Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, szerelmes (27 db)

Honnan tudhatom, hogy szerelmes e belém (vagy tetszek e) a kiszemelt fiúmnak, mik azok a jelek, amiből egyértelműen lehet következtetni?

Legjobb válasz: árnyaltan megkérdezed és kiderül, honnan kéne tudniuk az ittlevõknek hogy xy hogyan viselkedik ha szerelmes?!

árnyaltan megkérdezed és kiderül, honnan kéne tudniuk az ittlevõknek hogy xy hogyan viselkedik ha szerelmes?!
Mindenki máshogy viselkedik, van aki kimutatja az érzéseit van aki nem..ha kimutatja akkor valószínû sokat néz rád, keresi társaságod, mosolyog rád, másoknak dicsér, zavarban van stb. de éppen az is lehet hogy fél tõled és csak lopva néz feléd, nem lehet tudni .. de sztem mindenképpen érdeklõdik felõled és nem vagy neki közömbös.. ha "szerelemes beléd".
Ha rákérdezel vagy utalsz rá, egyértelmûen fogod tudni..:P

Honnan tudhatom, hogy a barátnőm tényleg szerelmes-e belém?

Félek, hogy csak azért van velem mert nincs más.

Legjobb válasz: ezt nem tudhatod, érezned kell. Viszont benne van a pakliban minden. Milyen jelek vannak,?

ezt nem tudhatod, érezned kell. Viszont benne van a pakliban minden. Milyen jelek vannak, ?
Milyen jelei vannak annak, hogy valóban komolyan gondolja veled, és milyen jelei vannak annak, hogy csak azért van veled, mert nincs más. Jó lenne ezeket összeszedni.
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy szeretlek nem nagyon mondja, de bújni szeret, a szex is jó, hûséges, bár ki tudja, nem vagyok vele a nap 24 órájában, meg nem féltékeny egyáltalán, pedig régebben az volt.Nem akarok úgy járni, hogy én szeretem õ meg hazudja, hogy szeret, már jártam így és eléggé összetörtem.
Szerintem legjobb lenne, ha leülnél, és megbeszélnéd ezt vele. Mivel nem ismerlek titeket, így nem igen tudok véleményt mondani sajnos. Viszont remélem, hogy a legjobban fognak alakulni a dolgok.

Honnan tudhatom ha egy lány szerelmes belém?

Legjobb válasz: Azt mondja, hogy szeret! Amíg nem mondja, addig nem tudhatod. A jelek (néz, szemez, beszélget, stb.) csak annyit jelent, hogy érdekled. Ha kimondja, akkor biztos.

Azt mondja, hogy szeret! Amíg nem mondja, addig nem tudhatod. A jelek (néz, szemez, beszélget, stb.) csak annyit jelent, hogy érdekled. Ha kimondja, akkor biztos.
Eléd térdel ...
A kérdező hozzászólása: Most komolyan...
Keresi a társaságodat, keresi a tekinteted, kérdez rólad, beszél rólad ésatöbbi. Helyzetfüggõ.
Ha akarsz te is tõle valamit, hívd meg valami kis programra. Akkor kiderül. Kapva kapni fog az alkalomra
Kérdezd meg! Menj oda hozzá és kérdezd meg!


Honnan tudhatom hogy szerelmes belém a barátnőm, és hogy többet akar egy laza kapcsolatnál?

Milyen jelek vannak..stb

Legjobb válasz: Ne agyalj ezen!Adj bele mindent!Szeresd amennyire csak tudod! Ne azt nézd õ mit akar tõled!Mert akkor mindig ehhez mérten fogod õt szeretni és elfogadni!Azt döntsd el te mit szeretnél!És ha már tudod, akkor tégy úgy ahogyan gondolod!És õ is tudni fogja, hogy te mit szeretnél tõle, már abból ahogyan beszélsz vele, vagy éppen csak átöleled.Ha csak laza kapcsolatot szeretne akkor, az többnyire csak szexrõl szól.Akkor csak használni akar téged, és nem veled lenni, melletted, a közeledben.Ha szerelmes, akkor azt láthatod rajta.Mert ha van rá szemed akkor látod ha vannak pillanatok amikor õszintén örül már csak a jelenlétednek is!

Ne agyalj ezen!Adj bele mindent!Szeresd amennyire csak tudod! Ne azt nézd õ mit akar tõled!Mert akkor mindig ehhez mérten fogod õt szeretni és elfogadni!Azt döntsd el te mit szeretnél!És ha már tudod, akkor tégy úgy ahogyan gondolod!És õ is tudni fogja, hogy te mit szeretnél tõle, már abból ahogyan beszélsz vele, vagy éppen csak átöleled.Ha csak laza kapcsolatot szeretne akkor, az többnyire csak szexrõl szól.Akkor csak használni akar téged, és nem veled lenni, melletted, a közeledben.Ha szerelmes, akkor azt láthatod rajta.Mert ha van rá szemed akkor látod ha vannak pillanatok amikor õszintén örül már csak a jelenlétednek is!
általában semmi. csak ha azt mondja. lehet nagyokat csalódni.

Mit tegyek, hogy el tudjam dönteni mikor vagyok szerelmes, és mikor nem? Honnan tudhatom? Bővebben kifejtem lent.15/L

Eddig csak egyszer voltam szerelmes 12 évesen. Azóta volt már olyan, hogy úgy éreztem belezúgtam egy fiú barátomba, de amikor bevallotta, hogy szeret a végén kisült, hogy mégsem...talán még alakulóban volt a dolog nálam? Most is úgy van, hogy a legjobb barátom (fiú) néha elmerengek mi lenne ha...sokszor elmerülök a mosolyában, egész nap rá gondolok, ha nincs ott hiányzik...Néha er?sebb ez az érzés, néha pedig tényleg csak barátságot érzek, semmi többet. Ilyenkor viszont mindig mondogatom magamban, hogy ? sem akar többet, ha esetleg tetszek is neki csak annyi. Igazából én sem szeretnék többet...vagyis még nem. az persze jó lenne ha egy 2év múlva talán egy mélyebb szintre lépne a barátság, például a szerelem felé. Szerintem most is csak az a két dolog választ el a szerelemt?l, hogy az osztálytársam, és alacsonyabb nálam egy olyan fél fejjel. (persze 2-3év múlva már nem lenne gond, hogy osztálytárs, csak idén már volt egy kis dráma egy másik osztálytársammal...) Ehhez viszont fel kéne ismernem, hogy mikor vagyok szerelmes. A lényeg, hogy valamiért tetszeni szeretnék neki, meg akarok felelni. Reggelente amikor öltözök mindig arra gondolok, hogy vajon neki tetszeni fog-e. Reménykedjek egy szép kis barátságból szerelem történetben? Most persze tökéletes ez az állapot. Amúgy is ez a legizgalmasabb része minden kapcsolatnak. Szerinted?

Legjobb válasz: A szerelmet erõsen túlmisztifikálják - fõleg, hogy csak szerelemre építeni se lehet, mivel az már csak olyan, hogy idõvel hajlamos elmúlni. És ha nincs más, akkor kopp. Szóval ne azt nézd, hogy szerelmes vagy-e, hanem azt, hogy mennyi a közös bennetek valakivel, hogyan jöttök ki egymással, mennyire kedvelitek egymást, mennyire tetszik a gondolkodásmódja (meg persze õ maga is), stb. - ilyeneket. Tényeket. Ezekre lehet építeni, mert ezeknek a nagy része jó eséllyel megmarad akkor is, amikor a szerelem már régen elmúlt - és szeretet ezekre még mindig épülhet, ezáltal pedig tartós kapcsolat is. De a szerelem, az csak egy tûnékeny káprázat, ami nem is bír el mást, csak légvárakat.

A szerelmet erõsen túlmisztifikálják - fõleg, hogy csak szerelemre építeni se lehet, mivel az már csak olyan, hogy idõvel hajlamos elmúlni. És ha nincs más, akkor kopp. Szóval ne azt nézd, hogy szerelmes vagy-e, hanem azt, hogy mennyi a közös bennetek valakivel, hogyan jöttök ki egymással, mennyire kedvelitek egymást, mennyire tetszik a gondolkodásmódja (meg persze õ maga is), stb. - ilyeneket. Tényeket. Ezekre lehet építeni, mert ezeknek a nagy része jó eséllyel megmarad akkor is, amikor a szerelem már régen elmúlt - és szeretet ezekre még mindig épülhet, ezáltal pedig tartós kapcsolat is. De a szerelem, az csak egy tûnékeny káprázat, ami nem is bír el mást, csak légvárakat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. Azt biztos, hogy ehhez a sráchoz hasonlóval még nem találkoztam. Nagyon tisztelem, felnézek rá. Mindig kinyilvánítja a véleményét, és nem nagyon érdekli ki mit gondol róla. A gondolkodásunk is teljesen ugyan az. Már többször mondtunk egyszerre valamit, vagy többször írtunk egymásnak (interneten) ugyanazt egy idõben. A dolgokról alkotott képünk is megegyezik. Mindig van közös téma, nagyon jól megértjük egymást. Izgalmasnak ígérkezik a dolog. Csak nõne túl engem legalább 1-2cm-rel. Egyébként furcsa, mert kis 9éves fejjel pontosan olyannak képzeltem el kinézetileg is az "álomsrácot", mint amilyen õ. Na persze velem azért egy magasságúnak. Bár még fiatalok vagyunk, és mindenki növésben van. :D

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok? Milyen érzés?

Legjobb válasz: teljesen lázba jössz, mikor meglátod az illetõt. A torkodban dobog a szíved, és ha csak egy kicsit is hozzádér, akár véletlenül, teljesen kiráz a hideg az érintésétõl...csupa kellemes érzés! Hidd el ha szerelmes leszel, tudni fogod, hogy az vagy!:)

teljesen lázba jössz, mikor meglátod az illetõt. A torkodban dobog a szíved, és ha csak egy kicsit is hozzádér, akár véletlenül, teljesen kiráz a hideg az érintésétõl...csupa kellemes érzés! Hidd el ha szerelmes leszel, tudni fogod, hogy az vagy!:)
Bizony, ha meglátod, hevesebben ver a szíved( úgy h majd kiesik) nem bírod levenni róla a szemed, minden mozdulatát csodálva bábulod, húú ez még semmi, megpróbálsz csak egy kicsit hozzáérni "véletlenül" persze nagyon jó érzés, amikor jól esik a szorongás, az idegesség. és csak azt várod hogy mikor néz végre rád, akár csak egy pillanatra is. Rá fogsz ismerni, hidd el.
Igen, amikor meglátod, akkor azt érzed amit fent leírtak. De amikor NEM látod, akkor állandóan rá gondolsz, egyfolytában azt figyeled/várod, mikor futsz vele össze, az utcán többször azt hiszed idegenekre, hogy õt látod, és amikor rájössz, hogy tévedtél, csalódott vagy. Ha megígérte, hogy felhív, egyfolytában a telefont lesed, és többször leellenõrzöd, hogy biztosan mûködik e a készülék :) .. És hasonlók.
Kinzoan edes erzes.
Megpillantod õt elõször nem érdekel.De amikor már rájössz hogy nem tudsz élni nélküle már tul késõ lenne.
amikor szerelmes vagy akkor csak vele akarsz lenni a hét minden napján, a nap minden percében. Semmi más nem érdekel csak hogy láthasd ismét...nem találod a helyed a nagyvilágban nélküle és azon gondolkodsz, hogyan bírtad ki nélküle addig a pillanatig amíg meg nem ismerted.Bárhova mész, bármit csinálsz rá gondolsz...az érzés pedig leírhatatlan..tudni fogod ha szerelmes vagy :)
A kérdező hozzászólása: 14/F
erre az :, , Én kérdeztem elõbb" a helyes válasz. És ha barátok vagytok az iskola nem jelenthet nagy problémát DE a lényeg hogy most te vagy szerelmes belé vagy rajta látszik hogy az ?
A kérdező hozzászólása: a kérdés nem az volt hogy mit tegyek hanem az hogy honnan tudhatom hogy szerelmes-e belém
A kérdező hozzászólása: nem egy suliba járunk
Hát mond meg neki... ember ennyire gyökér ne legyél
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem hogy szerelmes-e valakibe mondta igen de a nevét nem mondta aztán megkérdeztem mit mondana ha azt mondanám hogy szerelmes vagyok belé azt mondta elöbb mondjam meg én
milyen szoros barátságba vagytok? a fiú-lány barátságoknál valamelyik fél biztosan másként érez. Ha szokatlanul* viselkedik (és nem általánosságban) akkor valószínûleg többet érez irántad, mint puszta barátság. *ez alatt értsd az hogy:bújik, puszilgat, esetleg nem nézi jó szemmel hogy más lányokkal vagy (így is kideríthetõ) de rákérdeztél már konkrétan hogy szerelmes-e beléd?
A kérdező hozzászólása: igen lányról
ugye lányról van szó ?
mármint fiú barátod?
A kérdező hozzászólása: nem is jelent problémát mertigazábol nyegyedikig egy suliba jártunk akkor még nem voltunk barátok aztán tavaly félévkor kezdtem ujra felvenni vele a kapcsolatot sajnos a továbbtanulás és az iskolai kötelezettségek miatt ritkán tudunk találkozni de ha találkozunk akkor több órát szoktunk beszélgetni

Honnan tudhatom biztos ra hogy szerelmes belem a nagy báttyám?

Bunko nagyképû tipusu es van egy baratnoje akivel nagyon reg ota egyut van es mostanaba aszt vettem eszre hogy allandoan bamul.utannam nez mindig ott van ahol en vagyok es rolam beszel mosolyog ram olyankor olyan mint ha egy artatlan lelek lenne.

Legjobb válasz: Gondolom "indiánok" vagytok. :P Ne aggódj, nálatok ez tök természetes.

Gondolom "indiánok" vagytok. :P Ne aggódj, nálatok ez tök természetes.
Biztosan kideríteni nehéz, de szerintem diszkréten jelezd neki, hogy ne nézelõdjön utánad, egyszóval utasítsd vissza, próbálj kicsit távol maradni, esetleg beszélj édesapáddal.
A kérdező hozzászólása: Rendben koszonom a valaszt 2. kommentelonek de, remelem ennel tobb bem fog meg fordulni a fejeben..:/
tedd meg amit kér és kész :) ))
A kérdező hozzászólása: inkabb ki hagyom ezt a tedd meg amit ker ! :D
Van egy biztos módja! Ha romák vagytok, akkor az.
A kérdező hozzászólása: nem wagyunk azok!!!
Helyesírási szótár benéz.....

Honnan tudhatom, hogy a férfi szerelmes-e belém?

2 hete ismerkedtem meg egy férfival.Az a kérdésem,vajon szerelmes lehet-e belém.Nem keres minden nap telefonon,nem is ír mindig,pedig,pedig ismerõsöm a facebookon.Látja,hogy írtam,sokszor mégsem válaszol.Viszont mikor vele vagyok,úgy viselkedik mintha szeretne.Csókolgat,figyelmes.Kettõ tûz között vagyok,mert nem tudom eldönteni szerelmes-e.A szüleinek bemutatott,a jövõrõl pozitívan beszél,úgy tûnik,velem képzeli el,ezt mondja,de nem akar mindennap találkozni sem,pedig egy városban lakunk.Ha egy férfi szerelmes nem ragad meg minden alkalmat,hogy velem legyen?

Legjobb válasz: Komolyan két hét utàn várod ezt?? Ne màr.....27N

Komolyan két hét utàn várod ezt?? Ne màr.....27N
A kérdező hozzászólása: köszi, de sajnos nem tudok angolul, majd akkor a google-ben keresgélek, de ha tudsz küldhetnél nekem magyar linket is köszi
Ha értesz angolul: http://love.allwomenstalk.com/signs-he-is-in-love-with-you De magyar lapok között is lehet ilyeneket találni, a Google a barátod ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, én tisztelem, nagyon sokat dolgozik, türelmes vagyok vele, odafigyelõ, csak úgy belül volt bennem a kérdés, vajon szerelmes-e?Mert én nagyon az vagyok, én mindig vele lennék, úgy látszik a fériak mások ebben is.Tisztelem a kapcsolatait, barátait, nem akarom magamhoz láncolni.
érdekes velem is pont ugyan ez a helyzet a fickóval, de ott én mondom, hogy kicsit várni kéne a találkozgatásokkal. szeretné, hogy oda költözzek hozzá, de azt is, hogy meg legyen a maga kis élete. az a lényeg, hogy tisztel, és hagy idõt hogy megszokd õt. ha fejest ugranál sok csalódás érne mind kettõtöket. ha letelik az idõ, kinek, hogyan, tudni fogjátok. ha szereted, mutasd ki, de figyel ni kell mikor sok neki pusziból, babusgatásból. ha mozgás teret hagysz neki bõven, és tiszteled az õ dolgait, munkáját, kapcsolatait, hobbiját, és érdeklõdsz, hamarabb hív majd magához mint gondolnád. a türelem rózsát terem, és az õszinte érdeklõdés is. 20N
A kérdező hozzászólása: Jó köszi, kicsit megnyugtattál.Tudod én szerelmes vagyok belé.
Nem lenne iJesztõ, ha 14-16 éves fiú lenne. De egy férfinál igenis az. És mivel tapasztalatlan vagy inkább bízd rá magad és hagyd, hogy egyenlõre õ irányítsa a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért lenne ilyesztõ ha 2 hét után szerelmes lenne?TÉNYLEG TAPASZTALATLAN VAGYOK, én mindenképpen komoly kapcsolatot szeretnék, azt mondja, hogy õ is.Egyébként nem vagyok kislány, csak nem volt sok kapcsolatom
Ha szerelmes akkor sem kell megragadnia minden alkalmat, hogy veled legyen, pont ezért férfi, neki is van élete. És 2 hét után pont az lenne nagyon ijesztõ, ha szerelmes lenne beléd... Szerintem te még nagyon kislány lehetsz de akkor már tényleg összezavarodtam miért vagytok együtt és kinek milyen szándékai vannak.
A kérdező hozzászólása: Dehát nem az elején kéne a legjobban ennek így lennie?
Menj hozzá! Fülig szerelmes beléd! :)
kérdezd meg, mit érez irántad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!