Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, a tükör (2 db)

Honnan tudhatom ha babámmal baj van? Nem tudok a gondolattol szabadúlni, hogy a kicsim nyakán van a kőldökzsinór, és azért érzem egy hete hogy keresztben fekszik a hasamban, és nem tud elfordúlni.

Nem tudom hogy melyik oldalamra feküdjek hogy jó legyen neki,nehogy éppen szorúljon a hurok a nyakán.Azt hogy keresztbe fekszik onnan tudom, hogyha rúg, akkor mindkét oldalon érzem a lökést.

Legjobb válasz: Hány hetes vagy??

Hány hetes vagy??
A kérdező hozzászólása: még ezt is elfelejtettem odaírni!28+1h km
ha ennyire aggaszt menj el egy uh vizsgálatra. Ilyenkor inkább menj feleslegesen, mint állandóan aggódj. Különben nem szabad negatívan gondolkozni, próbálj pozitív dolgokra gondolni!
Szia! 38 hetes km vagyok. Ha az oldalamra fekszem és kicsit jobban a hasam felé fordulok véletlenül, én is úgy érzem, hogy mindkét oldalon nyom a babám, de az összes UH szerint koponyavégû fekvésben van, már a 19. hét óta. Szóval lehet, hogy csak úgy érzed, hogy keresztben fekszik. Csatlakozom az elõttem szólóhoz, menj el ultrahangra, hogy megnyugodj, és csak pozitívan! Boldog babavárást!

Honnan tudhatom, hogy a tükör melyik oldalán állok?

Én utánozom a tükörképemet és gondolok mindíg ugyanarra amire ? vagy fodítva...

Legjobb válasz: Jó kérdés, egy filozófus évtizedekig képes lenne elgondolkodni rajta. Én, mint fizikushallgató úgy közelíteném meg a problémát, hogy lekapcsolnám a világítást, és megnézném, hogy én tûnök-e el, vagy a tükörképem. :)

Jó kérdés, egy filozófus évtizedekig képes lenne elgondolkodni rajta. Én, mint fizikushallgató úgy közelíteném meg a problémát, hogy lekapcsolnám a világítást, és megnézném, hogy én tûnök-e el, vagy a tükörképem. :)
ááááá...félelmetes...reszketek :S
hú de beszartam ezena videón :D
Azta qva! MINNYÁ ÖSSZEXAROM MAAGM! Ez a vidi! .. Nagyon durva! :S
ennyire azért nem lassú:D 0.00000033 mp kb.
Ha jól emlékszem középsuliban is tananyag volt, talán Irodalom órán: "A valóság a természet és az anyagi világ tudatunktól függetlenül létezõ része..." Ha nincs fény, a képmásod eltûnik, lehet, hogy meg vagy róla gyõzõdve, hogy ott van, de a meggyõzõdéseden kívül semmi nem utal már rá. Te viszont még gondolkodsz, tehát vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Ez tetszik, de a tükörképem nem tûnik el, hanem ugyanúgy sotétben bolyong mint én...:) De lehet, hogy én is eltûnök csak nem tudok róla...
Nagyon nehéz ez a kérdés.
jé nem írja ki a tizedes után a 8 db 0-t, érdekes, na mind1
Nézd meg ezt a vidit.Pont errõl szól http://www.videoplayer.hu/videos/play/33920
Szerezz egy kb. 0.00000033 másodperc pontosságú órát és, ha jó megfigyelõ vagy miközben 1 méterre álsz a tükörtõl láthatod, ha megmozdulsz valójában 2szer 0.00000033 másodperccel elõbb jársz a mozdulatban, mint a tükörképed, tehát õ a másolat. Bocs, ha belerondítok a filozófiai eszmecserébe, vagy valamit elírtam, de a jó öreg fény már csak ilyen tetûlassú.:D
A kérdező hozzászólása: Hát ez...érdekes, és egészen furcsa...vajon trükkvagy nem? bár ha jobbn belegondolok nem is biztos, hogy tudni akarom ha nem trükk...
Bemosol a tükörnek és máris kiderül...
az egyik beszart tõle. a másik "reszket" a harmadik nem akarja tudni, hogy igaz e... emberek:D ébresztõõõõõõ ezek mind habik.majd pont akkor veszi fel amikor ott a szellem:D hogyneeee:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!