Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatnám ki a (13 db)

Honnan tudhatnám biztosan ki a gyerek apja?

27 és fél hetes terhes vagyok.Számítások szerint máj.19.-én fogant meg a baba(máj.5.-én volt az utolsó menszesz).A baj csak az,hogy azon a napon két pasival is együtt voltam,és így nem tudom biztosan ki az apa.A barátom az egyik,akivel aznap reggel voltam együtt,és elötte és utána mindennap,a másik pedig egy enyhén szólva kellemetlen aktus volt este.Azóta férjhez mentem a barátomhoz,de ? azt az estét nem tudja!Most viszont újra fekbukkant ez a hapsi,telefonon zaklat,és állítja,hogy ? a gyerek apja!

Legjobb válasz: Ha Te nem mondod el, elmondja a másik hapsi-szeritem az lenne egyenlõ a haláloddal. És nem magad nézd, hanem a gyerekedet-azt sem tudná ki az apja.... Genetikai vizsgálattal ki lehet deríteni (csak azzal)-ha már így jártál. De szerintem ilyen helyzetben az sem lesz fáklyás menet.

Ha Te nem mondod el, elmondja a másik hapsi-szeritem az lenne egyenlõ a haláloddal. És nem magad nézd, hanem a gyerekedet-azt sem tudná ki az apja.... Genetikai vizsgálattal ki lehet deríteni (csak azzal)-ha már így jártál. De szerintem ilyen helyzetben az sem lesz fáklyás menet.
Szia, azt irod rogton a masodik mondatodban, hogy "Szamitasom szerint..". Szoval ezt szerintem terhesseggel kapcsolatban nyugodtan elfelejtheted, mert szinte semmi nem tortenik a szamitasok szerint. Siman lehet, hogy a baba nem majus 19-en fogant, ugyanis ha hosszabb/rovidebb a ciklusod, vagy nem pont akkor volt peteeresed, akkor nem aznap hoztatok ossze a babat. Az en dokim valtig allitja, hogy a mi lanyunk aprilis 19-en fogant a "szamitasai szerint" mikor en tudom, hogy ez 23-a volt. Nyugtasd magad (legalabb a terhesseg alatt) azzal, hogy a parodtol van a baba. Minden jot es probalj minel kevesebbet stresszelni (ez gondolom a leghulyebb tanacs, amit ilyen helyzetben valaki adhat :) 33 hetes kismama
Ha szereted a férjedet, ne mond el neki soha! Lehet, hogy megbocsátaná akkor is ha õ az apa és talán akkor is ha nem, de minden apró konfliktusnál "letenné neked az asztalra".Vagy nem bocsátaná meg és elhagyna, na abban az esetben meg egyáltalán nem lenne apja a gyereknek! Én most ismertem meg a vér szerinti apámat 24 évesen és nem jelent nekem semmit!Bár az eleven tükörképe vagyok, mégsem.Az az apám aki felnevelt a születésemtõl fogva!Viszont az tényleg rizikós, hogy esetleg a másik pasi elárul. Õt kéne valahogy eltüntetni a képbõl!!
Én azt tanácsolom neked, hogy mindenképp beszélj a pároddal! Az õszinteség a legjobb a világon! És ami a lényeg, ne adja az isten, de ha véletlenül egy baleset során vagy betegség miatt apucitól kell valami hirtelen a gyermekednek, akkor jobb ha tisztán látod ki az apa! Mert elég ciki lenne ha mondjuk PL: a kórházban kellene meg mondanod a párodnak amikor mûtik a gyereket, hogy nem õ az apa, és most ne õ adjon vért!!! Sajnos tudom hogy ezt rossz még olvasni is, de a környezetemben elõfordult ilyen. Ott 6 éves volt a kisgyerek. De a döntés a tiéd.
hát igazábol lehet csinálni terhesség alatt is apasági tesztet, csak nagy a vetélés/koraszülés kockázata.ne kockáztasd a terhesség alatt a tesztet.szerintem is jobb az igazság, és mi van akkor ha a férjedbe merül fel az hogy apasági tesztet csináltasson?! a párommal most várjuk elsõ babánkat és azt mondta, csak akkor irja alá az apasági nyilatkozatot ha megvan az apasági teszt.jó te annyival vagy könnyebb helyzetben, hogy férjed nevét kapja automatikusan. tényleg...a kérdés bennem is felmerült, mért is kellet megcsalnod a férjedet?én nem vagyok még férjnél(eljegyzés sem volt)és egyszerûen nem tudtam megtenni, pedig volt rá lehetõségem. szerintem tedd fel magadnak a kérdést hogy mennyire szereted a férjed, ha megcsalod, mert akkor az érzésekkel baj van, és ha arra a válaszra jutottál, hogy szereted, ha más nem akkor a baba miatt mondd el, rendben megkockáztatod, hogy elveszíted, de nekem eddig az összes barátom azt mondta, hogy ha elmondom akkor könnyebben megbeszélhetjük, és arrol nem is beszélve hogy ha a másik pasi felkeresi a férjed, akkor azt sosem bocsájtja meg a férjed, ellenben avval ha te mondod el, akkor az is esélyes, hogy ha az õvé a baba akkor ujra együtt lesztek. és még azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy mi az ami hiányzik ebból a házasságból ami még hozzá járult a megcsaláshoz, és azt beszéld meg a férjeddel, hogy változtasson.mert az érzelem mellett ez is ott van hogy nem kapsz meg otthon valamit.beszélgess a férjeddel.
Én voltam a 4. válaszoló. Az 5. válaszoló gondolatmenetét követve felmerült bennem a következõ kérdés: Ha a másik pasival lenne csak apasági tesz, hogy kizárják az õ apaságát, az azért kétesélyes! Mi van akkor, ha az derül ki, hogy õ az apa? Akkor már nem lehet kihagyni a férjet! Azt hiszem, erre a helyzetre nincs olyan megoldás, ami mindenkinek jó. A legtisztább biztosan az, ha bevallod otthon, hogy mi történt. Ezzel kockázatod a szakítást, de nem ismerem a párodat, sokminden lehet. Ha ezt nem bírod vállalni, akkor jöhet az elõbbiekben felvázolt hazugság. Ezzel viszont azt kockáztatod, hogy késõbb kiderül az elõzõ válaszoló által írt módon, mondjuk egy orvosi vizsgálat kapcsán. Szerintem a következõt gondold át: Ha hazudsz, egész életedben retteghetsz, hogy kiderül. Ha õszinte vagy, lehet, hogy csonka családba szülsz egy gyereket. De ebben az esetben késõbb nincs mitõl félned. Tied a döntés. Sajnos a szülés elõtt nem tudod kideríteni, ki az apa.
Amit a 4. válaszoló írt, azért az etikailag kicsit sántít. Mert ne adj' Isten, ha valamilyen orvosi vizsgálat kapcsán késõbb kiderül, hogy nem is a férjed az apa. Még egy egyszerû vércsoport meghatározás is elég lehet, hogy kiderüljön a turpisság. És az azért mennyire rosszabb, hogy mondjuk a gyerek 5 vagy 10 éves korában derül ki, hogy nem is az apukája az édesapja. Azt sem tudom elhinni, hogy te életed végéig azzal a tudattal akarsz élni, hogy nem tudod biztosan, ki a gyereked apja. Ez a gyereked felé sem fair, ezt nem teheted vele. Ezért nekem az a véleményem, hogy ezt az apasági kérdést mindenképpen a születés után kéne tisztázni. Simán lehet, hogy nincs is semmi baj és a férjed az apa. Valahogy úgy kellene egy apasági vizsgálatot kérni, ami kizárja a másik pasi lehetséges apa voltát, így nem kellene belekeverni a férjedet.
Hajaj! Egy megoldás jutott az eszembe, de ez nem biztos, hogy jó. A másik pasi tudja mennyi idõs terhes vagy? Mert ha nem, neki letagadhatnál egy hónapot. Azt mondhatnád, hogy nem lehet az övé, mert egy hónappal késõbb "készült". Ha a szülésrõl aztán értesül, az sem baj, hiszen egy hónappal születhet korábban egy baba. Ebben az esetben marad a reménykedés, hogy tényleg a férjedtõl van. Az, hogy mennyire hasonlít rá, vagy mennyire nem, az nem nagyon számít, ha az övé, akkor is lehet, hogy például a te ükapádra hasonlít, az apjára nem. Ebben az esetben azt kell csak elkerülni, hogy a másik pasi sose derüljön ki. (Ha mégis: azt kell mondani, hogy csak õ akarta, de nem volt semmi és most csak be akar kavarni) Na, szép kis hazugságláncot írtam le. Ha elbírja a lelkiismereted, alkalmazd...
Mi lenne, ha mondjuk hûséges maradnál hozzá? A másik meg az, h egy éves kor után lehet géntesztet csinálni, de ahhoz mindkét apajelõlt kell.ezt meg ah olvastam te nem akarod.Mit tegyél ha nem rá hasonlít?Nos léteznek rejtett gének.Család:4fiú, 3tejfölszõke kékszemû alacsonyabb, és egy barna magas.A nõ nem csalt, csak egyszerûen valahol távolt volt ilyen is a családban.Pl ha valakinek néger a férfe, attól még születhet fehérbõrû gyermeke, és az is megeshet, h néhány generáció múlva elõkerül egy koromfekete kisgyerek. Az idõ meg nem számít.Az h mennyiideig tart egy aktus az nem = azzal, h lehet-e gyereked tõle!
Sajnos biztosan nem lehet tudni, egy alkalommal, néhány perces aktus alaktt is teherbe lehet esni. Úgy tudom, hogy apasági vizsgálatot a férfi kezdeményezhet. A gyereket automatikusan a férjed nevére anyakönyvezik, annak viszont utána kellene nézni, hogy kívülálló is indíthat-e ilyen vizsgálatot. Kellemetlen lenne, ha úgy derülne ki... (Csak gyanítom, hogy nem lehet, mert akkor sok rosszakaró férfi kellemetlenkedhetne!)
Szióka! Bár én még sajnos nem vagyok terhes, legalább is nem tudok róla. " Gyártás " alatt van. A helyzetedre csak annyit mondanék, hogy mint gyermekjóléti szolgálatnál dolgozó ember, és mint lehendõ anyuka, hogy ennél rosszabb helyzetbe már nem is kerülhettél volna. Azt tudom javasolni, hogy mond el az orvosodnak, hogy mi a helyzet. Kérj tõle segítséget. Mivel õt köti a titoktartás, és segíteni is köteles, így lehet, hogy fog tudni neked olyan választ adni, ami megnyugtató lenne számodra. Azt, hogy etikailag mit gondolok a tettedrõl? Véleményem szerint, ha igazán szeretted volna a férjedet, akkor ezt nem tetted volna meg, vagy ha igen, akkor legalább védekezhettetek volna. Elõbb vagy utóbb kénytelen leszel elmondani neki. Ezt azért a szülés utánra idõzíteném.
Pitbulltól próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de csak ugatott
Hát igen, úgy nehéz. :D Szerintem amúgy olvass utána a klipkészítési folyamatoknak neten, és valahol biztos megemlítik, hogy mi a tánccsoport neve, vagy egy-két lány nevét.

Honnan tudhatnám meg, hogy kik utaztak név szerint velem a repülőn?

A légitársaságtól meglehet szerezni a névlistát, ha igen milyen feltétellel?

Legjobb válasz: A személyiségjogok védelme miatt nem adhatják ki ezt az információt csak a rendõröknek, de nekik is csak indokolt esetben.

A személyiségjogok védelme miatt nem adhatják ki ezt az információt csak a rendõröknek, de nekik is csak indokolt esetben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:(


Honnan tudhatnám meg, hogy ki a védőangyalom?

Legjobb válasz: sehonan.hacsak nem áll eléd és mongya.

sehonan.hacsak nem áll eléd és mongya.
Én vagyok a védõangyalod feltéve ha jó nõ vagy :D
Ha tényleg érdekel, és hajlandó vagy tenni érte... de csak ha komolyan elszántad magad... Sok idõ kell hozzá, és kitartás. Ha bármikor megszakítod, akár csak WC-re menéssel is, már vége, semmiben múlott az addigi munkád. Tehát: mondj el egy teljes Rózsafüzért úgy, hogy minden Üdvözlégyre elmondasz egy Szent József litániát. Amikor végeztél, az õrangyalod megmutatkozik neked.
ha megírod nekem hogy mikor születtél ( év, hónap, nap)akkor meg tudom neked mondani ezekre a hitetlenekre pedig ne hallgass
A kérdező hozzászólása: Pecchedre fiú vagyok..:D...am 1997.3.13..:)
Te az angyalok karába tartozol Arkangyalod Gábriel március 11-15. között született személy vagy Hajajél az õrangyalod

Honnan tudhatnám meg, hogy ki töri fel a felhasználómat?

Egy közösségi oldalon folyamatosan feltörik a felhasználómat, akármilyen er?s jelszavat adok. Van tippem ki lehet a tettes, de honnan tudhatnám meg hogy valóban ? az?

Legjobb válasz: sehonnan ha csak nincs valami szuper ip. keresõ találó és azonosító progid(én nem tudok ilyet)

sehonnan ha csak nincs valami szuper ip. keresõ találó és azonosító progid(én nem tudok ilyet)
Szerinted rádtörnek a kommandósok, ha nem méssz el?
Nem vagy köteles elmenni.
Tehetségkutató verseny. Tehát valószínûleg nem okosnak tartják, hanem be akarják égetni az énektudásával. Nem kötelezõ elmenned, alá sem írtál semmit.
Ha tényleg tehetséges vagy szerintem menj el:) Persze nem vagy köteles.
Ha valóban volna benned egy szikrányi tehetség is, fel sem tennéd ide ezt a kérdést. Magad is tudnád a választ, és már megkapta volna a válaszodat a "kedves jóakaród" is.
örülj neki hogy benevezett.Okosnak tart valószínû. Mások mit meg nem adnának ha behívnák õket.A helyedbe megpróbálnám.Veszteni nem veszítes semmit.Max még pénzt is nyersz.
attól, hogy õ úgy érzi, hogy nincs tehetsége, vagy legalábbis nem elég jó, attól lehet a környezete észrevette hogy igen is tehetséges, pl nekem sincs bátorságom jelentkezni egy tehetségkutatóra sem, nem érzem elég jónak magam, pedig amikor énekelek takarítás közben vagy csak úgy önfeledten dalolászok egy jópárszor elõfordult, hogy az ablak alatt megálltak néhányan hallgatni és dícsértek.Szóval vegyél bátorságot magadon és ha van szerinted tehetséged egy pici is próbáld meg!

Hol és kik alkalmazzák a Dévény-módszert? Honnan tudhatnám meg, hogy van-e a közelünkben ilyen gyógytornász?

Csoportos vagy egyéni foglalkozások vannak? Aki jár/járt, hova kellett mennie? Mennyibe kerül? Köszönöm!

Legjobb válasz: http://www.deveny.hu/index_1022.php?forum2_topic_id=31

Nekünk 9 hónapig kellett járnunk a kisfiammal (izomtónus problémák miatt nem fejlõdött úgy a mozgása, ahogy a "Nagy Könyvben" meg volt írva). Mi kértünk beutalót a Dévény Alapítványhoz a gyerekorvostól, ezután felhívtam õket telefonon (a számukat a honlapjukon megtalálod). Nagy sokára vették csak fel, és azonnal közölték, hogy annyira túlterheltek, hogy nem tudnak minket vállalni, viszont kérésre megadták pár privát Dévényes gyógytornász telefonszámát. Mi Budapesten a IV. kerületben lakunk, ide csak egy számot kaptam (õ is csak hónapok múlva tudott volna fogadni), viszont a XIII. kerületbe hármat is. Az elsõ el is vállalt. Tudtommal csak egyéni foglalkozások vannak, hiszen nincs két egyforma baba, ráadásul ez a módszer az izmok és idegvégzõdések erõteljes stimulálásával ér el eredményt (olyan erõs masszírozást képzelj el a kérdéses izomcsoportokon, hogy a baba végigüvölti az egészet!!), így egy gyógytornász értelemszerûen egy babával tud foglalkozni. Nekünk 45 perces kezeléseink voltak heti egy alkalommal, ennek ára 4 ezer volt (2009-ben). Remélem tudtam segíteni! 23 hónapos kisfiú anyukája
Mi most kezdtünk járni. Kisfiam 4 hónapos. Mivel õ sem fejlõdik a nagykönyv szerint. Még nem forog és nem nagyon nyúl a tárgyakért. Mi a 19. ker.-ben lakunk, de csak a 18.-ban találtunk tornászt. 4500 Ft/ 45 perc.

Honnan tudhatnám, hogy asztrológiai szempontból melyik jegyű férfi illik hozzám a legjobban, akibe szerelmes lehetek? Ki lehet számolni ezt egyáltalán? Mert ugye a vonzódás, nem mindig jelent szerelmet is, és én a szerelmet keresem tulajdonképpen.

Legjobb válasz: Erre csak annyit tudok mondani, hogy volt olyan férfi, aki teljesen illett hozzám horoszkóp szerint, hosszú szerelem házasság, stb.. és még sem bírtuk együtt 2 hétnél tovább. Most olyannal vagyok együtt aki horoszkóp szerint nem illik hozzám, és nagyon boldogok vagyunk lassan 1 éve

Erre csak annyit tudok mondani, hogy volt olyan férfi, aki teljesen illett hozzám horoszkóp szerint, hosszú szerelem házasság, stb.. és még sem bírtuk együtt 2 hétnél tovább. Most olyannal vagyok együtt aki horoszkóp szerint nem illik hozzám, és nagyon boldogok vagyunk lassan 1 éve
Erre én nem hagyatkoznék, mert nem minden esetben jön be.Hozzám elvileg a legjobban az ikrek illi, bele is szerettem pár ikrek fiúba, de mindegyik megcsalt, most oroszlánnal vagyok, aki szintén illik hozzám, vele tökéletes, de volt már olyan akivel össze illettem még sem jött be.Ne ez alapján válassz, esetleg ha már együtt vagy valakivel akkor utána nézhetsz h.milyen típus, de érdemes megkérdezni tõle h. ebbõl mi az ami tényleg igaz rá, mert az én jegyem kb.fele nem igaz rám.
hat en azt mondom neked egyalltalan ne tedd a szerelmi eleted semilyen kitetell ele, azaz nehogy az asztrologia szerint valogass, ha valaki azt mondana neked csak a bika ferfiak jonnek be, elhinned?es kozbe lehet csak arra figyelnel, es elmennel az igazi melett
Van egy rahedli oldal és könyv, ami ezt taglalja. Ha megírtad volna a nemedet és a csillagjegyedet, lehet, tudtam volna tippet adni, ami természetesen nem garancia semmire. A csillagjegy csak egy dolog. Az ember személyiségét 1001 egyéb dolog formálhatja. Vannak, akik tipikusan jellemzõek a saját jegyük tulajdonságaira - mint pl én - és vannak, akik egyáltalán nem. Tehát ebbõl kizárólagos következtetést nem lehet levonni. Javaslat: nézz szét asztrológiával foglalkozó oldalakon, ismerd meg a csillagjegyek tulajdonságait behatóbban. Tanuld meg, melyik jegyhez melyik a domináns bolygó (ne feledd, asztrológiában a nap is az és a Föld kiesik a számításból), milyenek ezeknek a bolygóknak a tulajdonságai, és akkor máris könnyebb egy-egy csillagjegy szülöttének a tulajdonságait megtanulni. Meg kell azt is tanulni - fõleg elsõként, hogy négy nagy csoport van: föld, levegõ, tûz és víz. A 12 állatövi jegy 4 db 3-as csoportban ezekbe sorolható. No, és persze ideális, ha a barátaid, családtagjaid, ismerõseid csillagjegyeit tudod, így ugyanis jobban megragadnak a jegyre jellemzõ tulajdonságok. Pl a bak fösvénysége, a kos harciassága, a skorpió bosszúszomja, az ikrek cserfessége és jó kommunikációs készsége, az oroszlánok királyi büszkesége a rák családcentrikussága, a bika kényelmessége, hogy csak néhányat emeljek ki. Ezeken belül lehetnek kevert jegy szülöttei, ami még tovább bonyolítja a helyzetet, rendkívül ritka a tiszta ez vagy az. Vannak, akik a két jegy határához közel születnek, õbennük domináns lehet mindkettõ egyszerre, és persze nem szabad elfelejteni, hogy a _nevelés_ mindezt ki is ölheti az emberekbõl. Tehát végül nem lehet garantálni, hogy egy ikrek nõ egy vízöntõ férfival jól ellesz, még ha vannak is közös érdeklõdési körük - elvileg. Az biztos, hogy tûz és víz nemigen passzol sehogy sem. Pl skorpió halakkal. Vagy föld levegõvel, mondjuk bika vízöntõvel.
Menj el egy jóshoz, és költsél el a szemfényvesztésére egy rahedli pénzt. Inkább találj magadnak egy embert, akivel jól megértitek egymást. Ne zárj ki senkit egy vénasszony gagyogása miatt.
Kitalálom, te láma csillagjegyû vagy ugye?
A kérdező hozzászólása: Yes. Maybe...

Honnét tudhatnám meg, hogy valóban a tulaj adja ki nekem a lakást, ha nem akarok 6500. - Ft-ot fizetni pluszban a tulajdoni lapért?

Legjobb válasz: besétálsz a földhivatalba és BETEKINTÉST kérsz a tulajdoni lapba, az ingyenes

besétálsz a földhivatalba és BETEKINTÉST kérsz a tulajdoni lapba, az ingyenes
ezresert kapsz nem hiteles tulajdoni lapot
esetleg érdeklõdj az idõsebb szomszédoktól :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nem tök mindegy? Van kulcsa a lakáshoz, beenged, szerzõdést ír veled, amiben szerepel, hogy saját tulajdona amit kiad. Ezzel szerintem védve vagy. Én sose kértem tulajdoni lapot. Mondjuk nem is béreltem még zûrös embertõl lakást, akinél egyáltalán csak a gyanú is felmerült volna. :)
Szerintem a közös képviselõ is elég . De a mai világban könnyen lehet holnap a bank az új tulaj :(
Mondd azt a tulajnak, hogy tulajdonképpen nem is neked kell a lakás, ahnem a cigány sógornõdnek, aki a 4 gyerekével jön majd ide lakni. Ha "tulaj" így is kiadja a lakást, akkor nem õ a tulaj.

Leadtak az ügyfélszolgálatra egy talált telefont. Tudom az imei számát, és a simkártya számát. Honnan tudhatnám meg, ki a tulaj? Szeretném hozzá visszajuttatni a telefont. Zsuzsi itt a sok kérdőjeled?

Legjobb válasz: Ha be lehet kapcsolni akkor nézd meg a névjegyzéket. Gondolom lesz olyan szám ami valamelyik hozzátartozót jelöl.Azt kell felhívni.

Ha be lehet kapcsolni akkor nézd meg a névjegyzéket. Gondolom lesz olyan szám ami valamelyik hozzátartozót jelöl.Azt kell felhívni.
Rakj bele egy másik sim kártyât.. Nekem a telefonon vannak a számok nem a sim kártyát..hát ha annak is. Felhívsz valakit a címjegyzékbõl..
Csak hívogatással tudod kideríteni, kié. Minimál soc. eng. :) Az imeivel mit akarsz? Ha tudod a biciklim vázszámát, megtalálsz? :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!