Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, szerelmes e (9 db)

Honnan tudhatom, hogy szerelmes e belém (vagy tetszek e) a kiszemelt fiúmnak, mik azok a jelek, amiből egyértelműen lehet következtetni?

Legjobb válasz: árnyaltan megkérdezed és kiderül, honnan kéne tudniuk az ittlevõknek hogy xy hogyan viselkedik ha szerelmes?!

árnyaltan megkérdezed és kiderül, honnan kéne tudniuk az ittlevõknek hogy xy hogyan viselkedik ha szerelmes?!
Mindenki máshogy viselkedik, van aki kimutatja az érzéseit van aki nem..ha kimutatja akkor valószínû sokat néz rád, keresi társaságod, mosolyog rád, másoknak dicsér, zavarban van stb. de éppen az is lehet hogy fél tõled és csak lopva néz feléd, nem lehet tudni .. de sztem mindenképpen érdeklõdik felõled és nem vagy neki közömbös.. ha "szerelemes beléd".
Ha rákérdezel vagy utalsz rá, egyértelmûen fogod tudni..:P

Honnan tudhatom, hogy a barátnőm tényleg szerelmes-e belém?

Félek, hogy csak azért van velem mert nincs más.

Legjobb válasz: ezt nem tudhatod, érezned kell. Viszont benne van a pakliban minden. Milyen jelek vannak,?

ezt nem tudhatod, érezned kell. Viszont benne van a pakliban minden. Milyen jelek vannak, ?
Milyen jelei vannak annak, hogy valóban komolyan gondolja veled, és milyen jelei vannak annak, hogy csak azért van veled, mert nincs más. Jó lenne ezeket összeszedni.
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy szeretlek nem nagyon mondja, de bújni szeret, a szex is jó, hûséges, bár ki tudja, nem vagyok vele a nap 24 órájában, meg nem féltékeny egyáltalán, pedig régebben az volt.Nem akarok úgy járni, hogy én szeretem õ meg hazudja, hogy szeret, már jártam így és eléggé összetörtem.
Szerintem legjobb lenne, ha leülnél, és megbeszélnéd ezt vele. Mivel nem ismerlek titeket, így nem igen tudok véleményt mondani sajnos. Viszont remélem, hogy a legjobban fognak alakulni a dolgok.

Honnan tudhatom, hogy a férfi szerelmes-e belém?

2 hete ismerkedtem meg egy férfival.Az a kérdésem,vajon szerelmes lehet-e belém.Nem keres minden nap telefonon,nem is ír mindig,pedig,pedig ismerõsöm a facebookon.Látja,hogy írtam,sokszor mégsem válaszol.Viszont mikor vele vagyok,úgy viselkedik mintha szeretne.Csókolgat,figyelmes.Kettõ tûz között vagyok,mert nem tudom eldönteni szerelmes-e.A szüleinek bemutatott,a jövõrõl pozitívan beszél,úgy tûnik,velem képzeli el,ezt mondja,de nem akar mindennap találkozni sem,pedig egy városban lakunk.Ha egy férfi szerelmes nem ragad meg minden alkalmat,hogy velem legyen?

Legjobb válasz: Komolyan két hét utàn várod ezt?? Ne màr.....27N

Komolyan két hét utàn várod ezt?? Ne màr.....27N
A kérdező hozzászólása: köszi, de sajnos nem tudok angolul, majd akkor a google-ben keresgélek, de ha tudsz küldhetnél nekem magyar linket is köszi
Ha értesz angolul: http://love.allwomenstalk.com/signs-he-is-in-love-with-you De magyar lapok között is lehet ilyeneket találni, a Google a barátod ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, én tisztelem, nagyon sokat dolgozik, türelmes vagyok vele, odafigyelõ, csak úgy belül volt bennem a kérdés, vajon szerelmes-e?Mert én nagyon az vagyok, én mindig vele lennék, úgy látszik a fériak mások ebben is.Tisztelem a kapcsolatait, barátait, nem akarom magamhoz láncolni.
érdekes velem is pont ugyan ez a helyzet a fickóval, de ott én mondom, hogy kicsit várni kéne a találkozgatásokkal. szeretné, hogy oda költözzek hozzá, de azt is, hogy meg legyen a maga kis élete. az a lényeg, hogy tisztel, és hagy idõt hogy megszokd õt. ha fejest ugranál sok csalódás érne mind kettõtöket. ha letelik az idõ, kinek, hogyan, tudni fogjátok. ha szereted, mutasd ki, de figyel ni kell mikor sok neki pusziból, babusgatásból. ha mozgás teret hagysz neki bõven, és tiszteled az õ dolgait, munkáját, kapcsolatait, hobbiját, és érdeklõdsz, hamarabb hív majd magához mint gondolnád. a türelem rózsát terem, és az õszinte érdeklõdés is. 20N
A kérdező hozzászólása: Jó köszi, kicsit megnyugtattál.Tudod én szerelmes vagyok belé.
Nem lenne iJesztõ, ha 14-16 éves fiú lenne. De egy férfinál igenis az. És mivel tapasztalatlan vagy inkább bízd rá magad és hagyd, hogy egyenlõre õ irányítsa a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért lenne ilyesztõ ha 2 hét után szerelmes lenne?TÉNYLEG TAPASZTALATLAN VAGYOK, én mindenképpen komoly kapcsolatot szeretnék, azt mondja, hogy õ is.Egyébként nem vagyok kislány, csak nem volt sok kapcsolatom
Ha szerelmes akkor sem kell megragadnia minden alkalmat, hogy veled legyen, pont ezért férfi, neki is van élete. És 2 hét után pont az lenne nagyon ijesztõ, ha szerelmes lenne beléd... Szerintem te még nagyon kislány lehetsz de akkor már tényleg összezavarodtam miért vagytok együtt és kinek milyen szándékai vannak.
A kérdező hozzászólása: Dehát nem az elején kéne a legjobban ennek így lennie?
Menj hozzá! Fülig szerelmes beléd! :)


Honnan tudhatom hogy egy srácc szerelmes-e belém? Ha folyton csak marjuk egymást!

Legjobb válasz: Nekem van egy ötletem,lehet,hogy hülyeségnek gondolod de szerintem kérdezd meg :D

Nekem van egy ötletem, lehet, hogy hülyeségnek gondolod de szerintem kérdezd meg :D
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nem mondaná el!! :) Jah a masik meg az hogy en sem merem meg kerdezni !! :/ :)
Próbálj felé picit másképp nyitni, aztán kiderül...

Honnan tudhatom, hogy szerelmes-e belém a mellettem ülő osztálytársam?

Majdnem minden órán mellettem ül, és a múltkor 1nap alatt 3-szor hagyta ott a tolltartóját mellettem, hogy én vigyem utána. Órákon mindig nagyon közel húzódik a székével. Õ már tudja rólam, hogy szerelmes vagyok belé.Lehet, hogy én is tetszem neki????

Legjobb válasz: Rajzolj neki egy szívecskét és ha belerajzol egy nyilat akkor szeret, ha nem rajzol bele nyilat akkor nem szeret.

Rajzolj neki egy szívecskét és ha belerajzol egy nyilat akkor szeret, ha nem rajzol bele nyilat akkor nem szeret.
de jó volt általános iskolába járni :)
"Órákon mindig nagyon közel húzódik a székével." Lehet, hogy csak épp dogát írtatok és puskázni akart rólad...
én a padtársammal folyton egymáshoz simítottuk a lábunkat, tudtam hogy ilyenkor piszkos gondolatai vannak, de valahogy jól esett :)
Belém szerelmes volt annó a padtársam, de nekem nem tûnt fel. Azt hittem, hogy csak nagyon jó barátok vagyunk :)
A kérdező hozzászólása: 3. válaszolónak: NEM, mert jó tanuló, és szerintem okosabb is nálam Amúgy nagyon köszi a válaszokat. A szívet lehet hogy megfogadom. :)
A kérdező hozzászólása: Ma az egyik órán feltûnõen elhúzódott tõlem, de késõbb hozzáért a lábával az enyémhez :) Ez mit jelenthet?
Jaaaj, jaj, jaaaj ne fárassz már, ahelyett hogy egész nap ezen filozofálgatnál, tehetnél valamit ha már adott neked a lehetõség. Mit jelent, hát vagy azt hogy véletlen, vagy hogy õ is a gyerekes játékok százait ûzi.

Honnan tudhatom hogy még mindig szerelmes e?

Több hónapja hogy egy fiú szerelmet vallot, csak mást szerettem akkor. és ?t akkor ismertem meg. sokat harcolt értem. de aztán barátn?je lett ,közbe megtudta hogy megszerettem és nagyon boldog volt. csakhát ugy az nem megy. Na de mivel a csajt nem szerette most szakítanak. de utána honnan tudjam hogy ? még szerelmes e? mib?l látszik? mert ha ugyanugy viselkedik azt tudja tettetni talán megszerzési vágybol mostmár csak azért is. Ha nagyon féltékeny akkor az már jelent valamit?

Legjobb válasz: Kérdezd meg. Mi baj történhet? Csak lazán.. ráírsz interneten, felhozod hogy milyen jó volt régen hogy futott utánad, kicsit nosztalgiáztok, és finoman rákérdezel hogy és már elmúlt? Vagy még mindig megvan benne?

Kérdezd meg. Mi baj történhet? Csak lazán.. ráírsz interneten, felhozod hogy milyen jó volt régen hogy futott utánad, kicsit nosztalgiáztok, és finoman rákérdezel hogy és már elmúlt? Vagy még mindig megvan benne?
egyszerûen csak kérdezd meg :)
A kérdező hozzászólása: Már sokszor volt róla szó... de aztmondta õ velem mindig õszinte volt... meg multkor könnyes volt a szeme úgy mondta h szeret... de mégis megváltozott... egyszerûen talán már tudja hogy szeretem így nem kihívás? ez a baj hogy megszerezni akarnak a pasik megtartásért nem erölködnek :( Pedig szükségünk van a törõdésre...
Beszéld meg vele, tisztázzátok a dolgokat
Hogy szeretted meg? Nem az van a pakliban, hogy lett valakije és neked is vonzóbb lett egybõl?
A kérdező hozzászólása: Már mielött összejött a lánnyal (akibe nem szerelmes) azelött is már egy hónapja fojton törtem magam hogy mit tegyek adjak esélyt csak akkor nem voltam még biztos magamban. meg amikor eldöntttem h adok neki egy esélyt akkor mindig elrontotta valamivel :( mindig eljátszotta a bizalmam :S
Találkozgattatok, beszélgettetek közben, vagy csak úgy kialakult plátói módra?
A kérdező hozzászólása: szinte egész nyáron találkozgattunk. aztán volt szünet is amikor én utaztam el vagy mikor õ de azonkívül szinte minden este együtt voltunk ( egy baráti társaságba vagyunk :) )
NE kérdezd meg, hogy szeret-e mert: 1. Lehet hogy õ sem tudja igazán milyen érzések vannak benne veled kapcsolatban. 2. Ha megkérdezed, könnyen kijátszható leszel a számára azzal, ha így válaszol: "Igen szeretlek, de ne barátkozz több fiúval és feküdj le velem amikor csak én akarom..." Te pedig mivel szeretnéd hogy szeressen ezért mindent megteszel neki, holott pont ezzel rontod el a kapcsolatod, mert emiatt nem fog tisztelni téged, hiszen egy irányítható bábu vagy. Ha pedig nem tisztelünk valakit akkor nem is tudunk beleszeretni, vagy ha szerettük valamikor akkor azonnal kiszeretünk belõle és kapcarongyként kezdünk bánni vele, sárba tiporva az érzéseit.

Honnan tudhatom, hogy egy fiú/férfi szerelmes e?

Van egy fiú,akivel volt egy kis kalandunk.Nem feküdtünk le,csak néha összefutottunk,beszélgettünk,csókolóztunk.Azt mondta szeret,csak kicsit bízzak benne,nagyon régen érzett ilyet,amilyet velem és folyamatosan látni akart.

Legjobb válasz: Hát igen, úgy tûnik hogy csak a szexre hajt. Ha szeretne bármeddig várna rád...

Hát igen, úgy tûnik hogy csak a szexre hajt. Ha szeretne bármeddig várna rád...
Szerintem csak használni akart ha komolyan gondolná kitartana melletted és amelett amit mondott. Ezek alapján nem hiszem hogy komolyan szeretne csak duma hogy lefektessen, ilyet nálam is próbáltak de nem jött be :D
Sose azt nézd, amit mond, azt nézd, amit csinál. Természetesen hosszútávon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok-e? Mik a "fizikai" tünetei?

Legjobb válasz: Hevesebben ver a szíved ha vele vagy, extrém esetekben remegsz is, olyan mintha pillangók lennének a gyomrodban. Folyamatosan mosolyognod kell amikor látod. Késztetést érzel, hogy megérintsd, hogy megöleld.

Hevesebben ver a szíved ha vele vagy, extrém esetekben remegsz is, olyan mintha pillangók lennének a gyomrodban. Folyamatosan mosolyognod kell amikor látod. Késztetést érzel, hogy megérintsd, hogy megöleld.
Idegesség, esetleg kézremegés, vagy ha nagyon ideges típus vagy, akkor lehet hányingered is. Na nem a rossz értelemben, hanem az idegességtõl, amikor vele vagy. :)
Nekem például még a szám is remegett alkalmanként és öklömnyire szorult a gyomrom. második voltam
Gyomorgörcs ha a közeledben van
hízás
Én is egyetértek a normális válaszokkal.Meg ami lehet azhogy izzad a tenyered , vagy ha valahol meglátod , másra nem is figyelsz csak rá, vagy esetleg az arcodhoz, fejedhez érsz. De furcsa hogy az érekel h te szerelmes e vagy, nem azt hogy az aki neked tetszik hogy annak te tetszel e .
pisi, kaka, pú.
fizikai nincs..csak pszihologiai...:D
A 2-al eggyetértek
Ezt mindenki maga tudja. Mindenki érezni fogja é tudja hogy az az õrült, kellemes, fájdalmas vmi a LOVE. 16/F :)

Honnan tudhatom meg h szerelmes-e belém?

13éves lány vagyok és szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba aki 14éves.Õ nemrég megkérdezte t?lem hogy nem-e lenne 4puszi a köszönésünk,én nagyon örültem neki.Én az ? szemében a legjobb lány barátja vagyok.Honnan tudhatnám meg hogy ? szerelmes-e belém vagy tetszek-e neki? Mondjuk most hogy iskolai szünet van igy majdnem minden nap találkozunk de én nem merem elmondani neki hogy nekem nagyon bejön.Arra gondoltam hogy nem mondom el neki hanem szavakkal próbálom éreztetni vele. De még közeledni sem merek hozzá:(

Legjobb válasz: smárold le

smárold le
A kérdező hozzászólása: köszi szépen lehet hogy megpróbálom az egyik puszit a szájára adni ez télleg jo ötlet De kérlek titeket ne veszekedjetek egyikõtök sem pisis.
Már mondtam neki hogy smárolja le, ez a legjobb amit tehet
lehet... de lehet, h nem...xP am ne rólam, hanem a kiscsaj kérdésérõl beszélj...
Igaz te nem is pisis hanem kakis vagy
lol xD mér lennék pisis?? xDD
krissz, 14 évesen te ne nagyon szólj le másokat! kis pisis..
NE hallgass a 2. kommentelõre. Mikor találkoztok, egybõl smárold le!
"véletlenül" a negyedik puszit szájra add. a reakciójából ki fog derülni h tetszel-e neki
elõször is az elsõ kommentelõre ne hallgass... aztán ha teccel neki egyszer úgyis rákérdez... de ha össze akarsz jönni vele akk vezetsd rá, h szereted... de ne sietsd el... 14/F
A kérdező hozzászólása: Ha teccek neki akkor mien jelek fog küldeni?
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat már nem kapok?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!