Találatok a következő kifejezésre: Honnan tölthetném azt (81 db)

Honnan tolthetnem le a Sims 3 alapjatekat, mert a hazikedvenceket mar letoltottetem de ahoz hogy menjen kell az alapjatek? Honnan tudom letolteni?

Legjobb válasz: Ahonnan a kiegészítõt töltötted, ott nincs meg az alapjáték? Amúgy valamilyen torrentoldalról.

Ahonnan a kiegészítõt töltötted, ott nincs meg az alapjáték? Amúgy valamilyen torrentoldalról.
A kérdező hozzászólása: Nincs sajna:/
gondolom már megtaláltad, de szerintem ztracker.biz-en biztos, hogy fenn van:) regisztrálni kell, de sok dolgot le lehet tölteni.Én is szinte minden játékot innen töltök, nem kell érte fizetni meg semmi, csak utána, amit letöltöttél vissza seedelni:)

Honnan tölthetném le az OpenAL32. dll fájlt?

Legjobb válasz: Próbáld meg az internetrõl... [link]

Próbáld meg az internetrõl... [link]
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam hogy az internetröl de esetleg valami link joljönne
És? Nem kaptál?
A kérdező hozzászólása: meglett :d

Honnan tölthetném le az android 2.3.6 ot?

tmobile; samsung galaxy s plus (GT-i9001)

Legjobb válasz: http://www.sammobile.com/firmwares/1/Honnan tölthetném le az "Angol nyevtan 222 pontban" című könyvet?

Legjobb válasz: Saját felelõsségedre (az oldal nem túl biztonságos...): http://www.esoft.me/get/file/angol%20nyelvtan%20222%20pontba..

Saját felelõsségedre (az oldal nem túl biztonságos...): http://www.esoft.me/get/file/angol%20nyelvtan%20222%20pontba..

Honnan tölthetném le az MSN-t?

Google a barátom, tudom, de el nem hiszitek... egy normális linket nem találtam :S Mindegyik valamilyen hülye sweetim-et akart letölteni, azzal meg már egyszer jól megjártam :S Linkelnétek nekem valamilyen normálisat, kérlek? Köszönöm :)

Legjobb válasz: Egy kis ízelitõ a messengertõl. Helló! Az egész világon megszüntetjük a jelenlegi Messenger szolgáltatást (a szárazföldi Kína kivételével, ahol a Messenger továbbra is elérhetõ lesz), és egyesítjük a Messenger és a Skype nagyszerû funkcióit. Frissíts a Skype-ra, jelentkezz be egy Microsoft-fiókkal (ami ugyanaz, mint a Messenger-azonosítód), és máris elérheted az összes messengeres ismerõsödet! Ugyanúgy cseveghetsz vagy videón keresztül beszélgethetsz velük, mint korábban, ráadásul új kapcsolattartási módokat is felfedezhetsz a mobilodra és a táblagépedre letöltött Skype-pal. Üdvözlettel: a Messenger csapata

Egy kis ízelitõ a messengertõl. Helló! Az egész világon megszüntetjük a jelenlegi Messenger szolgáltatást (a szárazföldi Kína kivételével, ahol a Messenger továbbra is elérhetõ lesz), és egyesítjük a Messenger és a Skype nagyszerû funkcióit. Frissíts a Skype-ra, jelentkezz be egy Microsoft-fiókkal (ami ugyanaz, mint a Messenger-azonosítód), és máris elérheted az összes messengeres ismerõsödet! Ugyanúgy cseveghetsz vagy videón keresztül beszélgethetsz velük, mint korábban, ráadásul új kapcsolattartási módokat is felfedezhetsz a mobilodra és a táblagépedre letöltött Skype-pal. Üdvözlettel: a Messenger csapata
Látom megelõztek :D Igen egy ideje ez a hír járja amit az 1. számú válaszoló is adott.. Tölts le egy skype-ot hidd el klasszisokkal jobb mint az msn és a hívásminõség kifogástalan. A Sweetim-el vigyázz.. elvileg msn-hez egy kieg. de inkább egy vírus és általában akkor is gyakran látom mikor egy játékot akarok letölteni. Fogalmam sincs hogy mukodik-e de próbáld meg ezt ha mindenképp az msn-re fáj a fogad: http://szoftverbazis.hu/szoftver/windows-live-messenger-8-5-..
MSN-t felejtsd el.Március 15ig üzemel itt. Helyette Skype, szokd meg, vagy próbálgass más alternatívát hátha jók lesznek.. Ha nem, akkor mindenképp skype, sajnos.
A kérdező hozzászólása: Óóóóm sikerült is Skype-pal bejelentkeznem, köszi szépen Nektek! :)

Honnan tölthetném le azt a dalt amit a Hótündér énekel a Diótörő 3D-ben?

Honnan tölthetném le azt a dalt amit a Hótündér énekel a Diótör? 3D-ben?

Tudnátok segíteni abban, hogy honnan tölthetném le a családi kedvezményhez az igénylőlapot?

Legjobb válasz: http://www.nav.gov.hu/data/cms179976/adoeloleg_nyilatkozat_c..

A "Programozzunk C nyelven" c. könyv (1999) floppy melléklete kellene, mert az enyém megsérült, nem tudom beolvastatni. Honnan tölthetném le?

A szerz?k Benk? Tiborné, Benk? László, Tóth Bertalan, biztos sokan ismerik ezt a könyvet a C nyelvben jártasok. Tudom, hogy CD melléklet is létezik, de nekem kellene a floppy változat is.

Legjobb válasz: Ne olvasd ezt a könyvet. Túl régi.

Ne olvasd ezt a könyvet. Túl régi.

Honnan tölthetném le az "Auto-Shutdown Restyled Pierre" minialkalmazást? (A laptop automatikus kikapcsolását teszi lehetővé. )

A Windows webhely már nem tartalmazza a minialkalmazások tárát.

Legjobb válasz: http://hu.lmgtfy.com/?q=Auto-Shutdown+Restyled+Pierre

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, sikerült letöltenem.
A kérdező hozzászólása: Éppen azért irtam, mert innen nem tölthetõ le! (Azt irja ki, hogy a captcha-kóddal baj van, , vagy lejárt.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!