Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, valami (37 db)

Honnan tudhatnám hogy láthatok e aurát? Vagy valamit amire nem minden ember képes csak akinek van képessége hozzá . Honnan tudhatom hogy milyen képességem van?

Legjobb válasz: Az aura látáshoz nem kellenek különleges képességek, tanulható a látása. http://auranka.hu/auralatas/292-robert-bruce-auralato-tanfol.. Itt viszont már találsz konkrét feladatot is az auralátás kifejlesztésére: http://lasdazaurat.network.hu/blog/lasd-az-aurat-klub-hirei/..

Az aura látáshoz nem kellenek különleges képességek, tanulható a látása. http://auranka.hu/auralatas/292-robert-bruce-auralato-tanfol.. Itt viszont már találsz konkrét feladatot is az auralátás kifejlesztésére: http://lasdazaurat.network.hu/blog/lasd-az-aurat-klub-hirei/..
Aurát minden ember képes (lenne) látni, csak rá kell koncentrálni, rá kell hangolódni! Tanulható a látása.
Járj nyitott szemmel a világban, kérdezgess. Én is tegnap jöttem rá, hogy tudok kanalat hajlítani két illetve 3 ujjal! :) nagyon trükkös de semmi ördöngõsség sincs benne!
A legtöbb embernek van valamilyen ezoterikus képessége. Én pl.: erõs önszuggeszcióval képes vagyok 3 liter vizet felszippantani egy lavórból a rectum-omon keresztül. Nincs benne semmi ördöngõsség...

Van egy hullámos papagájom, és kb.1 hete hullatja a tollait. Honnan tudhatom meg, hogy ez csak sima vedlés-e, vagy valami betegség?

Legjobb válasz: Ha kopaszra hullajtja a tollait , akkor valami betegség, ha nem akkor csak vedlik, de az enyém is amikor vedlett, eléggé hullott neki. Szerintem csak vedlik, vagy vitamin hiány.

Ha kopaszra hullajtja a tollait , akkor valami betegség, ha nem akkor csak vedlik, de az enyém is amikor vedlett, eléggé hullott neki. Szerintem csak vedlik, vagy vitamin hiány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Annyira azért nem jön a toll, csak így egészségesen. Akkor megnyugodtam, köszi.

Gokartversenyző akarok lenni. Honnan tudhatnék pénzt szerezni mert mi szegények vagyunk most vettünk házat & még be kell rendezni esetleg valami segítséget tudnátok nyújtani vagy link? Stb. :13/F

Legjobb válasz: Pénzt sehonnan nem tudsz szerezni. De egy amatõr bajnokság nem olyan drága pl az MNASZ által kiírt amatõr bajnokságban 100k-ból versenyenként meg lehet úszni, ha valami komolytalanabb hobbibajnokságban pedig ennek a felébõl.

Pénzt sehonnan nem tudsz szerezni. De egy amatõr bajnokság nem olyan drága pl az MNASZ által kiírt amatõr bajnokságban 100k-ból versenyenként meg lehet úszni, ha valami komolytalanabb hobbibajnokságban pedig ennek a felébõl.
Na ilyen felfogással szerencsére nem fogsz sok mindent elérni.
Oké, de én a helyedben az internetes elõzményeimet azért majd kipucolnám elõtte :) Sok versenyben van amúgy piszkos pénz tehát akár még juthatsz is valamire, de csak óvatosan :)
csak ne a szüleidet zsarold, lopd meg, akkor oké. ha idõsebb leszel, akkor meg lehetsz akár díler is, vagy bankrabló.
az a helyzet hogy már késõ... ahhoz h elérj valamit 8 évesen kellett volna versenyeket nyerni, a gyerek kategóriákba
A kérdező hozzászólása: Esetleg érdeklõdni?Amatõr bajnokságok?Szponzorok?
A kérdező hozzászólása: Köszi.Ez aztán a biztató válasz de mind1.
A kérdező hozzászólása: Na c még azt írja az oldal, hogy , , amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!"A NAGY [email protected]!!!Senki sem érzi át amit akarok.Amúgy igen azért vettük a házat, mert meghalt a dédém & eladtuk a házát :'( :'( :'(
A kérdező hozzászólása: Meg van oldva azért köszi mindenkinem :) van gokartom tegnap kaptam.Meglepi volt
Akiket írtál az elõzõ oldalon nem éppen vitték sokra.. :D Webber öregként kullog az F1ben VB cím nélkül. Közülük egyik sem volt szegény családból származó.. ilyen lopok hozzáállással meg.. büdös cigány.
A kérdező hozzászólása: Utolsó:Te KÖCSÖG Te lecigányoztál én köcsögöllek de már meg van oldva.Na akkor bocsássunk meg egymásnak:BOCSÁNAT, BOCSÁNAT
A kérdező hozzászólása: Amúgy ja Webber kullog Vettel mögött.Grosjean majd késõbb fog valamit csinálni.
Haha, olyan szegények vagytok hogy most vettetek házat. Megnevettettél. :) Egyébként a gokartot óvodás korban célszerû elkezdeni, és általánosságban elmondható, hogy minden technikai sporthoz nagyon nagy szükség van a család támogatására, minden értelemben, szóval ha a szüleid pont lesz.rják, akkor ez bizony álom marad.
Jah csak akinek nincs 100-200 ezer foritn ja elindulna annak honnan lesz 100-200 millió forintja hogy el is jusson egy profi szériáig és akkor még csak nem is az F1-rõl vagy a DTM-rõl van szó.
A kérdező hozzászólása: ja Alain Prost(15) úgyhogy oszt szoroz...
A kérdező hozzászólása: Ja amúgy Inkognítóba van a gép & kb. 1 hónap múlva leszek 13 még csak:12/F vagyok
A kérdező hozzászólása: Webber(14) Grosjean(14) Coulthard(12) Glock(15) Ennyi évesen kezdték & most mindenki f1-dtm versenyzõk!SOHA SEM KÉSÕ!!! Magyar:Zsigri Márton 15 Földvári Rudolf 15 úgyhogy...
A kérdező hozzászólása: 1.Nem a szüleimet lopom meg de ennek élek míg nem késõ addig akarom elkezdeni de pénzt kell szereznem gyorsan.
A kérdező hozzászólása: Amúgy baj az, hogy nincs pénzünk rá de apám se foglalkozik vele anyám meg...OK!Nincs pénz a háznál de csak lehetne egy megoldás.Én olyan vagyok, hogy elérem amit akarok ha kell zsarolok, lopok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Amúgy hallottam HCK(Hobby Cart Kupa) versenyeirõl is
Hát ez kész kabaré :D


Honnan tudhatom, hogy feltörték a facebook adatlapját valami nyomozás céljából?

Nekem néha fura a facebookom. Semmi nem állítódik el, még az a szerencse. Most az előbb nem tudtam belépni. A gépen automatikus belépésre van állítva és könyvjelzőből akartam belépni, nem engedte. Bármi más oldal bejött, csak a facebook nem. Megnyitottam egy másik böngészőt és azzal fel tudtam menni a kezdőlapra, de nem a saját oldalamra, mert ott nincs beállítva ez.

Legjobb válasz: A fészbúknál volt a baj, innen se mûködött. Valami gyors karbantartás, vagy ilyesmi lehetett. Nem kell rögtön paranoiásnak lenni.

A fészbúknál volt a baj, innen se mûködött. Valami gyors karbantartás, vagy ilyesmi lehetett. Nem kell rögtön paranoiásnak lenni.
Facebook idõnként belassul. Ahogy az elsõ hozzászóló is írta, nem kell egybõl parázni. Nem mellesleg, a feltörés se úgy megy, mint a filmekben. És hacsak nincs valami rosszakaród, elég kicsi rá az esély, hogy csak úgy feltöri valaki a facebook fiókodat.
A kérdező hozzászólása: El is felejtettem írni még: a jelszavamat SENKI nem tudja. Úgy van beállítva a belépés, hogy ha egy másik géprõl, akár egy másik böngészõrõl akarnak belépni a jelszavammal, kapok egy sms-t, amiben egy kód áll, amit be kell írni még, hogy be tudjanak lépni. Egyik reggel arra ébredtem fel, hogy küldték az sms-t...
A kérdező hozzászólása: Facebook is jelezte nekem, hogy máshonnan akartak belépni. Utánanézni nem tudtam semminek, pedig érdekelt volna, hogy ki mit akar...
Tegnap nekem is ilyen tájt volt gond a facebookommal.

A Club Penguinon honnan tudhatom, hogy ha venni szeretnék valamit, memberség kell-e hozzá?

nos?

Legjobb válasz: Ha meg akarsz venni valamit, és member, akkor kiírja hogy nem tudod megvenni mert nem vagy member. ennyi

Ha meg akarsz venni valamit, és member, akkor kiírja hogy nem tudod megvenni mert nem vagy member. ennyi

Honnan tudhatom, hogyha flörtöl velem egy pasi, akkor akar-e tőlem valamit?

Szóval elég az neki,hogy csak bámul,vagy le is akar velem feküdni? Mi játszódik le ilyenkor egy pasi fejében?

Legjobb válasz: Az hogy mien jól nézel ki.... szeretne veled megismerkedni... és reméli hogy összejön valami... nem hiszem hogy egybõl a szexre gondol,hacsak nem egy kiéheztetett 40es pasas... v egy fullrészeg 20as...de azok inkább nem flörtölnek hanem mozdulnak

Az hogy mien jól nézel ki.... szeretne veled megismerkedni... és reméli hogy összejön valami... nem hiszem hogy egybõl a szexre gondol, hacsak nem egy kiéheztetett 40es pasas... v egy fullrészeg 20as...de azok inkább nem flörtölnek hanem mozdulnak
Akar. Az más kérdés, hogy mit! Ismerkedni. És reméli, hogy lesz belõle szex is. :-)
Hogy öszinte legyek a válasz hogy szinte biztos hogy, le akar feküdni, magunkat ismerve kevés olyan van aki megelégszik azzal hogy bámulna... Az már más kérdés hogy futó kaland, hosszú kapcsolat a cél... de ezt már hosszabb beszélgetések és megismerés utján lehet kideríteni

Honnan tudhatom hogy a CD -re kiírt Windows 7 eredeti MSDN verzió -e, vagy valami buherált?

Van egy ilyen CD-m, telepítenem kellene az egyik gépre, de nem szeretnék rá gányolt sz*rt tenni... Szóval honnan tudhatom hogy nincs belenyúlva, hanem eredeti MSDN?

Legjobb válasz: Letöltöd az MSDN-rõl (eredeti kulcs birtokában regisztrálhatsz), majd kiírod: [link]

Letöltöd az MSDN-rõl (eredeti kulcs birtokában regisztrálhatsz), majd kiírod: [link]
Ezt nagyon elnéztem, elõfizetés kell a használatához, de az nem olcsó...de ha megvan az ISO amirõl ki lett írva, akkor az MSDN oldalon van fent ellenõrzõszám, amivel az adott verzió tartalmának azonosságát ellenõrizheted.

Honnan tudhatom, hogy csak azt akarja egy pasi, vagy esetleg érez is valamit?

Hogy puhatolózhatnék, hogy ne legyen gyanús?

Legjobb válasz: én 2 hónapig kerestem valakit, hogy észrevegye nem csak azt akarom tõle, de ez is kevés volt... 20/F

én 2 hónapig kerestem valakit, hogy észrevegye nem csak azt akarom tõle, de ez is kevés volt... 20/F
ha pár nap után így szeretlek úgy szeretlek ez meg az akkor valószínûleg d*gni akar :D
Pl hogy sokat beszél neked a szexrõl.
Amikor kettesben vagytok, fordíts neki hátat.Nacit, bugyit told le és hajolj le.Rögtön kiderül, hogy mit akar.

Egy régi baráti társaság új tagja lettem. Elhívtak bulizni, kicsit fura volt nekem, de jó volt. Honnan tudhatom milyen benyomást keltettem bennük? Azt mondták, ha lesz valami majd szólnak.

Legjobb válasz: Ez egy tipikus semleges válasz. Akkor szokták ezt mondani, amikor még nem igazán tudnak hova tenni, esetleg megtárgyalják egymás közt, hogy lehetnél e része a társaságuknak vagy sem. Összeszokott társaságba elég nehéz beilleszkedni, mert hiába vagy némelyiküknek szimpatikus, mivel régóta barátok, figyelembe veszik azt is, ha csak az egyikük nem bír. Ha szívesen látnak, akkor is még nagyon sokszor kell velük lógnod ahhoz, hogy teljesen befogadjanak.

Ez egy tipikus semleges válasz. Akkor szokták ezt mondani, amikor még nem igazán tudnak hova tenni, esetleg megtárgyalják egymás közt, hogy lehetnél e része a társaságuknak vagy sem. Összeszokott társaságba elég nehéz beilleszkedni, mert hiába vagy némelyiküknek szimpatikus, mivel régóta barátok, figyelembe veszik azt is, ha csak az egyikük nem bír. Ha szívesen látnak, akkor is még nagyon sokszor kell velük lógnod ahhoz, hogy teljesen befogadjanak.
Ilyen szerintem nem létezik, hogy szólnak, hogy "elfogadtak". Egyszerûen csak hirtelen jóba lesztek egymással, és több idõt fogtok egymással tölteni.
Jimmy Levan. A többi már a te dolgod :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!