Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatnám hogy megcsal a barátom (1 db)

Honnan tudhatnám meg hogy megcsal a barátom vagy nem akarja velem tölteni a szabad idejét. Higyjek e neki?

11 hónapja vagyunk eggyütt és mostanában nem valami rózsás a viszonyunk.ha eggyüt vagyunk aranyos velem de...?

Legjobb válasz: A leírásodból ítélve nincs meg köztetek az a fokú bizalom, ami egy kapcsolathoz elengedhetetlen. Miért nem beszéled meg vele, hogy mi a helyzet?

A leírásodból ítélve nincs meg köztetek az a fokú bizalom, ami egy kapcsolathoz elengedhetetlen. Miért nem beszéled meg vele, hogy mi a helyzet?
Mért megmondta, hogy nem akarja veled tölteni a szabadidejét? Szerintem higyj neki, lehet, hogy nem is megcsal, csak valami olyan problémája van, amit nem szívesen oszt meg :S Ha már odáig fajul, hogy szinte nem is törõdik veled, csak "épphogy együtt vagytok", akkor már gáz van. De amíg aranyos veled, addig.. sztem ne itt keresd a problémát.
szerintem is jó lenne megbeszélni. Nem hinném hogy megcsal.
A kérdező hozzászólása: bízok benne (valamennyire) de õ mindig esküdözik h nem csal meg de õ mindig azt mondja hogy én igen.pedig szerintem tudja h nem.2 hete dolgozik.van h nappal akkor azért nem találkozunk ha meg éjszaka akkor meg azért nem mert nappal alszik.tegnap meg azt vágta a fejemhez telefonon h nehogy azt hidjem már h munka után nem alszik hanem egybõl hozzám jön.mostanában csak a 2.vok neki:(
A kérdező hozzászólása: a múlt héten megígérte h többet lessz velem de kevesebbet van:(
Ja hogy dolgozik. Azért az kicsit más... Ha váltott mûszakban dolgozik, akkor az elég kimerítõ, fõleg ha nemrég kezdte. Ezt tapasztaltam. ha lehúzol egy éjszakai mûszakot utánna hullaként dölsz az ágyba. Mért nem mész oda hozzá te? Ha csak aludni is... Sokszor az is nagyon kellemes ha csak érzitek hogy ott a másik. Aztán ha felkelt mehettek oda ahova csak akartok. Azt hogy te csalod meg õt, azt szvsz azért mondja, hogy éreztesse hogy milyen rossz érzés ha az embert vádolják alaptalanuk. Legyél vele megértõbb, toleránsabb. Csak így megy. Egy idõ után beáll a szervezete, és jobban fogja bírni. Addig is türelem, és látogasd meg te, ha nem fog neked örülni akkor van baj!
Próbálj meg türelmesebb lenni vele, és ha nem gyanúsítgatod, mindjárt szívesebben tölti majd veled a szabadidejét. Neked vakáció van? Mert akkor foglald el magad, míg õ dolgozik, esetleg mehetnél te is dolgozni :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

"Anyósprobléma". Hogyan lehetne az alábbi helyzetekbe dűlőre jutni?

16 éves lány vagyok, a barátom 17 éves. Majd' másfél éve vagyunk együtt, boldog párkapcsolatban. (Egyébként távkapcsolat, 200km, de hétvégente természetesen találkozunk). A barátommal nagyon szigorú az anyukája, pl.: nyáron csak hatalmas veszekedések árán engedte, hogy itt aludjon a barátom, mert félti, pedig akkor is már több, mint egy éve voltunk együtt. (Azt viszont tudja, hogy lefeküdtünk.)Ilyen helyzetekből pedig van rengeteg, amikor teljesen logikátlan dolgok miatt nem engedélyez programokat. Pl.: a barátom csak vonattal jöhet ide, pedig, ha busszal jönne, több időt tölthetnénk együtt, de szerinte a busz sokkal veszélyesebb, mint a vonat. Õszi szünetben pedig úgy terveztük, hogy lejön hozzánk, és egy ebédet akkor egy családi program miatt rokonoknál kéne elköltenünk. De az anyukája azt mondta, hogy nem lehet, mert ameddig nem a vőlegényem, addig nem vihetem be a családba. Olyanokat is mondd, hogy a barátom 18 éves korában, amikor már egyetemre fog járni, akkor sem költözhet el otthonról (ergo nem költözhet majd össze velem.) Engem borzasztóan bántanak és fárasztanak ezek a sokszor észszerűtlen és bántó kijelentései. Jövőre például ballagás, szalagavató, akkor sem jöhet ide majd a barátom, mert akkor az ünnepi ebéd által beviszem a családba?... A barátom próbál küzdeni, meg győzködni az ayukáját, de csak nagyon apró lépésekben haladunk és nem látok bele abba, hogy ezt ők hogy kommunikálják le. Nagyon szeretem a barátom, de... kezdek besokallni.

9

Mit tehetnék? ( Többi lent)

Van egy fiú(25) én pedig 17 éves lány vagyok.
Mikor lefeküdtünk, először csak kalandnak tűnt , de én bele szerettem.
Mikor beszélünk általában mondogatja hogy nekem olyan fiú kéne mint ő , de közben a szemembe is megmondta hogy ő nem szeretne barátnőt. Kb. egy hónapban 2x ha találkozunk , de akkor úgy viselkedik velem mintha együtt lennénk , ölelget , csókolgat.
Nem értem hogy mégis mit akarhat. Lehet csak szexre vagyok neki jó? De akkor miért viselkedik úgy ahogy ?

15

Lányok, az mennyire normális gondolat, ha barátnőm van és hagyom hétvégén lustálkodni az ágyban míg én készítek kaját neki és beviszem? Mivel jutalmaznátok engem? :-D

9

Van egy fiú akivel már rég óta ismerjük egymást, de neki is van barátnője meg nekem is van barátom, és mégis olyat érzünk egymás iránt, h több mint barátsag, de kevesebb mint szerelem! Mit csináljunk?

3

Egy 16 éves lánynak van esélye egy 41 éves férfinél a feleséggel szemben?

Vagy csak szexre használja? A házasságuk nem jó.

46

Mit gondoltok az olyan lányokról, akik csak nyitott "kapcsolatban" tudnak gondolkodni, mert szükségük van más fiúkkal is összefeküdni, cserébe a barátjának is megengedi, hogy bármikor összefekhet más lányokkal?

Vagyis a lány már a kapcsolat elején kijelenti ezt. Szüksége van egy állandó partnerre, akire mindig számíthat, de ha elkapja a hév, akkor nem akar gátat szabni az ösztöneinek.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?

21

10 millió forintért szakítanál a pároddal?

Elméleti kérdés. Indokold.

21

Elhagyjam? El vagyok keseredve.

Jól megvoltunk a barátommal, de a napokban volt egy megjegyzése, hogy a nagy mellek tetszenek neki.
Nekem kicsi van, csúnya nagy mellbimbókkal :(
Az előző pasim folyton csúfolta őket, nem is voltam vele sokáig (voltak más, durvább dolgai is)
Nem tudok mit tenni, nincs pénzem plasztikára...
bánt hogy így többször felhozta
Keressek mást? Eddig úgy éreztem, ezt leszámítva nem vagyok rossz nő de ez totál levitt az életről

9

Mennyi idő után feküdjek le a barátommal?

Most 2 hónapja vagyunk együtt és én nem akarom elsietni

9

Õszintén! Fiúk, járnátok olyan lánnyal, aki elég csúnyácska, viszont nagyon értelmes és kedves, aranyos mindenkivel?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!