Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom hogy (1177 db)

Honnan tudhatom hogy őszinte hozzám a nő és nem taktikázik? Honnan tudhatom hogy nem csak az agyamat húzza?

Legjobb válasz: Abbol,hogy mennyite viselkedik természetesen vagy csak játsza az agyát

Abbol, hogy mennyite viselkedik természetesen vagy csak játsza az agyát
Biztos akkor lehetsz benne, ha ló legel a sírján. Addig maradnak a kételyek... :)
Minél elõbb cselekedni kell.Olyan szituációba lépni vele, amire a válasza egyértelmû igen vagy egyértelmû nem leehet csak.Pl egy csók.Aztán még egy csók:)
Azt nem tudhatod, de abban biztos lehetsz, hogy hazudik, taktikázik és át akar baxni. Elõbb fogják megtalálni a repülõ elefántot, mint az õszinte nõt.
Én õszinte vagyok sosem taktikázom, sõt elutasítom ezt. a pasik vagy vérig vannak sértve vagy furán néznek...
képzeld magad a helyébe

2 napja fáj a torkom, nagyon, alig birok nyelni. Honnan tudhatom, hogy a fiam el e kapja? 8 honapos még nem tudja megmondani. Honnan tudhatom, bár elég nyügös, alig aludt éjszaka.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt többször is torokgyulladásom, amíg a Picúrom pár hetes volt, de én mindig szájmaszkot viseltem olyankor egész nap. Csak akkor vettem le, ha ettem, de a Babám olyankor nem is volt velem egy szobában. Sokszor szellõztettem, állandóan kezet mostam fertõtlenítõs szappannal, és szerencsére egyszer sem kapta el. (kopp-kopp). Mihamarabbi gyógyulást Neked, és vigyázzatok a Picúrra! Üdv, 9 és fél hónapos kisfiú anyukája

Szia! Nekem is volt többször is torokgyulladásom, amíg a Picúrom pár hetes volt, de én mindig szájmaszkot viseltem olyankor egész nap. Csak akkor vettem le, ha ettem, de a Babám olyankor nem is volt velem egy szobában. Sokszor szellõztettem, állandóan kezet mostam fertõtlenítõs szappannal, és szerencsére egyszer sem kapta el. (kopp-kopp). Mihamarabbi gyógyulást Neked, és vigyázzatok a Picúrra! Üdv, 9 és fél hónapos kisfiú anyukája
Ha nem akar enni akkor neki is fáj a torka, de ne stresszelj, nem biztos hogy elkapja, nálunk sokszor voltam hol én hol párom megfázva, de a gyerek nem kapta el!
Ugy van, a kis torka ha fajni fog akkor ezt az etvagyan veszed eszre. Nallunk is ferjem hazahozott a munkahelyerol egy szep kis virust (hasmenes, torok fajas, laz). Engem es a ferjemet is megviselt nagyon. A pici is elkapta mert ment a hasa 2 napig de ezt leszamitva semmi baja nem volt. Laza nem ment fel, az elso nap mintha nem evett volna olyan sokat mert gondolom fajt picit a torka de meg nyugos sem volt. Erosek ezek a pici babak ne felj.

Honnan tudhatom meg hogy igazán szeret? És honnan tudhatom hogy igazat mond?

Legjobb válasz: Ha kételkedsz benne, akkor valami nem stimmel. Vagy veled, vagy vele.

Ha kételkedsz benne, akkor valami nem stimmel. Vagy veled, vagy vele.
A kérdező hozzászólása: ez igaz!de most vissza akar szerezni!!!:)
szia! légyszi írj konkrétabban, hogy mi történt és hogy miket mond most!

Az internetrõl ingyenesen le lehet tölteni weblap sablonokat. Ha megbízok egy programozót egy oldal vagy grafika elkészítésével, honnan tudhatom hogy nem egy ilyen sablont letöltve és egy kicsit megszerkesztve ad át nekem?

Legjobb válasz: Szerintem lehet letölteni is, de a neten rengeteg weboldal séma/sablon van fent amit egy weblap készítõ könnyedén le tud utánozni és így nem kell a saját kreativitására támaszkodnia, viszont egy ilyen sablon alapján elkészített oldal sosem mondható egyedinek szerintem. De mivel rengeteg ilyen sablon van, nem hiszem hogy valaha is a tudomásodra jut hogy az oldalad egy sablon alapján készült. Tehát érdemes megbízható lelkiismeretes embert megbízni akit esetleg sokan ajánlanak. Vagy szerintem ha ennyire nem bízol benne akkor találd ki te hogy hogyan nézzen ki és fogd rövid pórázra :D. Összegezve sehonnan nem tudhatod hogy sablon alapján készült-e.

Szerintem lehet letölteni is, de a neten rengeteg weboldal séma/sablon van fent amit egy weblap készítõ könnyedén le tud utánozni és így nem kell a saját kreativitására támaszkodnia, viszont egy ilyen sablon alapján elkészített oldal sosem mondható egyedinek szerintem. De mivel rengeteg ilyen sablon van, nem hiszem hogy valaha is a tudomásodra jut hogy az oldalad egy sablon alapján készült. Tehát érdemes megbízható lelkiismeretes embert megbízni akit esetleg sokan ajánlanak. Vagy szerintem ha ennyire nem bízol benne akkor találd ki te hogy hogyan nézzen ki és fogd rövid pórázra :D. Összegezve sehonnan nem tudhatod hogy sablon alapján készült-e.
egyrészt egy nem programozó fog neked frontendet készíteni a weboldalhoz másrészt oké, tegyük fel, hogy sablonból dolgozik mi is ezzel a problémád? hogy az bárkinek megy? ja, akkor kérlek csináld meg te ja, hogy nem megy? hát igen úgy egyébként meg az elsõ se nagyon sokat tud a designról/webdesignról, szerinted kinek készülnek a websablonok? szerinted honnan merítenek ötletet a designerek? megmondom én neked: -általuk korábban készített oldalakból -általuk korábban látogatott oldalakból -sablonból -kút fõbõl mind a négy forrást használni fogja, akár tetszik neked, akár nem, nem korlátozhatod le csak az utolsóra
A kérdező hozzászólása: "mi is ezzel a problémád? hogy az bárkinek megy? ja, akkor kérlek csináld meg te ja, hogy nem megy? hát igen" Mintha valami óvodás írta volna. Nem sok ésszel vagy megáldva ugye?
óvodás a kérdés
Sehonnan nem tudhatod, de nem is kellene hogy ezzel gond legyen. Ha meg mégis gond lenne, akkor nem "egy programozót" kell megbíznod, hanem egy arculattervezõt és majd õk csinálnak neked egyedi megjelenést. De mivel õk is sokszor stock fotókkal dolgoznak, azon se kell meglepõdnöd, ha máshol is szembejön az egyedi megjelenésed egy része. Mindennek ára van.
Tudod én magamnak készítem, tervezem a weblapomat. Kicsit lassabban megy, de egyedi. Rajzold, mond el mit szeretnél és ennyi.
Az a jó ebben az oldalban, hogy a válaszokról bárki nyilváníthat véleményt, a kérdezõ kommentjeirõl meg nem, és így némelyik kérdezõ azt hiszi, hogy szabadon sértegeti és gyalázhatja a válaszolókat. Kedves kérdezõ, saját magadat minõsíted, még ha nem is jelenik meg egy százalék a tenyérbemászó beböfögésed mellett.
Egy fél perc alatt készítettem neked. Remélem elég egyedi : http://users.atw.hu/clubwin/egyedi/
Ha már te is sértegetsz jóindulatú válaszadókat....

Honnan tudom, hogy a kapcsolatunk komoly? Honnan tudom, hogy nem-e csal meg? Honnan tudhatom, hogy tiszta szívéből szeret? (többi lent)

Na szóval , 3 hónapja vagyok egy lánnyal együtt, nálunk lakik azóta...

Legjobb válasz: Ja és igen, néha annyira tág neki a lyuka hogy alig érzem benne a farkamat.... De ez nem mindig van így 10 alkalomból 3-4 -szer.... Nekem a farkam 17 cm és 7 cm széles... Az jónak számít? Van hogy hamar elmegyek.... kb 3 perc alatt, de volt olyan hgoy 1 perc altt... Jobb esetekben 10-20, vagy 1 óráig is bírom, de ezek a ritkább esetek, 10 alkalomból 5 szór bírom sokáig.....

A kérdező hozzászólása: Ja és igen, néha annyira tág neki a lyuka hogy alig érzem benne a farkamat.... De ez nem mindig van így 10 alkalomból 3-4 -szer.... Nekem a farkam 17 cm és 7 cm széles... Az jónak számít? Van hogy hamar elmegyek.... kb 3 perc alatt, de volt olyan hgoy 1 perc altt... Jobb esetekben 10-20, vagy 1 óráig is bírom, de ezek a ritkább esetek, 10 alkalomból 5 szór bírom sokáig.....
Basszus te sem vagy egészen normális... 1. Az idõben kihuzom módszer nem védekezés. NEM, nem az. 2. Ha összebújok a barátommal alváshoz készülõdve, akkor nem a farkát akarom fogdosni, ha amúgy én szívesen kezdeményezek is. Hanem bármily meglepõ: aludni. 3. A tulajdonomban lévõ összes tárgy tartalmáról én döntök. Ha én hardcore melegpornót akarok nézni az exemrõl, akkor senki nem törölteti le velem, mert az az enyém. Nem leszek hûtlen, de hogy jössz te ahhoz, hogy megmondd neki, hogy mit töröljön le a telefonjáról és mit nem? 4. De jó is lenne gyermekotthonban élni egy normális (?) család helyett. Biztos én sem hazudnék arról, hogy miért inkább téged választalak a szarabb lehetõség helyett. Ah nem... Összességében a kiscsaj ki van szolgáltatva nektek és tudja is, , és hiába értene velem egyet, hogy te gáz vagy, valszeg inkább bevállalja, mert ez még mindig jobb, mint a semmi vagy a gyermekotthon. 21L
Ha beszélgetni akarsz valakivel ajánlanék egy pszichológust, komolyan. Ember nem vagy normális, igenis kényszeríted a csajt, (kellemetlen neki, majd mefogja ha akarja) és valami lelki difi is van nálad. A szexuális együttléteitek taglalására sem értem miért van szükség ha bizalmatlansági problémád van (ami egyébként minden kapcsolatot kicsinál elõbb utóbb)
A kérdező hozzászólása: startled, ez a k-vérrel kapcsolatban..... Bevalom, hogy rosszúl fogalmaztam... Úgy kellet volna írnom, hogy félek, hogy olyan fajta lány aki, egyik emberrõl a másikra megy... találkoztam eggyel és ahogyan írtam rossz emlékeket õriz. ezt gondolom meg tudod érteni.... Szabad akarattal rendelkezik, én nem erõltetek rá semmit semikor!!!!!! Én nem olyan fajta vagyok, nem strici vagyok, komolyan gondolom vele a kapcsolatomat. Õ nagyon szegény családból származik, mondtam neki , és hát mindent megbeszéltem vele, egyszerûen mindent, de néha nem öszinte, amint észre vettem rajta.... Mondtam neki, hogy ha csak azért jött velem össze, hogy jobban éljen, akkor mondja meg, mondtam neki nem baj, hogy ha ezért jöttél velem össze, csak mond meg mert ha igen akkor nincs semmi baj, mondtam neki, hogy ha azért jöttél velem össze akkor én segítek neked elhelyezkedni egy gyermekothonban, ahol sok gyerek él , és ahol mindene meglenne, és nem szenvedne hiányt semibõl, ráadásul egy alapot is kapott volna, amibõl késõbb házat tudot volna venni magának.... Õ erre azt mondta, hogy nem ezért jött velem össze és hogy velem akar maradni.... Nem értem az agresszív ész felfogásotokat, tudom rosszúl fogalmasztam, próbáltam öszintén írni a dolgokat és konkrétan, de tudatosan és értelmes emberként.
A kérdező hozzászólása: ez amikor a kezét a farkamra teszem, ez akkor van amikor a melkasomon fekszik, és amikor már össze bujtunk az ágyban, és aludni próbálunk... mikor már össze bujtunk, akkor a kezét a farkamra szoktam teni, mert jó érzés.... De nem erõltetem, mivel 2 percet szokta fogni, vagy simogatni, és utána elveszi a kezét és a melkasomra teszi..... De néha van úgy , ami nagyon ritka, hogy a kezét a farkamra teszem és utána egyõl elveszi, de utána én már nem teszem vissza a kezét, csak fura hogy nem hagya ott...... A lényeg, hogy , hát nem tudom....féltem..... mert félek hogy jobbat talál nálam.... Nem is tudom, én mindent megteszek.. Ahogyan írtam nálunk lakik, alszik eszik, mi fizessük a vonatát, a helyi busz járatát, hogy iskolába mennyen, ruhát veszek neki stb... szeretgetem, sokat sexelünk, és beszélgetünk is, és sokat nevetünk... csak az a baj, hogy tényleg féltékeny vagyok... és ez be látom és neki is mindig mondom, hogy én féltékeny tipus vagyok, de nem bántom, sose bántanám, ÕÕÕÕ hát igen, a nõre is gondolni kell, amikor hamar elégek, utána mindig megujjazom hogy azért élvezze.... :) De nagyon kedves, mivel ha mondom neki, hogy az ujjam elfáradt akkor azt mondja, hogy akkor hagyuk..... stb.... Amikor hamar elégek akkor pimaszul megjegyzi, hogy te sose birod... :) de amikor ovszert használunk akkor sokáig bírom... Csak hát nem igen használunk ovszert, mert mindig idõben kihuzom... stb...
Nem szereted te azt a lányt, csak birtokolni akarod. Mert megkíván és benedvesedik, akkor már ku*vavér van benne? Ha nem nedvesedne, akkor meg az lenne a baj... Idióta. Egyszer valaki összetörte a szívedet, ezért megbünteted a bizalmatlanságoddal azt, akit állítólag szeretsz. Gratulálok! 3. napon odaadta magát? Talán mert kívánt téged. Vagy már az is baj, ha egy lány felvállalja, hogy nem egy szende szûz, nem kéreti magát hónapokig feleslegesen? Ha szerencsétlen komolyan gondolja veled, ne ródd ezt fel neki. Ha meg a beteges féltékenykedésed miatt egyszer elhagy (mert nem bír tovább így élni), akkor gondolom õ lesz a büdös k*va.
Igenis erõlteted a lányt azzal, hogy odateszed a kezét a farkadra. Ha õ kíván, lépni fog, csak jobban megijeszted ezzel... A méreteddel szerintem semmi probléma, átlagos, de szerintem tudatosan gyakorolhatnál arra, hogy 10bõl max 2 legyen olyan eset, hogy rövid. Nem gondolsz az õ élvezetére? Szerintem ez a kapcsolat menthetetlen, mert te nem tudsz benne bízni, õ meg hazudni próbál...
A kérdező hozzászólása: minden esetre, köszönöm a válaszokat. Kérlek még írjatok, kell valakivel beszélgetnem.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó... soha nem erõltetem , gyengéden csinálok mindent mindig.... Nem vagyok annyira féltékeny.... De ahogyan magyaráz, elárulja magát. És néha nem öszinte.... Pl: volt 3 fiú fénykép a telefonyában, ami már több mint 7 hónapja van a telefonjában..... Megkértem hogy törölje ki mert engem zavar, erre õ minden félét kitalál, hogy nem törli ki mert a öcséjé a memoria kártya, mondtam neki, jó akor veszek neked egy másikat, a kártyát holnap vissza agyuk a ögyédnek.... Erre õ, azt mondja, hogy valójában az övé a kártya... stb... Hogyan mondjam, figyeljetek ide, õ furán magyaráz, annyira hogy elárulja magát amikor hazudik.... És hát ez rosszúl esik... Ne engem itéljetek el.. Én itt kettõ fajta választ várok, a sexuális életemre és a kapcsolatom életére is, valami kis írányt...
A kérdező hozzászólása: Más részt, komolyan gondoltam a kérdést arról, hogy a méretem jó-e mivel nem tudom...... És néha hamar elmegyek..... Azért vagyok ilyen, mivel egyszer már porul jártam... A lány szó szerint K-volt , és hát mikor elmentem vele bulizni, sokat ivot és egyik pasiról mászott a másikra, nem szeretném, még egyszer össze törni a szívemet.... Gondolom ez érthetõ.
Nem értem hogy mondhatsz olyat arra akit szeretsz hogy kur*a vér van benne... Ha így vagy vele el kéne gondolkodni hogy tényleg szereted e. Ez az egyik a másik ha nem bízol benne akkor nem fog mûködni az egész, a bizalom egy nagyon fontos dolog lehetsz te féltékeny de ha megelégeli hogy ilyen vagy kidob a fenébe... Az meg hogy nem kezdeményezõ az lehet amiatt is mert te erõlteted neki, tudod egy lány nem feltétlen azt szereti ha te odateszed a kezét a farkadra stb...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, miért vagytok ilyen ellenszenvesek. Én rendes fiú vagyok, aki szeret egy lányt.... Meg van rá az okom, hogy néha ne- bízzak benne... Meg kell értenetek, hogy én ezt a kérdést nem azért tettem fel, mert tapló vagyok! A szerelem szó nálam sokat jelent! Eleinte, úgy voltam vele, hogy nem akarok bele szeretni, mivel akkor csak fájna nekem, hogy ha elszakadnánk.... Épp ezért fura az egész, mivel nincs miért hogy féltékeny legyek, csak hát egész nap nem látom, délután 3-ig és nem tudom, hogy addig mit csinál... Ezért egy kicsit féltékeny vagyok.... Azt, hiszem, hogy ez normális dolog, hogy féltékeny vagyok. Ahogyan írtam, meg van rá az okom, mivel már 2-szer csalódtam benne, mivel a múltjával kapcsolatban nem volt öszinte.... Leültünk és megbeszéltük, mind kettõ esetet.
Hallottál már olyanról, hogy bizalom? Olyanról, hogy szerelem? Ezek a fogalmak elég távol állnak tõled, ha a barátnõd meg is csal, akkor meg is érdemled. Megcsal, mert leült mellé egy fiú? Jézusom ember... Szegény barátnõdet ha szereted, adj neki bizalmat, nyilván minden kapcsolatban van féltékenykedés, de ennyire... Meg, hogy milyen tág? Nem lehet mindig szûknek lenni... Bár amilyen béna vagy, simán tarthatna magának szeretõt...
A kérdező hozzászólása: ne a helyesírásomat nézd, nincs helyes író elenõrzõm és, nem magyar a billenttyû! tehát a betüket sem látom! Ráadásul gépírva írok!
Honnan tudom, hogy nem vagy degenerált? Írni azt nem tudsz, fogalmazni pláne. De akkor legalább ne légy féltékeny... Ha veled van, ezen hibák ellenére is , akkor tuti szerethet a csaj...
A kérdező hozzászólása: egyébként, tök jól kijövünk.... Most nem azért, de furának tartom azt, hogy nem akar soha le....szo-ni-..... Két alkalommal volt , hogy bekapta de az se tartott 1 percnél tovább, mivel nem szereti, nem tudom miért...? Én csak válaszokat keresek! Ja meg este, mindig én rakom a kezét a pén., iszemre hogy simogassa meg, meg hogy fogja meg, de azt sem szereti nagyon.... Nem tudom, hogy miért..... De néha be adja a derekát és simogassa fogdozza... --Jó de ez sem számít...... Csak szeretem és kész, nem a se.x véget! De félek, hogy más fiukra is ráhajtana... Néha arra gondolok, hogy Ku., rva vér van benne.... Nem azért, mert komolyan nagyon rendes lány és kedves, félénk stb..... Csak hát, amikor mellete vagyok , hamar benedvesedik, , , Nagyon! És ez fura, és ha én ilyen hatást tudok kikelteni belõle pillanatok alatt, akkor más???? Jó peresze, nem tudom... találkozásunkról röviden, , , , hamar oda adta magát, 3 nap lefektettem... Persze én nem akartam elsijetni!!!! Együtt aludtunk, és mondta hogy bárhol megfoghatom neki, kérdeztem tõle, ott is???? erre õ, igen ott is bárhol... rákérdeztem hogy be-e rakhatom, erre õ......: Igen persze.... Mire figyeljek oda, mik az árulkodó jelek?
A kérdező hozzászólása: hát te utolsó teljesen idióta vagy... minden nap megyünk a szüleihez és a családjához is... ráadásul, a õ anyukája az én anyukám osztájtársa volt... a feltételezések nem érdekelnek.... köszi a válaszodat.

Honnan tudhatom, hogy Õ hiányzik, vagy csak az, hogy legyen mellettem valaki?

Legjobb válasz: ezt nem tudhatod. Nekem így lett egy hároméves nagy szerelem. Mindig mellettem volt, mindenben és elkezdett bennem motoszkálni egy érzés. Mint késõbb kiderült, õ már egy ideje szeretett. Nem voltam benne biztos, h õ kell vagy csak kivetítem rá, h egyedül vagyok. Egy nap elmondtam neki õszintén, h miért nem mondok igent, mitõl félek. Hogy mi lesz, ha két hét múlva jön a nagy wellington. Akkor arra kért, ne döntsek helyette, próbáljuk meg. kb 2 hét után eldõlt, h bizony õ kellett, nem más. Szép 3 év volt.

ezt nem tudhatod. Nekem így lett egy hároméves nagy szerelem. Mindig mellettem volt, mindenben és elkezdett bennem motoszkálni egy érzés. Mint késõbb kiderült, õ már egy ideje szeretett. Nem voltam benne biztos, h õ kell vagy csak kivetítem rá, h egyedül vagyok. Egy nap elmondtam neki õszintén, h miért nem mondok igent, mitõl félek. Hogy mi lesz, ha két hét múlva jön a nagy wellington. Akkor arra kért, ne döntsek helyette, próbáljuk meg. kb 2 hét után eldõlt, h bizony õ kellett, nem más. Szép 3 év volt.
onnan, hogy megismersz valaki egy új embert, és ha vele is jó, akkor megvan a válasz...
pontosan...ha két emberbe vagy szerelmes, akkor a másodikat választd, mert ha igazán szeretted volna az elsõt, nem szeretsz bele a másodikba.:/

Honnan tudhatom, hogy fejlődik-e a babám?

Tegnap voltam uh-n (5hetes vagyok),látta is a babát,csak még picuri.És 2 hét múlva megyek vissza.Addig honnan tudhatom,hogy minden rendben?

Legjobb válasz: Igazából nem tudhatod. De nem kell aggódni. Minden rendben lesz. Én amikor megtudtam, hogy babánk lesz, nagyon boldog voltam és eszembe se jutott, hogy baj lehet. Ne gondolj rosszra! Élvezd! Minden jót! 24 hetes kismami

Igazából nem tudhatod. De nem kell aggódni. Minden rendben lesz. Én amikor megtudtam, hogy babánk lesz, nagyon boldog voltam és eszembe se jutott, hogy baj lehet. Ne gondolj rosszra! Élvezd! Minden jót! 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ!Nem gondolok rosszra, csak olyan soká lesz az a 2 hét!:-) Boldog babavárást!!!:-))
Szia. Szintén 5 hetes vagyok. Nem tudhatod biztosra, én is pont ezen gondolkodtam. 4 napja még csak 3 mm-es petezsákom volt hüvelyi uh-n és most meg hasival 8 mm-es. 4 nap alatt sokat nõtt. Engem ez egy kicsit megnyugtatott. Csak szépre és jóra gondolj, én is ezt teszem. És megbeszéltem a "pacámmal" hogy fejlõdjön szépen és egészségesen, én meg mindent megadok majd neki ami tõlem (és a férjemtõl) telik és szeretetben felneveljük :) :) :) Pozitív gondolkodás!!! :) Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi szépen!Sok boldogságot nektek is!:-D

Jetta 2 ültetőrugó jó Golf 3 GTi-hez? Vagy honnan tudhatom, hogy jó-e?

Legjobb válasz: Nem ugyanannyit fog ültetni(persze ha rámegy), az eltérõ tengelyterhelés és tömeg miatt. Csak ha rápróbálod, onnan tudhatod.

Nem ugyanannyit fog ültetni(persze ha rámegy), az eltérõ tengelyterhelés és tömeg miatt. Csak ha rápróbálod, onnan tudhatod.

Mi a különbség a golf4 1.9tdi ben amiben 5illetve 6 sebességes váltó van? Honnan tudhatom hogy pdtdi is az autó?

Legjobb válasz: sima TDI-ben tudtommal csak 5 sebességes váltó van. PD TDI-bõl van mind2. Egyrészt onnan tudhatod, hogy pd tdi csak 2001-tõl van szerintem, másrészt a ha a motortérben nem utal erre semmi, akkor a motorkód alapján megnézed, vagy simán megnézed a forgalmiban hány kilówatt. A sima 1.9 TDI-bõl az erõsebb ugye 110 lóerõ, az 81 KW kb. e körül kell legyen a forgalmiban, meg van a 90 lovas, értelemszerûen az még kevesebb. A 130lóerõs PD TDI-nek a forgalimjában viszont 95-96 KW kell legyen kb. Ezen kívül az elsõ PD TDI-k között volt talán 115 lóerõs, kb. egy évig max, illetve késõi évjáratokban volt 150 lóerõs is, de ezek ritkák... A váltón kívül egyébként mûszakilag nincs különbség 5-és 6 sebességes között, a 6-osban rövidebbek a fokozatok, ennyi.

sima TDI-ben tudtommal csak 5 sebességes váltó van. PD TDI-bõl van mind2. Egyrészt onnan tudhatod, hogy pd tdi csak 2001-tõl van szerintem, másrészt a ha a motortérben nem utal erre semmi, akkor a motorkód alapján megnézed, vagy simán megnézed a forgalmiban hány kilówatt. A sima 1.9 TDI-bõl az erõsebb ugye 110 lóerõ, az 81 KW kb. e körül kell legyen a forgalmiban, meg van a 90 lovas, értelemszerûen az még kevesebb. A 130lóerõs PD TDI-nek a forgalimjában viszont 95-96 KW kell legyen kb. Ezen kívül az elsõ PD TDI-k között volt talán 115 lóerõs, kb. egy évig max, illetve késõi évjáratokban volt 150 lóerõs is, de ezek ritkák... A váltón kívül egyébként mûszakilag nincs különbség 5-és 6 sebességes között, a 6-osban rövidebbek a fokozatok, ennyi.
A kérdező hozzászólása: http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/982462_VW_Golf_4_20.. én erre az autóra gondoltam, akkor ez biztos pdtdi?mert 116lóvas és 6sebességes.mert ha az akkor szerintem keressek másikat.az eladó azt mondja hogy nem az de nekem gyanús kicsit.
szerintem ez az! Ez pont az a ritka 115 lóerõs, amit még a 130 lovas elõtt csináltak, ez az évjárat alapján is stimmel, mert 2000-es, tehát még épp 2001 elõtti
A kérdező hozzászólása: hát ez kár de azért köszi a választ :D
Hello! Mivel nagyon hajszoltam PDTDI motorral felszerelt Golfot így észrevettem egy detailt, ami alapján a legegyszerûbben, az elsõ ránézésre(anélkül hogy levedd a motortakaró fedelet) meg tudod különböztetni a dízelmotrokat, hogy az most PDTDI vagy sima TDI.Ez a rész pedig az olajbeöntõ nyílás.Ha felnyitod a motorháztetõt akkor, ha jobb oldalon van az PDTDI, ha pedig bal oldalon akkor sima TDI.Passatoknál más a helyzet mert ott nem keresztben van elhelyezve a motor, hanem hosszában van, de ez alapján logikusan kikövetkeztetheted, csak fordítsd meg a felyedben 90 fokkal :D

Honnan tudhatom hogy egy iPhone le lett tiltva IMEI alapon?

elvileg letithatják...

Legjobb válasz: lopás vagy ha nincs kifizetve, és onnan tudhatod, hogyha sim kártyát raksz bele, nem enged hívni.

lopás vagy ha nincs kifizetve, és onnan tudhatod, hogyha sim kártyát raksz bele, nem enged hívni.
A kérdező hozzászólása: na most én függetlenül vettem anno újonnan és egy összegben ki is lett fizetve... szóval?! viszont minden mûködik de nem tudok telefonálni és üzenetet küldeni, de a hálozatot, hogy T-Mobile-os kártya van benne azt felismeri.
kb mióta használod?
A kérdező hozzászólása: nem rég... egy éves max

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!