Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatok a lehető legtöbbet a (1 db)

Honnan tudhatok meg a lehető legtöbbet a pedagógián belül a tanulási szokásokról, es vizsgálatairól?

A diplomämhoz kellene, aki esetleg internetes anyagot is tud, az küldje el az [email protected] e-mail cimre! Köszönöm Andrea


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a különbség az atompálya és az elektronhéj között?

7

Hogyan lehet egy egyenesen felvenni az 1/3 számot úgy hogy csak egy körzőt és egy vonalazót (ami nincs becentizve) használok?

A 0 (nulla) és az egyes között kéne valahol lennie. az egyes már fel van véve de a többit nem tudom. Sürgős lenne.
Előre is köszi mindenkinek

4

Hogy lehet meghatározni egy "szabálytalan" alakzatú test térfogatát?

Pl, az agy térfogatát milyen módszerrel határozzák meg?

3

A szabványírásban hogy is van ez?

A nagy betű magassága 10mm és a kisbetűé 7mm. Hogy írjam a kis h betűt ? A szárának 10mm magasnak kell lennie,vagy pedig 7mm ?

5

Fizikai szimulációkhoz program?

Egyszerűbb szerkezetek készítéséhez szeretnék olyan programot, amivel modellezhető annak működése. Gondolok pl. egy sima emelőre (
és pl. ilyesmit ha csinálánék a x b méretű zártszelvényből, akkor az mekkora súly bírna el, milyen terhelésnek lehetne kitenni? Ezt milyen progival lehetne leszimulálni, esetleg egy ilyenhez konkrét oktatóanyag youtube-on? Kérem az írjon, aki tényleg csinált ilyet. Köszönöm!

3

2 sík metszése feladat szerkesztésének lépései? (ábrázoló geometria)

A feladat egy 3 szög és egy paralelogramma metszésének megrajzolása láthatóság szerint , jelölve a metszésvonalat.

Hogyan kezdjem el? rajzoljak 2 ilyen tetszőleges síkidomot egymásba , majd valahogy szerkesszem ki , hogy mi látszik meg mi nem , vagy hogy ? Igazából semmi egyéb nincs megadva , tehát lehet dőlt , feszített állású bármelyik , bármekkora nagyságú , szóval semmi konkrétum.

Köszi a segítséget!

2

Mivel kenik be a vas kokillát hogy az alu öntvény ne ragadjon bele?

10

A kolloidok több fázisú több komponensű rendszerek?

0

Oldat és elegy. Melyik homogén és melyik heterogén?

2

SEGÍTSÉG PART II.! A gyökvonás és a matematikai azonosságokat figyelembe véve, hogyan egyszerűsíthető a következő: 3 az ötödiken szor 2 a minusz haramdikon szor négy a negyediken törtvonal 6 a negyediken szor 3?

Például a kettő a minusz negyediken az kettő a minusz másodikon és az a másodikon vagy például a nyolc az a kettő a harmadikon, tehát ezzekhez hasonlóan, melyik lesz a közös alap a fentiekben, és hogyan kell elvégezni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!