Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, a párom-e (3 db)

Honnan tudhatom, hogy száraz-e a levegő a lányom szobájában? Utóbbi pár napban minden éjjel egyszer köhögött a 16 hónapos lányom, lehet attól, hogy száraz a levegő?

Legjobb válasz: Attól, hogy egyszer köhög, még nem kell semmire gondolni. Amúgy lehet. Párologtass és meglátod, változik-e valami

Attól, hogy egyszer köhög, még nem kell semmire gondolni. Amúgy lehet. Párologtass és meglátod, változik-e valami
Vegyél olyan kis idõjárásjelzõ készüléket, amely méri a külsõ és belsõ hõmérsékletet és páratartalmat. Akkor tudni fogod, hogy túl száraz-e a levegõ. Általában túl száraz szokott lenni, kivéve, ha épp mostál, és bent kiterítetted a ruhákat száradni. Egyébként ez a legjobb párásító módszer.

Honnan tudhatom, hogy a párom-e az az ember, akivel le akarom élni az életem?

Hamarosan lesz az esküv?nk. Nem tudom az ember ezt hogy tudja meg élni, én nagyon boldog vagyok! De HONNAN TUDHATOM HOGY TÉNYLEG Õ AZ AZ EMBER AKIVEL LEAKAROM ÉLNI AZ ÉLETEMET?

Legjobb válasz: Tedd fel magadnak a kérdést: Tudnék enélkül a pasi nélkül élni? Könnyen túlélném ha elveszíteném? Ha a válasz NEM, akkor õ az a férfi, aki a te társad.

Tedd fel magadnak a kérdést: Tudnék enélkül a pasi nélkül élni? Könnyen túlélném ha elveszíteném? Ha a válasz NEM, akkor õ az a férfi, aki a te társad.
Ha boldog lennél ezt a kérdést fel sem tennéd!!!!!! a sziveddel érzed, ha rá nézel boldogság tölt el.... én úgy gondolom te csak résztvevõje leszel ennek az esküvõnek, a párod jobban szeretné....hm elgondolkodtató... ha már most odafigyelnél erre az apró jelre, az egész életed más irányba menne.... sok sikert a döntéshez!
Ezt senki sem tudhatja mind addig, amíg el nem jött a halál pillanata.Találkozhatsz egy férfival 20év házasság után, és rájöhetsz, h nem szereted a férjed. Nekem is volt egy ilyen pánik pillanatom, amikor megtudtuk, h babát várunk.Akkor átfutott minden ilyen az agyamon, hiszen ez egy életre szól.Aztán kinõttem belõle, hamarosan mi is esküszünk. Ne azzal törõdj, h mi lesz 20 év múlva, hanem azzal, h most szereted, és a felesége akarsz lenni.(Ha ezt nem érzed akkor ne is tedd meg!)
Szerintem ha õ lenne az az ember akkor ilyen kérdés felsem merülne benned.
azért lehetõleg ne zavarjuk már itt össze szegény kérdezõt... hadd döntse el õ, mit érez, meg mit nem!!!

Honnan tudhatjuk, hogy megszokásból van-e velünk a párunk, vagy sem?

Az egyik barátnőmmel történt az alábbi eset: Együtt volt egy fiúval, de a fiú már nem bókolt, nem kedveskedett annyit, előtérbe helyezte a videójátékokat és a barátait a lánnyal való találkozásoknál. Ennek ellenére találkozgattak. A lány többször is elmondta, mit szeretne, de a fiú nem nagyon változtatott, majd kérdezgette a lány, hogy mit érez iránta a fiú, stb, aztán a fiú egyre jobban elbizonytalanodott magában...végül szakítottak, és a fiú kereste a lányt, meg kedveskedett...majd a lány megkérdezte, hogy mit érez a fiú, mert nagyon szereti őt, és a fiú megmondta, hogy már nem szereti és nem jönne össze vele megint. Ha nem lett volna a szakítos veszekedés ez lehet húzódott volna még egy csomó ideig.....holott azért azt lehetett érezni, hogy a fiú is szereti a lányt... Sajnos ez a helyzet van a kapcsolatomban, vagyis hasonló. A barátom kezdetben sokat bókolt(bár alig találkoztunk). Utána egyre kevesebbet, hiába kérdezgetem, hogy szeret-e mindig igen a válasz. Alig találkozunk, most beteg és alig beszélünk. Volt, hogy nem akart semmi "izgató" dolgot, mert fáj, ha izgatott állapotba kerül(pedig utána kielégül), így alig ölelt meg...ha kielégül, utána alig kapok puszit, suliba nem szeret hosszú csókot adni, mert látják(pedig régen adott). Nagyon hangulatember. Õ alapból nagyon gyerek, és régen is ilyen volt a találkozások terén, kivéve, hogy töbet bókolt. Én nem akarok így járni, és a barátom azt mondja, hogy nagyon szeret. Honnan lehet tudni, ha megszokás?

Legjobb válasz: Korotok?

Korotok?
A kérdező hozzászólása: 18/L és 17/F és majdnem 2 éve vagyunk együtt. Még sok minden van amit nem írtam le, ez csak pár példa, de nem tudom, mert azt mondja, hogy szeret.
Mert már megvoltál neki.Úgy könyvelte el, hogy ti már együtt vagytok, semmi para nem lehet.Ezért nem bókol annyit.Ez ugyanolyan, mint amikor szûzlányt akarsz meghúzni.Kedveskedsz neki, eljátszod, hogy fontos neked és kész.Itt is kb. ugyanrz volt.Legalábbis szerintem.
A kérdező hozzászólása: És akkor mi a megoldás erre a helyzetre?:(
Esetleg olvass pár könyvet a párkapcsolatokról, ha érdekel írj rám nyugodtan privátban. Bár elég fiatalok vagytok még, valószínûleg ez is közrejátszik hogy a srác is még "gyerek" (a fiúk egyébként is késõbb érnek általában), szóval igen, közrejátszhat az hogy már "megunt", már megszerzett, nem kell güriznie érted. Ez teljesen normális, minden kapcsolatban eloszlik a rózsaszín ködfelhõ és a szerelem átalakul szeretetté. Valakinek 1 év, valakinél 2, 5, 6 vagy kitudja mennyi idõ ez a folyamat. Nálatok 2 év volt. Azt az elsöprõ szerelmet már ne várd el tõle, mert csak rontasz a helyzeten, de a lángot fent kell tartani.
Muszáj erre írnom, mert én is ebben a problémában vagyok néha. Mi már majd' 3 éve együtt vagyunk. A barátom tipikusan olyan, mint a leírtak. Wow, haverok, DE! sosem helyzte elõtérbe a barátokat. Viszont nekem sosem volt elég az az idõ amit együtt töltöttünk. Most hétvégén én is rákérdeztem, ezekre a dolgokra. Hogy miért van az, hogy töröm magam, szép vagyok stb és õ észre sem veszi?! Ha ronda lennék, ápolatlan az egybõl feltûnne neki. Sajnos egy idõ után a pasik nem törõdnek azzal, hogy te hogy nézel ki. Egyszerû lények. Természetesnek tartják, hogy nem bókolnak, hiszen már együtt vagytok egy ideje, meg ugye "mindig szép vagy, még akkor is amikor felkelsz és kócos vagy". Szerintem ne aggódj. (Persze könnyû mondani, hiszen nekem is vannak ilyen kétségeim) Az ilyen fiúkon pedig nagyon nehéz változtatni. Õk még valahol gyerekek, másképp gondolkoznak :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! :) És a lángot mivel lehetne fent tartani? Gondolkoztam olyanokon, hogy elmegyünk sétálni, de pl este nincs kedve sétálni. Ha mondom, hogy viszek ajándékot neki, általában azt akarja, hogy ne suliban adjam oda. Ha igyekszem megölelni, van, hogy hamar efejezi, szóval igen nehéz valamit tennem.:( Jó tudni, hogy nem csa az én barátom ilyen! :) Igen, igazából tudom, hogy a kezdeti köd elmúlt, és már nem zavar annyira, csak a za lényeg, hogy szeressen.:)
Hát a legfontosabb amit tehetsz, hogy ne csüngj rajta a nap 24 órájában. Legyél egy kicsit te is olyan mint õ, nem azt mondom hogy legyél vele bunkó meg rideg, de legyél egy kicsit független. Ne verd ki a hisztit ha nem 1 percen át, csak mondjuk 5 másodpercig ölel és hasonlók. A fiúk menekülnek az ilyen fajta követelõzésektõl. Ja, és a "de ugye szeretsz? biztos? tuti?" jellegû kérdésáradatot is sürgõsen felejtsd el. Szeret, azért van veled, ennyi elég is. Vedd lazán és fogadd el õt így, tudod a minõség a lényeg, nem a mennyiség (bókok meg hasonlók). Az én párom sem bókolásból áll, valszeg meg is bolondulnék egy idõ után és elvesztené az értékét a bók. Amikor összebújunk akkor szokta mondogatni hogy milyen jó illatom van, meg egyebek, nekem ez elég is. Elképzelhetõ esetleg hogy önértékelési problémáid vannak? Lehet azért várod el a több bókot mert nélkülük nem érzed magad elég csinosnak a barátodhoz. Na ez is nagyon fontos, hogy legyél tisztában az értékeiddel és mások is fel fognak erre figyelni. Ha egy olyan ifjú hölgyként viselkedsz, aki magabiztos, elégedett a külsejével és lazán tudja kezelni a dolgokat akkor nyert ügyed van. Szóvá is teheted ezt a párodnak, bár én nem hiszek abban hogy majd vadul figyelne a jövõben erre, így fölösleges a szájtépés és csak negatív szereplõként jössz ki belõle. Szervezhettek valami közös programot is, mozi, fõzõcske, színház, társas játékok, vásárlás, stb, legyen minél több közös emléketek, szép pillanatok.
Nàlam is màr ez van :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!