Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, valami nincs (3 db)

Honnan tudhatom magfeloldásután hogy jo a mag? Nincs fagyás nincs kék halál semmi hardver hiba a stabil teszten 100% pörgött a negyedik mag is! Van még valami?

Legjobb válasz: Én Prime95-el tesztelném le a CPU-t! hagy hadd fusson pár órát, elég aprólékosan vizsgál, és leáll ha a CPU hibázik.

Én Prime95-el tesztelném le a CPU-t! hagy hadd fusson pár órát, elég aprólékosan vizsgál, és leáll ha a CPU hibázik.
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy leáll? 0.8% most megállt és 15prcefut.
Ha hibázik a CPU akkor kidob egy hibaüzenetet!

Honnan tudhatom mik a jellei annak ha barátnőm megcsalt volna? éreznem kéne hogy valami nincs rendbe? 17/F

Legjobb válasz: Ha nagyon ismered, akkor érezned kéne rajta, hogy ha nincs vmi rendben.

Ha nagyon ismered, akkor érezned kéne rajta, hogy ha nincs vmi rendben.
Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok? Tudom nem ez a lényeg de ettõl is sok függ. és igen érezned kellene ha valami nincs rendben vagy valamit titkol elõled. De talán a hazugságot legegyszerûbben úgy lehet észrevenni, hogy titkolózik elõtted, nem néz a szemedbe, veszélyben érzi magát ha veled van, ha szóba hozod a témát akkor kerüli és elkapja a tekintetét. Ehhez hasonlók. De ha hazudok és rég óta együtt vagytok azt érezned kell.
Bocsi most láttam a korod. Akkor még tanulhatsz egy kicsit, hogy mik a hazugság jelei:)
ez attól is függ, mennyire lelkiismeretes a barátnõd, amit ugyebár csak te tudhatsz, mert te ismered (elvileg). Ha lelkiismeretes, akkor (az én véleményem szerint) amikor veled van, kissé szomorúbb, de nem tudja megmagyarázni miért, vagy elég átlátszó indokkal jön, a megszokottnál kedvesebb veled (mert tudat alatt így akarja helyrehozni a dolgot) és ha tényleg lelkiismeretes a bnõd, egy idõ után megadja magát és bevallja, amit tett. Ha kevésbé (vagy inkább egyáltalán nem) lelkiismeretes, akkor talán még boldogabb, mint eddig, ugyanúgy viselkedik veled, mint eddig, mivel nem tartja magát bûnösnek.
A kérdező hozzászólása: 2 hónapja még csak nagyon az elején járunk
és mibõl gondolod, hogy megcsal(t)? van erre valami jel, utalás? azért még eléggé az elején jártok, ilyenkor még nem jellemzõ a megcsalás...
A kérdező hozzászólása: Igazából annyi hogy kezd furán viselkedni mintha titkolna valamit. kérdezek vmit erröl a témáról nála és idegeskedik meg zavarba jönn
nem biztos, hogy amiatt lenne furcsa, hogy megcsalt volna... lehetnek más gondjai is, amiket nem akar elmondani vagy szégyell, de próbáld meggyõzni, hogy elõtted nem kell szégyellnie semmit. Eleinte én is sok dolgot titkoltam a barátom elõtt, mert szégyelltem õket, de végül elmondtam, mert rájöttem, bízhatok a barátomban:)

Honnan tudhatom, ha valami nincs rendben?

7 hetes kismama vagyok, napi 3x1 utrogestant szedek.Jöv? héten megyek terhesgondozásra, ugyanakkor a legkorábbi találkozás az orvosommal a 12. heti genetikai UH-on lesz.5 hét hosszú id?, milyen tünetei lehetnek, ha valami nincsen rendben?

Legjobb válasz: Ha nem görcsölsz erõsen és nincs elszinezõdött (barnás, véres) folyásod, akkor minden rendben van! De ne is gondolj ilyenekre, a stressz az okozója minden bajnak. Nyugi, rendben lesz minden. 26 hetes kismama

Ha nem görcsölsz erõsen és nincs elszinezõdött (barnás, véres) folyásod, akkor minden rendben van! De ne is gondolj ilyenekre, a stressz az okozója minden bajnak. Nyugi, rendben lesz minden. 26 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!