Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom csak (105 db)

Honnan tudhatom hogy őszinte hozzám a nő és nem taktikázik? Honnan tudhatom hogy nem csak az agyamat húzza?

Legjobb válasz: Abbol,hogy mennyite viselkedik természetesen vagy csak játsza az agyát

Abbol, hogy mennyite viselkedik természetesen vagy csak játsza az agyát
Biztos akkor lehetsz benne, ha ló legel a sírján. Addig maradnak a kételyek... :)
Minél elõbb cselekedni kell.Olyan szituációba lépni vele, amire a válasza egyértelmû igen vagy egyértelmû nem leehet csak.Pl egy csók.Aztán még egy csók:)
Azt nem tudhatod, de abban biztos lehetsz, hogy hazudik, taktikázik és át akar baxni. Elõbb fogják megtalálni a repülõ elefántot, mint az õszinte nõt.
Én õszinte vagyok sosem taktikázom, sõt elutasítom ezt. a pasik vagy vérig vannak sértve vagy furán néznek...
képzeld magad a helyébe

Honnan tudhatom meg, hogy nem csak barátként tekint rám? Mik azok a jelek? Honnan tudhatom meg, hogy nem csak játszik velem?

Komoly válaszokat. Köszönöm 19L

Legjobb válasz: kérdezz rá.. ez a legegyszerûbb..bátraké a szerencse :D

kérdezz rá.. ez a legegyszerûbb..bátraké a szerencse :D
példa? miket csinál? am pl, ha más lányokkal is ugyanazt csinálja, mint veled, akkor csak hülyít.
A kérdező hozzászólása: Például a karjával hozzám ér, vagy a combunk ér össze. Becézget, mindig odajön hozzám, mellém áll. És nem tudom olyan furin néz rám. Vagyis nekem ez a megérzésem. Mélyen a szembe néz, de nem több mint 5 ms-ig. Ilyenek....
5 ms? azta...5 ezredmásodpercig mélyen a szemedbe néz...hogy csinálja?

Honnan tudhatom, hogy Õ hiányzik, vagy csak az, hogy legyen mellettem valaki?

Legjobb válasz: ezt nem tudhatod. Nekem így lett egy hároméves nagy szerelem. Mindig mellettem volt, mindenben és elkezdett bennem motoszkálni egy érzés. Mint késõbb kiderült, õ már egy ideje szeretett. Nem voltam benne biztos, h õ kell vagy csak kivetítem rá, h egyedül vagyok. Egy nap elmondtam neki õszintén, h miért nem mondok igent, mitõl félek. Hogy mi lesz, ha két hét múlva jön a nagy wellington. Akkor arra kért, ne döntsek helyette, próbáljuk meg. kb 2 hét után eldõlt, h bizony õ kellett, nem más. Szép 3 év volt.

ezt nem tudhatod. Nekem így lett egy hároméves nagy szerelem. Mindig mellettem volt, mindenben és elkezdett bennem motoszkálni egy érzés. Mint késõbb kiderült, õ már egy ideje szeretett. Nem voltam benne biztos, h õ kell vagy csak kivetítem rá, h egyedül vagyok. Egy nap elmondtam neki õszintén, h miért nem mondok igent, mitõl félek. Hogy mi lesz, ha két hét múlva jön a nagy wellington. Akkor arra kért, ne döntsek helyette, próbáljuk meg. kb 2 hét után eldõlt, h bizony õ kellett, nem más. Szép 3 év volt.
onnan, hogy megismersz valaki egy új embert, és ha vele is jó, akkor megvan a válasz...
pontosan...ha két emberbe vagy szerelmes, akkor a másodikat választd, mert ha igazán szeretted volna az elsõt, nem szeretsz bele a másodikba.:/

Honnan tudhatom, hogy nem csak barátkozni akar? 19/F

Novemberben megismerkedtem egy lánnyal. A lány kezdeményezte az ismerkedésünket. December elején szakított a barátjával. A vizsgaid?szakig elég intenzíven beszélgettünk de a vizsgaid?szak alatt és utána már nagyon ritkán. Mégis múlt héten elhívtam randizni, pontosabban egy találkozóra :) Igent mondott. Igaz, hogy csak 2 hét múlva tudunk találkozni mert zh-zik de ett?l függetlenül örülök neki nagyon :) Ami zavar, hogy félek vmi miatt, hogy csak barátként tekint rám. Honnan tudhatnám meg, hogy a csak azért fogadta el a találkozót, mert barátkozni akar vagy azért mert tetszem neki?

Legjobb válasz: Ezt sehonnan se tudhatod meg, legfeljebb akkor, ha rákérdezel (de nehogy megtedd!). Az idõ viszont kideríti a dolgot. Neked csak annyit kell tenned, hogy randira hívod, randira hívod, randira hívod. Ha igent mond továbbra is, akkor nyert ügyed van.

Ezt sehonnan se tudhatod meg, legfeljebb akkor, ha rákérdezel (de nehogy megtedd!). Az idõ viszont kideríti a dolgot. Neked csak annyit kell tenned, hogy randira hívod, randira hívod, randira hívod. Ha igent mond továbbra is, akkor nyert ügyed van.
Majd kiderül mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Csak jó lenne már nem megint pofára esni.....
Hat baratom az csakis RAJTAD mulik.Ha "csakbaratkent" viselkedsz, o is ugy fog tekinteni Rad.Ha viszont szexualis vagy, es egyertelmuve teszed a szamara, hogy Te nokent tekintesz ra (marmint ugy, erted), akkor o is igy fogja venni a dolgokat.De ezt ne halogasd semmikeppen! Minel tovabb varsz, annal nagyobb az eselye, hogy LBCS-zonaba kerulsz, es onnan mar nincs kiut:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: jól látod. Az utóbbi egy hónapban szándékosan szinte nem is beszélek vele, pontosan emiatt, hogy nehogy betegyen a barát kategóriába, nehogy csak barátként tekintsen rám, akivel mindent meg lehet beszélni és annyi...:) Csak így veszítek abból is, hogy emiatt kevesebbet éritkezünk. Testbeszéddel és persze szavakkal akarom a tudtára adni majd a randin, hogy én többet szeretnék..

Honnan tudhatom, hogy mennyire vagyok fontos a barátomnak? Honnan, vagy mi módon tudnám kideríteni? , csak mert mondani bármit lehet.

Egy ideje együtt vagyunk szeretünk együtt lenni, csak kíváncsi lennék erre, mert hiába kérdeznék rá, mondani bármit lehet. Csak azok válaszoljanak akik normális tanácsot adnak. Köszönöm

Legjobb válasz: Nem tudom, te hogy vagy ezzel, de szerintem egy kapcsolat elsõsorban a kölcsönös bizalmon alapszik... Ha te nem így gondolod az elég nagy baj! Ha így gondolod akkor meg BÍZZ már benne!!! [viszont egy zárójeles -elég MORBID- ötlet, kérj meg egy olyan barátnõdet, akiben megbízol annyira hogy nem fog belezúgni a barátodba, hogy próbálkozzon be nála, és figyeljétek a reakcióit.]

Nem tudom, te hogy vagy ezzel, de szerintem egy kapcsolat elsõsorban a kölcsönös bizalmon alapszik... Ha te nem így gondolod az elég nagy baj! Ha így gondolod akkor meg BÍZZ már benne!!! [viszont egy zárójeles -elég MORBID- ötlet, kérj meg egy olyan barátnõdet, akiben megbízol annyira hogy nem fog belezúgni a barátodba, hogy próbálkozzon be nála, és figyeljétek a reakcióit.]
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot, amúgy megbízom benne annak ellenére, hogy tett már egy két csúnya dolgot, de újra felépítettem a bizalmamat irányába, csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyire vagyok neki fontos.
Ez kissé kezd átmenni psycho-ba!

Nagyon rendszertelen menstruáció esetén (olykor16napra, 23napra, 27napra jön meg), honnan tudhatom mikor van peteérésem? Azt olvastam van, hogy csak 2-3havonta van valakinek peteérése, honnan lehet ezt tudni?

Legjobb válasz: etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.

etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.
baromság. havonta van peteérésed legalább (plusz lehet spontán is). rendszertelen menzesz esetén lehetetlen kiszámolni, még rendszeresnél is rizikós, mert csak utólag derül ki. a menzesz ELÕTT 14 nappal VOLT.
Mindig van minimális peteérésed, védekezés szempontjából hülyeség a naptárazás. Ha meg kimondottan gyereket akarsz, akkor 2-3 naponta lehet próbálkozni..:)
shanana, általánosságban beszéltem normál ciklusról.
Nincs olyan, hogy "minimális" peteérés. És az sem igaz, hogy havonta van mindenkinek. Úgy tudod meg, hogy van-e, ha hõmérõzõl. Nézz utána neten a módszernek.
Ennyire rendszertelennél maximum ovuteszttel.
Ha ilyen rendszertelen a menstruációd, akkor menj orvoshoz!! És ha már ott jársz, akkor felteheted neki a kérdéseidet, mert õ biztosan tud értelmes választ adni. De ilyen rendszertelenség szerintem tényleg orvost kíván.
Ez egyszerû. A tetû fekete és mászik, a korpa meg fehér.
A korpa nem mászkál a fejeden!
A tetû mászik, fekete és viszket. A korpa kicsi, fehér, könnyen kijön, le lehet söpörni, a serkék viszont tapadnak.
A kérdező hozzászólása: Látom rosszul kérdeztem! A serkét és a korpát, hogy lehet megkülönböztetni, mert nekem ilyesmim csak egyszer volt az óvodában, amikor gyakorlatilag mindenkinek volt.
Ha fejtetûvel fertõzõdsz, viszketni fog a fejbõröd. Próbáld ki, hogy tetûfésûvel ( a gyógyszertárban kapható) fésüld át a hajad. A kád fölé hajolva, elõrefésülve. Ha tetves vagy, látni fogod, mert olyan kis dögök esnek ki, mint a muslinca. Mikor elõször láttam, azt hittem, muslinca. Mászik. Ha tetves lettél, vegyél Nittyfort és azzal kezelve megszüntetheted. De ajánlom, hogy fertõtlenítsd az ágynemûdet, ágyadat stb.
A korpa hullik, ha megrázod a fejed. Legegyszerûbben úgy derítheted ki, hogy egy fekete anyag (póló) fölött párszor beletúrsz a hajadba és megrázod. Ha "lisztes" lesz a póló, az korpa. A fejbõrön olyan, mintha "hámlana". Egyébként a korpa is viszket. A serkéket hiába rázod, tapadnak a hajhoz. A tetû meg mászik és nem fehér.
a tetû nem fekete, olyan színû mint a hajad (így alkalmazkodik). A hajszálaidon fehér/világos cseppformájú cuccok vannak amik rázásra nem jönnek le, meg se mozdulnak az a serke, amibõl késõbb tetû lesz, de akkor is rajtamarad a hajon.Nehéz õket leszedni.A korpa rázásra könnyen lejön.A tetvek nem feltétlenül járnak viszketéssel!Nagyon könnyen terjed.A kislányomnak skandinávszõke haja van, nagyon nehezen vettük észre a serkéket.Sötétebb hajba könnyebb.Hál' Istennek vége :D Ha azt tapasztalod, hogy tetved van egy patikában kapható fújós szer amihez fésût is adnak.A nevére pontosan nem emlékszem 1-1, 5 hónapja vége van már ennek.Meg neemoxan és nittyfor. 34 éves anyuka
A kérdező hozzászólása: Igen a lisztes póló stimmel! És élõlények (mármint ami mászik) nincsenek a hajamban csak egy fél kisújkörömnyi korpaszerû fehér cucc volt a fejbõrömön, amit csak körömmel tudtam lekaparni, és úgy kellett a hajamról lehúzni ez miatt aggódtam.

Honnan tudhatnám hogy láthatok e aurát? Vagy valamit amire nem minden ember képes csak akinek van képessége hozzá . Honnan tudhatom hogy milyen képességem van?

Legjobb válasz: Az aura látáshoz nem kellenek különleges képességek, tanulható a látása. http://auranka.hu/auralatas/292-robert-bruce-auralato-tanfol.. Itt viszont már találsz konkrét feladatot is az auralátás kifejlesztésére: http://lasdazaurat.network.hu/blog/lasd-az-aurat-klub-hirei/..

Az aura látáshoz nem kellenek különleges képességek, tanulható a látása. http://auranka.hu/auralatas/292-robert-bruce-auralato-tanfol.. Itt viszont már találsz konkrét feladatot is az auralátás kifejlesztésére: http://lasdazaurat.network.hu/blog/lasd-az-aurat-klub-hirei/..
Aurát minden ember képes (lenne) látni, csak rá kell koncentrálni, rá kell hangolódni! Tanulható a látása.
Járj nyitott szemmel a világban, kérdezgess. Én is tegnap jöttem rá, hogy tudok kanalat hajlítani két illetve 3 ujjal! :) nagyon trükkös de semmi ördöngõsség sincs benne!
A legtöbb embernek van valamilyen ezoterikus képessége. Én pl.: erõs önszuggeszcióval képes vagyok 3 liter vizet felszippantani egy lavórból a rectum-omon keresztül. Nincs benne semmi ördöngõsség...

Honnan tudhatom meg, hogy nem csak a szex miatt kellek a barátomnak?

21 éves a barátom és nem tudom, hogy tényleg szeret-e.

Legjobb válasz: te 15 vagy, õ 21...szerinted? Csak a szexet akarja te okos! Gondolkozz már! Mit akarna 1 6 évvel fiatalabb lánytól? Csak szexet! Hagyd ott a pi**ába! 1 fiatal pun*i kell neki csak, semmi más. Nem hinném, hogy mély érzelmeket táplál 1 "gyerek" iránt...

te 15 vagy, õ 21...szerinted? Csak a szexet akarja te okos! Gondolkozz már! Mit akarna 1 6 évvel fiatalabb lánytól? Csak szexet! Hagyd ott a pi**ába! 1 fiatal pun*i kell neki csak, semmi más. Nem hinném, hogy mély érzelmeket táplál 1 "gyerek" iránt...
Úgyan ezt éreztem Én is egy hónapja, h most szeret vagy csak a sex miatt van velem. Az elején naiv voltam, h egy nálam idõsebb pasi mért van velem, és rájöttem, h csak arra kellek neki. Ezt abból vettem le, h soha nem érdekelte az amit mondok, egyik fülén be másikon ki. Csak sex közben volt olyan odaadó és bújos, amúgy meg magától nagyon megsem puszilt. Szinte csak asex miatt találkozott velem. Azért hozzáteszem, h elvileg még mindeig együtt vagyunk( bár gyalkorlatilag ki tudja..), de én nagyon szeretem, még így is!!!....
ha valakit utál az ember, akkor nem fekszik le vele. ha valaki csak simán szimpatikus, mondjuk eltölt vele egy-két estét. De valakivel együtt járni, úgy, hogy nem szeretem, sztem senki nem csinál ilyet.
A kérdező hozzászólása: remélem nem csinál ilyet :)
ne feküdj le vele egy darabig...és ha egy idö után nem keres, nem ir, meg stb akkor rájöttél h csak a szex miatt volt veled..de ez idö..de ha mondjuk sürün szeretkeztek akkor hamar kiderül..bár lehet h lenne neki más, rajtad kivül és téged is megtartani..
Egy baratnõm 14 volt, amikor összejött a 22 éves pasijával. Több, mint 1 éve vannak együtt, baratnõm 8 hónap után adta oda a szûzességét... Vannak kivételek.
A kérdező hozzászólása: akkor ez olyan is-is?? Tehát lehet, h csak azért kellek neki? Pedig szokott közeledni mindig megcsókol, átölel, magához húz, becézget...

Megismerkedtem egy lánnyal nem rég elhívtam talizni. Jövõhéten fogunk találkozni. Honnan tudhatom hogy én is bejövök neki? Illetve elsõ randi vége fele csók? Nagyon tetszik és nem szeretném el szúrni. Kérlek csak komolyak írjanak kekeckedõk ne!

Legjobb válasz: figyi ha elmegy veled randira akkor valósznuleg nem azért mert gyûlöl... amugy meg csak légy önmagad beszélgessetek , ismerkedjetek hisz errõl szól az elsõ randi, esetleg hívd meg egy kávéra, sétáljatok, a búcsúzásnál érezni fogod és látni fogod rajta hogy vágyik e a csókra vagy sem :) sok sikert, hajrá és csak tökösen :D

figyi ha elmegy veled randira akkor valósznuleg nem azért mert gyûlöl... amugy meg csak légy önmagad beszélgessetek , ismerkedjetek hisz errõl szól az elsõ randi, esetleg hívd meg egy kávéra, sétáljatok, a búcsúzásnál érezni fogod és látni fogod rajta hogy vágyik e a csókra vagy sem :) sok sikert, hajrá és csak tökösen :D
A kérdező hozzászólása: Talira vegyek neki valamit pl: egy száll rózsát? Hova vigyem el õt?Tudtok valami szép helyet pesten?
A kérdező hozzászólása: Õ 24 éves én 25 :P Csak tényleg nagyon rendes és aranyos és nem szeretném elszúrni vele a dolgokat :) Ezért kértem ki a itt lévõ emberek véleményét. És nagyon szépen köszönöm a tanácsotokat :)
Elmegy veled randizni, tehát tetszel neki. Ha sokat mosolyog, nevet, akkor biztos jól érzi magát veled. Szerintem érezni fogod, ha itt van a csók ideje. De az sem gond, ha az elsõ randim nem csókolod meg, majd a másodikon. :) Add önmagadat!
Hány évesek vagytok?:)
A kérdező hozzászólása: Igazatok van :) És köszönöm a jó tanácsokat. Azon leszek hogy ne szúrjam el. És jól érezzük magunkat :) Köszönöm
Ha már elfogadta a meghívásod, akkor biztos, hogy nem vagy közömbös számára. Érezni fogod, ha neki is bejössz, úgy fog rád nézni vagy rád mosolyogni.Elsõ randin még ne csókold meg, én azt nem ajánlanám. Adj neki két puszit, maximum megölelheted. Így õ is sokkal jobban fogja várni a következõt
Eleve ha igent mond a randira, akkor nem vagy neki ellenszenves. A többi jön magától, ha illetek egymáshoz.
Fiam...ha már elmegy veled egy randira, akkor valszeg tetszel neki. Azon parázz, hogy ne szúrd el. :D A csókot meg nem kell megtervezni, majd ha érzed...:D
Ne vigyél neki semmit se. Max hívd megy kávéra/fagyira.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!