Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom hogy a (617 db)

2 napja fáj a torkom, nagyon, alig birok nyelni. Honnan tudhatom, hogy a fiam el e kapja? 8 honapos még nem tudja megmondani. Honnan tudhatom, bár elég nyügös, alig aludt éjszaka.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt többször is torokgyulladásom, amíg a Picúrom pár hetes volt, de én mindig szájmaszkot viseltem olyankor egész nap. Csak akkor vettem le, ha ettem, de a Babám olyankor nem is volt velem egy szobában. Sokszor szellõztettem, állandóan kezet mostam fertõtlenítõs szappannal, és szerencsére egyszer sem kapta el. (kopp-kopp). Mihamarabbi gyógyulást Neked, és vigyázzatok a Picúrra! Üdv, 9 és fél hónapos kisfiú anyukája

Szia! Nekem is volt többször is torokgyulladásom, amíg a Picúrom pár hetes volt, de én mindig szájmaszkot viseltem olyankor egész nap. Csak akkor vettem le, ha ettem, de a Babám olyankor nem is volt velem egy szobában. Sokszor szellõztettem, állandóan kezet mostam fertõtlenítõs szappannal, és szerencsére egyszer sem kapta el. (kopp-kopp). Mihamarabbi gyógyulást Neked, és vigyázzatok a Picúrra! Üdv, 9 és fél hónapos kisfiú anyukája
Ha nem akar enni akkor neki is fáj a torka, de ne stresszelj, nem biztos hogy elkapja, nálunk sokszor voltam hol én hol párom megfázva, de a gyerek nem kapta el!
Ugy van, a kis torka ha fajni fog akkor ezt az etvagyan veszed eszre. Nallunk is ferjem hazahozott a munkahelyerol egy szep kis virust (hasmenes, torok fajas, laz). Engem es a ferjemet is megviselt nagyon. A pici is elkapta mert ment a hasa 2 napig de ezt leszamitva semmi baja nem volt. Laza nem ment fel, az elso nap mintha nem evett volna olyan sokat mert gondolom fajt picit a torka de meg nyugos sem volt. Erosek ezek a pici babak ne felj.

Honnan tudhatom, hogy a barátnőm tényleg szerelmes-e belém?

Félek, hogy csak azért van velem mert nincs más.

Legjobb válasz: ezt nem tudhatod, érezned kell. Viszont benne van a pakliban minden. Milyen jelek vannak,?

ezt nem tudhatod, érezned kell. Viszont benne van a pakliban minden. Milyen jelek vannak, ?
Milyen jelei vannak annak, hogy valóban komolyan gondolja veled, és milyen jelei vannak annak, hogy csak azért van veled, mert nincs más. Jó lenne ezeket összeszedni.
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy szeretlek nem nagyon mondja, de bújni szeret, a szex is jó, hûséges, bár ki tudja, nem vagyok vele a nap 24 órájában, meg nem féltékeny egyáltalán, pedig régebben az volt.Nem akarok úgy járni, hogy én szeretem õ meg hazudja, hogy szeret, már jártam így és eléggé összetörtem.
Szerintem legjobb lenne, ha leülnél, és megbeszélnéd ezt vele. Mivel nem ismerlek titeket, így nem igen tudok véleményt mondani sajnos. Viszont remélem, hogy a legjobban fognak alakulni a dolgok.
Ti nem kommunikáltok????!!!!!! :S
Ha már azt mondja h "Ne hagyd abba...", na akkor abbahagyod, és elmész enni, vagy aludni.
ma 06:55 Akkor te se vagy valami tapasztalt, ha ezt állítod! :DDDD
A kérdező hozzászólása: Taniíts mester! :D
tegnapelõtt 08:38 Aha... Mondom én, hogy nem vagy valami tapasztalt! Egy 35 éves nõnek másfél perc alatt okoztam elég nagy orgazmust farmeren (!) keresztül. Senki nem mondja hogy ez elég egy kiéhezett nõnek, de a jelenlegi barátnõmet is bármikor elélveztetem ruhán keresztül és õ is 30 fölött van. Hidd el hogy akár egy csókkal is el lehet élveztetni egy nõt!
ruhán keresztül felizgatni lehet csak orgazmushoz több kell: az nem csak annyi, h élvezte, hanem attól sokkal több....;-)
azért hogy te élvezd..a ruhán bévül inkább akkor lesz orgazmus.. és akkor hagyd abba ha mondja vagy ilyenkor más az arca mint orgazmus közbe..:)
hát, biztosan jobban örülne ha nem lenne ott az a ruha...
miért nem kérdezed meg tõle? basszus, ember..szoktál te beszélgetni?
A kérdező hozzászólása: :DDD
Azért, mert alszik.
A kérdező hozzászólása: ruha alatt pl egy bugyit értek, de rosszul kérdeztem. azért hagyja magát mert élvezi vagy azért hagyja magát bugyin keresztül simogatni, mert azt hiszi, hogy én élvezem? :D
Csak hogy egy értelmes válasz legyen: a nõ pupillái kitágulnak, libabõrös lesz, beleremeg... remélem ezek közül legalább egyet észleltél. amúgy ruha alatt mit értesz? mert nem mind1, hogy egy tangát vagy egy sínadrágot :P
6:55 vagyok, elég tapasztalatom van, hidd el, 30 múltam nemrég. De a kedvedért javítom magam. Az igazi nõnek nem elég, ha ruhán keresztül simogatják, tehát így nem lesz orgazmusa. A 14 éves kiscsajoknak lehet, hogy elég egy érintés, de kétlem.
Ruhán keresztül nem lesz orgazmusa, bármikor abbahagyhatod.
Amikor azt mondja " Semmi gond, próbálkozni lehet"
06-24 10:39 A net televan szakirodalommal. Hogyan kell puncit nyalni, a csikló, a punci gasztronómiája, 35 legforróbb szextipp, leggyakoribb nõi fantáziák, a nõi kezek dícsérete, stb. Ezerszámra találsz ilyeneket.

Segítség! Honnan tudhatom, hogy a szentgyónási titoktartást nem töri meg? (bővebben lent)

Gyerekkorom óta rendszeresen meggyónom a lelkiatyának a vétkeimet, de ugye azok akkor kis gyerekes dolgok voltak. Most huszonéves koromra olyan b?nök is el?jönnek, amelyeket kimondani is nehezen tudok és ha kitudódna, megsemmisülnék.

Legjobb válasz: Honnan veszed ezt a hülyeséget. A pap nem informátora senkinek,és nincs poloska sem a fülében,sem a gyóntatószékben. A gyónási titkot pedig mindig betartjákHa kifecsegne valamit bármelyikük,kiátkoznák õket az Egyházból és nem lehetne többet pap sehol!

Honnan veszed ezt a hülyeséget. A pap nem informátora senkinek, és nincs poloska sem a fülében, sem a gyóntatószékben. A gyónási titkot pedig mindig betartjákHa kifecsegne valamit bármelyikük, kiátkoznák õket az Egyházból és nem lehetne többet pap sehol!
Ne rettegj ettõl. Nyugodtan gyónd meg, könnyíts a lelkeden, a terheiden. Nem fogja megszegni, nincs a fülében poloska, mert nem áll érdekében elmondani másnak. Tedd, ahogy jólesik!
szerintem nem kell attól tartanod, hogy bárkinek is elmondják, miket tettél. nemcsak azért, mert köti õket a titoktartás, hanem azért is, mert nem érdekli õket, ki mit kezd az életével, hogyan éli. ha gyilkosságról lenne szó, vagy hasonló súlyos bûncselekményrõl, akkor is hallgatna a többség, mert akkor saját magát járatná le a pap azzal, hogy kitudódott, és ezzel világi ítélkezésnek tette ki a delikvenst. nem akarja, hogy azzal vádolják, bort iszik, vizet prédikál. azon kívül bizonyára magukba néznek, megértõek, nekik is nyilván van elég bûnük. amúgy megértem a kérdezõt, mert napjaink pedofilbotrányai után nem csoda, ha bárkiben is felmerül a gyanú az erkölcsösségüket illetõen.
Tudod, hány ember gyón neki és mennyi hülyeséget mondanak neki (mármint hogy milyen hülyeségeket követtek el)? Szerintem rögtön elfelejti, amit mondasz.
A gyóntatóatya a legszigorúbb titoktartásra van kötelezve. Semmilyen körülmények között sem beszélhet egy olyan bûnrõl, amelyrõl csak a gyóntatószékben szerzett tudomást. A gyónási titok valóban a legszigorúbb titok, ami a világon létezik, és a pap inkább választaná a halált vagy a börtönt, minthogy egy ilyen titkot eláruljon, mint ahogy ezt például Nepomuki Szent János és más szent papok valóban meg is tették. Az a pap, aki a gyónási titok ellen vét, nem csak nagyon súlyos bûnt követ el, hanem automatikusan ki is közösíti magát, amely büntetés alól csak a pápa oldozhatja fel. Sokan mondják, hogy „a gyónás erkölcstelen, mert benne szemérmetlen dolgokról is van szó.” Hát ha valaki hasonló ügyekkel az orvos vagy a bíró elé kerül, nem köteles-e ott is õszintén bevallani bizonyos, nem éppen napvilágra vágyó dolgokat? S nem éppen a VI. és IX. parancs körüli bûnök azok, amelyekben az emberek leginkább esnek az önámítás és szépítgetés veszedelmébe, hacsak õszintén s becsületesen meg nem vallják a gyónásban erre vonatkozó ballépéseiket is? Elvégre visszaélni a legszentebb és legkomolyabb dolgokkal is lehet, de vajon ezért meg kell-e szüntetni a szükséges és mindenképp hasznos intézményeket, fõleg ha azok nyilvánvalóan Jézus rendelésén alapulnak? Ne a gyónástól féltsék az erkölcs nemes buzgalmú õrei a hívek lelki tisztaságát! Valóban ne! Van más tényezõ elég, amitõl jobban félthetnék azt! Õk azonban csak ott látnak veszélyt, ahol éppen a leghatározottabb lélektisztogatás s legkomolyabb erkölcsvédelem folyik, a legsikeresebb harc a bûn és erkölcstelenség ellen. Mi ez? Magyarán: egyszerû képmutatás! Valakik meg azt hiszik, hogy „a papok azért sürgetik a gyónást, hogy ezáltal megtudják a családok titkait s uralkodjanak a lelkeken.” Gyermekes elképzelés! A gyóntatók nagyon kevés "családi titkot" tudnak meg a gyónásból, mert pl. a gyónásban neveket említeni nem is szabad s a legtöbb gyónásban nyoma sincs semmiféle családi "titok" felderítésének. Akkor már sokkal inkább az orvosi gyakorlatot kellene eltörölni ezen a címen! Azonkívül a papnak úgysem szabad semmit sem bármily értelemben is felhasználni, amit a gyónásból megtud; ez a "titok"-vadászat tehát a gyakorlatban semmit sem használna neki. "Uralkodni" ezen az úton meg ugyancsak nem volna módja neki! Egyébként "uralkodni" a lelkeken: mit jelent ez? A pap igenis vezetni akarja a lelket, mert ez a Krisztustól rendelt kötelessége, de mire? Vezetni az igazság és kötelesség útján, visszatartani a rossztól, buzdítani s lelkesíteni az erényre, tisztaságra, szeretetre, lelkiismeretességre. Olyan nagy baj ez? Olyan veszedelmes "uralkodás" ez?
ha õszintén hiszel istenben akkor ne a papnak gyónj.és akkor nem kell ilyenek miatt aggódnod.
A kérdező hozzászólása: 15:58: Az õszinte hit az értelme. De nem emberben, hanem Istenben.
hát te tudod, akkor félj továbbra is biztos marha jó érzés lehet.ha az Isten szolgáiban sem bízhatsz meg akkor minek ez az egész érted?
azzal egyetértek, hogy ne menj idõsebb paphoz! a fiatalok liberálisabbak.
A kérdező hozzászólása: A anyai dédpapámat azért vitte el a "Népköztársaság" kényszermunkára, mert a gyóntató plébános úr ügynök volt, a másikat, pedig azért, mert poloska volt a gyóntatófülkében és a szerencsétlen megvallotta bûnös gondolatait, hogy "mit tenne a hatalmon lévõkkel"... Innen veszem mindezt 16:30 De, az én vallásom, 17:56 és az is marad, csak félelmeim vannak. És azért akarok ennek véget vetni, mivel írva vagyok "ne félj" számtalan passzusban. De hogy bízhatok bennük, fõleg az öregekben, hogy 1) Nem-e másnak jelentenek manapság? 2) Nincs-e most más poloskája arrafelé?
ha ilyen dolgoktól félsz, akkor ez nem a te vallásod.
Kedves kérdezõ! Isten nem hatalmaz fel embereket arra, hogy megbocsássanak bûnöket.Ezeket egyedül õ bocsájthatja meg !1János 1:9 Ha imában Istenhez fordulsz és Jézus nevében kéred a bocsánatát , akkor Isten megbocsát! Ez a megbocsátás nem egyszerûen attól függ , hogy megvallod a bûneid , hanem attól is, hogy hajlandó vagy-e felhagyni a helytelenség gyakorlásával! Szívesen küldök neked egy ezzel foglalkozó folyóiratot , ha adsz valami elérhetõséget privátban! Mariann

Honnan tudhatom hogy a szerelmem másik pasival jár?

A lányt akit nagyon szeretek régóta mostanában mindig egy pasit hajt és nem tom hogy csak szivat vagy télleg így van.De nagyon sokat beszél velem is és nagyon közel állunk egymáshoz de sokszor szivat evvel a fiúval

Legjobb válasz: Talán ne várd, hogy valaki lenyúlja, hanem nyomulj rá te. Tisztázd vele, hogy mi van köztetek.

Talán ne várd, hogy valaki lenyúlja, hanem nyomulj rá te. Tisztázd vele, hogy mi van köztetek.
Sztem tuti, hogy van valami mögötte. Tudod a nõkben van egy olyan fura perverzió, hogy olykor szeretnek teljesen nyíltan eldicsekedni a legnagyobb szemétségeikkel is.

Honnan tudhatom, hogy a kutyusom mikor ellik?

kb10 napja lehet hátra az ellésig,de már 3napja fel sem áll.Le van gyengülve,nem akar enni,és folyamatosan sír.Valami baj lesz,vagy csak ilyen nehezen éli meg?Ez már a második fialása,de ez nem olyan egyszerü, mint az els?.Kérlek válaszoljatok mihamarabb.

Legjobb válasz: Vemhes kutyád 3 napja nem áll fel? Rohanás az orvoshoz! Lehet, hogy elhalt magzat van benne, amitõl mérgezést kaphat, de számtalan más baja is lehet. Nem értem képes vagy 3 napja nézni, hogy sír és nem hívtad az orvost? Megõrülök.

Vemhes kutyád 3 napja nem áll fel? Rohanás az orvoshoz! Lehet, hogy elhalt magzat van benne, amitõl mérgezést kaphat, de számtalan más baja is lehet. Nem értem képes vagy 3 napja nézni, hogy sír és nem hívtad az orvost? Megõrülök.
Jó ég! Mért nem hivtad fel legalább a dokit, hogy mondhassa volna, hogy azonnal hozzák be.. nem értelek benneteket:((((
jo ég! ezt szépen megfogalmaztam, de nem látok a méregtöl. le van gyengülve, nem áll fel, nem eszik, akkor szerinted hogy tudna magátol megelleni:(.. meg egyáltalán! nyomás vele az állatorvoshoz!
Szegény kutya még bele is halhat, ha nem kerül azonnal orvoshoz! Ha egy vemhes kutya ilyen tüneteket produkál, azt komolyan kell venni és nem 3 nap után a neten érdeklõdni, hogy meddig várj még. Gyorsan hívd ki az orvost, inkább ne mozgasd azt a szegény állatot! Drukkolok, hogy ne legyen nagy baj, de ne várj tovább!
De meg majd még kedveskedek is neki ! Tudod nem itt kellene kérdezgetni hanem mielõtt szaporítósat játszok akkor talán tanuljon elõtte valamit !De mindegy ezen nem veszekszem . Akkor válasz a kedves szaporítónak : Talán már az eslõ nap el kellett volna vinni dokihoz , ha 3 napja nem eszik akkor az a kölykök pusztulásához vezethet , ahogy a szukáéhoz is ! Sírás ?? Hát fájdalmaktól van , nem azért mert nehezen éli meg .. de te is akkor sikitasz ha fáj valami legtöbbször nem ?? DE!És igen tuti valami baj lesz , ha nem húzod el a kis segged az állatorvosért !
hát mivel kan kutyám van sajnos nem tudom h mikor és hogyan ellik a kutya!csak kíváncsi voltam h most is hányan támadnak a szokásos szaporító szöveggel. természetesen félig egyetértek hogy hogy lehet ilyen felelõtlen hogy nem rögtön az orvoshoz fordult a kérdezõ de ezt normálisan is el lehet magyarázni!azzal hogy ilyen stílusban csináljátok még nem tudjátok visszaszorítani a szaporítók számát!
Köszönöm utolsó :) Én úgy gondolom majd én eldöntöm kirõl mit gondolok ! Ha valaki ilyen felelõtlen és tudatlan hogy 3 napos kinlódás után sem megy állatorvoshoz, és itt kérdezget , te erre mit mondanál ?? Mert te sem adtál értelmes választ ahogy olvasom !
11.39essel egyetértek! H*lye barom...
Azért érdekelne, hogy mi lett a dolog vége, mert remélem rohantál az orvoshoz. Megmaradt a szuka? És a kölykök?
11:39-es! kedves vagy nagyon!és okos is!sokat segítettél valószínûleg a kérdezõnek!
Ész és tudás nélküli szaporítás forever ! Hajrá csak így tovább , nyird csak ki a kutyád ... te mocsok! És 3 napja még állatorvost sem hívsz ... légy büszke magadra !
Kedves Kérdezõ! Ugye kihívtad az állatorvost? Tudhatjuk, hogy mi volt a kutyád baja? Megvannak a kicsik? Jól van az anyjuk? Ugye, nem hagytad magára a bajban? Kérlek, írd meg pár sorban, mi történt!

Honnan tudhatom, hogy a hörcsögöm jól érzi magát?

Van ennek valami külön jele? Mert az enyém eltûri ha simogatom, meg macerálom, meg kiteszem a lakásban futkosni, de nem tudom, hogy ez tetszik-e neki...

Legjobb válasz: Úgy tudom, ha nem adnak ki semmilyen hangot sem, akkor jól érzik magukat :)

Úgy tudom, ha nem adnak ki semmilyen hangot sem, akkor jól érzik magukat :)
Ha biztos vagy benne, hogy mindenbõl a legjobbat adod neki, a hörik nem mutatják ki.
Inkább annak van jele, ha nem érzi jól magát. Ha megijed, a dzsungáriai höri pl. "zümmög", harap, meg összevissza szaladgál. Ha beteg, akkor nem eszik, nem mászkál. Szóval szerintem ha jól eszik, futkos, csendben van, nem harap, akkor jól érzi magát.
Én úgy tudom hogyha ásít!De nekem eddig Dzsungáriaiak voltak akikkel rengeteget törõdtem azok soha!Most vannak aranyhörcsögeim de náluk minden napos az ásítás!Lehet hogy jobban érzik csak magukat vagy nem tom!

Honnan tudhatom, hogy a földönkívüliek elviszegetnek vagy pusztán "elmebeteg" vagyok?

Gyakran látok dolgokat. Kis szûrkéket nagy kigúvadó fekete szemekkel, amint néznek fürsdés vagy egyéb fogalalatoskodás pl kézimunka közben, de mire felállok sehol

Legjobb válasz: pusztán "elmebeteg" vagy!

pusztán "elmebeteg" vagy!
Ûrlények nem léteznek.
A kérdező hozzászólása: Ja bocs, nem az emberrablás, hanem az álmodás errõl, ami nem biztos hogy emberrablás vagy igen ?
A kérdező hozzászólása: Aztán megint elviszegetnek. Volt egy kis pár hónapos nyugalmi idõ, amikor nem álmodtam errõl, pont a kérdés után. Lehet olvasták a kérdést vagy engem követnek nyomon, ez érthetõ mert kiválasztott lettem és ezért nem akarják, hogy tudjam hogy megfigyelnek, mert ha tudnám, hogy õk tudják hogy én tudom amit tesznek, akkor másképpen tennék. Lehet. Aztán mára teljesen folyamatos az emberrablás. Lehet ha kiírok még pár kérdést abbamarad egy ideig ? Lehet valóban kiválasztott vagyok ? Ez ráutal nem?
20.01-eske bearanyoztad a napomat! Ember én tíz perce röhögök és újra olvasgatom azt az egy sort!:)
"éjjel minden reggel arra ébredek..." Ez a fogalmazás olyan földönkívüli-szerû:) Amúgy a billentyûzeteddel is csinálhattak valamit szerintem!:)
Jaja :D elvitték a lumbulábiak és megbecstelenítették :$
mi van 17:59-es, téged is elviszegettek?
Nagyon egyszerû...ha elmész orvoshoz és õ bezárat, és ennek ellenére mégis elvisznek, akkor neked van igazad :) Ja és melyik faj viszeget el? Reptoidok, krixkraxok vagy lumbulábiak?
A piros csík lehet bármi. Ha reggel úgy ébredsz föl hogy hiányzik a körmöd közepébõl egy tökéletes négyzet alakú darab, akkor az számodra már elég bizonyíték lehet. Szerintem bármi fizikai jel amire nincs más magyarázat, megalapozhatja a tudásod errõl. Fõleg ha lefényképezed, dokumentálod. A saját emlékezeted lehet számodra rendkívül meggyõzõ, de nem bizonyíték. > ha csak elvisznek, de mással ezek nem tõrténnek meg. mi a teendõ? #0. Vagy elvisznek vagy nem, az alábbi megállapítások nem foglalnak ebben állást. #1. Ha elvisznek, akkor nem csak elvisznek, hanem mást is csinálnak veled. (Mert ok nélkül nem vinnének el) #2. Ha téged elvisznek, akkor ez pontosan azt jelenti hogy a többi ember aki errõl beszél, részben szintén kísérleti patkány volt. Tehát a "de mással ez nem történik meg" kijelentésed sehogy nem fedi a valóságot. #3. Mi a teendõ: erre nincs bevett szabály. Azok az emberek akik most ezt olvassák, nagyrészt nem találkoztak velük, vagy nincsenek tudatában hogy találkoztak velük. Ezért õk pláne nem fogják megmondani, hogy mi a teendõ. (De akik találkoztak, azok se valószínû.)
Kérlek ne hidd, hogy földönkívüliek hurcolnak el téged, mert akkor mindenki õrültnek fog hinni. Azt ajánlom, hogy fordulj pszichológushoz vagy pszichiáterhez. Ne félj, nem fog bolondnak tartani, neki ez a munkája. Az a hivatása, hogy neked segítsen. :) Csak bátran. Mindennek megvan a tudományos magyarázata, ahogy ennek is, de ne értsen félre senki, én tiszteletben tartom mindenki hitét és vallását.
Valószínû nem vagy elmebeteg (bár ki tudja:) csak unatkoztál és beírtál egy troll kérdést ide. Ennyi.
elviszegetnek De jó szó..még nem hallottam... na de mi vagy TE? kukorica? kendermagocska?
Mondjuk beállítasz egy webcamerát, ami felvesz éjszaka. És akkor látni fogod, hogy senki nem vitt sehova. És akkor tényleg fel kell keresned egy pszichiátert/neurológust.
Álj le a drogokkal, ha nem drogozol akkor ne forró vízbe fürögy hogy halucinálj..
Piros csíkok meg nekem is szoktak lenni itt-ott, ezek a fekvés miatt jönnek elõ néhány embernél.
Nem vagy elmebeteg, de tény, hogy a saját agyad becsap téged. Azt látod, amit (tudat alatt) látni akarsz. Hasonló, mint ami az üldözési mániásokat vagy a skizofréneket is megtéveszti, csak a te eseted ez nem kóros, sõt inkább természetes. A gyerekek is szörnyû dolgokat vélnek látni pl. a sötét szobában, konkrétan meg vannak gyõzõdve, hogy szörnyeket meg manókat láttak, hallottak. Na ez is valami ilyesmi.
NE TARTSD MAGADBAN! Én is pszichológus fogok járni , mert pánikolok lefekvésnél( na de ez min1). az a lényeg h mond el a szüleidnek( ha már elmondtad akkor ok) és forduljatok szakemberhez! És ne aggódj az orvos nem fog "elmebetegnek" hinni! valószínûleg valami lelki oka van ennek h ilyeneket látsz.

Honnan tudhatom, hogy a férfi szerelmes-e belém?

2 hete ismerkedtem meg egy férfival.Az a kérdésem,vajon szerelmes lehet-e belém.Nem keres minden nap telefonon,nem is ír mindig,pedig,pedig ismerõsöm a facebookon.Látja,hogy írtam,sokszor mégsem válaszol.Viszont mikor vele vagyok,úgy viselkedik mintha szeretne.Csókolgat,figyelmes.Kettõ tûz között vagyok,mert nem tudom eldönteni szerelmes-e.A szüleinek bemutatott,a jövõrõl pozitívan beszél,úgy tûnik,velem képzeli el,ezt mondja,de nem akar mindennap találkozni sem,pedig egy városban lakunk.Ha egy férfi szerelmes nem ragad meg minden alkalmat,hogy velem legyen?

Legjobb válasz: Komolyan két hét utàn várod ezt?? Ne màr.....27N

Komolyan két hét utàn várod ezt?? Ne màr.....27N
A kérdező hozzászólása: köszi, de sajnos nem tudok angolul, majd akkor a google-ben keresgélek, de ha tudsz küldhetnél nekem magyar linket is köszi
Ha értesz angolul: http://love.allwomenstalk.com/signs-he-is-in-love-with-you De magyar lapok között is lehet ilyeneket találni, a Google a barátod ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, én tisztelem, nagyon sokat dolgozik, türelmes vagyok vele, odafigyelõ, csak úgy belül volt bennem a kérdés, vajon szerelmes-e?Mert én nagyon az vagyok, én mindig vele lennék, úgy látszik a fériak mások ebben is.Tisztelem a kapcsolatait, barátait, nem akarom magamhoz láncolni.
érdekes velem is pont ugyan ez a helyzet a fickóval, de ott én mondom, hogy kicsit várni kéne a találkozgatásokkal. szeretné, hogy oda költözzek hozzá, de azt is, hogy meg legyen a maga kis élete. az a lényeg, hogy tisztel, és hagy idõt hogy megszokd õt. ha fejest ugranál sok csalódás érne mind kettõtöket. ha letelik az idõ, kinek, hogyan, tudni fogjátok. ha szereted, mutasd ki, de figyel ni kell mikor sok neki pusziból, babusgatásból. ha mozgás teret hagysz neki bõven, és tiszteled az õ dolgait, munkáját, kapcsolatait, hobbiját, és érdeklõdsz, hamarabb hív majd magához mint gondolnád. a türelem rózsát terem, és az õszinte érdeklõdés is. 20N
A kérdező hozzászólása: Jó köszi, kicsit megnyugtattál.Tudod én szerelmes vagyok belé.
Nem lenne iJesztõ, ha 14-16 éves fiú lenne. De egy férfinál igenis az. És mivel tapasztalatlan vagy inkább bízd rá magad és hagyd, hogy egyenlõre õ irányítsa a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért lenne ilyesztõ ha 2 hét után szerelmes lenne?TÉNYLEG TAPASZTALATLAN VAGYOK, én mindenképpen komoly kapcsolatot szeretnék, azt mondja, hogy õ is.Egyébként nem vagyok kislány, csak nem volt sok kapcsolatom
Ha szerelmes akkor sem kell megragadnia minden alkalmat, hogy veled legyen, pont ezért férfi, neki is van élete. És 2 hét után pont az lenne nagyon ijesztõ, ha szerelmes lenne beléd... Szerintem te még nagyon kislány lehetsz de akkor már tényleg összezavarodtam miért vagytok együtt és kinek milyen szándékai vannak.
A kérdező hozzászólása: Dehát nem az elején kéne a legjobban ennek így lennie?
Menj hozzá! Fülig szerelmes beléd! :)

Honnan tudhatom, hogy a munkahelyemen igazi vagy csak álkamera van beszerelve?

Van a plafonon egy "kamera", az a kis fekete félgömb formájú. Ki is van téve, hogy kamerával megfigyelt terület. De nekem gyanús, hogy nem igazi kamera. Nem jön ki belőle semmi zsinór, meg semmi cucc nincs, ami hozzá tartozna. Miből lehet megállapítani a dolgot? Meg azért is gondolom, hogy amikor régebben volt itt lopás, még mielőtt ide kerültem volna, simán visszanézhették volna a felvételt, de nem tudják, mi történt pontosan...

Legjobb válasz: Ha tisztessége avyg, akkor nem teljesen mindegy?

Ha tisztessége avyg, akkor nem teljesen mindegy?
Szerintem csak azóta lehet kamera, egyébként meg a mennyezet felett is lehet a kábeleket vezetni. Ha meg akarsz róla bizonyosodni, akkor ha van, akkor haverkodj össze egy biztonsági õrrel, az meg fogja tudni mondani :P
A kérdező hozzászólása: A mennyezet felett tuti nincs elvezetve. Egyedül vagyok az üzletben reggeltõl estig, nincs biztonsági õr meg semmi. Néha vannak erre furcsa alakok, és tartok kicsit tõlük. Na meg volt már, hogy öltözködés közben ki kellett szaladnom hátulról a pult mögé, de eszembe se jutott, hogy talán látnak bugyiban a kamerán keresztül :D Ezek miatt érdekel
Áramtalanítsd a helyiséget és szereld szét a kamerát addig.Ha van kimenõ vezeték akkor igazi kamera.
Tartsd fek a középsõ ujjadat. Ha kirúgnak, valódi...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!