Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudhatnám hogy (167 db)

Honnan tudhatnám hogy láthatok e aurát? Vagy valamit amire nem minden ember képes csak akinek van képessége hozzá . Honnan tudhatom hogy milyen képességem van?

Legjobb válasz: Az aura látáshoz nem kellenek különleges képességek, tanulható a látása. http://auranka.hu/auralatas/292-robert-bruce-auralato-tanfol.. Itt viszont már találsz konkrét feladatot is az auralátás kifejlesztésére: http://lasdazaurat.network.hu/blog/lasd-az-aurat-klub-hirei/..

Az aura látáshoz nem kellenek különleges képességek, tanulható a látása. http://auranka.hu/auralatas/292-robert-bruce-auralato-tanfol.. Itt viszont már találsz konkrét feladatot is az auralátás kifejlesztésére: http://lasdazaurat.network.hu/blog/lasd-az-aurat-klub-hirei/..
Aurát minden ember képes (lenne) látni, csak rá kell koncentrálni, rá kell hangolódni! Tanulható a látása.
Járj nyitott szemmel a világban, kérdezgess. Én is tegnap jöttem rá, hogy tudok kanalat hajlítani két illetve 3 ujjal! :) nagyon trükkös de semmi ördöngõsség sincs benne!
A legtöbb embernek van valamilyen ezoterikus képessége. Én pl.: erõs önszuggeszcióval képes vagyok 3 liter vizet felszippantani egy lavórból a rectum-omon keresztül. Nincs benne semmi ördöngõsség...

Honnan tudhatnám, hogy szexelni akar?

19/f vagyok Budapesten lakom albérletben. Van egy lány ismer?söm akivel régen tök jóban voltunk, viszont mostanában nem igazán beszéltünk. Azonban azt hiszen mind a ketten bejöttünk a másiknak. Múlthéten azonban dumáltunk és felajánlotta hogy segít egy tantárgyra felkészülni, méghozzá nálam fenn a lakásban. Honnan tudhatnám hogy csak tanulás lesz vagy akar-e szexelni? Félreértés ne essék nem er?ltetem de ha úgy alakul belemegyek. :)

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû, bár a legtöbb férfi nem meri megcsinálni mert kockázatos is. Kezdeményezz te. Incselkedj vele, nevettesd meg, kerül az intim szférájába aztán csókold meg. Max elhúzza a fejét, ebben az esetben se kérj bocsánatot vagy szégyeld magad, téged csak a vágyaid vezéreltek amire õ nem volt vevõ. Majd más vevõ lesz. Csak ne tökölj. Ott nagyon el lehet rontani, hogy a legmegfelelõbb pillanatra vársz, hogy tökéltes legyen, közben meg azt veszed észre hogy végeztetek a tanulással és éppen a kabátját veszi mert megy haza. Sok sikert, bro!

Nagyon egyszerû, bár a legtöbb férfi nem meri megcsinálni mert kockázatos is. Kezdeményezz te. Incselkedj vele, nevettesd meg, kerül az intim szférájába aztán csókold meg. Max elhúzza a fejét, ebben az esetben se kérj bocsánatot vagy szégyeld magad, téged csak a vágyaid vezéreltek amire õ nem volt vevõ. Majd más vevõ lesz. Csak ne tökölj. Ott nagyon el lehet rontani, hogy a legmegfelelõbb pillanatra vársz, hogy tökéltes legyen, közben meg azt veszed észre hogy végeztetek a tanulással és éppen a kabátját veszi mert megy haza. Sok sikert, bro!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, igen hasznos volt! :)

Azt hiszem Biszexuális vagyok! Honnan tudhatnám, hogy tényleg az vagyok-e?

16 éves koromig, minden rendben volt velem, akkor egy csajjal való szakitas utan kezdtem ugy erezni, hogy vonzodom a saját nememhez is. Kiprobáltam pasival de nemvolt olyan jo, pl miko a számban elment hányingerem volt analisan egyáltalan nem akartam kiprobalni és most sem akarom. Viszont ha egy oan srác van melletem kinek jó az illata vonzodom hozza.. De a testi kapcsolat nem megy rendesen pasival.. Lecci segitsetek

Legjobb válasz: Én nõ vagyok, és vanak nõk, akiket én is vonzónak tartok. De nem izgulok fel rájuk, és végképp nem tudnék velük szexuális kapcsolatot létesíteni. Vizsgáld meg magadat, hogy mi az, ami igazán vonz, ami igazén beindít, amire igazán fel tudsz izgulni! Az, hogy jó az illata, szerintem nem elég. Egyelõre úgy tûnik nekem, hogy kíváncsi vagy inkább, mint biszex.

Én nõ vagyok, és vanak nõk, akiket én is vonzónak tartok. De nem izgulok fel rájuk, és végképp nem tudnék velük szexuális kapcsolatot létesíteni. Vizsgáld meg magadat, hogy mi az, ami igazán vonz, ami igazén beindít, amire igazán fel tudsz izgulni! Az, hogy jó az illata, szerintem nem elég. Egyelõre úgy tûnik nekem, hogy kíváncsi vagy inkább, mint biszex.
hát öcsém, ha már vkit lepippantottál, akkor az már a vég... vegyél 1 szivárványszínû esernyõt, aztán irány Amszterdam... a nõket hanyagold... csalódnának benned... http://www.amsterdamgaypride.nl/
A kérdező hozzászólása: Szerintem te egy meleg kocsog vagy.! Foleg ha ien oldalt tudtal belinkelni nekem. A masik dolog, hogy azert mert kiprobaltam szerinted nem alnak velem szoba a csajok? Egy ezt nem tudja senki 2 Komoly baratnom van. Barom
Szerintem is bi vagy. Ha csak kíváncsi lennél, nem mentek volna el a szádba......
igen biszex vagy. Minek után vonzódsz hozzájuk. de ez nem gond.
Biszex vagy. Mert a biszexek sem 50-50 százalékosan szeretik mindkét nemet. Valamelyiket elõnyben részesítik. Te a lányokat, de tetszik néhány fiú is. Van ilyen. Az utolsónak: Szerinted ciki kipróbálni egy veled azonos nevûvel, de k*rvázni nem az? Baromállat.
hát ha már kipróbáltad pasival... ez elég gáz szerintem:-S. Szerintem szerezz 1 csajt / fizzess ki egynek... és ha azzal jobb, akkor nem vagy az.. én így gondolom
hááát... igen biszex vagy... már nem azért... de hogy egy csákót leszopj :| o.O... jól van... van pasi aki szimpi mert jó fej meg faszom... jó a parfümje... ennyi... de ez nem biszexkualitás hanem irigység amirõl beszélek... már nem azért... de engem is majdnem lesmárolt egy haver :) ) mert ropit ettem õ meg ki akarta kapni a számból... engem akkor elkapott a hányinger... szerinted akkor te mi vagy?
A kérdező hozzászólása: Igen ez oke de ugyanakkor azt is hallotam, hogy egy bixex mindkét nemmel mindet bevállal.. Én meg nemtok mindet bevállalni mert hanytat. Talan tenleg az lehet h bixex vok csak a csajokat reszesitem elonyben..
Néhány lánynak is hányingere van ha a szájába élveznek. Velem is elõfordult már.
elõzõ vagyok. szóval még annyit h szerintem is biszex vagy, de ezzel semmi gond nicns =)
A kérdező hozzászólása: Rendben koszi a valaszokat. :)

Honnan tudhatnám hogy bejövök neki?

honnan tudhatnám hogy bejövök a srácnak...

Legjobb válasz: Lehet, hogy fél a visszautasítástól. Nem tudom, hogy te adtál e neki valamilyen jelet, hogy neked is bejön a srác. Ha nem akkor utalj rá te is. Sokszor kell egy ilyen kezdõlökés nekünk srácoknak:)

Lehet, hogy fél a visszautasítástól. Nem tudom, hogy te adtál e neki valamilyen jelet, hogy neked is bejön a srác. Ha nem akkor utalj rá te is. Sokszor kell egy ilyen kezdõlökés nekünk srácoknak:)
Hát, ha ölelget és bókol, az már szerintem betudható egy "lépésnek"! :) Szerintem ha legközelebb is dumáltok és akkor is így viselkedik, akkor óvatosan megkérdezheted tõle, hogy nincs-e kedve elmenni veled valahova (koncert, mozi v színház, kávézó, akármi). :)
Hát ez nehéz.. a fiúk kicsit másképp vannak mint lányok, õk általában ha kicsit is tetszik a lány akkor már egy bizonyos dolgot szeretnének elérni.. tudod hogy mit. Ha igazán szerelmes akkor keresni fog, sõõt állandóan ott fog legyeskedni körülötted. Lépj akkor te.. kérdezd meg hogy van-e kedve veled elmenni moziba, sétálni, kajálni.. Mit veszthetsz? 2009 et írunk nem 1950-et és manapság a lányok is szoktak közeledni. Bátran...ha nemet mond akkor meg úgy sincs értelme.....jobb beletörõdni.

Honnan tudhatnám, hogy egy pasi, nem akar lépni, vagy nem mer?

Mondjuk látom rajta, ha velem van kissé zavart, szinte mindig mosolyog, többször megérint meg ilyenek, de más nem történik, csak szóban...Tehát mondani mondja a dolgokat, de nem lép...

Legjobb válasz: Ennyi alapján valószínûbbnek tûnik, hogy nem mer.

Ennyi alapján valószínûbbnek tûnik, hogy nem mer.
Biztos sokszor visszautasították és fél, nem akar elveszíteni téged. Lépj te, ha te szeretnél valamit.
15:37 Az túl egyszerû. nõként meg fõleg túl egyszerû lenne neki. Inkább vadidegen embereket kérdez, hogy mi is a probléma egy noname általunk nem ismert emberrel.
Végül is azért van ez az oldal, hogy kérdezzenek az emberek. Nyilván a kérdezõnek is volt egy elképzelése a dologról, csak itt megerõsítéseket vár. Még egyszer mondom a kérdezõnek; lépj te, ha õ nem lép!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Tormented. Igen, vannak elképzeléseim, csak hát nem egyszerû dolog a kezdeményezés, legalábbis én még nem kezdeményeztem pasinál. Az elsõ lépést tõle várom/vártam.
Kedves kérdezõ tõle szerintem hiába várod. Vedd kezedbe az irányítást. Ki tudja mirõl maradnál le , ha nem teszed.

Honnan tudhatnám, hogy jó-e a tejem?

A babám holnap lesz hat hetes és eleinte úgy tûnt, hogy be sem indul a tejem. Aztán lett, de nem sok, a babám szinte állandóan mellen volt. Aztán kezdett egyre hosszabb idõt kibírni két étkezés között, de most megint szinte állandóan cicin lenne. Van, hogy 1,5 óránként eszik, és olyan is van, hogy 1-1,5 órát lenne cicin. Közben persze van, hogy csak cumizik. De olyan, mintha állandóan éhes lenne és ezt 3 napja csinálja ilyen látványosan. Pedig több a tejem, mint eddig (nem túl sok, de azért már lényegesen több) és õ is többet kortyol. Anyósom szerint nincs a tejemnek tápértéke és ezért éhes állandóan. Mondta, hogy lefejt tejet forraljak fel és ha van föle, akkor jó, ha nincs akkor pedig vizes nagyon neki. De annyi tejet a legjobb napokon sem tudtam fejni, hogy forralgathassam. Másképp hogy lehet megállapítani, hogy tápláló-e a tej vagy nem? A színe alapján anyósom szerint nem jó :(

Legjobb válasz: Szerintem inkább növekedési ugrása van. Azt mondják itt egyébként a hozzáértõk, hogy rossz tej nincs. Ehhez nem tudok hozzászólni, mert én csak 3 hétig tudtam szoptatni, de abból amit írsz én a növekedési ugrásra tippelnék.

Szerintem inkább növekedési ugrása van. Azt mondják itt egyébként a hozzáértõk, hogy rossz tej nincs. Ehhez nem tudok hozzászólni, mert én csak 3 hétig tudtam szoptatni, de abból amit írsz én a növekedési ugrásra tippelnék.
Nincs olyan, hogy nem jó tej!!! És! Most van a babád a 6 hetes növekedési ugrásban, ami azt jelenti, amit tapasztalsz is: õ állandóan szopizik, ezért a szervezeted érzi, hogy ezentúl több tej kell, és 3-4-5 nap alatt átáll a fokozott termelésre. Csak ezt a pár napot bírd ki, és aztán újra visszaáll a régi rend, azaz a ritkább szopi. Ügyesen csinálod! :)
Anyósod biztosan jószándékkal javasolt, de jó nagy butaságot! Ha megbízható információkat szeretnél, inkább szakembert kérdezz errõl. Ez hívják 6 hetes növekedési ugrásnak, ezért tapasztalod most ezt. Szoptass csak igény szerint továbbra is és hamarosan minden rendbe jön. (Aztán 3 hó körül megint jön egy ilyen idõszak.) Anyatejet nem forralunk, mert elég sok minden tönkremegy benne! A színe pedig azért világos-fehéres, mert ez már érett anyatej. (A kolosztrum az, ami erõsen sárgás.) És végül: a tejed tápláló és jó, ebben soha ne kételkedj! :)

Mit tegyek? Honnan tudhatnam, hogy bejovok-e neki?

Van egy fiu,aki mar 20 eves eleg regota ismerjuk egymast. Nekem mar regota bejon es a multkor egy bulin o is eleg sokat jott hozzam es a vegen csokoloztunk is. Nagyon cuki volt,hisz hazakisert es meg a kapuba is beszelgettunk egy keveset. Azota alig lattam es alig hallottam felole. Mikor talalkoztunk hulyultunk es mindig mosolygott mikor hozzam beszelt,de egyszer sem hozta fel a bulin tortenteket. Nem tudom,hogy mit gondoljak,hogy miert nem beszel rola,talan neki az nem szamitott vagy fel,hogy megsertodok valamiert es tovabbra is barat akar maradni velem. Pedig nekem nagyon bejon es mikor ranezek aztlatom,hogy en is neki,de egyaltalan nem vagyok benne biztos. Honnan tudhatnam meg? O nem olyan szegyelos tipus es szerintem ha akarna valamit mar rakerdezett volna. Ti mit gondoltok miert van ez?

Legjobb válasz: Kérdezd meg ,hogy van-e barátnõje mert ha nem akkor te szívesen lennél.

Kérdezd meg , hogy van-e barátnõje mert ha nem akkor te szívesen lennél.
1et értek az elozovel... ebbol nekem is az jon le, h ez taszitja, h mar van vlkije
A kérdező hozzászólása: Nem nem az taszitja, mert nincs, hisz pont azelott a buli elott ert veget a kapcsolata a baratnojevel.
Akkor az is lehet, h még nem tudja, h mit akar, v esetleg még nincs felkészülve 1 újabb kapcsolatra.
A kérdező hozzászólása: Meglehet, de az nem volt neki valami komoly kapcsolat es hosszu sem.
Ha áll a rudi , akkor bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: Hat egyaltalan nem azt neztem!
A kérdező hozzászólása: Amugy meg egyik baratnom meselte, hogy kerdezte a fiu tole, hogy "a dragam hol van?" es meg aznap mikor egyhelyen voltunk eleg hamar hazamnt pedig a hangulat is jo volt.

Honnan tudhatnám, hogy milyen évszaktípusba tartozok, és, hogy milyen színek állnak jól?

A netes teszteknél, eddig mindig más eredmény jött ki, illetve nem tudom, hogy milyen színű a bőröm. A színekkel meg mindig gondban vagyok, mert eddig kb SEMMI nem illett hozzám. Talán csak a rózsaszín.

Legjobb válasz: Milyen a bõröd, hajad és a szemed színe?

Milyen a bõröd, hajad és a szemed színe?
A kérdező hozzászólása: A szemem zöldes barnás, néha nagyon sötétnek tûnik, néha meg inkább mogyoróbarnának. A hajam nagyon sötétbarna, ha rásüt a nap, akkor arany fénye van. A bõröm nem hófehér, de nem is kreolos, kicsit sárgás.
tél sídzseki, meg sisak h semmi se látszódjon belõled:D am szerintem õsz, de ezekben akkor sem lehet bízni. fehéret ne nagyon hordj ha világos a bõröd, és rózsaszín sztem nem megy jól a barna hajhoz, de lehet neked jól áll...
Hát ezzel én is mindig gondban vagyok. Se a hajszínem, se a szemszínem nem 'konkrét'. A hajam szõkésbarna, a szemem kékes-zölde-szürkés, a bõröm színet meg nem is tudom megállapítani: ) A leírásod alapján te õsz típusnak tûnsz.

Honnan tudhatnám, hogy ez tehetség, vagy valami "más"?

Szoktam verseket írni, és csúnya dolog, de amiket olvasok más amatőröktől, nem tettszik, mert azt érzem, csak rímeket faragnak, és a gondolat enyhén érezhető a szavaikban. Szerintem az enyém is ilyen. Hol, tudnám, vagy tudnák eldönteni, hogy én talán tehetséges(ebb) vagyok ebben. Vagy hagyjam abba?

Legjobb válasz: hány éves vagy? ha iskolás korú még, akkor magyar tanárodnak mutasd meg. ha barátaidnak mutogatod, nem fogsz vele sokat érni, mert úgyis azt mondják, hogy hú de ügyes vagy, akkor is, ha nem. poet.hu meg egyéb oldalak sem túl jók, mindenkit csak dicsérnek. engem amúgy érdekelne, nagyon sok amatõr verset olvasok, írok is néha, nemrég felkértek, hogy egy válogatásban megjelenjen az egyik versem (holott ide mások pénzzel pályáztak), úgyhogy ha nem is értek hozzá annyira, de azért érdekel, esetleg elküldenél párat privátban?:)

hány éves vagy? ha iskolás korú még, akkor magyar tanárodnak mutasd meg. ha barátaidnak mutogatod, nem fogsz vele sokat érni, mert úgyis azt mondják, hogy hú de ügyes vagy, akkor is, ha nem. poet.hu meg egyéb oldalak sem túl jók, mindenkit csak dicsérnek. engem amúgy érdekelne, nagyon sok amatõr verset olvasok, írok is néha, nemrég felkértek, hogy egy válogatásban megjelenjen az egyik versem (holott ide mások pénzzel pályáztak), úgyhogy ha nem is értek hozzá annyira, de azért érdekel, esetleg elküldenél párat privátban?:)
Kedves Kérdezõ! Nehogy abba hagyd! Ennyi vers alapján, és a kord alapján most még senki se tudja biztosra megmondani Neked, tehetséges vagy-e. Minden költõnek voltak zsengéi, de ilyen fiatalkori próbálkozásokat el kell követni ahhoz, ezek érlelnek. Több idõre van szükséged ahhoz, hogy ki tudd futni magad. Írj! R.

Utasokról lehet információt kérni? Honnan tudhatnám, hogy megérkezett a géppel?

A következő történt: egyik barátom repült volna hozzánk, Ferihegyre, de nem találta kiírva a járatot, utánanéztem, törölték. Ekkor ő is ezt az információt kapta. Majd amikor megtudtam, hogy később indul, próbáltam hívni, de már nem vette fel. Gondoltam felszállt a gépre. Azóta sem tudom elérni. Mivel nem tudtam, hogy a gép elindult, késve értem Ferihegyre, így nem bizonyosodtam meg arról, hogy megérkezett-e a gép, és ő is vele együtt,vagy sem. Ferihegy azt mondja, leszállt a gép, a légitársaság információja szerint törölték azt a járatot. Honnan tudhatnám meg, hogy mi az igazság?

Legjobb válasz: Utasrol informaciot nem fogsz tudni szerezni, mert az utaslista titkositva van. Bud.hu n is meg tudod nézni, hogy leszállt e a gép, de arra nem fogsz információt kapni, hogy a barátod rajta volt e a gepen.

Utasrol informaciot nem fogsz tudni szerezni, mert az utaslista titkositva van. Bud.hu n is meg tudod nézni, hogy leszállt e a gép, de arra nem fogsz információt kapni, hogy a barátod rajta volt e a gepen.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igen, ott is azt írták, h leszállt, és a ferihegy járatinfon is azt mondták. A légitársaság telefonos infoján pedig azt mondták, h törölték a járatot :S
Ha leszállt, akkor leszállt, mindegy, hogy mit mond a légitársaság.
Minden jaratnak van egy jaratszama, ami a repulogepre vonatkozik. Elkepzelheto, hogy azt a bizonyos jaratot toroltek, mert meghibasodott a gep, de be tudtak allitani ugyannarra az A-B utra egy masik gepet, masik jaratszammal. Vagyis Ferihegy latja, hogy Abol jott Bbe a gep es leszallt, a legitrsasag, meg azt latja, hogy xy134-es jarat torolve lett... Amugy jol irtak fentebb, sajnos nem tudsz utasokrol infot szerezni, azt csak a rendorseg tudja megtenni, ha elkezdenek nyomozni, civilek nem ferhetnek hozza.
Na meglett a csávó? :)
A kérdező hozzászólása: igen, meg lett, köszönöm a segítséget! :) Bár azt nem tudjuk, hogy a gép végülis tényleg felszállt-e és leszállt-e Ferihegyen, de mindegy is már...A barátom 2 nappal késõbb jött, de meg lett:)
A kérdező hozzászólása: *meglett

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!