Találatok a következő kifejezésre: Honnan tölthetem a Windows XP (4 db)

Honnan tölthetem le a Windows XP professionált és a Windows XP Vistát?

Legjobb válasz: Legálisan nem igazán tudod letölteni. Nem legális másolatot pedig talán legegyszerûbb torrent oldalakról, dc++ hálózatokról, esetleg (fizetõs) warez oldalakról. Viszont ha a családban van köz- vagy felsõoktatásban tanuló vagy dolgozó, akkor a CAMPUS program keretében 3000,- Ft-os költségért ennél sokkal több szoftverre tehetsz szert LEGÁLISAN! Úgyhogy nézz körül a családban :) Biztos akad valaki, aki jogosult a CAMPUS igénybevételére. Részletek: www.tisztaszoftver.hu

Legálisan nem igazán tudod letölteni. Nem legális másolatot pedig talán legegyszerûbb torrent oldalakról, dc++ hálózatokról, esetleg (fizetõs) warez oldalakról. Viszont ha a családban van köz- vagy felsõoktatásban tanuló vagy dolgozó, akkor a CAMPUS program keretében 3000, - Ft-os költségért ennél sokkal több szoftverre tehetsz szert LEGÁLISAN! Úgyhogy nézz körül a családban :) Biztos akad valaki, aki jogosult a CAMPUS igénybevételére. Részletek: http://www.tisztaszoftver.hu

Honnan tolthetem le a Windows XP Professional Edition-t?

Adjatok legyszives egy letolto linket, ami termeszetesen nem virusos egy jo Windows XP Professional Edition-nak :D
Rundll a Rendszer-visszaállítás. Valszeg beszedték valami fertõzést a gépedre, futtasd le a víruskeresõt.
Rendszergazdai oldal: töltsd le és telepitsd (30 napos próbaváltozat) http://www.2f.hu/letoltes/probaverziok/kaspersky/ Kaspersky Antivírus 2009. Startmenû/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás. Bal oldalon alul katt, vedd ki a pipát (Figyelés kikapcsolása). Újrainditás, aztán futtasd le a Kasperskyt. Meg fogja találni. Aztán tedd vissza a pipát (Figyelés). Valószínûleg nem ismeri fel a Rendszer-visszaállítás a dögöt, ezért állandóan visszaállitja.
Türöld le az összes elõzõ vírusirtót, ha másképp nem megy, akkor Csökkentett módban (amíg fekete a monitor, F8-at tarsd lenyomva). Töltsd le és telepitsd a Ccleanert, futtasd le. http://download.chip.eu/hu/CCleaner_132253.html Aztán kizárólag a Kasperskyt futtasd le. A több víruskeresõ vagy annak maradványai egymást is blokkolják.
A kérdező hozzászólása: Már elõtte meg volt mert állandóan bezizzent én is gyanakodtam rá, meg csináltam külön spybot ellenõrzést is.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam még 2szer de még mindig kiírja!
A kérdező hozzászólása: Felraknám ha hagyná de volt a gépen avast(jelenleg nod van)és nem engedi feltelepíteni, mert a telepítõ látja de a gépem nem hogy lenne fent avast!Ötlet?!Elõre is köszi!
A kérdező hozzászólása: ccleaner letöltve és futatva.Csökkentettbe is megcsináltam.Mégis a Kaspersky telepítõje látja az avastot.Az ismerõseim azt mondják, hogy lehet rosszul lett letörölve és ezt max ha újrarakom a gépet akkor fogja engedni feltelepíteni.Tényleg nincs rá semmilyen megoldás, hogy újratelepítés nélkül felrakjam?!
Mentsd ki az adataidat, aztán formázz. Nincs más megoldás, sajnos. Kõkemény vírus ült bele az Avastba, illetve a Windowsba.
A kérdező hozzászólása: Sikerült ezt a hibaüzenetet "eltüntetnem", úgyhogy letöltötem a Malwarebytes'Anti Malware vírusírtó programot azóta nem írja ki ezt a hibát.


Honnan tölthetem le XP-re a windows 7 inspirat-ot?

Meg van a vista inspirat módosított üdvözl?képerny?, meg a téma. Most a windows 7 inspirat kell, mert meguntam a vistát.

Legjobb válasz: http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Shell-Repl.. Ez nem fogja a gépet.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!