Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, a baba mozog (2 db)

Honnan tudhatom biztosan, hogy a baba mozog vagy a gyomrom?

Legjobb válasz: Érezni fogod a különbséget! tedd a hasadra a kezed. ha többször érzed és akkor ha nyugalomba vagy, az a baba lesz.

Érezni fogod a különbséget! tedd a hasadra a kezed. ha többször érzed és akkor ha nyugalomba vagy, az a baba lesz.
A baba mozgása a köldök alatt érezhetõ.
Szerintem eleinte sehonnan. Aztán egyre biztosabb leszel benne! :)
Szia!Eleinte csak bugyborékoló, késõbb mintha lüktetne a pocakod!Nálam így volt!Sok sikert a babádhoz!

Honnan tudhatom, hogy a baba mozog?

Hallottam buborékolást, kopogást, madzag húzást, és olyat is, hogy sokan bal oldalon érzik el?ször.

Legjobb válasz: Szia! Én kb félidõnél éreztem elõször, a hasam aljánál, középtájon és olyan volt a legelején mintha olajos ujjal simogatnának, ami persze egy idõ után erõteljesebb lett és mostmár nagyon mozgékony. És amikor megéreztem, én se tudtam, hogy mi volt ez, kb 5 percre elgondolkodtam és akkor jutott eszembe, hogy biztos õ jelzett. Szóval, ha nem is rögtön, de tudni fogod! Kellemes babavárást!

Szia! Én kb félidõnél éreztem elõször, a hasam aljánál, középtájon és olyan volt a legelején mintha olajos ujjal simogatnának, ami persze egy idõ után erõteljesebb lett és mostmár nagyon mozgékony. És amikor megéreztem, én se tudtam, hogy mi volt ez, kb 5 percre elgondolkodtam és akkor jutott eszembe, hogy biztos õ jelzett. Szóval, ha nem is rögtön, de tudni fogod! Kellemes babavárást!
Szia! Én mostmár 39 hetes kismama vagyok, és elsõ kisfiú babámat várom:) Én 14 hetes voltam mikor elõször mozdult meg a baba, olyan érzés volt mintha belülrõl csipkedték volna a pocit, utána meg 3 nagyobb rugást éreztem de utána napokig semmi, és hirtelen beindult. Ne izgulj felfogod ismerni hiszen eddig ilyet még nem éreztél:) ! Mostanra már nekem egyre nehezebb mert ahogy mozog-mocorog ugy érzem hogy kiszakad a hasam, de amugy egy nagyon csodálatos és kellmes érzés, igy tudom hogy odabennt minden rendben van!!!
Én is elsõ babás vagyok.Az elsõ magzatozgást a 14.héten éreztem, bár akkor a mért értékek alapján egy kicsit le voltunk maradva a hetekhez képest.Egyik este az ágyon fekve, éreztem, olyan kis pillangó szerû volt.Addig is voltak méhösszehúzódások, de valah ez más volt.Az ösztönök megmondták, h ez õ, és nem a méhem játszik.Aztán nem is éreztem utána vagy két hétig. Ma léptem a 18. hétbe, és ennek örömére akkora hacacárét csapott, egész nap szinte meg sem állt.Néha percekig éreztem, h most ott úszkál, és élvezi, h még van helye. Bízz az ösztöneidben, és majd megsúgják, ha õ az!Épp most beszéltem anyával és õ mondta, h elsõ gyereknél nem gyakori, h valaki érezze a félidõ elõtt rendszeresen.Ne aggódj, ha még nem kezd el rendetlenkedni.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!