Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, mikor lesz (7 db)

Honnan tudom meg hogy egy rt. -nek mikor van a gyorsjelentése? Pl. Honnan tudhatom hogy mikor lesz a Sony negyedéves jelentése? Van ezzel kapcsolatos oldal?

Legjobb válasz: Mivel legtöbb esetben az üzleti év egyenlõ a naptári évvel, ezért ugyanígy van a negyedévekkel is.

Mivel legtöbb esetben az üzleti év egyenlõ a naptári évvel, ezért ugyanígy van a negyedévekkel is.
[link] Legalsó sor, next earnings announcement. Egyébként minden tõzsdei válallat honlapján van errõl információ, az Investor Relations vagy Investors stb menüpont alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi! megy a zöld kéz
morningstar.com

Stodette tablettát írt fel az orvosom. Valaki elmondaná hogyan is kell a fogamzásgátlót szedni? Mellette kell óvszerrel védekezni? Miért kell 7napos szünetet hagyni? És mikor? Honnan tudhatom, hogy védve vagyok? Rendszeres lesz tőle a ciklusom?

Legjobb válasz: Minden nap egy szemet kell bevenned, lehetõleg minden nap ugyan abban az idõpontban. A levél alján látod úgyis a számozást. A mensid elsõ napján kell elkezdeni szedni. A tájékoztatóban benne van hogy helyes használatnál már az elsõ szemtõl véd, de az orvosom szerint a második levél elsõ szemétõl tuti. Nem kell mellette óvszerrel védekezni, csak ha még nem szedted be a második levél elsõ szemét. A menstruációd rendszeres lesz. Nekem rövidebb ideig is tart. Remélem segítettem.

Minden nap egy szemet kell bevenned, lehetõleg minden nap ugyan abban az idõpontban. A levél alján látod úgyis a számozást. A mensid elsõ napján kell elkezdeni szedni. A tájékoztatóban benne van hogy helyes használatnál már az elsõ szemtõl véd, de az orvosom szerint a második levél elsõ szemétõl tuti. Nem kell mellette óvszerrel védekezni, csak ha még nem szedted be a második levél elsõ szemét. A menstruációd rendszeres lesz. Nekem rövidebb ideig is tart. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Még nem vettem meg a gyógyszert, szóval nincs elõttem a tájékoztató:) Azt még esetleg letudnád írni, hogy mikor kell a szünetet megtartani?:)
Nem bántásból kérdezem, de ezt miért nem az orvostól kérdezed, aki felírta? Õ tudja a legjobban...
A kérdező hozzászólása: Mert azt mondta, hogy minden benne lesz a tájékoztatóban. Csak ugye azt még nem látom.Ezért tettem fel ezt a kérdést.
Akkor valtsd ki a gyogyszert, es elotted lesz a tajekoztato. ;) Szunetet amugy levelenkent kell tartani, ami ugy fog kinezni, hogy ha megjon a menstruaciod vasarnap, elkezded szedni a tablettat. Minden este beszedsz egy szemet, es 21 nap mulva, szombaton beveszed az utolso szemet. Ekkor nem kezdesz meg egy ujat, hanem kihagysz egy hetet, es a kovetkezo het vasarnap kezded el szedni a kovetkezo levelet. Ebben a szunetben fog jelentkezni a megvonasos verzes, ami gyakorlatilag olyan, mint egy menstruacio.
Szia. Miután beszedted a 21. szemet is. Onnantól kell számolni hét naot amin nem szedsz gyógyszert. Kb. a második, harmadik gyógyszermentes napon fog megjönni. A következõ levelet pedig a 8. napon kell elkezdeni. Akkor is kezd el szedni a második levelet, ha még menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: És ha a szünetben nem jön meg?Mert még nem állt be rendszeresre :S Mondta az orvos, hogy még az elején ugyanúgy rendszertelen lesz.De ha van, ha nincs akkor is a 8.napon kezdjem el a 2.levelet?

Honnan tudhatom hogy a srác akivel talizom nem e HIV fertõzött? Akikkel talizom és több lesz belõle, nem kérhetek meg mindenkit, hogy menjen vizsgálatra. Tudom óvszer használat. De mi van ha nem vallja be, vele

vagyok hónapok óta, és utána már óvszer nélkül csináljuk

Legjobb válasz: persze rákérdezni rá lehet pár tali után, de aki esetleg az, õ is biztos azt mondja nem az. sok ilyenrõl olvasni

A kérdező hozzászólása: persze rákérdezni rá lehet pár tali után, de aki esetleg az, õ is biztos azt mondja nem az. sok ilyenrõl olvasni
Mo-on 2000 regisztrált HIV fertõzött van, szóval elég kevés az esély arra, hogy öszefutnál egy ilyennel..
Onnan tudhatod hogy miután eggyütt vagytok rá egy hónapra elmész vérvizygálatra, és ha nem vagy Í@ fertõzött akkor õ sem volt az. ezt sehogy sem tudod megmondani, de ha az is a pasi hidd el nem mondaná meg.Vigyázz magadra.
Sehonnan. Gumi és vizsgálat. Hány száz férfival akarsz lefeküdni?
Mo azért nem Afrika... Nagyobb az esély, hogy olyat fogsz ki, aki nem fertõzött. Amúgy meg sehonnan. Majd utólag kiderül... Nem kell tali után egybõl ágyba rohanni. Én pl. csak azzal fekszem le akiben megbízom, a bizalmat pedig nem ingyen osztogatom... 27/N

Elso randin honnan tudhatom, hogy tetszek a fiunak? Mik a jelei? Tudom, hogy ha lesz 2. randi, de meg elotte, van valami jele?

Legjobb válasz: Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.

Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.
A kérdező hozzászólása: Vakrandi volt - bocsi ezt nem irtam.
Megtudod ha rámész a szoftwerfrissités menüpontra.
5. vagyok, nekem kártyafüggetlen:)
Biztos szolgáltató függõ telótok van. Azok meg nem nagyon igyekeznek a frissitésekkel.
Nekem is ez van, a 2.3.7-re minden program azt írja, hogy a legújabb szoftvert használom...csak reménykedem hogy elõbb-utóbh felajánlja a frissítést...
A kérdező hozzászólása: Nekem a telefon információkban azt írja hogy Android Verziója : 2.3.7 :)
Akkor a tiéden már az ics van, mivel már nagyon rég kijött az ics frissítés az u-ra.
A kérdező hozzászólása: köszi:) a PC Companion azt írja hogy már a legújabb szoftverrel rendelkezem! akkor várok még, :D
Program se kell hozzá hogy megtudjad. Telefonban is van olyan menüpont. De pcn egyszerûbb ha telepited a pc companion gyári programot.
Úgy tudom hogy már megjelent.Egyébként PC Companion-nal percek alatt megvan.
A kérdező hozzászólása: Windows 7-em van és ide van írva hogy :Eszközök és nyomtatók->Xperia U és itt a Szoftverfrissítés menüpontra?
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen az én telefonomat is kártyafüggetlenül vettük..

Honnan tudhatom, hogy mikor lesz kishörcsöge a törpehörcsögömnek?

Legjobb válasz: kérdezz egy tenyésztõt, vagy állatorvost, õk szakértõk!

kérdezz egy tenyésztõt, vagy állatorvost, õk szakértõk!
Olyan mintha meghízna, meg harapósabb lesz, majd megszületnek.
Szia! Saját tapasztalataim szerint mikor már megtörtént az akció és hörcsögök fognak születni akkor a nõstény néha összeverekszik a himmel ezért célszerû szétválasztani õket egy hét után. Amúgy a hörcsögök 2 hónapra születnek de sûrûn megesik eltérõbb esett.Mielött megszülne vackot is épít.
Onnan lehet tudni hogy ha ott van szemelöt összevanak rakva és elkezdenek izélni nekem itt voltak a számítógép melleti pol, con én itt ültem a gépnél és elkezdtek izélni.1 hete meg már meg is szült 2 de csak 1 maradt életbe mert még csak az 1-sõ szülése volt. Máma újra idetettem a polcra

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!