Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, legalábbis (2 db)

Lányok! Honnan tudhatom, hogy egy lánynak/nőnek tetszem, de legalábbis nem vagyok a számára közömbös? Milyen gesztusokat és jeleket lehet észre venni?

Régóta nem voltam lánnyal, de még csak randizni se randiztam. Én nem vagyok az a kimondott buliban csajt felszedő, inkább az a hézköznapi " utcán, munkahelyen, suliban" ismerkedős, de mint mondtam, mostanában nem találom magamat elég bátornak, felkészültnek. Ezért önbizalomhiányban szenvedek :S Továbbá nagyon is érdekel, a fentiekben megfogalmazott kérdésből adódóan, hogy a nők milyen jeleket küldenek a számukra tetsző férfiaknak? Szeretném megismerni nők, de férfiak tapasztalataiból, a nők gondolkodását, gesztusait ilyen helyzetekben. Jelenleg egy idősebb hölgy tetszik, ezért is szeretnék segítséget kérni, nem szeretnék nagyot koppanni, mert én az ilyen dolgokat komolyan veszem. Kérlek Titeket, hogy csak normális válaszokat adjatok.

Legjobb válasz: Nálam idõsebb hölgy. Tehát ne gondoljatok öregre. :D 30 éves, én pedig 23.

A kérdező hozzászólása: Nálam idõsebb hölgy. Tehát ne gondoljatok öregre. :D 30 éves, én pedig 23.
Nekem ha tetszik valaki, akkor sokszor próbálom vele felvenni a szemkontaktust, jobban oda figyelek rá, keresem a társaságát.. Vidámabb vagyok, "kivirulok" ha a közelemben van. A megjelenésem is "igényesebb" De mindenki más.. Most így konkrétabbat nem tudok írni.

Honnan tudhatom, vagy legalábbis sejthetem (már ha egyáltalán lehet), hogy egy "nem sikerült" terhességen vagyok túl (történetesen, miután "megjött")?

Legjobb válasz: Hát, szerintem ezt nem nagyon lehet tudni. Én is csak onnan tudom, hogy így jártam, mert elmaradt a vérzésem és csinlátam egy tesztet, ami halvány két csíkos lett. Aztán vártam pár napot és csináltam mégegyet, ami már negatív volt. elmetem dokihoz és õ mondta, hogy valószínûleg nem tudott rendesen beágyazódni a baba... Mibõl gondolod, hogy volt egy nemsikerült terhességed? Fel a fejjel! Szorítok hogy sikerüljön!!!

Hát, szerintem ezt nem nagyon lehet tudni. Én is csak onnan tudom, hogy így jártam, mert elmaradt a vérzésem és csinlátam egy tesztet, ami halvány két csíkos lett. Aztán vártam pár napot és csináltam mégegyet, ami már negatív volt. elmetem dokihoz és õ mondta, hogy valószínûleg nem tudott rendesen beágyazódni a baba... Mibõl gondolod, hogy volt egy nemsikerült terhességed? Fel a fejjel! Szorítok hogy sikerüljön!!!
Esetleg onnan, hogy a mensid barnásabb, darabosabb. Más jele nincs igazán a legjobb tudomásom szerint.
Az elsõ hozzászóló vagyok. Én is úgy tudtam hogy darabosabb lehet a vérzés, de nekem például nem másabb mint elõtte... Azt mondta a dokim, hogy nem levált, hanem felszívódott a baba... Gondolom ez sem mindegy.
onnan gondolhatod (de csak gondolhatod) ha darabos volt a menzid és pár napot késett. De csak akkor gondolhatod ha nemszokott darabos lernni De még ez sem bisztos csak valoszinü. A bisztos mindig a doki még a tesztek sem bisztosak
Az elso hozzaszoloval nagyon egyet ertek. Masfel eve en is igy jartam sot meg az idegbeteg formulat is produkaltam a hormonok miatt. Amikor a ferjem mondta, hogy ugyan, csinaljak mar egy tesztet...ami pozitiv lett. Sikitofraszt okozva ezzel. Masnap reggel megegyet ami megint pozitiv lett es harmadnap reggel megegyet, ami negativ. Meg aznap du. megjott a menstruaciom nagyon fajdalmasan es nagyon sotet szinte fekete volt es darabos. Akkor en is kerestem ennek az okat mert igencsak ossze voltam zavarodva. A doki mondta ennek a nevet de mar nem emlekszem ra. Nekem azt mondta, hogy az embrio nem volt eletkepes.
A kérdező hozzászólása: Csak a gyanú merült fel bennem, már másodszor, mert elvileg minden klappolt, tüszõrepedést is elcsíptük, és mindkét esetben (egymás után) késve jött meg 4 ill. 6 nappal, erõteljesebb tünetekkel, mint eddig szokott. Jobban fájt a hasam, erõsebben véreztem stb. stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!