Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom egy lány (43 db)

Honnan tudhatja egy lány hogy tetszik egy fiúnak? Milyen jelekből?

Legjobb válasz: Lányok szerintetek mire van a szátok?:) Kérdezzétek már meg az illetõtõl az isten szerelmére. :)

Lányok szerintetek mire van a szátok?:) Kérdezzétek már meg az illetõtõl az isten szerelmére. :)
Kedves kérdezõ! Én 19/L vagyok, engem is érdekel a téma, fõleg, hogy nagyon megtetszett valaki, és én is szeretném tudni, hogy milyen jeleket mutat, hogy esetleg én is tehessek valamit az ügy érdekében. De még ami nagyon jól is áll és megy nekem (mosoly) még azt is félve alkalmazom, mert már rég óta a 0 alatt van az önbizalmam.
Megböki facebookon.:P
Ha megfogja a seggét, az már egy jó jel :D
A kérdező hozzászólása: Fúú.xD az már kicsit pimaság! :D
A kérdező hozzászólása: Elsõ.xD facebook.:D nem hiszem.:)
göncöl szekér ><
lányok / lányos fiúk adnak jeleket. A férfiak megmondják vagy legalább elég egyértélmûen utalnak rá
Tipikus jelek: Zseblámpa a zsebben. Hebegéshabogás, ha odalépsz hozzá és zsepit kérsz. Mosolyog, ha rád néz, és elkapja a fejét, ha észreveszi, hogy észrevetted. etc. De nem egyszerûbb megkérdezni? :D
Ami azt illeti szerintem a lányoknak semmi dolga mert tudomásom szerint a fiúk szokták megkérdezni hogy járnak-e nem pedig a lányok... nektek semmi dolgotok csak figyelni és igent vagy nemet mondani. Szerintem, legalábbis. Pl.: Tetszettem egy lánynak adtam jeleket is hogy nekem is bejön de a végén mégis nekem kellet lépnem. Mivel tanácsot is kéne adnom mondok egyet: Te adj jeleket és ha bejössz neki akkor majd megérti és rákérdez... :D
"Honnan tudhatja egy lány hogy tetszik egy fiúnak?" Onnan, hogy a fiú udvarol neki. "Milyen jelekbõl?" A fiú nem valami radar, ami jeleket ad le.
állandóan néz ha a közelében vagy..és mélyen a szemedbe néz....

Honnan tudhatja egy lány, hogy tetszik egy fiúnak? 16/L

Mármint milyen jelei vannak? Miket mondanak ilyenkor a fiúk, flörtölnek? Komolyan kérdezem, mert még csak 16 éves vagyok és eddig még nem volt barátom. Mostanában viszont úgy érzem, hogy bejövök néhány fiúnak az iskolában, de nem vagyok benne biztos.

Legjobb válasz: Mindig rád mutat az "iránytûje".

Mindig rád mutat az "iránytûje".
Kézrátétellel... :DD
Mindig keresi a társaságod, viccelõdik veled stb. Ezek azok a bizonyos jelek.


Honnan tudhatja egy fiú, hogy bejön a lánynak?

Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, használtam is a keres?t. És az az igazság, hogy az ottani válaszokban leírt jellemz?k alapján a lányoknak a 98%-ának tetszek, akikkel érintkezek.

Legjobb válasz: Öreg. Odamész megkérdezed. Ha télleg így nyomulnak rád akkor tuti nem fogja azt mondani hogy nem.

Öreg. Odamész megkérdezed. Ha télleg így nyomulnak rád akkor tuti nem fogja azt mondani hogy nem.
Kicsit beképzelt vagy, de sztem bejössz az összes rajongódnak:) te hajvasalós srác
Én lányként mondom, hogy a lányoknak a 90% (a többi 10% az leszbikus) az összes fiúnak tetszeni akar, bár nem tudatosan, ezért kihívóan viselkedik, vagy keresi a fiú társaságát, ölelgeti, mosolyog, kedves hozzá. Szóval nem feltétlenül tetszel az összes lánynak, csak szeretnek így viselkedni a fiúkkal. Azt írtad hogy átlagos vagy, de jó a humorod vagy valami ilyesmi. Ez éppen elég ahhoz hogy egy lánynak tetsszél, mert ez vonzza õket. Szóval ez olyan tipikus nõi dolog. :D
A kérdező hozzászólása: Egyrészt írtam, hogy nem vasalom a hajam, másrészt írtam, hogy ne hiszem el, hogy bejönnék nekik. te se tudsz szöveget értelmezni, de köszi, hogy írtál.
A kérdező hozzászólása: Ezt a másodiknak írtam, köszi harmadik.
Nem kell feltétlen jó pasinak lenni, hogy bejöjj valakinek, pl. én valamiért csak az átlagos külsejû srácokat szúrom ki, amúgy nekem is lenne egy kérdésem kedves kérdezõ :D Hol lehet ezen az oldalon megtalálni a keresõt?
A menüsor alatt...

Honnan tudhatom ha egy lány szerelmes belém?

Legjobb válasz: Azt mondja, hogy szeret! Amíg nem mondja, addig nem tudhatod. A jelek (néz, szemez, beszélget, stb.) csak annyit jelent, hogy érdekled. Ha kimondja, akkor biztos.

Azt mondja, hogy szeret! Amíg nem mondja, addig nem tudhatod. A jelek (néz, szemez, beszélget, stb.) csak annyit jelent, hogy érdekled. Ha kimondja, akkor biztos.
Eléd térdel ...
A kérdező hozzászólása: Most komolyan...
Keresi a társaságodat, keresi a tekinteted, kérdez rólad, beszél rólad ésatöbbi. Helyzetfüggõ.
Ha akarsz te is tõle valamit, hívd meg valami kis programra. Akkor kiderül. Kapva kapni fog az alkalomra
Kérdezd meg! Menj oda hozzá és kérdezd meg!

Szakítottam a barátnőmmel egy másik lány miatt aki sokkal fiatalabb mint én, de nem biztos, hogy összejöhet. Honnan tudhatom, hogy megérte-e és hogy bejövök-e a másik lánynak?

Legjobb válasz: Az életünkben szinte minden dologért áldozatot kell hoznunk, noha az csak késõbb derül ki, hogy vajon megérte-e vagy sem... És szerintem ha már elérted azt a pontot, hogy egy másik lány iránt vonzódsz, akkor a régivel már nem lett volna teljes az idill. Valószínûleg ez a szakítás elõbb-utóbb megtörtént volna, csupán idõ kérdése volt. Hiszen ha igazán szeretünk valakit, nincs szükségünk másra. Ha a másik lány értesül a szakításodról és érdeklõdõen közeledik Hozzád, akkor biztosan tetszel neki.

Az életünkben szinte minden dologért áldozatot kell hoznunk, noha az csak késõbb derül ki, hogy vajon megérte-e vagy sem... És szerintem ha már elérted azt a pontot, hogy egy másik lány iránt vonzódsz, akkor a régivel már nem lett volna teljes az idill. Valószínûleg ez a szakítás elõbb-utóbb megtörtént volna, csupán idõ kérdése volt. Hiszen ha igazán szeretünk valakit, nincs szükségünk másra. Ha a másik lány értesül a szakításodról és érdeklõdõen közeledik Hozzád, akkor biztosan tetszel neki.
Akkor varnod kell meg. Egyebkent szep volt toled, hogy nem verted at a volt baratnodet es nm a hatamogott csinaltad mas pasikkal ellentetben.
Szerintem okosan döntöttél, sokkal jobb így, minthogy megcsaltad volna és fájdalmat okozol az exednek, szerintem várj picit és próbálj meg lassan közeledni a másik lány felé ;)
A kérdező hozzászólása: tud róla, de egyenlõre fura a helyzet, még nincs semmi konkrét...csak nem akartam a volt barátnõmet is átverni, ezért szakítottam vele.
A kérdező hozzászólása: hát én mindig is ilyen voltam, köszönöm! :) várok, de nehéz... :/

Honnan tudhatom, hogy tetszek egy lánynak?

Sokszor érzem, mint ha tetszenék lányoknak de szerintem ez nem így van.. Mik azok a jelek, amikb?l elég valószín?, hogy teszek a lánynak? 16/F

Legjobb válasz: Ha egy lány vonzónak tart akkor érdeklõdés jeleket produkál. Ezeket már sokszor leírtam ezen az oldalon, a következõk lehetnek: Kezdeményezi a további beszélgetést ha elhallgatsz Kuncog Megérint Rád mosolyog Közelség (sose véletlen) Ha már a közeledben van, félbeszakítja a szavaidat, vagy nevet azon, amit mondtál Ha elmegy melletted, teljes testtel feléd fordul, vagy megérint Mond valamit a barátnõjének, aztán mindketten kuncognak Tüzet kér, megkérdezi mennyi az idõ, beszélgetést kezd Feltûnõen beszédes míg a társaságával beszélgetsz (figyelemfelhívás) Megkérdezi a neved Megkérdezi a korod (hagyd hogy kitalálja) Bókol Játékosan kihívás elé próbál állítani Nem ért veled egyet, de közben nevet Karodba bokszol, de közben nevet Beceneveket talál ki számodra Hajával játszik, míg veled beszél Ha melletted ül lábai a tiedet súrolják Újra és újra kinozik Megkérdezi, van-e barátnõd Visszanéz rád, és kb percenként újra rád néz Hátradobja a haját (bekapod a horgot?) Ha messzirõl szemeztek néhány s-ig állja A barátnõd említi holott nem tudja van-e Ha ki kell mennie mosdóba, vissza is jön Míg veled beszélget, hosszabb ideig a szemedbe néz Nem említi a barátját Törekszik rapportra (hasonló háttér) Ha mond vagy tesz valamit kíváncsian figyel, mit reagálsz Oldalról néz rád, hogy álcázza bámul téged Bemutat a barátainak Meghív egy italra Játékosnak vagy szívtiprónak nevez Kifelé menet újra odamegy, hogy szóljon indulni készül Ha te indulsz, megkérdezi hová tartasz Visszahív Mindent kitalál, hogy közel lehessen Megjegyzés: ez egy rövid felsorolás, ennél sokkal több létezik/lehetséges. Sokat segít ha ismered a testbeszédet, az értelmezésüket megkönnyíti. Ajánlom Allan Pease: Testbeszéd címû könyvét az egyik legjobb magyar nyelvû összefoglaló olvasmány! Mosolygós napot! 22/F

Ha egy lány vonzónak tart akkor érdeklõdés jeleket produkál. Ezeket már sokszor leírtam ezen az oldalon, a következõk lehetnek: Kezdeményezi a további beszélgetést ha elhallgatsz Kuncog Megérint Rád mosolyog Közelség (sose véletlen) Ha már a közeledben van, félbeszakítja a szavaidat, vagy nevet azon, amit mondtál Ha elmegy melletted, teljes testtel feléd fordul, vagy megérint Mond valamit a barátnõjének, aztán mindketten kuncognak Tüzet kér, megkérdezi mennyi az idõ, beszélgetést kezd Feltûnõen beszédes míg a társaságával beszélgetsz (figyelemfelhívás) Megkérdezi a neved Megkérdezi a korod (hagyd hogy kitalálja) Bókol Játékosan kihívás elé próbál állítani Nem ért veled egyet, de közben nevet Karodba bokszol, de közben nevet Beceneveket talál ki számodra Hajával játszik, míg veled beszél Ha melletted ül lábai a tiedet súrolják Újra és újra kinozik Megkérdezi, van-e barátnõd Visszanéz rád, és kb percenként újra rád néz Hátradobja a haját (bekapod a horgot?) Ha messzirõl szemeztek néhány s-ig állja A barátnõd említi holott nem tudja van-e Ha ki kell mennie mosdóba, vissza is jön Míg veled beszélget, hosszabb ideig a szemedbe néz Nem említi a barátját Törekszik rapportra (hasonló háttér) Ha mond vagy tesz valamit kíváncsian figyel, mit reagálsz Oldalról néz rád, hogy álcázza bámul téged Bemutat a barátainak Meghív egy italra Játékosnak vagy szívtiprónak nevez Kifelé menet újra odamegy, hogy szóljon indulni készül Ha te indulsz, megkérdezi hová tartasz Visszahív Mindent kitalál, hogy közel lehessen Megjegyzés: ez egy rövid felsorolás, ennél sokkal több létezik/lehetséges. Sokat segít ha ismered a testbeszédet, az értelmezésüket megkönnyíti. Ajánlom Allan Pease: Testbeszéd címû könyvét az egyik legjobb magyar nyelvû összefoglaló olvasmány! Mosolygós napot! 22/F
pl néz téged. és tudtok szemezni egy kicsit
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!

Honnan tudhatom meg, hogy egy lány élvezi, vagy sem a társaságomat?

Legjobb válasz: Azt hiszem,mint nõnemû lény tudom,hogy minden lány leadja a drótot.Ezek általában apró jelzések,egy kézmozdulat,egy fintor,mosoly...stb ez nagyon nagy mértékben függ tõled is,a hozzáállás, a megszólítás, ha beszélgettek minden szavára figyelj,mert ez nagyon fontos,hogy tudd,hogy éppen mirõl is beszél ne csak bólogass és mondd,hogy:- ahhamm...jahh... Szóval a legzárkózottabb csajról is lerí a véleménye

Azt hiszem, mint nõnemû lény tudom, hogy minden lány leadja a drótot.Ezek általában apró jelzések, egy kézmozdulat, egy fintor, mosoly...stb ez nagyon nagy mértékben függ tõled is, a hozzáállás, a megszólítás, ha beszélgettek minden szavára figyelj, mert ez nagyon fontos, hogy tudd, hogy éppen mirõl is beszél ne csak bólogass és mondd, hogy:- ahhamm...jahh... Szóval a legzárkózottabb csajról is lerí a véleménye

Ezt kicsit kínos megkérdezni, de honnan tudhatja, vagy érezheti egy lány, hogy a saját neméhez (fog) vonzódik/vonzódni?

Legjobb válasz: Hát pl. úgy hogy lányokkal tudnál csak elképzelni szexuális kapcsolatot, fiúkkal pedig nem. Az izgalomba hoz hogy megérintheted egy szép csajnak a mellét meg kielégítheted, de mondjuk undorodsz a pasik farkától. Hány éves vagy? Mert csak úgy folynék bele mélyebben :D

Hát pl. úgy hogy lányokkal tudnál csak elképzelni szexuális kapcsolatot, fiúkkal pedig nem. Az izgalomba hoz hogy megérintheted egy szép csajnak a mellét meg kielégítheted, de mondjuk undorodsz a pasik farkától. Hány éves vagy? Mert csak úgy folynék bele mélyebben :D
Attól függ hány éves vagy. Sok kamasznak vannak félelmei ezzel kapcsolatban, bõven 18 éves kor után szilárdul meg az identitásod. Alakul még az.

Honnan tudhatom, hogy szimpatikus vagyok egy lánynak? Lányok, milyen jeleket adtok?

Olyanra gondolok, hogy még nem találkoztunk vagy beszélgettünk az elõtt.

Legjobb válasz: Pl igyekszik felvenni a szemkontaktust. Mosolyog, esetleg igazgatja a haját,ruhályát...ilyesmi

Pl igyekszik felvenni a szemkontaktust. Mosolyog, esetleg igazgatja a haját, ruhályát...ilyesmi
Az elég egyértelmû ha például rád mosolyog , nem egyszer hanem mindig amikor lát.
Amikor a szemembe nézett van akkor akár 10 mp-ig is szemeztünk és volt amikor elkaptam a tekintetem és olyankor egy kicsit elmosolyodtam akaratlanul persze de most már kerülöm vele mind a szemkontaktust mind az olyan helyzeteket amikor egymás közelébe lehetünk mert van barátnõje kb. 2 éve. :-( 16/L. Ez így nem helyes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!