Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatnám hogy megcsal (2 db)

Honnan tudhatnám, hogy megcsal-e a férjem?

Régóta együtt vagyunk. Az elmúlt 1 évben csökkent az együttlétek száma, de szerintem ez még nem ok a hûtlenségre. Mostanában furcsán viselkedik, sokszor eljár itthonról, stb...

Legjobb válasz: kérdezd meg tõle

kérdezd meg tõle
Sztem néha menj el te is barátnõzni, legyél érdekes és titokzatos a férjed számára. Gondolkodj azon, milyen voltál amikor megismert és miben változtál azóta. Ez megadja a választ is arra, milyennek szeret(ne) a férjed. Ha nagyon másmilyen vagy mostanra, az ok lehet arra, hogy mást keressen. Amúgy, nem kell ármánykodni, nem kell nyomozni, csak úgy kell élni, hogy csak téged akarjon. Ha ez sikerül, eszébe sem jut mást keresni! ;-) 37/F
Párkapcsolati gondotok van, aminek az okát nyilván nem fogom tudni megmondani. De van gond szerintem, ennek járjatok utána. ezer oka lehet, amit ennyibõl biztosan meg nem mondunk.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit tehetnek, ez az õ választása, õ utasít el. Mindenki azt mondja csinos vagyok, adok magamra, ezért nem értem. én nem járok el itthonról, csak nevelem a gyerekünket
Akkor talán a barátai feleségét is meg kéne kérdezni, hogy nekik mit mond a férjük :) De azzal vigyázz, hogy ha tévedsz (lyukra futsz) az komoly bizalmi válságot fog okozni. (De egy megjegyzés aminek nem fogsz örülni. Ha heti 4-5x eljár, és inkább a barátaival van mint veled, az megcsalás nélkül is jelent valamit szerintem. Ennek az okán szerintem minél hamarabb el kellene gondolkodnod, mielõtt esetleg tényleg baj lesz.)
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem. mindig az a válasz, hogy barátival találkozik. párszor utána kérdeztem, akkor tényleg ott volt, de most már heti 4-5 nap elmegy itthonról. a barátai is családos emberek, nem hiszem hogy ennyire ráérnek...
Nem kérdezted hová megy? Az együttléte számának csökkenése, és gyakoribb eljárás még nem jelenti automatikusan a megcsalást. Lehetséges, de nem biztos.
Jah ha a férfi sûrûbben jár el és kevesebb a szex az már azt jelenti, hogy megcsalja a párját. Gratulálok.Ennyi erõvel statáriálisan is ki lehetne végezni.
Szokott számítógépezni?? Ha igen akkor keyloggert telepíts rá, sokminden kiderülhet hidd el ;)
Ha már ilyen kérdés megfogalmazódik benned, ott már jelen van a 3. és kb. 1 éve.
A kérdező hozzászólása: utolsó, köszönöm :)

Honnan tudhatnám meg hogy megcsal a barátom vagy nem akarja velem tölteni a szabad idejét. Higyjek e neki?

11 hónapja vagyunk eggyütt és mostanában nem valami rózsás a viszonyunk.ha eggyüt vagyunk aranyos velem de...?

Legjobb válasz: A leírásodból ítélve nincs meg köztetek az a fokú bizalom, ami egy kapcsolathoz elengedhetetlen. Miért nem beszéled meg vele, hogy mi a helyzet?

A leírásodból ítélve nincs meg köztetek az a fokú bizalom, ami egy kapcsolathoz elengedhetetlen. Miért nem beszéled meg vele, hogy mi a helyzet?
Mért megmondta, hogy nem akarja veled tölteni a szabadidejét? Szerintem higyj neki, lehet, hogy nem is megcsal, csak valami olyan problémája van, amit nem szívesen oszt meg :S Ha már odáig fajul, hogy szinte nem is törõdik veled, csak "épphogy együtt vagytok", akkor már gáz van. De amíg aranyos veled, addig.. sztem ne itt keresd a problémát.
szerintem is jó lenne megbeszélni. Nem hinném hogy megcsal.
A kérdező hozzászólása: bízok benne (valamennyire) de õ mindig esküdözik h nem csal meg de õ mindig azt mondja hogy én igen.pedig szerintem tudja h nem.2 hete dolgozik.van h nappal akkor azért nem találkozunk ha meg éjszaka akkor meg azért nem mert nappal alszik.tegnap meg azt vágta a fejemhez telefonon h nehogy azt hidjem már h munka után nem alszik hanem egybõl hozzám jön.mostanában csak a 2.vok neki:(
A kérdező hozzászólása: a múlt héten megígérte h többet lessz velem de kevesebbet van:(
Ja hogy dolgozik. Azért az kicsit más... Ha váltott mûszakban dolgozik, akkor az elég kimerítõ, fõleg ha nemrég kezdte. Ezt tapasztaltam. ha lehúzol egy éjszakai mûszakot utánna hullaként dölsz az ágyba. Mért nem mész oda hozzá te? Ha csak aludni is... Sokszor az is nagyon kellemes ha csak érzitek hogy ott a másik. Aztán ha felkelt mehettek oda ahova csak akartok. Azt hogy te csalod meg õt, azt szvsz azért mondja, hogy éreztesse hogy milyen rossz érzés ha az embert vádolják alaptalanuk. Legyél vele megértõbb, toleránsabb. Csak így megy. Egy idõ után beáll a szervezete, és jobban fogja bírni. Addig is türelem, és látogasd meg te, ha nem fog neked örülni akkor van baj!
Próbálj meg türelmesebb lenni vele, és ha nem gyanúsítgatod, mindjárt szívesebben tölti majd veled a szabadidejét. Neked vakáció van? Mert akkor foglald el magad, míg õ dolgozik, esetleg mehetnél te is dolgozni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!