta tudatállapot.
Nagyon jó kérdés! Végre valaki megkérdezi. Ez az amire az egyház sem gondolt, és nem tudja megmagyarázni. Csak akkor tudná ha a saját elképzelésébe beleillesztené az evolúciót és egyéb tényeket... Igazából a Biblia szerintem egy gyönyörû szép mese, egy ókori remekmû, minden irodalom és sok vallás alapköve(fõleg az Ószövetség). A "tényeket" amiket a Biblia leír nem kell feltétlenül komolyan venni, elhinni. Azok a történetek csak (részben) tükrözik az akkori emberek tudását, gondolkodását a világról, erkölcsrõl stb.
Hiszek abban, amit leír a Biblia, mert valóságos dolgokról ír. A kérdésed természetesen megválaszolható, és semmi köze az evolúcióhoz. Én, mint hívõ ember, elhiszem, hogy van természetes kiválasztódás. De nem hiszem el, hogy a fajok átalakulnának egyikbõl a másikba. Kutyából is van ezerféle, mégis mind egy fajhoz tartoznak, mindegyik kutya. Egy 5 éves gyerek sem keverne össze egy kutyát egy macskával, pedig nyilvánvalóan nem ismerheti az összes kutyafajtát. Tehát, a fehér, a fekete, sárga, stb. rasszok ugyanahhoz a fajhoz tartoznak. Nem is értem, hogy miért égeti magát valaki azzal, hogy egy ennyire- tudományos értelemben is!- egyértelmû kérdésbe belekeveri az evolúciót. A menny és a pokol valóságos, létezõ hely. De nem fizikai hely, hanem szellemi valóság. Ez látszólagos ellentmondás sokak szemében. De gondold végig: egy vaknak hogyan meséled el a színeket? Attól, hogy nem látja, még nem valóságos? A szellemvilág láthatatlan, de valóságos. Megtapasztalható, de nem szellem látható. Isten ugyanilyen valóságos, és Jézus Krisztus is. Az apostolok és az elsõ tanítványok a saját szemeikkel láthatták, de mi látjuk. Mégis tudom, hogy él, mert tapasztalom azt a munkát, amit az életemben elvégez. Ha megkérdezel egy hívõt, hogyan kezdett el hinni, nem fogja tudni megmondani. De meg tudja mondani világosan, hogy mikor kezdett el hinni. Az életnek egy új dimenziója nyílt meg a számára, egy olyan valóság, amit addig lehet, hogy el sem hitt. Istennel pedig lehet valóságosan találkozni, de ehhez nem kell látni. Van, aki látta Jézust, vagy álmában megjelent neki. Mások a "bõrükön" érezték Isten valóságát. Én magam azt éltem át, mintha leesett volna a szememrõl egy kötés, ami addig nem engedte, hogy lássak. Rögtön értettem, hogy Isten gyermeke vagyok és óriási békesség töltött be. Az addigi üresség helyett annyira megtelt a szívem ettõl az élménytõl, hogy hetekig a föld felett jártam. Addig bûntudatom volt sok mindenért, amitõl nem tudtam szabadulni, de mintha egy hurrikán kifújta volna az életembõl, könnyûnek éreztem a szívemet. Azóta is sokak életében láttam már Istennek a munkáját. Többek fizikailag is majd összeestek - bár ez ritka. Maga az újjászületés- a Biblia így hívja- eltérõ élményt ad, az eredmény viszont minden esetben látható! Ismerek olyan cigány asszonyt, aki részegeskedett, cigizett és volt több abortusza is. Összetört asszony volt. A Jézussal való találkozása óta nem iszik, nem dohányzik, és boldog, békés. Dolgozik, rendesen bejelentett állása van. Bár lehet, hogy sokak szerint ez nem létezik, mégiscsak az eredmény bizonyítja, hogy Istennel találkozott és ez megváltoztatta! Nekem, hívõnek, aki tudja, hogy Isten él, nem esik nehezemre elfogadni a mennyet és poklot. Hiszen tudom, hogy ezek éppolyan valóságosak, mint a tapasztalataim. Bár nem szemmel láthatóak.
Szia. Igen, hiszek Istenben. Ádám és Éva története jelképes az egész emberiség által elkövetett bûnrõl szól. Sok keresztény elfogadja az evolúciót, a pápa is, de nem csak katolikusok, hanem a keresztény tudósok is. De mi ezt intelligens tervezésnek hívjuk. A menny nem hely hanem lelki állapot, ahogyan a pokol is az. A test nélkül való léleknek nincs szüksége fizikai helyre. Sem Isten, sem a menny nem a felhõk fölött van, hanem itt van bennünk, vagy nincs bennünk, attól függõen, hogy megnyitjuk-e magunkat neki vagy sem.
Remélem nem vagy 10 évnél idõsebb... Ugye nem? Keress rá google-n, hogy evolúció.
[email protected] *facepalm*
"Ti hisztek Istenben?" Én igen de a többiek közül sajnos sokan nem :) "Honnan tudjuk mi emberek hogy Ádám és Éva volt az elsõ 2-ember?" Onnan hogy le van írva a Bibliában, amirõl pedig tudjuk hogy Isten kinyilatkoztatása az embereknek. "Akkor hogy lettek feketék, cigányok, kínaiak és még sorolhatnám." Én az evolúcióban nem hiszek, de az emberekkel valóban valami hasonló történt, az évek során a génkészlet megváltozott és ez lett az eredmény. "Hol van a meny?" Az hogy mi hol van az csak itt a földön fontos. A mennyben az idõ és a tér már nem fog számítani. Ha Istennek úgy tetszik akkor akár sok új világot is tud teremteni az üdvözültek kedvéért. De jelenleg Isten és a menny el van rejtve. Ez azért is szükséges mert az eredendõ bûn miatt az emberek már nem bírják elviselni Isten mennyei jelenlétét. Olvasd el a Bibliát ott ez le van írva a teremtéstörténetben. "Mert a felhõk fölött biztos nem mert a repülõgépek akkor már rég felfedezték volna, nem?" Isten mindenható, ha úgy akarja akkor a legszuperebb repülõvel se találják meg soha az emberek a mennyet. "Az univerzumban? Biztos nem mert nem találtunk más életet a földön ." Azért tegyük hozzá hogy az emberiség által feltérképezett rész a világmindenség egészéhez képest szinte semmi. De a Földön kívül máshol nincs élet. Az a sok élettelen csillag és bolygó csak azért van hogy ráébressze az embert hogy milyen jelentéktelen kis pont õ maga a világban. Nézd meg ezt: http://scaleofuniverse.com/
Hiszek Istenben. Azt nem tudom a szo szoros ertelmeben, hogy adam es ega volt az elso ember, de elhiszem Istennek. A Menny pedig nem dizikai valosag, nem lathato, muszerekkel nem mutathato ki.
Ez csak a bibliában van leírva. A biblia=hazugság. Nem kell mindent elhinni ami ott van. Mert a bibliát hazug csuhások írták.Ha igaz a biblia akkor miért van rengeteg dolog benne amire képtelenség válaszolni . Pl. Noé bárkája is egy idióta történet ? Mibõl esett a rengeteg esõ ? És hogy tûnt el ?:) Na látod erre te se tud senki adni választ. Azt kell elhinni amit látsz. Mert nincs bizonyíték arra , hogy biblia igaz :)
Ha van isten és õ teremtett minket, ki teremtette a dinókat?
A bizonyítékok alapján tudjuk, hogy a Biblia az igaz, mivel egyértelmûen Isten Szava
De honnan tudjuk, hogy a Biblia igaz?
A kérdező hozzászólása: Hmm... Érdekes Válaszok ! Látom mindenkinek más az elképzelése ezzel kapcsolatban Aki kérdezte hogy hány éves vagyok ( annak elárulóm 24 ) Remélem örülsz ! Hát mit is mondjak köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
Igen hiszek Istenben. Onnan tudjuk, hogy a Biblia azt írja, hogy õk voltak az elsõ emberek. Nagy valószínûséggel a génjeinkbe volt táplálva az, hogy ilyen változásokra legyünk képesek. A Bibliából is kiderül, hogy Noé egyik fia Sém már valószínûleg sötétebb borszínû volt, mint az akkor megszokott. A mennyország nem tudhatjuk, hogy hol van, akár közel is lehet a Földhöz, de akár a világegyetem egy nagyon messzi pontján, ha közel is van, mi nem láthatjuk, mivel az nem fizikai.
Szerintem amit a vallás istennek tart, az egy másik dimenzió, ami nem fizikai, hanem szellemi.És mindenkiben ott lakozik.
"Onnan hogy le van írva a Bibliában, amirõl pedig tudjuk hogy Isten kinyilatkoztatása az embereknek" Azért az a "tudjuk" valójában csak "hisszük", bevallhatnátok már végre.
Hát elõszöris régen az ókorban az emberek valszeg nem full extrás házakban éltek és a gyerekek várható életkora sem volt több 40 évnél. szóval szerintem az egész arról szól hogy az embereket valami osszefogja és lelki erõt adjon nekik és ha sanyarú is a sorsuk amire régen nagy valószínûség volt despotikus önkényuralmi rendszerek alatt akkor is élje az életét és remélje a jobba. és amint láthatod régen több vallásos ember volt és radikálisabbak is voltak. de ahogy szerintem javult a közjólét világszerte egyre elhalványultabb. pl ma a fiataloknak sokkal kisebb része vallásos és nem is követ semmi ilyen önmegtartóztató életmódot amit gondolom te is tudsz. szóval szerintem a biblia egy nyelvi emlék amit valami okos ember írt vagy több ember vagy idõrõl idõre hozzátoldottak. a vallás világ szerte sem azonos vannak több isten hívõk egyistenhívõk. a világ szinte minden részén amik egymástól el is voltak zárva kialakult valami isteni dolog. ez szerintem az ember az elmúlás utáni kíváncsiságával magyarázható. egy idõ után mindenki lát halottat vagy szembesül valami formán a halállal és tudni szeretné milyen. ugye az ismeretlentõl mindig tartunk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!