Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudják nők, (5 db)

A vak nők honnan tudják, hogy mikor menstruálnak? És azt honnan tudják, hogy ha rendellenesen van meg nekik, és azért mennek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia! hát szerintem te is érezni szoktad azt ha meg jön..vagy nem?? Amúgy meg vannak kötelezõ vizsgálatok biztosan eljárnak oda is..vagy épp sürübben nem tom igazából..

Szia! hát szerintem te is érezni szoktad azt ha meg jön..vagy nem?? Amúgy meg vannak kötelezõ vizsgálatok biztosan eljárnak oda is..vagy épp sürübben nem tom igazából..
Mindenki érezni szokta a megelõzõ tüneteket, illetve azt is, hogy folydogál... Ha rendellenesen van meg nekik, azt meg onnan tudják, hogy õk is tudják, hogy milyen nap van (ha más nem, a televízióból, vagy onnan, hogy megmondja nekik valaki), illetve létezik hangosnaptár is. Innen.

Eladtam egy Nokia N96 okostelefont a *******.hu-n. Nállam működött és azt állítja a vevő hogy 5 perc után meghalt a telefon nincs képe, azóta se. Ilyenkor mi a teendő, visszaadja a pénzt, vagy mi? Mert honnan tudjam h nem rontotta el szándékosan?

Legjobb válasz: Megnyerte magának ennyi. Mûködött amikor átvette. Ha nem írtál garanciát oda akkor semmi. Ha írtál akkor meg vissza kell , hogy vegyed. De ha a készüléknek van garanciája akkor õ neki kell bevinni a készüléket a szervízbe.

Megnyerte magának ennyi. Mûködött amikor átvette. Ha nem írtál garanciát oda akkor semmi. Ha írtál akkor meg vissza kell , hogy vegyed. De ha a készüléknek van garanciája akkor õ neki kell bevinni a készüléket a szervízbe.
Honnan tudod, hogy nincs egy ugyanolyan készüléke, ami rossz?

Honnan tudják a nők, hogy mikor van vége a menstruációnak?

Úgyértem nem örökre vége hanem csak abban a hónapban! Fiú vagyok és ezt nem tudom azért kérdeztem!

Legjobb válasz: A menses az elsõ napon a legerõsebb, olyankor sokaknak szinte dõl a vér. aztán szép fokozatosan egyre kevesebb lesz a mennyisége, az utolsó napokon meg már csak barnás folyás tapasztalható. akkor van vége, ha már a barnás folyás legcsekélyebb jelét sem látjuk. egy nõ kb 5 napig menstruál, akik fogamzásgátlót szednek, valamivel rövidebb ideig. remélem, kielégítõ volt a magyarázat. (egy nõ)

A menses az elsõ napon a legerõsebb, olyankor sokaknak szinte dõl a vér. aztán szép fokozatosan egyre kevesebb lesz a mennyisége, az utolsó napokon meg már csak barnás folyás tapasztalható. akkor van vége, ha már a barnás folyás legcsekélyebb jelét sem látjuk. egy nõ kb 5 napig menstruál, akik fogamzásgátlót szednek, valamivel rövidebb ideig. remélem, kielégítõ volt a magyarázat. (egy nõ)
Ha vérzés gyengül, pöttyözõ lesz ill "eltûnik" akkor the end :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Hát ezek tényleg sokat mondanak úgy értem megértettem amit akartam! Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Hát onnan, hogy tiszta a betét a bugyidban.De még utána mikor pisilés után megtörlöd magad, néha kicsit barnás a WCpapír, addig én benthagyom a betétet. És ha már pisilés után is minden fehér, akkor van vége :) Kicsit lehet, h naturalisztikus volt, de én innen tudom, h vége :D
azt hiszem benézted utolsó, mert a kérdezõ fiú XD
A kérdező hozzászólása: Igen, fiú vagyok! De nem baj ha így írta csak azért kérdeztem mert ezzel nem nagyon voltam tisztába! :) köszi

Honnan tudják a nők, mit hogyan kell tenni a babával?

arra volnék kíváncsi,hogy ha egy nonek megszuletik az elso babája,akkor honnan tudja,hogy mit hogyan kell tennie? ez ilyen anyai oszton? honnan tudja,hogyan kell furdetni a babát, hogyan kell megfogni, szoptatni, etetni,mennyi az elég...meg ilyenek.

Legjobb válasz: Tényleg megtanítják.De az ilyesmire inkább ösztönösen érez rá mindenki.Amikor még nem voltak védõnõk, a legtöbb nõ akkor is tudta mit kell tennie.Ez az anyai ösztön.

Tényleg megtanítják.De az ilyesmire inkább ösztönösen érez rá mindenki.Amikor még nem voltak védõnõk, a legtöbb nõ akkor is tudta mit kell tennie.Ez az anyai ösztön.
Én magamat ismervén mindig is kerültem , hogy más pici babáját megfogjam mert olyan idegennek tûn és féltem tõlük.Amikor viszont megszületett a kislányunk olyan természetesen kaptam fel és raktam cicire hogy öröm volt nézni.pedig akkor még meg sem mutatták, hogy hogyan kell csinálni.A fürdetést meg mindig a párommal együtt csináljuk és egymást bíztatjuk.Szóval nálam tényleg bejött az anyai ösztön és szerintem ez mindenkinél müködik csak nem szabad azzal elnyomni, hogy mindig másra hallgatunk, hogy így csináld meg úgy csináld mert abba elõbb utóbb bele lehet õrülni
Én egy 24 hetes kismama vagyok, és úgy gondolom at ösztöneimre fogok hallgatni. Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Az én védõnömtõl semmit nem szeretnék tanulni, pláne nem a babázást:) Sok sikert!
Szia! Nagyon jó kérdés! A szülés után azonnal cicire tették nekem a kisbabát és a csecsemõs nõvér megmutatta mit csináljak, hogyan szoptassak. A tisztába tételt megmutatta szintén a csecsemõ osztályos nõvér. Fürdetni a csecsemõ osztályon fürdették, ezért azt párom - akinek már van egy kisfia - mutatta meg. A lényeg hogy tartani kell a fejét az újszülöttnek, de sokat lehet tanulni abból, hogy a tapasztalt rokonok hogyan nyúlnak a babához, hogyan forgatják meg. Ha elég neki a kaja, akkor legalábbis az én kislányom abbahagyja és ellazul. Innen tudom, hogy elég volt. A védõnõ mutatta meg, hogy hogyan kell böfiztetni. A sírás a legnehezebb, hogy miért sír a kicsi. Ebben viszont az ösztön fog vezérelni, kiismered a kicsit és rájössz, hogy több féle sírása van. Ez viszont már hetek kérdése. De ez is ösztönös. Én is mióta babám van nem félek megfogni az ilyen kisbabát, mivel tudom már hogy nem fog eltörni:-) Mondják az öregek, hogy a babával új anya születik és mindenkiben benne van az ösztön. Tényleg igaz!
védõnõ megtanítja, vagy a szülészeten megtanítják.
Van benne ösztön is, meg az is, hogy megmutatják, hogy célszerû csinálni a dolgokat, nekem a legtöbbet anyukám segített, meg sok nõ szívesen lapozgat babás könyveket terhesen is, sokmindent megjegyeznek, akkor is, ha nem akarják szó szerint megtanulni ami benne van. Na meg a lányok általában kislány koruktól fogva fogékonyabbak a babákkal kapcsolatos dolgokra, még ha nem is tûnik úgy, de az ilyesmire sok kislány készül. Én már 8 évesen Dr. Miriam Stoppard Babakönyvét lapozgattam, csak úgy, mert érdekes képek voltak benne, szerettem olvasgatni, meg nézegettem, hogy miket kell megvenni egy kisbabának.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!