Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, mennyi időm van (2 db)

Honnan tudhatom, hogy mennyi időm van még hátra 37 hetes vagyok van valami konkrét jelzés iyenkor, a nyákcsap és a magzatviz elfolyás előtt?

Vannak már menstruációs görcsökhöz hasonló fájdalmaim de nem minden nap, szokott fájni a derekam is ezek jelenthetik azt, hogy hamarabb fogok szülni mint a kiírt id?m?

Legjobb válasz: szia. igazából sokat nem tudok segíteni, mert én is ebben a cípõben járok cak 2 héttel elõlrébb. az a baj hogy ahpgy én is sokat kérdezgettem, olvasgattam már errõl, minden nõ, minden terhesség más és más. sajnos én is mindig ezeket a válaszokat kapom. nekem is kb 37 hetesen kezdõdtek ezek mint neked, de én úgy tudom ez nem jelenti h elõbb jön a baba. Ezek az ún jósló fájások. Ha itt az idõ szerintem úgyanezt fogjuk érezni csak erõsebben meg rendszeresebben.

szia. igazából sokat nem tudok segíteni, mert én is ebben a cípõben járok cak 2 héttel elõlrébb. az a baj hogy ahpgy én is sokat kérdezgettem, olvasgattam már errõl, minden nõ, minden terhesség más és más. sajnos én is mindig ezeket a válaszokat kapom. nekem is kb 37 hetesen kezdõdtek ezek mint neked, de én úgy tudom ez nem jelenti h elõbb jön a baba. Ezek az ún jósló fájások. Ha itt az idõ szerintem úgyanezt fogjuk érezni csak erõsebben meg rendszeresebben.
Szia!Kétgyerekes anyuka vagyok ezek josló fájások.Nekem a nyákcsap távozása után beis indult a szülés, de nem mindenkinek.Tudom, hogy alig várod már a babádat, de jobb lenne ha idõre jönne!Ezek a fájdalmak meg lesznek az utolsó pillanatig.Sok sikert!
Nekem a dokim azt mondta, hogy mivel elég hamar kinyílt a méhszájam 35.héten C1100-as volt, meg amikor megvizsgált, érezte, hogy nagyon lent van a baba feje, hogy nem húzom ki a 40 hetet. Valóban nem sikerült, 37. hétre született meg a lányom. De ezt szerintem doki tudja a legbiztosabban megmondani, de még õk is tévedhetnek. Nekem pl. jósló fájásaim kb. 33. héttõl voltak már és még így is húztam 4 hetet! 7 hetes kislány anyukája.
Nekem a 32héttõl gyógyit kellett szedjek, annyi keményedésem volt a 36héten elhagytam-ez csak izomlazító volt amúgy..azt hittem hipp hopp kijön.Minden alkalommal mikor wc-re megyek már vároma jelét a nyákdugónak stb és semmi.Próbáltam többször is a melegvizes fürdõt és csak nem akar kijönni, pedig már nagxon nyûgös vagyok..szval sztem ez nem ezen múlik.Ha a lepényed megérett és a bébi s úgy gondolja akkor fog kijönni.Ne siettesd idõ elõtt.Ha betöltöd a 37hetet akkor már nem vagy koraszülött vele, de azért bírjátok még..39hetes kismama

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idővel áll vissza a "normális" mensi? Ha nem jön meg, honnan tudhatom, hogy mikor van peteérés, ill. hogy van-e egyáltalán?

Mi a tapasztalat? Nekem már 25 napja késik...

Legjobb válasz: Szia! Én aug.22én hagytam abba. Nekem is rendszertelen még. Eddig 3x jött meg, de remélem, hogy most nem is jön meg, mert babát szeretnénk! :)) Nekem megjött már 34, 41, és 29 napra is. Szóval össze-vissza. Én most 28-29 napos ciklust számolok, ami a hétvégén telik le, de tesztet inkább csak a jövõhéten csinálok, ha olyan 35 napnáj járok. Sok sikert neked is! :))

Szia! Én aug.22én hagytam abba. Nekem is rendszertelen még. Eddig 3x jött meg, de remélem, hogy most nem is jön meg, mert babát szeretnénk! :) ) Nekem megjött már 34, 41, és 29 napra is. Szóval össze-vissza. Én most 28-29 napos ciklust számolok, ami a hétvégén telik le, de tesztet inkább csak a jövõhéten csinálok, ha olyan 35 napnáj járok. Sok sikert neked is! :) )
Nekem tabi után(vagyis hüvelygyûrût használtam) az elsõ hónap is percre pontos volt.A második már nem is jelentkezett, és reményeim szerint júliusig nem is nagyon találkozom a havi vendégemmel:D:D De ahány nõ annyi szokás.Barátnõmnek, még mindig nem állt helyre rendesen, pedig egy fél éve abbahagyta, valamelyik hónapban késik, másikban hamarabb megjön.Amúgy 3 hónapot szoktak mondani.
Én is aug. 22-én hagytam abba. A következõ 2 mensi abszolút kimaradt, reménykedtem kismama vagyok, de sajna csalódnom kellett. Természetesen mindennap úgy éreztem, most meg fog jönni. Szenvedtem a tünetekkel: görcs, hangulatingadozás, mellfeszülés. Gondolhatod milyen ezt 60 napon keresztül elviselni:( Aztán a doki felírta a Norcolutot és Clostilbegyit, ezek segítségével rendesen megjött (3 nappal korábban), de most a köv. mensim újra 12 napot késett. Szintén újra reménykedtem. Szerintem kb. 6 hónap, mire helyre áll. Szóval ez van. Viszont megfogadtam, hogy soha többé hormon tabi! Barátnõm 4 évig szedte, és azóta is percre pontosan megjön. Hát nem vagyunk egyformák:)
SziaIÉn áprilisban hagytam abba és lehet szerencsés vagyok de nekem 24 napra beállt a ciklusom!Hallottam rémhíreket én is hogy nem fog helyreállni, de hála az égnek nálam minden oké.Remélem nálad is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!