Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom tetszek (68 db)

hogy rád mászik...
Szemkontaktus, rád mosolygok, odamegyek hozzád, beszélgetni próbálok. Jó lenne már, ha rám is visszamosolyogna valaki. 32/F
OFF :19:20 - az utolsó mondat aranyos volt :-D ON : A 30-asoknál sokkal könnyebb észrevenni, hogy mit akarnak, mint a kamaszoknál. Mondjuk tapasztalatom szerint, fele a 30-asoknak bevállalja az ügyet és õszintén is megmondja, hogy mit akar. Ha ez mégsem fordul elõ akkor valóban szemkontaktus, mosoly, érdeklõdés, stb. Ezek a jelek. Egyszerûbb kiigazodni, mint a kis 16 éveseknél, akiknél azt sem tudod, hogy valami baja van veled vagy járni akar veled Sok sikert
A kérdező hozzászólása: szemkontaktus, mosoly, érdeklõdés, stb közül csak az érdeklödés van jelen meg néha szemkontaktus akkor mi a helyzet?
20:06 vagyok Vannak még komoly férfiak is. Nem minden férfi szeret mosolyogni, legalábbis addig nem ameddig nem vagytok együtt. Én is ismerek ilyen személyt, de ez nem azt jelenti , hogy nem érdekled. Nameg arról se feledkezz meg, hogy van akinek a sorsa 1 kicsit elvette már a lendületét, rossz tapasztalatok, stb. Sokan már nem akarnak mindent belefektetni egy udvarlásba, hogyha félnek a csalódástól. Nem tudhatja a fickó sem, hogy neked milyen szándékaid vannak, hogyan érzel iránta, stb., tehát valószinûleg nem érzi még azt, hogy eléggé érdekelled s lehet ezért nem mosolyog
A kérdező hozzászólása: néha van csak szemkontaktus nem végig néz rám mikor a beszélgetés van.
Fogadok te meg 14 éves vagy.Ez már csak így megy a mai világban :)
gondolom 14 se vagy ... nah mind1 menny el hozzá , és míg kimegy a fördõbe gyorsan nézd meg a gépét , ha találsz pedofil képeket/videókat akkor bejössz neki!

Honnan tudhatom meg hogy tetszem-e neki?

Van egy fiú az osztályban aki tetszik,de nem beszélünk sokat. Ha igen akkor is ő kérdez tőlem 1-2 dolgot. Hogyan,miből tudhatom meg hogy tetszem-e neki? Már egy éve ismerjük egymást. 16/L (a fiú is 16)

Legjobb válasz: Próbálj holnap oda menni hozzá és beszélni vele. Amúgy osztálytársak vagytok vagy honnan ismeritek egymást?

Próbálj holnap oda menni hozzá és beszélni vele. Amúgy osztálytársak vagytok vagy honnan ismeritek egymást?
A kérdező hozzászólása: Csak nem tudom mégis mirõl beszéljek vele, és hogy menjek oda.... Igen, osztálytársak vagyunk.Úgy ismerjük egymást.
Kérdezd meg hogy hogy van, mit csinált tegnap, tervez e valamit mára és/vagy a hétvégére.
Kèrdezd meg van e kedve megnèzni a kutyàdat .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Még várom a rendes válaszokat:)

Honnan tudhatom, hogy bejövök-e egy 25 éves pasinak? (17vagyok). Honnan lehetek biztos a rákérdezésen kívül hogy tetszem-e neki? . (amire jelek is utaltak)

Szoktunk beszélgetni, viccel?dni, sokszor vettem észre hogy néz, nagyon sokszor mosolyog rám, és a testbeszédében is felfedeztem bizonyos jeleket (pl lábfej irány, felém hajol, meg ilyesmik..)

Legjobb válasz: Majd kezdeményez,ha tetszel neki!Szerintem ne nagyon tegyél semmit,fõleg hogy még kiskorú vagy. És mi van ha nem akar kiskorúval kezdeni?Csak beégsz ha megmondod.Amúgy annyira érett vagy már,hogy bevállalod egy 25 éves pasi minden igényét??

Majd kezdeményez, ha tetszel neki!Szerintem ne nagyon tegyél semmit, fõleg hogy még kiskorú vagy. És mi van ha nem akar kiskorúval kezdeni?Csak beégsz ha megmondod.Amúgy annyira érett vagy már, hogy bevállalod egy 25 éves pasi minden igényét??
Ez a korkülönbség még egyáltalán nem vészes. Egy 17 éves lány már nem gyerek, persze emberfüggõ, de azt hiszem el lehet mondani hogy ki tud elégíteni egy 25 éves pasit, és "bevállalja a pasi igényeit". :) A kérdezõnek pedig azt tudnám mondani, hogy ha egy 25 éves pasi akar valamit, arról hamarosan tudni fogsz. Idõ kérdése és lépni fog, mert õk már nem úgy kezelik az ilyen helyzeteket mint a 17 éves srácok. Ha akarnak valamit, tesznek valamit. Ha kicsit lassabban közeledik az azért lehet, mert talán nem tudja, hogy te hogy viszonyulsz hozzá, nem akar nagyon nyomulni, pont a korkülönbség miatt. Ha utalgat, vagy kérdezõsködik, ne legyél elutasító, érezze azt hogy érdekel téged, és akkor lépni fog. :)
egyetértek az elõttem szólóval... ha elég érettnek érzed magad, akkor simán be tudod vállalni egy huszonéves igényeit. és õk legalább már határozottabbak nem várnak a sült galambra :) sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek..:) )) Teljes mértékig érettnek érzem magam az igényei kielégítésére, és tényleg az lehetséges hogy az befolyásolja hogy kiskorú vagyok.. de azért igyekszem. :P
Szia! Hol tart az ügy? Csak érdekel, egyik válaszadó vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia:) Sajnos épp sehol, mióta írtam nem is találkoztam vele..majd talán a héten. :) ))
A kérdező hozzászólása: Kiderült hogy van barátnõje:(:( Azt hiszem, hiába minden, a barátnõje 24 éves, én meg csak majdnem 17.. hiába a jelek :(


Honnan tudhatom, hogy szerelmes e belém (vagy tetszek e) a kiszemelt fiúmnak, mik azok a jelek, amiből egyértelműen lehet következtetni?

Legjobb válasz: árnyaltan megkérdezed és kiderül, honnan kéne tudniuk az ittlevõknek hogy xy hogyan viselkedik ha szerelmes?!

árnyaltan megkérdezed és kiderül, honnan kéne tudniuk az ittlevõknek hogy xy hogyan viselkedik ha szerelmes?!
Mindenki máshogy viselkedik, van aki kimutatja az érzéseit van aki nem..ha kimutatja akkor valószínû sokat néz rád, keresi társaságod, mosolyog rád, másoknak dicsér, zavarban van stb. de éppen az is lehet hogy fél tõled és csak lopva néz feléd, nem lehet tudni .. de sztem mindenképpen érdeklõdik felõled és nem vagy neki közömbös.. ha "szerelemes beléd".
Ha rákérdezel vagy utalsz rá, egyértelmûen fogod tudni..:P

Szőkére szeretném melíroztatni a hajam . Honnan tudhatom, hogy jól áll-e? Ha nem tetszik mennyi idő múlva festhetem vissza az eredetire? Divatos még ez egyáltalán?

Nem vagyok benne biztos ,hogy jól állna. A mostnai hajam hosszú , majdnem leér a derekamig , lépcsőzetes és barna (

Legjobb válasz: Vagy ez is nagyon tetszik : http://www.kepfeltoltes.hu/view/130426/251963_27601022917295..

A kérdező hozzászólása: Vagy ez is nagyon tetszik : http://www.kepfeltoltes.hu/view/130426/251963_27601022917295..
A kérdező hozzászólása: vagy még ez is :http://www.google.hu/search?hl=hu&gs_rn=11&gs_ri=psy-ab&cp=4..
Szerintem a bõrödön múlik, mennyire sötét. Szóval arra keress példát. Ha passzol a bõrödhöz, az arcod miatt már csak megszokás kérdése, de nem hinném, hogy rontana rajtad. Erre célzok: http://szilvasbukta.com/uploads/images/big/1773/42701a491547..

Elso randin honnan tudhatom, hogy tetszek a fiunak? Mik a jelei? Tudom, hogy ha lesz 2. randi, de meg elotte, van valami jele?

Legjobb válasz: Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.

Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.
A kérdező hozzászólása: Vakrandi volt - bocsi ezt nem irtam.

Honnan tudhatom, ha mondjuk egy félénk fiúnak tetszem?

Fiúk ti hogy "áruljátok el" az érzéseiteket?

Legjobb válasz: Ha tetszik, akkor mi lenne a baj azzal, ha nyomulnál? Szerintem örülne neki, hogy nem neki kell.:)

Ha tetszik, akkor mi lenne a baj azzal, ha nyomulnál? Szerintem örülne neki, hogy nem neki kell.:)
Lefekszik veled
A szemkontaktust létesíts vele, ha szemébe nézel és esetleg mosolyogsz vennie kell a lapot. Ha nagyon nem vagy biztos benne, hogy tetszel-e neki, figyeld a tartását, meg ahogy viselkedik. Ha ösztönösen a legjobb oldalát próbálja mutatni neked, akkor nyilván bejössz neki. Figyeld meg mással hogy viselkedik, más-e testtartása (mondjuk kicsit kihúzza magát mikor veled beszél), vagy bármi jelet kereshetsz, hogy mással más. Az egyszerûbb módszer meg az, hogy megkérdezed egy barátját. :D
óóóó Istenem... Pasik... Nagyon egyszerû: Ha találkozik veled, keresi a szem kontaktot, esetleg rád is mosolyog. ha te vissza mosolyogsz, akkor esetleg meg is meg szólítani.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat.
Nem egyszerû. Én félénk fiú voltam. Félénkként sokszor félreértettem a lányok kedvességét, azt hittem, hogy tetszem nekik. Próbálj meg a közelében lenni, megismerni õt, és elõbb-utóbb jussatok el addig, hogy õszintén és nyíltan megbeszéltek mindent. A másik út, hogy ha a közelében vagy, finoman nyomulj rá, aztán úgyis felbátorodsz majd. :)
próbálj meg vele szemezni, ha közel van hozzád, érintsd meg "véletlenül" a karját, próbálj mindig a közelében lenni. Ha bevállalósabb vagy, akkor esetleg le is szólíthatod, hogy tud-e információt adni errõl vagy arról a helyrõl, merre kell menni, hogy odajuss. Sajna én is hasonlóval küzdök, csak én nem vagyok elég bevállalós, és az elsõ 3 dologra nem reagál, ennek ellenére lehet, hogy neked sikered lesz! :) Hajrá! :) 17L
Gondolom ha van ott más lány is nézd meg viselkedését mással közömbös veled pedig normálisabban beszél. Gondolom. :D vagy elõveszi faszát és kiveri a padra
A kérdező hozzászólása: ??????!!!!!!
Azt soha nem tudod meg.
A kérdező hozzászólása: Hogy csináljam, hogy ne legyen nyomulós?
Sehogy, ha rá vársz. Kezdeményezz úgy, hogy észrevegye mit akarsz.
sehogy. félénk nem?
A kérdező hozzászólása: háháháh nagyon vicces... -.-"
Ha félénk az a fiú, akkor ez nem feltétlen mûködik, én is félénk voltam, emlékszem, milyen voltam akkor.

Honnan tudhatom, hogy tetszem e neki?

Van egy férfi munkatársam, pár évvel fiatalabb nálam, de ez sem a külsején, sem a viselkedésén nem látszik. 30 körüliek vagyunk.

Legjobb válasz: szia. Annyit tudok javasolni h beszélgessetek többet esetleg menjetek kávézni szünetben kicsit ismerd meg jobban és finoman puhatolózz a "tetszem-e neki?" kérdéseddel kapcsolatban! Saját tapasztalat ha csak nézegetitek egymást abból kapcsolat nem lesz:)

szia. Annyit tudok javasolni h beszélgessetek többet esetleg menjetek kávézni szünetben kicsit ismerd meg jobban és finoman puhatolózz a "tetszem-e neki?" kérdéseddel kapcsolatban! Saját tapasztalat ha csak nézegetitek egymást abból kapcsolat nem lesz:)
mellette ver a szíved? akkor szerintem mindig maradj mellette nehogy meghalj véletlen :S
szerintem meg akar dugni, de ez csak tipp... azért néz akkor amikor nincs körülötte senki mert ilyenkor jobban megtud nézni, nem azt kell néznie hogy most uuu kinéz engem... de látom te is felizgulsz rá...azért vagy zavarban elötte

Tetszik egy fiú a suliban, úgy érzem én is tetszem neki. Honnan tudhatom hogy tényleg akar tőlem valamit? (bővebben lent)

A lényeg, hogy van egy fiú az osztályomban, akivel jóban vagyok, nagyon tetszik, és kedves, aranyos meg minden. Úgy érzem én is bejövök neki, már volt olyan többször is, hogy megfogta a kezem, vagy egymásra néztünk és hirtelen elkaptuk a fejünket, meg sokat hülyéskedünk stb...

Legjobb válasz: Megkérdezed.

Megkérdezed.

Honnan tudhatom, ha tetszem neki? A srácok hogy mutatják ki, ha tetszik neki egy lány?

Legjobb válasz: Szerintem azt a legtöbb srácnál észre lehet venni, ha tetszel neki.:) Pl. gyakran néz rád, próbál a közeledben lenni, MOSOLYOG, stb. Nagyjából ugyanazok, amik a csajoknál.

Szerintem azt a legtöbb srácnál észre lehet venni, ha tetszel neki.:) Pl. gyakran néz rád, próbál a közeledben lenni, MOSOLYOG, stb. Nagyjából ugyanazok, amik a csajoknál.
álmodozz róla :D
onnan hogy áll a farkuk, ha rád néznek.
Van aki nagyon félénken, van aki bártan, de észre lehet venni. Nem lehet leírni. Beszélgess ilyesmikrpl vele.
A kérdező hozzászólása: Csak egy baj van az egésszel, h a srác már elballagot:( Így mit tehetnék?
feltételezem, hogy mivel gondot jelent, hogy elballagott, nem ismeritek egymást személyesen de a maig világban már nem nehéz kapcsolatba kerülni bárkivel pl. a tablójáról megtudhatod a nevét (feltéve ha nem tudod), és rá tudsz keresni telefonkönyvben, iwiw-en vagy bármi hasonlóban ;) az, hogy elballagott, nem lehet akadály, hogy beszélj vele, csak kicsit több erõfeszítésbe kerül, de ha nagyon oda vagy érte, akkor megéri amúgy melyik suliba jársz? :) (csak kíváncsiságból)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!