Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom hüvelygombám (3 db)

Honnan tudhatom, hogy hüvelygombám van? Recept nélkül mit vehetek, ami használna is vmit?

Folyásom nem sok, de viszket a hüvelyem körül és nagyon kellemetlen.

Legjobb válasz: Ezt biztosan csak orvos tudja megmondani ha megvizsgál. Menj el hozzá, mert addig nem tudod biztosan mi bajod van, és ha félrekezeled magad, sokkal nagyobb bajt csinálsz magadnak!

Ezt biztosan csak orvos tudja megmondani ha megvizsgál. Menj el hozzá, mert addig nem tudod biztosan mi bajod van, és ha félrekezeled magad, sokkal nagyobb bajt csinálsz magadnak!

Honnan tudhatom, hogy hüvelygombám van?

Milyen folyásom lenne, hogy és hol viszketne? (hüvelybementet, beljebb, szeméremajkak, vagy az egész).

Legjobb válasz: Nem lenne tiszta folyásod, sárgás lenne, vagy más oda nem illõ színû (vagy esetleg nagyon darabos), mind a hüvelyed mind a szeméremajkaid viszket, ég.

Nem lenne tiszta folyásod, sárgás lenne, vagy más oda nem illõ színû (vagy esetleg nagyon darabos), mind a hüvelyed mind a szeméremajkaid viszket, ég.

Honnan tudhatom hogy hüvelygombám van?

Sokan írtátok hogy terhesség alatt el?fordult.Nekem még sose volt.És 30 hetes vagyok.Mi lesz ha nem fogom tudni hogy milyen és lesz?

Legjobb válasz: Erõs folyás, nagy mennyiségû váladékkal, viszkethet is, esetleg kellemetlen szaga van.

Erõs folyás, nagy mennyiségû váladékkal, viszkethet is, esetleg kellemetlen szaga van.
A kérdező hozzászólása: köszi.De milyen színû, állagú stb.mert nekem van folyásom és terhesség alatt alapba több van.
Sûrû, túrós állagú, fehéres-sárgás színû. A dokid biztos észre vette volna a vizsgálatokon, ha lett volna, lenne.
Én is 30 hetes vagyok.Nekem már volt 2*.Sûrû folyás, túrós, fehér, néha zöldes, de a leg jellemzõbb nálam a viszketés volt, és a hüvelykörül a bõr "repedezett"is.De a másik(az is gomba volt)az csak fehér folyás, semmi extra, és enyhe viszkedés....De azért olyan nincs hogy semmi jel, tünet.Aki figyel magára az valamibõl ugyis észreveszi hogy vmi nem oké....A többi a doki dolga:)
Nálunk 36. héten van egy hüvelyi leoltás ami azt jelenti hogy megnézik van e gomba.Ha van írnak föl antibiotikumot és attól elmúlik.A védõnõm azt mondta hogy a kismamák 60%-nak van hüvelygombája.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat.És ez mitõl lehet?Nekem volt már hasonló de nem viszketett.A barátnõm is terhes és neki a terhesség eleje óta ilyen túrós és fehéres-sárgás folyása van.De a terhesség elött is sokszor volt neki.Akkor az baj?De orvoshoz nem ment vele és a doki se szólt neki semmit!Akkor?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!