Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, mennyi időm (7 db)

Honnan tudhatom, hogy mennyi időm van még hátra 37 hetes vagyok van valami konkrét jelzés iyenkor, a nyákcsap és a magzatviz elfolyás előtt?

Vannak már menstruációs görcsökhöz hasonló fájdalmaim de nem minden nap, szokott fájni a derekam is ezek jelenthetik azt, hogy hamarabb fogok szülni mint a kiírt id?m?

Legjobb válasz: szia. igazából sokat nem tudok segíteni, mert én is ebben a cípõben járok cak 2 héttel elõlrébb. az a baj hogy ahpgy én is sokat kérdezgettem, olvasgattam már errõl, minden nõ, minden terhesség más és más. sajnos én is mindig ezeket a válaszokat kapom. nekem is kb 37 hetesen kezdõdtek ezek mint neked, de én úgy tudom ez nem jelenti h elõbb jön a baba. Ezek az ún jósló fájások. Ha itt az idõ szerintem úgyanezt fogjuk érezni csak erõsebben meg rendszeresebben.

szia. igazából sokat nem tudok segíteni, mert én is ebben a cípõben járok cak 2 héttel elõlrébb. az a baj hogy ahpgy én is sokat kérdezgettem, olvasgattam már errõl, minden nõ, minden terhesség más és más. sajnos én is mindig ezeket a válaszokat kapom. nekem is kb 37 hetesen kezdõdtek ezek mint neked, de én úgy tudom ez nem jelenti h elõbb jön a baba. Ezek az ún jósló fájások. Ha itt az idõ szerintem úgyanezt fogjuk érezni csak erõsebben meg rendszeresebben.
Szia!Kétgyerekes anyuka vagyok ezek josló fájások.Nekem a nyákcsap távozása után beis indult a szülés, de nem mindenkinek.Tudom, hogy alig várod már a babádat, de jobb lenne ha idõre jönne!Ezek a fájdalmak meg lesznek az utolsó pillanatig.Sok sikert!
Nekem a dokim azt mondta, hogy mivel elég hamar kinyílt a méhszájam 35.héten C1100-as volt, meg amikor megvizsgált, érezte, hogy nagyon lent van a baba feje, hogy nem húzom ki a 40 hetet. Valóban nem sikerült, 37. hétre született meg a lányom. De ezt szerintem doki tudja a legbiztosabban megmondani, de még õk is tévedhetnek. Nekem pl. jósló fájásaim kb. 33. héttõl voltak már és még így is húztam 4 hetet! 7 hetes kislány anyukája.
Nekem a 32héttõl gyógyit kellett szedjek, annyi keményedésem volt a 36héten elhagytam-ez csak izomlazító volt amúgy..azt hittem hipp hopp kijön.Minden alkalommal mikor wc-re megyek már vároma jelét a nyákdugónak stb és semmi.Próbáltam többször is a melegvizes fürdõt és csak nem akar kijönni, pedig már nagxon nyûgös vagyok..szval sztem ez nem ezen múlik.Ha a lepényed megérett és a bébi s úgy gondolja akkor fog kijönni.Ne siettesd idõ elõtt.Ha betöltöd a 37hetet akkor már nem vagy koraszülött vele, de azért bírjátok még..39hetes kismama

Szőkére szeretném melíroztatni a hajam . Honnan tudhatom, hogy jól áll-e? Ha nem tetszik mennyi idő múlva festhetem vissza az eredetire? Divatos még ez egyáltalán?

Nem vagyok benne biztos ,hogy jól állna. A mostnai hajam hosszú , majdnem leér a derekamig , lépcsőzetes és barna (

Legjobb válasz: Vagy ez is nagyon tetszik : http://www.kepfeltoltes.hu/view/130426/251963_27601022917295..

A kérdező hozzászólása: Vagy ez is nagyon tetszik : http://www.kepfeltoltes.hu/view/130426/251963_27601022917295..
A kérdező hozzászólása: vagy még ez is :http://www.google.hu/search?hl=hu&gs_rn=11&gs_ri=psy-ab&cp=4..
Szerintem a bõrödön múlik, mennyire sötét. Szóval arra keress példát. Ha passzol a bõrödhöz, az arcod miatt már csak megszokás kérdése, de nem hinném, hogy rontana rajtad. Erre célzok: http://szilvasbukta.com/uploads/images/big/1773/42701a491547..

Honnan tudhatom, h terhes vok? Elsö jelei mik lehetnek, teherbe eses utan? Mennyi ido utan tudok tesztet csinalni?

mikor a parommal egyut voltam,pont aznap mikor vege lett a mensinek,meg mas nap is,4 nap telt el es ebben a 4 napban folyamatosan pisilek,nyák is jon,kozbe-kozbe megszedulok,hanyinger,nincs.meg neha szurkal a petefeszeknel,hol az egyik hol a masik oldal,egyutlet utan a 3dik nap csinaltam tesztet es negativ lett

Legjobb válasz: tesztet csak akkor érdemes csinálni, ha nem jön meg a várt/nem várt napra. Másnaptól már elvileg kimutatja. Együttlét utáni pár napban tuti nem, mert még az ondók csak "utaznak", de a beágyazódás is jó pár nap, akár 1 hét. Amit érezhettél nem lehet terhesség. Lehet felfáztál. A tünetek is csak a kimaradt havi után jönnek (bár néha megérzik a terhességet a nõk, de azért a vágy sokszor hoz ki ilyet az emberbõl)

tesztet csak akkor érdemes csinálni, ha nem jön meg a várt/nem várt napra. Másnaptól már elvileg kimutatja. Együttlét utáni pár napban tuti nem, mert még az ondók csak "utaznak", de a beágyazódás is jó pár nap, akár 1 hét. Amit érezhettél nem lehet terhesség. Lehet felfáztál. A tünetek is csak a kimaradt havi után jönnek (bár néha megérzik a terhességet a nõk, de azért a vágy sokszor hoz ki ilyet az emberbõl)
A kérdező hozzászólása: koszonom a segitseged!eleg sokszor fel voltam fazva, lehet h attol nem tok teherbe esni?
nem vagyok hozzáértõ, csak laikus, de a felfázás nem akadályozza a teherbe esést...csak nem egészséges:) )Amúgy biztos nem tesz jó a petefészeknek. A dokidat kérdezd meg errõl. De ettõl az együttléttõl még nem érezheted a terhességet.
a teszt a hcg hormont mutatja ki, a nemvárt körül van már annyi a szervezetedbe, hogy kimutassa. tehát peteérés után 2 héttel, mondjuk ti nem is akkor voltatok együtt, 2 mensi között félidõben van a peteérés, ekkor lehet teherbeesni. tüneteket szintén a hcg hormon okozza, tehát 3 nap után kizárt, hogy babától tüneteid legyenek, arról nem is beszélve, hogy elõbb be kéne ágyazódni, ami 1 hét és utána kezdõdik a terhesség. szóval kizárt, hogy baba miatt pisilj sokat meg szédül
Szerintem meg peteérésed van.Tojásfehérje szerû folyás, szurkálás, hányinger.Ezek nekem mind peteéréskor vannak.Tesztelni akkor tesztelj ha nem jön meg.

Nyugdíj számítás! Honnan tudhatom meg, hogy az állam szerint mennyi a ledolgozott időm?

Legjobb válasz: Ha bemész a tb-hez, ott kiszámolják neked. De akár magadnak is összeszámolgathatod, ha megvannak a munkaszerzõdéseid. Azért praktikusabb a tb-nél megkérdezni, mert õk mindig tudják az aktuális számítási szabályokat (sulik, gyes stb. közül mi számít be, mi nem).

Ha bemész a tb-hez, ott kiszámolják neked. De akár magadnak is összeszámolgathatod, ha megvannak a munkaszerzõdéseid. Azért praktikusabb a tb-nél megkérdezni, mert õk mindig tudják az aktuális számítási szabályokat (sulik, gyes stb. közül mi számít be, mi nem).
Régebben tényleg így volt, de ma már ezt is csak elektronikusan intézhetik. Ügyfélkapuval http://www.nokorszak.hu/hivatalnok-blog/szolgalati-idovel-ka..

Torrentnél honnan tudhatom előre, h. kb. mennyi idő alatt fog lejönni a film és milyen minőségű lesz?

szóval miel?tt elkezdeném letölteni,utal valami arra h.mennyi id? lesz,(120Kb/s a letöltési sebességem amúgy)vagy csak ha már elkezdem és kiírja,h.mennyi id? van még hátra.

Legjobb válasz: a w=week, vagyis hét ... a minõség nem a seed-ektõl függ. Minél többed seedelik annál gyorsbban jön le elvileg, de mivel nem túl gyors a neted, ne számíts csodára. A minõséget legkönnyebben gy nézheted meg, hogy legtöbb torrentnél van Sample-mappa, és abban van egy kis részlet a filmbõl. Elõször elég csak azt letölteni. Ha nem tetszik, akkor nem kell legalább végigvárni míg a teljes lejön.

a w=week, vagyis hét ... a minõség nem a seed-ektõl függ. Minél többed seedelik annál gyorsbban jön le elvileg, de mivel nem túl gyors a neted, ne számíts csodára. A minõséget legkönnyebben gy nézheted meg, hogy legtöbb torrentnél van Sample-mappa, és abban van egy kis részlet a filmbõl. Elõször elég csak azt letölteni. Ha nem tetszik, akkor nem kell legalább végigvárni míg a teljes lejön.
A kérdező hozzászólása: 128Kb/s bocsi, de mindegy.)
A kérdező hozzászólása: és a hátralevõ idõmél mit jelentenek a betûk--a m=perc, a h=óra, de pl.a w mit jelent?
A kérdező hozzászólása: #idõnél
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.sokat segítettél:)
És az idõ az ha jön full sebességgel (és mivel nem valami gyors a neted valószínû max-szal fog jönni), akkor kb. egy 700 Mb-os film 93 perc alatt fog lejönni, 1400 Mb-os pedig duplája, 3 óra alatt. És a torrent nevében szoktak lenni jelzések, pl. cam, az kamerás verzió, tehát gyenge minõségû, dvdrip az már jó minõség, dvdr/hd-t meg valószínû nem fogsz letölteni a méretük miatt. Amúgy a dvdrip-eknek ált. 700/1400 Mb-os méretük szoktak lenni, ezért számoltam ezzel az elõbb.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi!!.)

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idővel áll vissza a "normális" mensi? Ha nem jön meg, honnan tudhatom, hogy mikor van peteérés, ill. hogy van-e egyáltalán?

Mi a tapasztalat? Nekem már 25 napja késik...

Legjobb válasz: Szia! Én aug.22én hagytam abba. Nekem is rendszertelen még. Eddig 3x jött meg, de remélem, hogy most nem is jön meg, mert babát szeretnénk! :)) Nekem megjött már 34, 41, és 29 napra is. Szóval össze-vissza. Én most 28-29 napos ciklust számolok, ami a hétvégén telik le, de tesztet inkább csak a jövõhéten csinálok, ha olyan 35 napnáj járok. Sok sikert neked is! :))

Szia! Én aug.22én hagytam abba. Nekem is rendszertelen még. Eddig 3x jött meg, de remélem, hogy most nem is jön meg, mert babát szeretnénk! :) ) Nekem megjött már 34, 41, és 29 napra is. Szóval össze-vissza. Én most 28-29 napos ciklust számolok, ami a hétvégén telik le, de tesztet inkább csak a jövõhéten csinálok, ha olyan 35 napnáj járok. Sok sikert neked is! :) )
Nekem tabi után(vagyis hüvelygyûrût használtam) az elsõ hónap is percre pontos volt.A második már nem is jelentkezett, és reményeim szerint júliusig nem is nagyon találkozom a havi vendégemmel:D:D De ahány nõ annyi szokás.Barátnõmnek, még mindig nem állt helyre rendesen, pedig egy fél éve abbahagyta, valamelyik hónapban késik, másikban hamarabb megjön.Amúgy 3 hónapot szoktak mondani.
Én is aug. 22-én hagytam abba. A következõ 2 mensi abszolút kimaradt, reménykedtem kismama vagyok, de sajna csalódnom kellett. Természetesen mindennap úgy éreztem, most meg fog jönni. Szenvedtem a tünetekkel: görcs, hangulatingadozás, mellfeszülés. Gondolhatod milyen ezt 60 napon keresztül elviselni:( Aztán a doki felírta a Norcolutot és Clostilbegyit, ezek segítségével rendesen megjött (3 nappal korábban), de most a köv. mensim újra 12 napot késett. Szintén újra reménykedtem. Szerintem kb. 6 hónap, mire helyre áll. Szóval ez van. Viszont megfogadtam, hogy soha többé hormon tabi! Barátnõm 4 évig szedte, és azóta is percre pontosan megjön. Hát nem vagyunk egyformák:)
SziaIÉn áprilisban hagytam abba és lehet szerencsés vagyok de nekem 24 napra beállt a ciklusom!Hallottam rémhíreket én is hogy nem fog helyreállni, de hála az égnek nálam minden oké.Remélem nálad is!

Mennyi idő alatt lesz az általam elfogyasztott táplálékból anyatej? Honnan tudhatom mitől fáj a baba hasa, melyik ennivalóra érzékeny?

Legjobb válasz: én úgy vettem észre,hogy 5-6 óra múlva már jezi a pici ha valami puffasztót ettél.nálam legalábbis ez volt

én úgy vettem észre, hogy 5-6 óra múlva már jezi a pici ha valami puffasztót ettél.nálam legalábbis ez volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!