Találatok a következő kifejezésre: Honnan tölthetnék pszichológiáról szóló könyveket értekezéseket stb. (1 db)

Honnan tölthetnék le pszichológiáról szóló könyveket értekezéseket stb.?

Olyasmire gondolok, amib?l "tanulhatok", mert nagy kedvencem a téma, csak kevés könyvem van róla.

Legjobb válasz: A pszichológiáról a leghitelesebb információkat a CCHR.hu honlapról tudod elolvasni és letölteni(állampolgári bizottság az emberi jogokért honlapja )

A pszichológiáról a leghitelesebb információkat a CCHR.hu honlapról tudod elolvasni és letölteni(állampolgári bizottság az emberi jogokért honlapja )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért osztja meg a társadalmat ennyire az abortusz kérdése?

Van aki túl hidegen kezeli, van aki többet lát bele mint ami. Társaságban nem ajánlatos felhozni a témát.

Egyébként azzal kapcsolatban mi az igazság, hogy a magzat menekül a "kiszedőszerkezet" elől?
Én videót nem láttam még, csak egy orvosi választ olvastam ezzel kapcsolatban, hogy nem menekülhet, mivel 12 hetesen még nincs kifejlődve az idegrendszer, ezért is ez az abortusz határideje.

20

A felvilágosodás kori egyenlőség bajnokai bölcsek, miért nem fedezték fel a nők egyenjogúságát is?

4

A humor miért számít negatív esztétikai minőségnek?

5

Elérhető az részletesen leírva az interneten a (9-es) gimnáziumi történelem tananyag?

Tudnátok linkelni olyan oldalt, ahol megtalálható a tananyag úgy, ahogy egy tanár lediktálná? Versenyre szeretnék majd felkészülni, a tankönyv pedig vajmi kevésnek tűnik.

2

Van-e olyan szabályzat az egyetemeken, hogy a vizsgákon a hallgatók bizonyos %-nak át kell mennie, különben a vizsgát meg kell ismételni? Érthetőbben lent

Érthetőbben: Ha egy tárgyból elmegyünk 50-en vizsgázni, és csak 5-nek van meg, így 90%-uk megbukott, ez elegendő az "eredményes vizsga" címszónak, vagy van valamilyen határ, hogy ha egy hallgatói létszámból bizonyos %-nyi hallgató nem teljesíti a vizsgát, akkor a vizsgát a vizsga kiírói kötelesek "saját hibájukból" újra meghirdetni (és ez nem megy a félév/3 vizsgalehetőség rovására)

8

Az Édes Annában Anna miért nem Patikárius Jancsit ölte meg, amikor gyakorlatilag ő tehetett arról, hogy a regény végére Anna ilyen helyzetbe került?

5

Mire épült a gazdaság Károly Róbert uralkodása alatt?

Az egyik töritételem Károly Róbert gazdaságpolitikájára vonatkozik, és a tanárunk azt mondta, hasonlítsuk össze a gazdaságpolitikáját II Andráséval, ha jól emlékszem azt mondta, hogy II András a legtöbb bevételét a földbirtokokból szerezte, Károly pedig a regálékból, tehát ezt a változást kéne bemutatnom. Hogy tudnám ezt kifejteni?

1

Hol éltek a szlávok az ókorban?

Érdekes dolog, mert mert ma Európa egyik legnagyobb népcsoportját adják, de pl.a római korban még a kutya nem említ szláv nép(ek)et. Úgy néz ki, hogy kb. csak az 500-as években kezdenek megjelenni a mostani területeiken, de azelőtt merre voltak ?

7

Közgáz: mik az újbaloldali politikai gazdaságtan jellemzői?

2

A pszichiátriának vannak tudományos, tényeken alapuló alapjai?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!