Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, van-e esetleg (3 db)

Honnan tudhatom, hogy van-e esetleg sárgatest elégtelenségem? (hőmérsékleti görbe alapján előfordulhat, de nem tudom annyira kiértékelni) Ha az van, mi a teendő?

Legjobb válasz: Ha a peteérés utáni fázis rövid azaz 12 napnál rövidebb, vagy esetlega a mensit több napos pecsételés elõzi meg, akkor elképzelhetõ de nem biztos a SE. Ha az van, akkor terhesség esetén a doktor felír hormontablettát, ami pótolja. De pl. hormonvérvételre nem nagyon utalnak be a dokik. Én elvetéltem szilveszterkor majd kértem hogy nézzenek meg, azt mondta az orvso hogy egy vetélés után még nem néznek. Majd ha újból. Eléggé felhúztam magam, de az megnyugtató, ha újból pozit tesztelek rohanhatok az orvoshoz és felír valami gyógyszert. Legalábbis azt mondta.

Ha a peteérés utáni fázis rövid azaz 12 napnál rövidebb, vagy esetlega a mensit több napos pecsételés elõzi meg, akkor elképzelhetõ de nem biztos a SE. Ha az van, akkor terhesség esetén a doktor felír hormontablettát, ami pótolja. De pl. hormonvérvételre nem nagyon utalnak be a dokik. Én elvetéltem szilveszterkor majd kértem hogy nézzenek meg, azt mondta az orvso hogy egy vetélés után még nem néznek. Majd ha újból. Eléggé felhúztam magam, de az megnyugtató, ha újból pozit tesztelek rohanhatok az orvoshoz és felír valami gyógyszert. Legalábbis azt mondta.
Szia! Nekünk nem jött össze a baba, és a dokim elküldött hormonos vérvételre, ahol megállapították, hogy mim nincs rendben. Kaptam rá Clostyt és mellé még Duphaston nevû gyógyszert, ami sárgatestet tartalmaz. Szerintem mindenképp menj el Te is dokihoz, õ biztos tud segíteni.

Honnan tudhatom, hogy esetleg kinyílhatott-e a méhszájam? Vannak tünetei, barnázás, ilyesmi?

Nincs fogadott dokim, a kötelező uh-on meg nincs vizsgálat. 20 hkm

Legjobb válasz: Nem tudhatod. A méhszáj nyílását nem lehet érezni. Az orvos ellenõrizni fogja.Terhesgondozásra biztosan jársz, és ott nézik majd. Ha vérzés bármilyen formáját tapasztalod ilyen korú terhességben, akkor azonnal ügyelet! De gondolom nincs szó errõl, csak tájékozódsz... A másik dolog, hogy egy ici-picit nyitott méhszáj meg nem is jelent problémát. Többedszer szülõ nõknél általában már félidõben is megnyílik picit, ettõl még végig lehet hordani a terhességet... Boldog babavárást!

Nem tudhatod. A méhszáj nyílását nem lehet érezni. Az orvos ellenõrizni fogja.Terhesgondozásra biztosan jársz, és ott nézik majd. Ha vérzés bármilyen formáját tapasztalod ilyen korú terhességben, akkor azonnal ügyelet! De gondolom nincs szó errõl, csak tájékozódsz... A másik dolog, hogy egy ici-picit nyitott méhszáj meg nem is jelent problémát. Többedszer szülõ nõknél általában már félidõben is megnyílik picit, ettõl még végig lehet hordani a terhességet... Boldog babavárást!
Nem feltétlenül vannak tünetei, de ha semmilyen panaszod nincsen, akkor nem valószínû, hogy kinyílt volna. Ha elmégy az sztk-ba és megmondod, hogy ezen izgulsz, akkor meg fog vizsgálni a doki.
Nekem semmi tünetem nem volt, egy rutinvizsgálat során az sztk-s orvos jött rá 30 hetesen, hogy teljesen nyitva a méhszájam, be is utaltak azonnal a kórházban, kaptam tüdõérlelõt egy hétig, szerencsére nem indult be a szülés, de onnantól végig feküdtem, 39 hetesen szültem.
Nincs tünete, ezért ellenõrzi a vége felé gyakrabban az orvos.Ha nincs dokid, akkor is nézni fogják a 3 trimeszterben.
uh-on is látszik amúgy, ha jó géppel csinálják! kérdezz majd rá ezentúl, ha aggódsz. nincsenek tünetei

Találtam egy telefont a gyereknél. Mindenféle gyanus magyarázatot ad, hogy honnan van, nekem gyanus, hogy esetleg lopta. Honnan tudhatom meg, hogy lopott-e?

Sim kártya is le van tiltva, és a telefon is kér e-mail címet+jelszót. (Samsung Galaxy)

Legjobb válasz: Idézek a rendõrség honlapjáról: Ha a talált tárgyat nyolc napon belül hatóságnak nem adják le, a tulajdonosnak nem adják át, úgy vélelmezni lehet az eltulajdonítási szándékot és jogtalan elsajátítás vétségének gyanúja miatt a megtaláló személy ellen eljárás indul. Szembesítsd ezzel a gyereket, ugyanis 14 év felett büntethetõ, alatta pedig téged vesznek elõ. És ha nem akarja, hogy nagyobb baj legyen, kezdjen el szépen mesélni. Nem emberbarát módszer, de ha lopott, inkább derüljön ki.

Idézek a rendõrség honlapjáról: Ha a talált tárgyat nyolc napon belül hatóságnak nem adják le, a tulajdonosnak nem adják át, úgy vélelmezni lehet az eltulajdonítási szándékot és jogtalan elsajátítás vétségének gyanúja miatt a megtaláló személy ellen eljárás indul. Szembesítsd ezzel a gyereket, ugyanis 14 év felett büntethetõ, alatta pedig téged vesznek elõ. És ha nem akarja, hogy nagyobb baj legyen, kezdjen el szépen mesélni. Nem emberbarát módszer, de ha lopott, inkább derüljön ki.
Nem hinném, hogy lopta, inkább csak találta. Én megpróbálnám kideríteni a szolgáltatónál, hogy ki a SIM kártya tulajdonosa.
Ha le van tiltva akkor 99%-hogy lopott, de nem tudom.Lehet, hogy találta, de a rendõröket ne hívd ki a gyerekedre.Amúgy komolyan!Nézz utána!
A kérdező hozzászólása: Sajnos, nem zárható ki, hogy lenyúlta, mert akkor minek találna ki olyat, hogy kölcsön kapta egy barátjától, mikor simán mondhatta volna, hogy találta, másrészt sajnos elég zûrös gyerek, sok gond van vele, megbízhatatlan, szeret hazudni, tehát nem zárható ki, hogy lopta. Az nekem is eszembe jutott, hogy beviszem a szolgáltatóhoz a kártyát. Vajon a hátán lévõ hosszú szürke számból be tudják azonosítani kié?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!