Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatom, a 18 (3 db)

Honnan tudhatom, hogy megfelelően fejlődik-e a babám? 24 hetes vagyok, 18. héten volt utoljára ultrahang és csak sokára lesz újra.

4D-re nem tudok menni, más ötlet?

Legjobb válasz: nekem a magándokim 4 hetente csinált uh-t. ha erre nincs pénzed, akkor csak reméykedhetsz, amúgy meg ilyenkor azért már minden ok. szokott lenni.

nekem a magándokim 4 hetente csinált uh-t. ha erre nincs pénzed, akkor csak reméykedhetsz, amúgy meg ilyenkor azért már minden ok. szokott lenni.
Vagy elmész sztkba, bekamulsz valamit, és akkor ránéznek uh-n.
Igen, ha nem tudsz 4D-re menni, menj el az sztk-ba és mondj valami olyat, hogy nagyon aggógsz mert...és akkor valószínûleg megnézik.
Mondd azt, hogy nem érezted X ideje a mozgását és aggódsz, vagy egyszer nagyon begörcsölt a hasad és kétségbe estél. Tuti megnézik, és akkor kiderül ;)

Mikor tölt le valaki a büntető törvénykönyv szerint tiltott pornográf tartalmat? Ha jól tudom 18 év alatti képek azok, de honnan tudhatja valaki, hogy aki a képen van hány éves?

Mindez akkor is tiltott, ha valahonnan szabadon letölthető? nem torrentre gondolok, hanem nyiltan fent van a neten.

Legjobb válasz: Találtam neked egy kimerítõ cuccot: http://doktori-iskola.ajk.pte.hu/files/tiny_mce/File/Archiv/..

Találtam neked egy kimerítõ cuccot: http://doktori-iskola.ajk.pte.hu/files/tiny_mce/File/Archiv/..
A kérdező hozzászólása: Ez nekem kicsit sok. Most volt egy hír a TV-ben és azért kérdezem, mert nem világos, hogy a rendõrség mikor kopogtathat.
Erre én is wzeretnék választ kapni.

Honnan tudhatom, hogy a 18. hétig felszedett 2 kg víz vagy zsír?

El?fordult, hogy torna után sokat pisiltem fél napig, és a combomon az addig zsírpárnának hitt kis dombocska elt?nt...

Legjobb válasz: a vizesedésnek nyilvánvaló jelei vannak! beszélj a védõnõddel!

a vizesedésnek nyilvánvaló jelei vannak! beszélj a védõnõddel!
Hogy csinálod, hogy csak 2kg-ot híztál? Igaz, en fekszem és csak a szenhidrát marad meg bennem, így....Jó Neked nagyon, hogy tudsz tornázni! Ha víz ha nem az, sztem le fogod majd adni, ha a tested készen áll rá, legkésõbb a szoptatással ( de már az utsó hetekben is elõfordulhat súlyvesztés). Kevés sóval készült ételeket egyél, mert a só benttartja a vizet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Úgy sikerül tartani a súlyom, hogy a reggeli 100% teljes kiõrlésû kenyéren kívül egyéb direkt szénhidrátot (cukir, tészta, kenyér...) hanyagolom. Persze, néha nem sikerül :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!