Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom csak barát, vagy többet (2 db)

Honnan tudhatom hogy "csak barát", vagy többet is szeretne tőlem?

Szóval hogyan vehetem észre egy lánynál azt, hogy "csak barát" vagyok neki, vagy esetleg többet is szeretne, mert az utóbbi id?ben sajna teljesen összezavart.

Legjobb válasz: Többet akar veled lenni, sokat mosolyog.. másról is beszéltek, és nem csak olyan abszolút baráti dolgokról... esetleg felhozza a szerelmet is... vagy célozgat. Igazából szerintem ismerned kell ahhoz, h tudd mikor áll már hozzád máshogy. De a célozgatás mindig bejön, ha akarja, érti!

Többet akar veled lenni, sokat mosolyog.. másról is beszéltek, és nem csak olyan abszolút baráti dolgokról... esetleg felhozza a szerelmet is... vagy célozgat. Igazából szerintem ismerned kell ahhoz, h tudd mikor áll már hozzád máshogy. De a célozgatás mindig bejön, ha akarja, érti!
az meg mindig nem eleg ha olyan temakrol is dumaltok(pl.szerelem, szex), azt erzened kell, h hozzad maskepp viszonul, mint a tobbi fiuhoz, ha szembenezel vele, a szemei felcsillannak, stb, ien apro gesztusok...probalj kozeledni hozza, lassuk h reagal, ha egyertelmuen elutasit, akk biztos h csak barat.
Juj ! Veszélyes téma . Hát ha sokszor megérint , de éppenhogy csak hozzád ér . Beszélgetés közben simogatja magát (természetessen a karját vagy az arcát ) Apró felvillanások ezeket nagyon nehéz leirni . Utólag tudni fogod , de lehet , hogy addigra már lekésted , vagy boldogan éltek együtt . Esetleg te próbálkozz appró érintésekkel a kézfején , vagy a könyökét érintsd meg mikor segítesz neki leülni egy szórakozó helyen és figyeld a reakcióit , ha úgy viselkedik , mint aki közömbös akkor semmit nem akar .
Hát..szerintem..lehet, h ez nem fog tetszeni...de egyszerûen kérdezd meg õt errõl...jobb mintha a félreértések miatt csalódnátok egymásban meg a kapcsolatban...
A kérdező hozzászólása: köszi, várom a további válaszokat:)

Honnan tudhatom biztosra, hogy egy fiú csak barát akar lenni, vagy több?

Írni szoktunk egymásnak, mert Németországban lakik, idén költöztek ki, oda jár suliba is. Néha nem tudom hova rakni amikor azt írja, hogy hiányzol, aggódom érted, stb. Én csak mint barát bírom, kicsit sem jön be úgy, h barátságon kívül bármi lehessen köztünk.

Legjobb válasz: akkor írd meg neki, és ha letiplizik, többet akart..

akkor írd meg neki, és ha letiplizik, többet akart..
Igazi van az utolsó válaszolónak abszolút. beszéljétek ezt meg, ha már valakire a barát szót használod, akkor ott nem kéne, hogy legyen olyan téma, amirõl nem mertek beszélni, még ha kellemetlen is. Nem olyan nagy ügy ez, ha felhozod a témát, elég sok fiú-lány barátságban felmerülõ probléma ez, szóval erre hivatkozva simán mondhatod... És nem fog valószínûleg meglepõdni ezen, hogy úristen hogyan is juthat ilyen az eszedbe, hiszen eléggé esélyes, hogy többet akar. Egyébként én mindig azt tapasztaltam, hogy nincs olyan fiú barát, sõt, még igazán haver se, aki ne akarna összejönni az adott havercsajjal, ha lenne rá lehetõség. Végülis belsõre tuti szeretik egymást, ha már ilyen jóban vannak, ha emellé még a lány jól is néz ki, akkor mi akadálya lenne. Most nem azt mondom, hogy minden pasi szerelmes a haver lányokba, csak hogy a többség nem utasítaná el egy kapcsolat lehetõségét velük. Ha igazán a barátja vagy, akkor ne önzõsködj, nekem az esik le ebbõl az egészbõl, hogy jól esik neked, hogy tetszel neki, de ez szemétség a részedrõl, ha így van, nem jó dolog ezzel visszaélni, képzeld magad a helyzetébe. Neki mindenképp jobb lesz, ha tisztázzátok! 21L
A kérdező hozzászólása: miért értelmetlen?
A kérdező hozzászólása: Hidd el, én örülnék a legjobban, ha találna egy új valakit, mert tavaly nyárt egy lánnyal, de mivel elköltözött, a lány szakított vele.
Ha "rád pazarolja" az idejét, elveszett is lesz, mert így kisebb az esélye, hogy bnõt talál magának... neked meg úgyis mind1 nem, mert te nem akarsz tõle semmit, csak barátkozni. a barátkozás társ nélküli férfi és nõ között olyan, mint egy kulcs a zárja nélkül, semmi értelme....
A kérdező hozzászólása: de nem akarom, h emiatt ne legyünk barátok, így is olyan elveszett szegény.
ha tõlünk meg tudtad kérdezni, pedig én jelenleg az ûrben vok, tõle s megtudod kérdezni..
A kérdező hozzászólása: igen, ez elég sok akadályba, fõleg, hogy többszáz km-re van tõlem :D Megkérdezném én, de nem tudom, hogyan... Bárkit kérdeztem, akik ismernek mindkettõnket (tavaly osztálytársak voltunk) mindenki szerint bejövök neki) akinek meg csak meséltem róla, szerintük is, aminek nagyon nem örülök.
Biztosan csak akkor tudod, ha bele látsz a gondolataiba. Majdnem biztosan úgy, hogy megkérdezed. Ezt javaslom, mivel az elõbbi igen sok nehézségbe ütközik :)
A kérdező hozzászólása: Elgondolkodtattál, utolsó, és valamilyen szinten igazad van. De nem veszem el az idejét attól, hogy barátnõ után nézzen, mert tavaly is én biztattam h lépjen azzal a lánnyal kapcsolatban, és jól megvoltak. Viszont néha tényleg jó, hogy pl. örül, mikor olyan óránk van ahol egymás mellett ülünk. Meg mondja h menjünk el ide meg oda. Viszont tudja, hogy mint fiú(férfit nem mondanék 16 évesen még) nem igazán jön be. De ahogy viselkedik, meg mások szerint is tetszem neki. Megkérdezni meg emailben, vagy majd személyesen? nem tudom, melyik lenne jobb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!