Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, a nyákomat érzem (2 db)

Honnan tudhatom, hogy a nyákomat érzem vagy a visszafolyó kis katonákat?

Szeretkezés után gondoltam... vagyis mikortól mérvadó újra a nyák?

Legjobb válasz: A hadsereg48óra alatt vereséget szenved és visszavonul... :)))) Szerintem utána nézz szét újra a harcmezõn csak, elõbb még találhatsz sebesülteket, vagyis nem lesz pontos a kép! Sok sikert!

A hadsereg48óra alatt vereséget szenved és visszavonul... :) ))) Szerintem utána nézz szét újra a harcmezõn csak, elõbb még találhatsz sebesülteket, vagyis nem lesz pontos a kép! Sok sikert!
A spermium illata egészen más, mint a máhnyáké.

Honnan tudhatom ha babámmal baj van? Nem tudok a gondolattol szabadúlni, hogy a kicsim nyakán van a kőldökzsinór, és azért érzem egy hete hogy keresztben fekszik a hasamban, és nem tud elfordúlni.

Nem tudom hogy melyik oldalamra feküdjek hogy jó legyen neki,nehogy éppen szorúljon a hurok a nyakán.Azt hogy keresztbe fekszik onnan tudom, hogyha rúg, akkor mindkét oldalon érzem a lökést.

Legjobb válasz: Hány hetes vagy??

Hány hetes vagy??
A kérdező hozzászólása: még ezt is elfelejtettem odaírni!28+1h km
ha ennyire aggaszt menj el egy uh vizsgálatra. Ilyenkor inkább menj feleslegesen, mint állandóan aggódj. Különben nem szabad negatívan gondolkozni, próbálj pozitív dolgokra gondolni!
Szia! 38 hetes km vagyok. Ha az oldalamra fekszem és kicsit jobban a hasam felé fordulok véletlenül, én is úgy érzem, hogy mindkét oldalon nyom a babám, de az összes UH szerint koponyavégû fekvésben van, már a 19. hét óta. Szóval lehet, hogy csak úgy érzed, hogy keresztben fekszik. Csatlakozom az elõttem szólóhoz, menj el ultrahangra, hogy megnyugodj, és csak pozitívan! Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!