Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatnám hogy megcsal a barátom (1 db)

Honnan tudhatnám meg hogy megcsal a barátom vagy nem akarja velem tölteni a szabad idejét. Higyjek e neki?

11 hónapja vagyunk eggyütt és mostanában nem valami rózsás a viszonyunk.ha eggyüt vagyunk aranyos velem de...?

Legjobb válasz: A leírásodból ítélve nincs meg köztetek az a fokú bizalom, ami egy kapcsolathoz elengedhetetlen. Miért nem beszéled meg vele, hogy mi a helyzet?

A leírásodból ítélve nincs meg köztetek az a fokú bizalom, ami egy kapcsolathoz elengedhetetlen. Miért nem beszéled meg vele, hogy mi a helyzet?
Mért megmondta, hogy nem akarja veled tölteni a szabadidejét? Szerintem higyj neki, lehet, hogy nem is megcsal, csak valami olyan problémája van, amit nem szívesen oszt meg :S Ha már odáig fajul, hogy szinte nem is törõdik veled, csak "épphogy együtt vagytok", akkor már gáz van. De amíg aranyos veled, addig.. sztem ne itt keresd a problémát.
szerintem is jó lenne megbeszélni. Nem hinném hogy megcsal.
A kérdező hozzászólása: bízok benne (valamennyire) de õ mindig esküdözik h nem csal meg de õ mindig azt mondja hogy én igen.pedig szerintem tudja h nem.2 hete dolgozik.van h nappal akkor azért nem találkozunk ha meg éjszaka akkor meg azért nem mert nappal alszik.tegnap meg azt vágta a fejemhez telefonon h nehogy azt hidjem már h munka után nem alszik hanem egybõl hozzám jön.mostanában csak a 2.vok neki:(
A kérdező hozzászólása: a múlt héten megígérte h többet lessz velem de kevesebbet van:(
Ja hogy dolgozik. Azért az kicsit más... Ha váltott mûszakban dolgozik, akkor az elég kimerítõ, fõleg ha nemrég kezdte. Ezt tapasztaltam. ha lehúzol egy éjszakai mûszakot utánna hullaként dölsz az ágyba. Mért nem mész oda hozzá te? Ha csak aludni is... Sokszor az is nagyon kellemes ha csak érzitek hogy ott a másik. Aztán ha felkelt mehettek oda ahova csak akartok. Azt hogy te csalod meg õt, azt szvsz azért mondja, hogy éreztesse hogy milyen rossz érzés ha az embert vádolják alaptalanuk. Legyél vele megértõbb, toleránsabb. Csak így megy. Egy idõ után beáll a szervezete, és jobban fogja bírni. Addig is türelem, és látogasd meg te, ha nem fog neked örülni akkor van baj!
Próbálj meg türelmesebb lenni vele, és ha nem gyanúsítgatod, mindjárt szívesebben tölti majd veled a szabadidejét. Neked vakáció van? Mert akkor foglald el magad, míg õ dolgozik, esetleg mehetnél te is dolgozni :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Magadra ismersz valamiben az alábbi angol nyelvű kis videóban?

Vagy ismerős egy-egy helyzet más szemszögből?

A Relationship in 5 Minutes by Court Dunn

4

Mit tennétek a helyemben? Kellemetlen szitu?

Tipikus női dolgot fogok elétek tárni. Van egy srác akit régebb óta ismerek jó barátok vagyunk emellett legutóbb össze is gabalyodtunk picit. Kicsit olyan se veled se nélküled dolog. Én akarnám a kapcsolatot ő fél tőle, nem tudom mit veszíthetnénk lényegtelen. Mostanában tök hideg velem és ez eléggé bánt. A másik férfiú a fent említett legjobb barátja teljesen az ellentéte. Megdicsér ha csinos vagyok, repes az örömtől ha adok a sütimből, kap az alkalmon ha összefuthatunk. Tényleg egy kedves srác, vele nem volt semmi mert amíg magamban nem tisztázom a dolgokat nem akarok keverni... De én sajnos most az elsőért vagyok oda és nem tudom mit csináljak mindketten kedvelnek valamilyen szinten.
19/L

13

Így valaki lehet szerelmes?

Ha interneten keresztül beszélgettek és képet lát rólad? Nekem 2 ember szerelmet vallott és csak képekről látott engem és csak beszélgettünk. Így szerelembe lehet esni? :O

5

Nálatok ki irányít a szexben?

Nálunk a párom, és szerinte ez a normális. Ennyire patriarchális lenne a világ?

9

Lányok, ti mennyire vagytok érzékenyek a párkapcsolat rezdüléseire? Mikor sírtok, ha egyáltalán sírtok a párkapcsolatban?

Mi kell, hogy történjék ahhoz, hogy elsírjátok magatokat? Ezt pozitív, negatív értelemben is értem.

Kort fémjelezni!

8

Hogyan szerezhetném vissza a barátom bizalmát?

a barátommal nagyon össze vesztünk és a hívás listámon az exemnek a neve is szerepelt nem találkoztunk és nem is beszéltünk csak meg csörgettem és azt mondta hogy megcsaltam nem igazán bízik bennem viszont szeretem de hogyan tudnám vissza szerezni igazán a bizalmát? nomrális válaszokat

3

Veszprém megyei lányok, kijönne velem szallagavatomra és a ballagásomra?

irjatok üzenetet. 19/F vagyok

3

Miért van az, hogy egyszer már nagyon vágyom egy párkapcsolatra, máskor meg inkább úgy van, hogy azt érzem mellettem senki nem lenne boldog, és akkor inkább jobb nekem egyedül?

6

Miért van az, hogy a lányok csak "lelki társként" tekintenek rám?

Sziasztok. Az a bajom, hogy elég sok lányt ismerek, és néhányan közülük be is jönnek nekem. Nagyon jófejnek tartanak, jobbnak mint több másik srácot, meg sokak szerint nem is nézek ki rosszul, csak egy kicsit vékony vagyok. Nem tudom hogy miért, de mindegyik lánnyal csak ilyen "baráti" szinten vagyok, a lelki társuknak tekintenek többen, mindent megbeszélnek velem meg minden, de nem tudnak rám mint "pasi" tekinteni. Miért van ez? Miben változzak?
(16/f)

7

Honnan számítjátok egy kapcsolat kezdetét: első csók, találkozás, szex, randi vagy valami más?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!