Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, vírus van (2 db)

Honnan tudhatom, hogy vírus van a gépemen?

Legjobb válasz: Különféle furcsaságok, jelek utalhatnak rá: A rendszer lelassul. Az operációs rendszer vagy az alkalmazások szokatlan hibaüzeneteket mutatnak. Furcsa üzenetek tûnnek fel (üdvözletek, sértések, stb.) Különös grafikai effektusokat észlelsz a képernyõn. Gyakran elvesznek az adataid. Gyakran lefagynak/meghalnak a programjaid. A programok sajnos amúgy is meghalhatnak, de ha az alkalmazásaid különösen gyakran elhaláloznak, kezdhetsz gyanakodni. Az operációs rendszer, vagy a szokásos programok nem hajlandók elindulni. A hálózat figyelésével foglalkozó kollégák észreveszik, hogy a géped gyanúsan erõs forgalmat bonyolít le a hálózaton, vagy más gépekbe próbál betörni. A beavatkozásod nélkül megváltozott a WWW-nézõd honlapja. Ha megnyitsz egy WWW-lapot, ami önmagától megnyit még vagy harmincat, az is baljós elõjel. Végezetül a legmegbízhatóbb tünet: a víruskeresõd vírust jelez!

Különféle furcsaságok, jelek utalhatnak rá: A rendszer lelassul. Az operációs rendszer vagy az alkalmazások szokatlan hibaüzeneteket mutatnak. Furcsa üzenetek tûnnek fel (üdvözletek, sértések, stb.) Különös grafikai effektusokat észlelsz a képernyõn. Gyakran elvesznek az adataid. Gyakran lefagynak/meghalnak a programjaid. A programok sajnos amúgy is meghalhatnak, de ha az alkalmazásaid különösen gyakran elhaláloznak, kezdhetsz gyanakodni. Az operációs rendszer, vagy a szokásos programok nem hajlandók elindulni. A hálózat figyelésével foglalkozó kollégák észreveszik, hogy a géped gyanúsan erõs forgalmat bonyolít le a hálózaton, vagy más gépekbe próbál betörni. A beavatkozásod nélkül megváltozott a WWW-nézõd honlapja. Ha megnyitsz egy WWW-lapot, ami önmagától megnyit még vagy harmincat, az is baljós elõjel. Végezetül a legmegbízhatóbb tünet: a víruskeresõd vírust jelez!
hogyha nagyon lassu lesz hirtelen. ha furcsa dolgokat kezd csinálni. érdemes ha ujra huzod a géped egyböl felrakni egy vírusírtot.
Ha van vírusirtód akkor csinálj egy vizsgálatot és akkor ki írja hogy van e rajta vagy nincs.

Honnan tudhatom meg hogy még van e virus a gépemen?

mert letöltöttem egy crack-t ami virusos volt...karanténba helyeztem,majd elinditottam a virusirtóban a virus keresését ...egy virust talált az is a crack volt..akkor még benne lehet a virus?...vagy mit tegyek..kérlek segitsetek.

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, akkor a vírusirtó megakadályozta a terjedést. Ha nincs, akkor elsõ körben a vírusirtót kapcsolta ki.

Ha szerencséd van, akkor a vírusirtó megakadályozta a terjedést. Ha nincs, akkor elsõ körben a vírusirtót kapcsolta ki.
Hogy mit tehetsz? Vasarold meg a jatekot es nem kell crack, igy nem kell aggodnod. Johet a lepontozas, mert normalis a valasz.
A kérdező hozzászólása: de azt irja ki a virusirtó hogy maximális védelem
Ne karanténba helyezd hanem töröld le a virussal fertözött fájlt és utána nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: kitöröltem a karanténból
Malwarebytes Free-t alkalmanként lefuttathatod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!