Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, van-e (93 db)

Honnan tudhatom, van-e kémprogram a gépemen?

Munkahelyi laptopról van szó, és kíváncsi lennék, figyelik-e, milyen oldalakat nézek meg, esetleg a levelezésembe beleolvasnak-e. Sajnos a rendszergazdától kitelne.

Legjobb válasz: Nem kell ahhoz keylogger. Az oldalakat meg tudja nézni, hacsak nem mobilnetet használsz. Bizonyos jelszavakat és bizonyos e-maileket is el tud olvasni. A legtöbb vírusirtó felismeri a keyloggereket. Keríts egy hordozható verziót, ha szerencséd van tudod futtatni.

Nem kell ahhoz keylogger. Az oldalakat meg tudja nézni, hacsak nem mobilnetet használsz. Bizonyos jelszavakat és bizonyos e-maileket is el tud olvasni. A legtöbb vírusirtó felismeri a keyloggereket. Keríts egy hordozható verziót, ha szerencséd van tudod futtatni.
Rendszergazda jogosultságod van? Mert akkor át tudod nézni a futó processzeket. Vendégként kicsit nehezebb. Megjegyzem az oldalat listáját és a levelezést sokkal egyszerûbb a netkapcsolatodon keresztül követni; de ha nem egyeztél bele, akkor jogszerûtlen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Sjnos nincs rendszergazdai jogosultságom. Ha az elõzményeket törlöm (a mentett jelszavakat is), akkor is el tudják olvasni az emaileket?
Ha átmegy a hálózaton titkosítatlanul (https hiányzik a címsorból, nem használsz VPS-t) akkor igen.

Honnan tudhatom, hogy minden rendben van-e a babával?

Csütörtökön voltam 12. heti uh-n ott minden rendben volt, utána most már csak a 20. hét körül lesz!!! Tehát addig honnan tudom, hogy minden rendben van vele? Ha nincs semmi panaszom, nem ütöm meg magam, nem kapok el fert?zést és egyéb influenza szer? dolgot, akkor már szinte esélytelen, hogy baj legyen? Mert a csütörtök óta nyugodt vagyok, csak most ez rám jött hirtelen ez a gondolat, lehet a pánikbetegségem miatt... Köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: 12 hetes vagy és már ezen pánikolsz? Szerintem menj el egy jó pszichológushoz, mert mit fogsz csinálni ha megérkezik a baba? Nem rásegíteni a pánikbetegségre, de pont most olvastam egy történetet, hogy megszületett a baba, rendben volt, kitolták a levegõre és meghalt. Kiderült valami szívbetegsége volt. Vagy ott van az a színész, akinek az agyában volt születése óta gond valami érrel. Soha nem tudhatod rendben van e minden, hiszen nem viheted orvoshoz állandóan, nem végeztethetsz el rajta mindenféle vizsgálatot és nem retteghetsz egész életedben sem. És nem esélytelen, baj bármikor lehet.

12 hetes vagy és már ezen pánikolsz? Szerintem menj el egy jó pszichológushoz, mert mit fogsz csinálni ha megérkezik a baba? Nem rásegíteni a pánikbetegségre, de pont most olvastam egy történetet, hogy megszületett a baba, rendben volt, kitolták a levegõre és meghalt. Kiderült valami szívbetegsége volt. Vagy ott van az a színész, akinek az agyában volt születése óta gond valami érrel. Soha nem tudhatod rendben van e minden, hiszen nem viheted orvoshoz állandóan, nem végeztethetsz el rajta mindenféle vizsgálatot és nem retteghetsz egész életedben sem. És nem esélytelen, baj bármikor lehet.
Na, az elsõ válaszoló jól megbiztatott téged!!! Az empatikus készsége hagy némi kivetnivalót...
Én is így vagyok vele, aggódom, nemsokára megyek a 18 heti UH-ra. De tudod "Minden fejben dõl el"
Pl. ez a 12. héttõl: http://www.amazon.co.uk/AngelSounds-Fetal-Heart-Detector-Dop.. De ne ijedj meg, ha elugrik és nem tudod folyamatosan venni a jelet. Kb. a 33. hét körül kezd annyira szûkös lenni a hely, h vizsgálóeszközzel be lehet venni szépen a hangot. Ezért is van az, h nem ctg-znek nagyon elõtte, csak kivételes esetben. Ez a doppler azért egy jó dolog.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, veszek, csak nem tudom mikortól lehet vele nézni a szivüket, mikortól lehet vele megtalálni?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!! :) ))
Ha nagyon félsz vegyél ilyen magzat szívhang figyelõt ....
A kérdező hozzászólása: Én se a betegségek miatt félek, azon aggódok, hogy dobog-e még a pici szíve!!!:( Szörnyû így aggódni, bár tudom, hogy nem kéne...
Ne izgulj, ezen sokan átmennek, én is féltem, de a szervezetünk olyan, hogy jelez ha baj van.
12.20-as, szerinted az nem OFF, amit te írtál???? Tudod, a felfelé és lefelé mutató nyilacskák...
Szia elsõ babám én is nagyon aggódtam amikor 6 hétig semmit nem tudtam róla és még a mozgását sem éreztem, ezért mentünk el 16 hetesen 4D-re és felejthetetlen élmény volt meg tudtuk a nemét csináltak genetikai szûrést is és megnyugodtam még mielõtt tudtam volna az AFP eredményét én nem betegségek miatt féltem hanem egyszerûen azért hogy megmaradjon a baba, annyi mindent hal az ember meg hát vannak kedves okos ismerõsök is akik direkt paráztatnak. Most 38hetes vagyok és már nagyon várom a szülést, azóta voltam még 3szor 4D-n csak mert az orvosomnak van, és valóban a pofija a 25 héttõl már gyönyörû de akkor már nem fér bele a képbe csak egy-egy testrésze. Ha megnyugtat menjetek el hidd el megéri!
Én úgy mentem el, h addig kuncsorogtam ott, míg elintéztek nekem egy idõpontot. Nem voltam háziorvosnél, de kamaszkoromban pszichiáter szedált és ezt meguntam. Nekem az volt az érzésem, h ki kellett mondanom. A pszichológusom segített. Nemcsak beszélgettünk, hanem relaxációs gyakorlatok is voltak. Fantasztikus volt. Sajnos mindketten külön országban élünk már. Azt nem mondom, h nem pánikolok, de nem görcsölök annyira, mint azelõtt.
A kérdező hozzászólása: Én menni akartam pszichológushoz, de azt mondta a pszichiáter, hogy, nem ajánlja, mert jobban rám törhet a szorongás stb. stb. De a háziorvos se adott beutalót, csak a pszichiátriára, mert szerinte pszichológus felesleges, de megfogadom a tanácsod, és nem fogy érdekelni ezen orvosok véleménye, mert Te tapasztaltad, hogy segít, tehát, akkor miért ne hallgatnék Rád!!! Köszönöm az eddigi és ez utáni válaszokat!!!
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! Hej, az a szövegértelmezés, ugye.
Zsuzsu vagyok. Állítólag 4Dre igazán 28. hét körül érdemes menni, akkor van igazi "moziélmény". Persze van aki többször is elmegy, tudok olyat, aki a 16 héten volt, és már felejthetetlen élményrõl számolt be. Nyugi!!! :)
Leírtak elõttem mindent. Én csak annyit fûznék hozzá, h nagyon sürgõsen keress fel egy pszichológust (nem pszichiátert), mert az ilyenfajta pánikbetegség nemcsak a te, de a megszületõ baba, apa életét is megnyomorítja. Én sokat köszönhetek az én pszichológusomnak, aki nem volt fizetõs és mégis nagyon jó terápiát adott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is Zsuzsu a választ, boldog babavárást Neked is!!! Majd az lesz, hogy megyünk 4D-re, csak nem tudom mikor lenne érdemes!?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, tudom, hogy ilyen vagyok, voltam már orvosnál terhesség elõtt, hát akkor nincs mit tenni reméljük a legjobbakat!!!
Szia Tuncyy! Egy másik kérdésnél már váltottunk pár szót. Nagyon örülök hogy minden rendben! Ne aggódj, minden jól fog alakulni, a babád bizti szépen fejlõdik majd. Sok ez a 8 hét, de hidd el, gyorsan elrepül. egyébként a 18. héten kell majd menni UH-ra szerintem, én elõtte a 16. héten vérvétel meg vizelet, legalábbis nálam ez a menet. 14 hetes vagyok, bár itt becsúszott egy kis gond, de MINDEN RENDBEN LESZ!!! Nem lehet másképp!!! Ha esetleg mégis szeretnél bekukkantani hozzá, menj el egy olyan magánrendelésre, ahol van a dokinak UH., és õ biztosan megnyugtat majd. Kitartás! Zsuzsu
Vehetsz, de a babák bent nem szeretik. Ha veszel, akkor tényleg csak akkor kukucsolj, ha nagyon izgulsz.

Honnan tudhatom ha szoptatok, és még nem jött meg a mensim szülés óta, hogy van-e peteérésem? Kistesót szeretnénk minél kevesebb korkülönbséggel.

Már mérem a h?met 1,5hónapja, vettem ovutesztet is, de sem a h?m, sem az ovuteszt szerint nincs peteérésem. :( Ez addig így is marad, amíg szoptatok? 7hós a kislányom...

Legjobb válasz: Az elsõ mensi elõtt valóban nem tudhatod, hogy van-e peteérésed. Azért lehet szoptatás alatt is teherbe esni, mert sokan abban a tévhitben vannak, mint az elõttem szólók. A kisfiam kb. 9 hónapos koráig szopott 5-6x/24 óra, ehhez képest 4,5 hónapos kora óta rendszeresen menstruáltam. Úgyhogy ha védekezés nélkül szexeltek, van esélyed teherbe esni akárhány szoptatás mellett. Persze az is lehet, hogy neked tényleg nem lesz addig peteérésed, de ilyen szabály már rég nincs, hogy azalatt nem lehet teherbe esni.

Az elsõ mensi elõtt valóban nem tudhatod, hogy van-e peteérésed. Azért lehet szoptatás alatt is teherbe esni, mert sokan abban a tévhitben vannak, mint az elõttem szólók. A kisfiam kb. 9 hónapos koráig szopott 5-6x/24 óra, ehhez képest 4, 5 hónapos kora óta rendszeresen menstruáltam. Úgyhogy ha védekezés nélkül szexeltek, van esélyed teherbe esni akárhány szoptatás mellett. Persze az is lehet, hogy neked tényleg nem lesz addig peteérésed, de ilyen szabály már rég nincs, hogy azalatt nem lehet teherbe esni.
A szoptatások között eltelt idõ függvénye.. ha még sürün szoptatsz nem fog megjönni. amikor már csak naponta 3-x pl. akkor érdemes próbálkozni de jó lenne ha várnátok egy vérzést..
Ha még men jött meg, nagyon valószinû, hogy peteérés sincs. A szoptatás egyfajta fogamzásgátló hatást ad, pont azért, hogy ne terhelje le a nõt még egy baba! Szerintem ne sürgesd a természetet!
Szia! 16 hónapos a lányom, és még mindig sokat szopik, ezért még mindig nem menstruálok, tehát peteérésem sincs! mert ugye a szoptatás egy olyan hormont termel, ami gátolja a peteérést. Nõgyógyászom szerint, amíg legalább 5 szopás van egy 24 óra alatt, addig nem lesz változás. Az alattinál várható peteérés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az az igazság, hogy még sûrûn szopizik, hiába kap más ételt is, de a cici mindig a szájában van, és mindig szív is belõle. Nekem nagyon jó érzés, hogy szoptathatom, akkor kivárjuk a megfelelõ idõt, amire beáll a ciklusom, vagy várjuk az elsõ mensit :) Annyiszor olvastam, hogy szopi mellett estek teherbe, úgy, hogy nem volt menstruáció. Érdekelt a dolog, hogy így miként foganhat meg a baba :)
6 hónapig kizárólag szoptattam. Júni 25-én szültem és január közepén jött meg. tehát peteérésem pont 6 hónapnál volt. Nem hiszem, hogy az a napi 1-2 kanál almapép miatt lett peteérésem. Utána is egy jó ideig még ugyanannyit szoptattam. Most 21 hónapos a kisfiam, még mindig szopik, de a dokim azt mondta, hogy most már le kell választanom, mert 4 hós terhes vagyok. Sógornõm nem kizárólag szoptatott, de õ is majd 2 évig szoptatott, de a fiai már 2!!! hónaposan kaptak szép lassan mindent. Neki 15 hónap múlva jött csak meg. Mivel babát szeretnél, kíváno, hogy minél elõbb legyen peteérésed.
nekem pl. hébe-hóba jött meg 2x szülés után rövid idõre, majd úgy lettem terhes, hogy védekeztünk, nem éltünk tévhitben, hogy a szoptatás véd. Ja, és akkor estem teherbe, amikor egy késhegynyi almát megkóstolt a lányom, nem látok összefüggést, napi 5-6x szopizott még :) (ekkor volt 6 hós, majdnem 7 hós volt, mire egy kiskanálnyi almát megevett)

Honnan tudhatom meg, hogy rontás van-e rajtam?

Legjobb válasz: Akármelyik "szakértõhöz" is mész el, elsõ kérdése az lesz, miért érzed így, honnan jött a kérdés? Miután válaszoltál, saccperkábé eldönti, melyik változatra vagy kapható. De készülj fel, hogy akik elmennek kideríteni, van-e rajtuk rontás, 80-90%-ban mindig IGEN lesz a válasz, hiszen így külön költségen rendezhetnek egy kis rituális elõadást, ezzel távolítva el rólad a rontást. (vagy B variáció, rádsózhatjáka csodaszereket, amik majd elûzik, vagy C verzió, egyszerre a rituális cirkusz plusz a kuruzsló löttyök/kristályok/kövek/kencék eladása) Alapvetõ, hogy aki ilyen kérdéssel fordul hozzájuk, az egyben a homlokára is írja, hogy "ÉN ERRE VEVÕ VAGYOK", én ebben hiszek, tehát zöld lámpa, nyugodtan traktálj.

Akármelyik "szakértõhöz" is mész el, elsõ kérdése az lesz, miért érzed így, honnan jött a kérdés? Miután válaszoltál, saccperkábé eldönti, melyik változatra vagy kapható. De készülj fel, hogy akik elmennek kideríteni, van-e rajtuk rontás, 80-90%-ban mindig IGEN lesz a válasz, hiszen így külön költségen rendezhetnek egy kis rituális elõadást, ezzel távolítva el rólad a rontást. (vagy B variáció, rádsózhatjáka csodaszereket, amik majd elûzik, vagy C verzió, egyszerre a rituális cirkusz plusz a kuruzsló löttyök/kristályok/kövek/kencék eladása) Alapvetõ, hogy aki ilyen kérdéssel fordul hozzájuk, az egyben a homlokára is írja, hogy "ÉN ERRE VEVÕ VAGYOK", én ebben hiszek, tehát zöld lámpa, nyugodtan traktálj.
Akkor próbáld megoldani, és ne dobj ki pénzt kóklereknek (ingyenesen úgyse csinálnak semmit)!
Mibol gondolod ezt, hogy Teged meglehet rontani? Amikor van eros hited, es bizol onmagadban, akkor Ki tudna Neked artani? Gyenge vagy es ez a baj.
Utolsó válaszoló, olvasgasd: http://hu.wikipedia.org/wiki/Placebo Ha ezt mint pszichológiai jelenségre átvetített mechanizmus megértenéd, azt is tudnád, miért érzed magad 100%-ig jobban a "feloldozástól", ha eleve hiszel abban, hogy létezhet olyan jelenség, mint "rontás". De ti az ilyenen megsértõdtök, és makacsul megtagadtok minden átgondolást. Ez az ami szomorú.
És te inkább hallgatsz mindenki másra, mint magadra?
Elméssz kioldozásra és ha jobb lesz utána akkor valószínû h rontás volt rajtad.
Sok embernek az a problemaja, hogy van bennuk egy belso felelem, ami a jovot illeti. Tehat amikor a jelenben el, akkor mar a jovon agyal es tervezget, de ugy, hogy kozben fel attol, hogy a jovoben rosszabb lesz a sorsa pl. Tehat felti a jelenlegi allapotot, hogy elveszti. Tudnod kell, hogy a sorsunk valtozo, es nem mindig csak a jo fog megtortenni, mivel tortenhet egy olyan esemeny pl., ami Teged erint, de nem tehetsz Rola, Te csak az aldozat vagy, de tudnod kell ezen tullepned.
jó pénzért sokan meg tudják mondani. Google!
Utolso elotti valaszolo: Hogyan jottel ra hogy rontas van rajtad?
Nem is mondta, hogy rontás van rajta...
Mi az amiben nincs szerencséd? Ebbõl lehet következtetni arra hogy kinek lehetett érdeke rád rontást tetetni. Engem nem érdekelnek már a gyõzködések h nincs ilyen! Én tapasztaltam! Sajnos csak 10 év után jöttem rá, h miért volt az a sok s.arság az életemben addig én is tagadtam 1000-el ezen dolgok létezését
Ne felejsd el, hogy a fizikai sikra leszulettel, mivel dolgunk van itt, ahol tanulnunk kell es tapasztalnunk, s kozben lelkileg fejlodnunk. Attol, hogy most elakadtal es nehezebb, meg nem jelenti azt, hogy atok van Rajtad. Inkabb merlegelj, es vegezz onvizsgalatot pl., es azon kell gondolkoznod, hogy mi lehet az oka, hogy ez tortent. Aztan pedig tovabb kell lepni, de termeszetesen uj celokat kell kituzni, legyen onbizalmad es bizzal abban, hogy sikerulni fog a terved, vagy a celod.
A kérdező hozzászólása: Megoldást keresek, és eszem ágában sincsen megsértõdni.:) Mint írtam én sem hiszek benne, de már a környezetem is azt mondja, hogy valami tényleg nincsen rendben.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nagyon nem hiszek benne, és itt a de : az élet egy bizonyos területén úgy megrekedtem, hogy az már eléggé frusztráló.
A kérdező hozzászólása: Ingyenes alternatíva érdekelne. Na persze ne legyen szarrágó, aki ilyesmire kíváncsi.:D
Nem is kellett mondja. A szovegbol kiszivargott hogy regen viszont volt.

Honnan tudhatom, hogy a fönököm tényleg befizeti-e utánam a járulékokat? Szerintem ugyanis nem. Mi a következménye ha igazam van.

Legjobb válasz: Szia! Nem az a lényeg, hogy befizeti -e, hanem az hogy bevallja-e. Ugyanis, ha nem fizeti be az õ sara, ráadásul a levont járulékokért kézfizetõ kezes. A baj akkor kezdõdik, ha be se vallja, mert akkor elvileg nem vagy bejelentve. Nagyon jól kontrollálható, ha csináltatsz ügyfélkaput, bármely okmányirodában, szig és lakcimkártya valamint egy érvényes mail cim ellenében megcsinálják neked ingyenesen. Ezután egyrészt lekérdezheted a taj számodra, hogy be vagy -e jelentve, másrészt az apeh ebev rendszerén keresztül (magánszemélynek nem is kell külön regi) lekérdezheted az un. járulékadatokat, ahol havi bontásban láthatod, hogy ki mit vallott utánnad. Ha itt nem látsz semmit, akkor van a gáz. Ugyan az apeh fázis késében van, de kp két havi lemaradással, ergo az októberit már látnod kell. Ez az egyetlen módja, hogy ezt követni tudd. Hogy befizette-e az már nem a te felelõsséged. bármi egyéb további kérdés esetén mailon állok rendelkezésedre.

Szia! Nem az a lényeg, hogy befizeti -e, hanem az hogy bevallja-e. Ugyanis, ha nem fizeti be az õ sara, ráadásul a levont járulékokért kézfizetõ kezes. A baj akkor kezdõdik, ha be se vallja, mert akkor elvileg nem vagy bejelentve. Nagyon jól kontrollálható, ha csináltatsz ügyfélkaput, bármely okmányirodában, szig és lakcimkártya valamint egy érvényes mail cim ellenében megcsinálják neked ingyenesen. Ezután egyrészt lekérdezheted a taj számodra, hogy be vagy -e jelentve, másrészt az apeh ebev rendszerén keresztül (magánszemélynek nem is kell külön regi) lekérdezheted az un. járulékadatokat, ahol havi bontásban láthatod, hogy ki mit vallott utánnad. Ha itt nem látsz semmit, akkor van a gáz. Ugyan az apeh fázis késében van, de kp két havi lemaradással, ergo az októberit már látnod kell. Ez az egyetlen módja, hogy ezt követni tudd. Hogy befizette-e az már nem a te felelõsséged. bármi egyéb további kérdés esetén mailon állok rendelkezésedre.
Az OEP-nél megmondják. Illetve a bérpapírodon is rajt kellene lennie a levonásoknak. Ha nem fizeti, azt jelenti, hogy nincs bejelentett munkaviszonyod, ergó feketén dolgozol.
Azt, hogy befizeti-e sehonnan. Azt, hogy bevallja-e (ha bevallja, be is kell fizetnie) az Ügyfélkapun meg tudod nézni. Az Ebev-szolgálatásokon belül van lehetõséged járulékadat kivonatot kérni. Ehhez regisztráció szükséges, amit az okmányirodában intézhetsz.

Saját üzletet nyitnék. Honnét tudhatom meg, hogy amit névként választanék az üzletemnek, az foglalt-e már, vagy le van-e már védve? Illetve hogyan tudom levédetni a nevét a boltomnak?

El?re is köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Az üzlet nevére nincs olyan szabály, hogy csak egyvalaki használhatná. Tehát ez számodra nem akadály, hogy használd. Cégnévnek a http://www.e-cegjegyzek.hu/index.html oldalon nézhetsz utána, annál követelmény, hogy nem lehet olyan nevû, ami már létezik. Ha mégis az üzlet nevét akarod levédetni, akkor a http://www.szabadalom-vedjegy.hu/cegnev-levedese/cegnev-leve.. oldalon van errõl információ. Egy kis boltnál egyáltalán nem érdemes egyébként. Itt van infó arról, hogy hogyan lehet utánanézni is, de a legegyszerûbb azért az, hogyha a google-t használod. Nagyobb üzletek, üzletláncok úgyis fennvannak neten, kisboltnál pedig mindegy, azt úgyse érdemes levédetni, mert miért lenne baj, ha két különbözõ városban is van 2 egyforma nevû kis 20 négyzetméteres kisbolt, amit úgyis csak ott helyben ismernek...

Az üzlet nevére nincs olyan szabály, hogy csak egyvalaki használhatná. Tehát ez számodra nem akadály, hogy használd. Cégnévnek a http://www.e-cegjegyzek.hu/index.html oldalon nézhetsz utána, annál követelmény, hogy nem lehet olyan nevû, ami már létezik. Ha mégis az üzlet nevét akarod levédetni, akkor a http://www.szabadalom-vedjegy.hu/cegnev-levedese/cegnev-leve.. oldalon van errõl információ. Egy kis boltnál egyáltalán nem érdemes egyébként. Itt van infó arról, hogy hogyan lehet utánanézni is, de a legegyszerûbb azért az, hogyha a google-t használod. Nagyobb üzletek, üzletláncok úgyis fennvannak neten, kisboltnál pedig mindegy, azt úgyse érdemes levédetni, mert miért lenne baj, ha két különbözõ városban is van 2 egyforma nevû kis 20 négyzetméteres kisbolt, amit úgyis csak ott helyben ismernek...
Szia! A kereskedelemben van tapasztalatod? Voltál-e már eladó? Amúgy meg: a Reál pontba, bármely sarki kis közért bele mehet, de vannak bizonyos feltételek hozzá (áruk, árak, stb.), de errõl, a Reál Pontban tudsz érdeklõdni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket. Nem élelmiszerboltról van szó, hanem kutyakozmetika, állat- eledel és felszerelés boltról. :)

Honnan tudhatom, hogy esetleg kinyílhatott-e a méhszájam? Vannak tünetei, barnázás, ilyesmi?

Nincs fogadott dokim, a kötelező uh-on meg nincs vizsgálat. 20 hkm

Legjobb válasz: Nem tudhatod. A méhszáj nyílását nem lehet érezni. Az orvos ellenõrizni fogja.Terhesgondozásra biztosan jársz, és ott nézik majd. Ha vérzés bármilyen formáját tapasztalod ilyen korú terhességben, akkor azonnal ügyelet! De gondolom nincs szó errõl, csak tájékozódsz... A másik dolog, hogy egy ici-picit nyitott méhszáj meg nem is jelent problémát. Többedszer szülõ nõknél általában már félidõben is megnyílik picit, ettõl még végig lehet hordani a terhességet... Boldog babavárást!

Nem tudhatod. A méhszáj nyílását nem lehet érezni. Az orvos ellenõrizni fogja.Terhesgondozásra biztosan jársz, és ott nézik majd. Ha vérzés bármilyen formáját tapasztalod ilyen korú terhességben, akkor azonnal ügyelet! De gondolom nincs szó errõl, csak tájékozódsz... A másik dolog, hogy egy ici-picit nyitott méhszáj meg nem is jelent problémát. Többedszer szülõ nõknél általában már félidõben is megnyílik picit, ettõl még végig lehet hordani a terhességet... Boldog babavárást!
Nem feltétlenül vannak tünetei, de ha semmilyen panaszod nincsen, akkor nem valószínû, hogy kinyílt volna. Ha elmégy az sztk-ba és megmondod, hogy ezen izgulsz, akkor meg fog vizsgálni a doki.
Nekem semmi tünetem nem volt, egy rutinvizsgálat során az sztk-s orvos jött rá 30 hetesen, hogy teljesen nyitva a méhszájam, be is utaltak azonnal a kórházban, kaptam tüdõérlelõt egy hétig, szerencsére nem indult be a szülés, de onnantól végig feküdtem, 39 hetesen szültem.
Nincs tünete, ezért ellenõrzi a vége felé gyakrabban az orvos.Ha nincs dokid, akkor is nézni fogják a 3 trimeszterben.
uh-on is látszik amúgy, ha jó géppel csinálják! kérdezz majd rá ezentúl, ha aggódsz. nincsenek tünetei

Honnan tudhatnám hogy láthatok e aurát? Vagy valamit amire nem minden ember képes csak akinek van képessége hozzá . Honnan tudhatom hogy milyen képességem van?

Legjobb válasz: Az aura látáshoz nem kellenek különleges képességek, tanulható a látása. http://auranka.hu/auralatas/292-robert-bruce-auralato-tanfol.. Itt viszont már találsz konkrét feladatot is az auralátás kifejlesztésére: http://lasdazaurat.network.hu/blog/lasd-az-aurat-klub-hirei/..

Az aura látáshoz nem kellenek különleges képességek, tanulható a látása. http://auranka.hu/auralatas/292-robert-bruce-auralato-tanfol.. Itt viszont már találsz konkrét feladatot is az auralátás kifejlesztésére: http://lasdazaurat.network.hu/blog/lasd-az-aurat-klub-hirei/..
Aurát minden ember képes (lenne) látni, csak rá kell koncentrálni, rá kell hangolódni! Tanulható a látása.
Járj nyitott szemmel a világban, kérdezgess. Én is tegnap jöttem rá, hogy tudok kanalat hajlítani két illetve 3 ujjal! :) nagyon trükkös de semmi ördöngõsség sincs benne!
A legtöbb embernek van valamilyen ezoterikus képessége. Én pl.: erõs önszuggeszcióval képes vagyok 3 liter vizet felszippantani egy lavórból a rectum-omon keresztül. Nincs benne semmi ördöngõsség...

Honnan tudhatom meg, hogy van -e angyalkám és, hogy itt van-e velem? Tudok vele kapcsolatba kerülni?

Legjobb válasz: Állítólag mindenkink vagy egy õrangyala, amelyiknek az a "dolga", hogy az életedre vigyázzon (baleset, stb.). Azt mondják, az õrangyalok egész életünkben velünk vannak. Akik hisznek az ilyenben, azt is mondják, ez mellett, mindig van-vannak egyéb angyalok is, attól függõen, hogy életünk során éppen milyen (lecke-tanulnivaló-élethelyzet-egyéb) feladatok az elsõdlegesek. Pl. általános iskolai tanulmányok, szakmai karrier építése, vagy éppen párválasztás, esetleg gyermek-nevelés stb. stb. életünkben az éppen aktuális, de legfontosabb feladat. Ezek az angyalok addig maradnak velünk, amíg ezeket a dolgokat el nem végeztük, vagy meg nem tanultuk, amikor ezeken túl vagyunk, õk távoznak, és jönnek az életünk szempontjából soron következõ fontos területek segítõi. De hogy mindebbõl mennyi az igazság? Azt mindenki eldönti maga-maga, mennyire hisz ebben.

Állítólag mindenkink vagy egy õrangyala, amelyiknek az a "dolga", hogy az életedre vigyázzon (baleset, stb.). Azt mondják, az õrangyalok egész életünkben velünk vannak. Akik hisznek az ilyenben, azt is mondják, ez mellett, mindig van-vannak egyéb angyalok is, attól függõen, hogy életünk során éppen milyen (lecke-tanulnivaló-élethelyzet-egyéb) feladatok az elsõdlegesek. Pl. általános iskolai tanulmányok, szakmai karrier építése, vagy éppen párválasztás, esetleg gyermek-nevelés stb. stb. életünkben az éppen aktuális, de legfontosabb feladat. Ezek az angyalok addig maradnak velünk, amíg ezeket a dolgokat el nem végeztük, vagy meg nem tanultuk, amikor ezeken túl vagyunk, õk távoznak, és jönnek az életünk szempontjából soron következõ fontos területek segítõi. De hogy mindebbõl mennyi az igazság? Azt mindenki eldönti maga-maga, mennyire hisz ebben.
Jólvan akkor én is jövök egy bibliai kis részlettel! Ugye isten megtiltotta hogy egyenek a tudás fájáról, de ezt miért is tette meg? Hogy hülyék maradjunk??
A te "miben hiszel magadon kívül" válaszodra. Az istenek megteremtették a világot, már csak az volt hátra, hogy az erõt is belehelyezzék. Tanakodtak hová tegyék, hogy az ember meg ne találja. Egyikõjük azt mondta: Tegyük a föld alá. Az nem jó, mondta egy bölcsebb isten, mert az ember elõbb utóbb feltúrja a földet és megtalálja, tegyük a hegy tetejére. Végül a legbölcsebb legöregebb isten szólalt meg: Nem tehetjük a hegy tetejére, az ember elõbb utóbb megmássza a hegyeket. Tegyük magába az emberbe, ott sose fogja keresni.
Szememben az isten és angyalok, olyanok mint a kisgyereknek a szülei! Ha az ember felnõ, vagy még kezdeti státuzban van (tinédzser) akkor kezd el inkább ez irányba nyúlni, mert már a szülõktõl nem kapja meg azt a védelmet amit nem tudnak neki mások megadni! És itt is lyukadunk ki az õrangyaloknál. Hogy tudnának megvédeni ha léteznének is? Tudják manipulálni a teret és az idõt? Vagy mi más módon? Olyanon mit az Ezo tv-s baromság amely a pénzlehúzásról szól?! Ha abba is belenézel mi derül ki? Csak öregek hívogatják õket de vajon miért? Azért mert életük rosz úton van, és edig hiába imátkoztak Istenükhöz, sose jött el a megsegítõ...
A kérdező hozzászólása: És még egy , ha egyáltalán elolvasod a válaszom.Nem bántani akarlak csak megértetni veled milyen hiba az ha elveszed mások hitét. És tudd nem vagyok fanatikus angyalrajongó félre ne értsd.Ha nem láttad nézd meg a Jákob rabbi kalandjait én a minap láttam és koncentrálj a rádió szerepére.Ezzel csak azt akarom mondani lehet az egy rádió is.És örülök a válaszodnak ÉS KÖSZÖNÖM!!!
A kérdező hozzászólása: te miben hiszel magadon kívül? Volt már az életednek olyan pillanata amikor úgy érezted jó lenne valami amiben lehet és jó hinni? Legyen az angyal vagy akár nevezd istennek. Volt -e már olyan , hogy ott álltál valaki ágya mellett akit nagyon szerettél és kérted segítsen , hogy meggyógyuljon nevezd bárminek is "legyen az angyal". Hidd el lehet hogy a földön lévõ embernek akár több (nevezd bárminek)is lehet.Kell , hogy legyen mert amíg ember él a földön és tud érezni , szeretni, aggódni, félni életben maradnak.Mert szükség van rájuk.Nem akarok olyan világban élni ahol nem léteznek.
Nem igaz még most is vannak akik elhiszik az ilyesféle elmezavarodottságból indított zagyvaságokat.... Õrangyal... Akor ha minden egyes embernek lenne számold már ki menyi kéne a föld összes lakosának!
A kérdező hozzászólása: hogy léphetsz kapcsolatba velük? Kell egyáltalán vagy õk úgy is úgy irányítják a dolgokat , hogy jó legyen?
Az õrangyalt nem, az õ dolga az életed védelme, ráadásul nem fog egy pofa sör miatt elhagyni téged, hogy elmenjen megvenni! :) )) De ha rituálisan "megidézed" a részegségért felelõs angyalt, és utána õt megkéred, akkor majd hordószámra viszi neked a bort-sört-pálinkát. Persze mire ezt a megidézõ-rituálét megtanulod, sokkal egyszerûbb, ha te magad felemeled a sej-hajt, és lemégy egy pofa sörre a sarki kricsmibe!
Ha én nagyon lusta vagyok és kapcsolatba akarok lépni az õrangyalommal, esetleg meglehet olyan dolgokra kérni, hogy hozzon nekem sört a boltból?
nem
A kérdező hozzászólása: Nem manipulálnak Isten sem manipulálta az embereket.Támaszt és biztonságot ad akkor amikor a legnehezebbnek tûnõ perceinket éljük.Biztonságot ad amikor a döntéseinket hozzuk meg akár így akár úgy.Lehet a döntés késõbb hibásnak tûnõ , de akkor ott a legjobb! És utálom a médiás badarságot és felháborítónak tartom.És azért az idõs ember ül ott , mert tudni szeretné még mi az ami várhat rá legyen az jó vagy rossz. Nem akar elmúlni és fél tõle. Biztos ha idõs leszek én is félni fogok.Nem azt bánja hogy valamit rosszul csinált az életben , hanem , hogy már nincs ereje , hogy még sok minden mást megtegyen.96 évesen halt meg a nagypapám 94 évesen a húga és 93 a nagymamám. Sokat voltam velük gyerekként és ha nem is értettem akkor , talán most kezdem érteni õket.És azt hiszem tudom a választ pont te adtad meg. Önmagamban kell keresnem!

Találtam egy telefont a gyereknél. Mindenféle gyanus magyarázatot ad, hogy honnan van, nekem gyanus, hogy esetleg lopta. Honnan tudhatom meg, hogy lopott-e?

Sim kártya is le van tiltva, és a telefon is kér e-mail címet+jelszót. (Samsung Galaxy)

Legjobb válasz: Idézek a rendõrség honlapjáról: Ha a talált tárgyat nyolc napon belül hatóságnak nem adják le, a tulajdonosnak nem adják át, úgy vélelmezni lehet az eltulajdonítási szándékot és jogtalan elsajátítás vétségének gyanúja miatt a megtaláló személy ellen eljárás indul. Szembesítsd ezzel a gyereket, ugyanis 14 év felett büntethetõ, alatta pedig téged vesznek elõ. És ha nem akarja, hogy nagyobb baj legyen, kezdjen el szépen mesélni. Nem emberbarát módszer, de ha lopott, inkább derüljön ki.

Idézek a rendõrség honlapjáról: Ha a talált tárgyat nyolc napon belül hatóságnak nem adják le, a tulajdonosnak nem adják át, úgy vélelmezni lehet az eltulajdonítási szándékot és jogtalan elsajátítás vétségének gyanúja miatt a megtaláló személy ellen eljárás indul. Szembesítsd ezzel a gyereket, ugyanis 14 év felett büntethetõ, alatta pedig téged vesznek elõ. És ha nem akarja, hogy nagyobb baj legyen, kezdjen el szépen mesélni. Nem emberbarát módszer, de ha lopott, inkább derüljön ki.
Nem hinném, hogy lopta, inkább csak találta. Én megpróbálnám kideríteni a szolgáltatónál, hogy ki a SIM kártya tulajdonosa.
Ha le van tiltva akkor 99%-hogy lopott, de nem tudom.Lehet, hogy találta, de a rendõröket ne hívd ki a gyerekedre.Amúgy komolyan!Nézz utána!
A kérdező hozzászólása: Sajnos, nem zárható ki, hogy lenyúlta, mert akkor minek találna ki olyat, hogy kölcsön kapta egy barátjától, mikor simán mondhatta volna, hogy találta, másrészt sajnos elég zûrös gyerek, sok gond van vele, megbízhatatlan, szeret hazudni, tehát nem zárható ki, hogy lopta. Az nekem is eszembe jutott, hogy beviszem a szolgáltatóhoz a kártyát. Vajon a hátán lévõ hosszú szürke számból be tudják azonosítani kié?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!