Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, a párom-e az az (1 db)

Honnan tudhatom, hogy a párom-e az az ember, akivel le akarom élni az életem?

Hamarosan lesz az esküv?nk. Nem tudom az ember ezt hogy tudja meg élni, én nagyon boldog vagyok! De HONNAN TUDHATOM HOGY TÉNYLEG Õ AZ AZ EMBER AKIVEL LEAKAROM ÉLNI AZ ÉLETEMET?

Legjobb válasz: Tedd fel magadnak a kérdést: Tudnék enélkül a pasi nélkül élni? Könnyen túlélném ha elveszíteném? Ha a válasz NEM, akkor õ az a férfi, aki a te társad.

Tedd fel magadnak a kérdést: Tudnék enélkül a pasi nélkül élni? Könnyen túlélném ha elveszíteném? Ha a válasz NEM, akkor õ az a férfi, aki a te társad.
Ha boldog lennél ezt a kérdést fel sem tennéd!!!!!! a sziveddel érzed, ha rá nézel boldogság tölt el.... én úgy gondolom te csak résztvevõje leszel ennek az esküvõnek, a párod jobban szeretné....hm elgondolkodtató... ha már most odafigyelnél erre az apró jelre, az egész életed más irányba menne.... sok sikert a döntéshez!
Ezt senki sem tudhatja mind addig, amíg el nem jött a halál pillanata.Találkozhatsz egy férfival 20év házasság után, és rájöhetsz, h nem szereted a férjed. Nekem is volt egy ilyen pánik pillanatom, amikor megtudtuk, h babát várunk.Akkor átfutott minden ilyen az agyamon, hiszen ez egy életre szól.Aztán kinõttem belõle, hamarosan mi is esküszünk. Ne azzal törõdj, h mi lesz 20 év múlva, hanem azzal, h most szereted, és a felesége akarsz lenni.(Ha ezt nem érzed akkor ne is tedd meg!)
Szerintem ha õ lenne az az ember akkor ilyen kérdés felsem merülne benned.
azért lehetõleg ne zavarjuk már itt össze szegény kérdezõt... hadd döntse el õ, mit érez, meg mit nem!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

17-28 éves lányok, ti mit gondolnátok, ha egy 21-23 éves pasi kb. nettó egy milliót keresne? Nem taszítana? Járnátok ilyennel?

30

Volt van egy, egy éves párkapcsolatom egy lánnyal aki nemrég megcsalt, (annyira részeg volt hogy nem is emlékszik rá. ) De én még mindig szeretem és ö is akar engem . Szerintetek most mit tegyek?

6

Szerintetek is van családja?

Kb egy hónapja elkezdtem randizni egy sráccal, de sajnos a második hét után rájöttem,hogy kicsit zűrös.
Munka után majdnem minden nap találkozunk,találunk közös programot, de esténként mindig haza kell mennie,mert valami fontos dolga akad.... Hétvégente ha hívom,akkor sosem veszi fel a telefont. Hétfőre pedig kitalál valami hazugságot, amit én nem hiszek el, de ezt egyenlőre nem hangoztatom neki. Szerintem nős, vagy élettársa van és miatta nem tűnik el folyton. Csak értelmes válaszokat várok!!!!

7

Össze szeretnék jönni egy lánnyal, de az apja pap. Mit csináljak?

Még mielőtt poént űztök belőle, az eset, komoly! :)

14

Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtöknek kicsi a melle? Mennyire befolyásolja ez a kapcsolatotokat? 18/L

13

Hogy oldódjak fel?

Van egy fiú akivel most alakulóban van a dolog de nem tudok feloldódni amikor velevagyok és beszelgetni vele meg ilyenek csak nehezen.. mit tehetnék hogy ez megváltozzon? segítség!!

9

Csak barátkozni akar?

Nagyon tetszik nekem egy osztálytársam, 19/f vagyok viszont még pár évig egy osztályban leszünk, egy harmadik személytől megtudtam hogy ő csak barátkozni akar velem, "jó barátja vagyok". A lánnyal egész nap együtt lógok stb. elég jól megértjük egymást, viszont nem akarok mindent elrontani azzal hogy bevallom neki hogy szeretem...Szerintetek idővel az ilyenből kialakulhat valami vagy mit tanácsoltok? Mégis beszélnem kéne vele?

3

Mit csináljak? A barátnőm olyan fiúba szerelmes aki már dobott csajt azért mert nem feküdt le vele nem tudom, hogy elmondjam e a barátnőmnek?

A lány 13 és a fiú 16

2

Szerintetek, ha valaki megcsal valakit és azt bevallja neki, akkor azt azért teszi, mert könnyíteni akar a lelkiismeretén vagy mert őszinte akar lenni?

8

Mit lehet kezdeni olyan pasival, aki félti a szabadságát, de amúgy tök jól elvagyunk? Egyre több ilyen pasiról hallok. Mi ez a szabadság mánia férfiak?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!