Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatok a lehető (4 db)

Honnan tudhatom, hogy bejövök-e egy 25 éves pasinak? (17vagyok). Honnan lehetek biztos a rákérdezésen kívül hogy tetszem-e neki? . (amire jelek is utaltak)

Szoktunk beszélgetni, viccel?dni, sokszor vettem észre hogy néz, nagyon sokszor mosolyog rám, és a testbeszédében is felfedeztem bizonyos jeleket (pl lábfej irány, felém hajol, meg ilyesmik..)

Legjobb válasz: Majd kezdeményez,ha tetszel neki!Szerintem ne nagyon tegyél semmit,fõleg hogy még kiskorú vagy. És mi van ha nem akar kiskorúval kezdeni?Csak beégsz ha megmondod.Amúgy annyira érett vagy már,hogy bevállalod egy 25 éves pasi minden igényét??

Majd kezdeményez, ha tetszel neki!Szerintem ne nagyon tegyél semmit, fõleg hogy még kiskorú vagy. És mi van ha nem akar kiskorúval kezdeni?Csak beégsz ha megmondod.Amúgy annyira érett vagy már, hogy bevállalod egy 25 éves pasi minden igényét??
Ez a korkülönbség még egyáltalán nem vészes. Egy 17 éves lány már nem gyerek, persze emberfüggõ, de azt hiszem el lehet mondani hogy ki tud elégíteni egy 25 éves pasit, és "bevállalja a pasi igényeit". :) A kérdezõnek pedig azt tudnám mondani, hogy ha egy 25 éves pasi akar valamit, arról hamarosan tudni fogsz. Idõ kérdése és lépni fog, mert õk már nem úgy kezelik az ilyen helyzeteket mint a 17 éves srácok. Ha akarnak valamit, tesznek valamit. Ha kicsit lassabban közeledik az azért lehet, mert talán nem tudja, hogy te hogy viszonyulsz hozzá, nem akar nagyon nyomulni, pont a korkülönbség miatt. Ha utalgat, vagy kérdezõsködik, ne legyél elutasító, érezze azt hogy érdekel téged, és akkor lépni fog. :)
egyetértek az elõttem szólóval... ha elég érettnek érzed magad, akkor simán be tudod vállalni egy huszonéves igényeit. és õk legalább már határozottabbak nem várnak a sült galambra :) sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek..:) )) Teljes mértékig érettnek érzem magam az igényei kielégítésére, és tényleg az lehetséges hogy az befolyásolja hogy kiskorú vagyok.. de azért igyekszem. :P
Szia! Hol tart az ügy? Csak érdekel, egyik válaszadó vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia:) Sajnos épp sehol, mióta írtam nem is találkoztam vele..majd talán a héten. :) ))
A kérdező hozzászólása: Kiderült hogy van barátnõje:(:( Azt hiszem, hiába minden, a barátnõje 24 éves, én meg csak majdnem 17.. hiába a jelek :(

Honnan tudhatok meg a lehető legtöbbet a pedagógián belül a tanulási szokásokról, es vizsgálatairól?

A diplomämhoz kellene, aki esetleg internetes anyagot is tud, az küldje el az [email protected] e-mail cimre! Köszönöm Andrea

Honnan tudhatom meg, hogy mikor lehetek terhes ha renszertelen a mensesem?

Legjobb válasz: www.ciklus.hu ott regisztrálsz, és akkor beírod az eddigi ciklusaidat, és kidobja neked a gép a termékeny napjaidat. Viszont egy ennél jobb ötlet, ha nem azon görcsölsz, hogy mikor vagy a legtermékenyebb, hanem, ha akkor szeretitek egymást amikor nektek jó, és akkor tuti összejön.

http://www.ciklus.hu ott regisztrálsz, és akkor beírod az eddigi ciklusaidat, és kidobja neked a gép a termékeny napjaidat. Viszont egy ennél jobb ötlet, ha nem azon görcsölsz, hogy mikor vagy a legtermékenyebb, hanem, ha akkor szeretitek egymást amikor nektek jó, és akkor tuti összejön.
majd én kiszámolom neked. hány naposak voltak a menzijeid? utolso 4
Szerintem ovu-teszttel próbáld meg, lehet, hogy elsõ hónapban nem lesz elég az 5 db, de sok mindent elárul a köv. hónapokra nézve!
Én a hõ vezetését és a nyálka vizsgálatát javasolnám :)


Ha van egy telo amit találtam, de nem adtam le, milyen következményei lehetnek, ha a rendőrség beméri a telót? Egyáltalán azt honnan tudhatom, hogy aki elhagyta bejelentette-e?

Legjobb válasz: Hát az élg meredek, hogy valaki elveszíti a telefonját, és rendõrségi feljelentést tesz. A telefon is csak egy tárgy, ugyanúgy kell vigyázni rá, mint egyébb értékeinkre, ha valaki elveszíti, az az õ baja. (a lopás az más tészta) A kártyáját letiltja a szolgáltatónál, kap újat, csak inkább az adatok elvesztése ami fájó ilyenkor (tapasztalat sajnos) Szerintem felejtsd el a rendõrséget, jobb õket kihagyni az ilyesmibõl. Hívj fel egy számot a mobilból, ami gyaníthatóan családtag ("anyu") és mond hogy megtaláltad a hülyegyereke telefonját, jöjjön érte, ha kell. Ha engem hívtak volna amikor elveszett az enyém, esküszöm odaadtam volna a telefont, csak az adataimat kapjam vissza.

Hát az élg meredek, hogy valaki elveszíti a telefonját, és rendõrségi feljelentést tesz. A telefon is csak egy tárgy, ugyanúgy kell vigyázni rá, mint egyébb értékeinkre, ha valaki elveszíti, az az õ baja. (a lopás az más tészta) A kártyáját letiltja a szolgáltatónál, kap újat, csak inkább az adatok elvesztése ami fájó ilyenkor (tapasztalat sajnos) Szerintem felejtsd el a rendõrséget, jobb õket kihagyni az ilyesmibõl. Hívj fel egy számot a mobilból, ami gyaníthatóan családtag ("anyu") és mond hogy megtaláltad a hülyegyereke telefonját, jöjjön érte, ha kell. Ha engem hívtak volna amikor elveszett az enyém, esküszöm odaadtam volna a telefont, csak az adataimat kapjam vissza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!