Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, a nyákomat (6 db)

Honnan tudhatom, hogy egy gitárnak cserélhető-e a nyaka?

Legjobb válasz: Onnan, hogy milyen a nyak konstrukciója. Nem egy nagy logikai feladvány.

Onnan, hogy milyen a nyak konstrukciója. Nem egy nagy logikai feladvány.
Bizonyos csavarozott nyakak szabvány szerinti foglalattal rendelkeznek (pl. Fender), de legtöbbször csak ugyanolyan márkájú (egyes esetekben csak teljesen ugyanolyan gitár) nyak használható. Meg a ragasztott nyakak is cserélhetõek, az már macerásabb, csak ugyanolyan nyakat lehet a helyükre rakni.

Honnan tudhatom, hogy melyik ruha lenne jó a lányomnak? 1, 2, 3, nincsen rajta a cm, sem a kor. Honne´t kell mérni? Bokától nyakig?

Csak ránézésre nem szeretne´m megvenni.

Legjobb válasz: Szia. Ha olyan rugit szeretnél aminek talpa is van, akkor a vállától a lábfejéig. Ha olyat aminek nincs talpa akkor a bokáig. De hol akarsz vásárolni, hogy nincs rajta egyáltalán méret? Én olyat még nem is láttam sehol.

Szia. Ha olyan rugit szeretnél aminek talpa is van, akkor a vállától a lábfejéig. Ha olyat aminek nincs talpa akkor a bokáig. De hol akarsz vásárolni, hogy nincs rajta egyáltalán méret? Én olyat még nem is láttam sehol.
A kérdező hozzászólása: Én Németországban lakom, és nyílt egy bolt, ahol indiai dolgozik, nagyon sze´p kis ruha´kat árul.Èn kinéztem egy kis fehér fodros ruhát a lányomnak keresztelöre.Nincsen rajta sem hónap, sem cm, csak hogy 1, 2, 3, stb... Ez egy kis szoknya, akkor nyaktól a bokáig??Már bocsika az értetlenségemért.
Szerintem ezek a számok a hónapokat jelölik. Én sapiban találkoztam ilyen számozással, 3 hónaposan vettem neki egyet, amiben csak egy 3-as szám volt és az volt jó neki.

Honnan tudhatom hogy a kutyámnak mekkora a nyaka?

endelni szeretnék egy nyakörvet , de ezekben a méretekben vannak feltüntetve ,hogy S, M, L stb.. most hionnét tudjam hogy a kutyámnak mekkora a nyaka?

Legjobb válasz: Megméred centivel. A webshoptól pedig megkérdezed e-mailben, hogy pontosan mit takarnak ezek a méretek.

Megméred centivel. A webshoptól pedig megkérdezed e-mailben, hogy pontosan mit takarnak ezek a méretek.


Az hogy a nyalom a bnöm mellét, nyakát, hasát honnan tudhatom, hogy valóban élvezi e, vagy kérdezzek rá?

Legjobb válasz: Ha mellét nyalod, akkor a bimbója feláll. A többibe belebizsereg és az arckifejezése is megváltozik! Legalábbis nálunk így volt! :)

Ha mellét nyalod, akkor a bimbója feláll. A többibe belebizsereg és az arckifejezése is megváltozik! Legalábbis nálunk így volt! :)
arckifejezés, hangja.
Biztos, hogy évezi, ha érzékien, gyengéden csinálod.Szerintem nincs az a nõ, aki ne élvezné. 23/L
Elsõ vagyok. Én is nagyon szégyenlõs voltam anno a pasim elõtt, de attól még imádtam. Csak az elején jobban szerettem, ha sötétben csináljuk mindezt! :)
A kérdező hozzászólása: szeretnék neki minden élvezetet megadni, csak nem akarom, hogy ez a mennyiség rovására mennyen szval ne nyalodssam a mellbimboját csókolgassam a mellét körbe között alatta túl sokáig, ne legyen kellemetlen számára, mert van benne egy kis "félsz" egy kis szégyenlösség
a szégyenlõsség el fog múlni, ahogy szokja a helyzetet.kényeztesd minél többet
A kérdező hozzászólása: kényeztetésre speckó modszerek? :) vagy a simogatás puszilgatás..stb
Élvezi, semmi kétség! Tessék, itt egy aranymorzsa a repertoáromból: Hideg-meleg játék: Teli szájjal rácsókolsz a bõrére nyalogatod, majd picit rászívod a levegõt, majd ismételed, egyre hevesebben, de normálisan!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! kipróbálom :)

Honnan tudhatom ha babámmal baj van? Nem tudok a gondolattol szabadúlni, hogy a kicsim nyakán van a kőldökzsinór, és azért érzem egy hete hogy keresztben fekszik a hasamban, és nem tud elfordúlni.

Nem tudom hogy melyik oldalamra feküdjek hogy jó legyen neki,nehogy éppen szorúljon a hurok a nyakán.Azt hogy keresztbe fekszik onnan tudom, hogyha rúg, akkor mindkét oldalon érzem a lökést.

Legjobb válasz: Hány hetes vagy??

Hány hetes vagy??
A kérdező hozzászólása: még ezt is elfelejtettem odaírni!28+1h km
ha ennyire aggaszt menj el egy uh vizsgálatra. Ilyenkor inkább menj feleslegesen, mint állandóan aggódj. Különben nem szabad negatívan gondolkozni, próbálj pozitív dolgokra gondolni!
Szia! 38 hetes km vagyok. Ha az oldalamra fekszem és kicsit jobban a hasam felé fordulok véletlenül, én is úgy érzem, hogy mindkét oldalon nyom a babám, de az összes UH szerint koponyavégû fekvésben van, már a 19. hét óta. Szóval lehet, hogy csak úgy érzed, hogy keresztben fekszik. Csatlakozom az elõttem szólóhoz, menj el ultrahangra, hogy megnyugodj, és csak pozitívan! Boldog babavárást!

Honnan tudhatom, hogy a nyákomat érzem vagy a visszafolyó kis katonákat?

Szeretkezés után gondoltam... vagyis mikortól mérvadó újra a nyák?

Legjobb válasz: A hadsereg48óra alatt vereséget szenved és visszavonul... :)))) Szerintem utána nézz szét újra a harcmezõn csak, elõbb még találhatsz sebesülteket, vagyis nem lesz pontos a kép! Sok sikert!

A hadsereg48óra alatt vereséget szenved és visszavonul... :) ))) Szerintem utána nézz szét újra a harcmezõn csak, elõbb még találhatsz sebesülteket, vagyis nem lesz pontos a kép! Sok sikert!
A spermium illata egészen más, mint a máhnyáké.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!