Találatok a következő kifejezésre: Honnan tölthetek olyan (35 db)

Honnét tölthetnék le olyan programot, amelyikkel önarcképet összemontírozhatnék egy másik képpel úgy, hogy az arcot az eredetiből kívágom és egy saját fotót illeszthetnék a helyére?

Online,ingyenes is jó lenne...

Legjobb válasz: Vagy ott a GIMP, amivel nagyon sok mindent meg lehet csinálni, de nem olyan egyszerû a kezelése.

Vagy ott a GIMP, amivel nagyon sok mindent meg lehet csinálni, de nem olyan egyszerû a kezelése.
Ezzel az ingyenes online programmal is meg lehet csinálni. http://www.pizap.com/pizap.php?width=1280#
Ilyesmire gondolsz? http://seenow.com/

Honnan tölthetek le olyan zenét, ami olyan mély hangzású?

(mély nyomó)

Legjobb válasz: és én még azt gondoltam, hogy itt mindenre válaszolnak (N)

A kérdező hozzászólása: és én még azt gondoltam, hogy itt mindenre válaszolnak (N)

Samsung Galaxy S4 clonera hogy tudok felrakni olyan romot mint a gyári? Honnan tölthető le?

Legjobb válasz: Sehogyan. Egy klón nem fogja azt nyújtani mint az igazi. Maximum CyanogenMod (ha van egyáltalán), és egy S4 téma.

Sehogyan. Egy klón nem fogja azt nyújtani mint az igazi. Maximum CyanogenMod (ha van egyáltalán), és egy S4 téma.
Sokféle S4 klón van, keress valami kódszámot vagy valamit amivel beazonosíthatod. Aztán ha egy jobb modellt fogtál ki (MT6577 vagy MT6589 chipset), lehet van hozzá CWM és valamilyen fõzött ROM. Ha csak a kinézet kell akkor GO Launcher + TouchWiz téma


Samsung s3ra honnan tölthetek le gps navigációt? ! Ingyen szeretném, és olyat amit magam is telepíthetek viszonylag könnyen?

Legjobb válasz: Miért nem használod a Google-ét? Le tudom húzni a térképeket offline használatra is, teljesen jó.

Miért nem használod a Google-ét? Le tudom húzni a térképeket offline használatra is, teljesen jó.
TorBrowser Véletlenszerû ip-ket ad. Igaz, kicsit lassú vele a netezés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azt ismerem és idõnként használom is. De azzal nem oldható meg az, hogy egy tetszõleges alkalmazás .exe fájlját kijelölöm és ettõl kezdve ez az alkalmazás is megkapja a maszkolt IP címet. Tor csak böngészésre és a böngészéssel összefüggõ, onnan meghívott folyamatok esetén hasznos - tudtommal.
A kérdező hozzászólása: Például a Hide My IP program prémium szolgáltatása a böngészés mellett igen sok más alkalmazáshoz is jó (Pl.: Outlook, SkyPe, stb..), de ott sincs lehetõség tetszõleges program kiválasztására, ami szintén a maszkolt IP-t használhatná.
A TOR-nak van telepítõs alkalmazása, ami a teljes operációs rendszerre vonatkozik. Gondolom a jutyub országtiltó scriptjét akarod vele kijátszani...
A kérdező hozzászólása: Nem YouTube-hoz, hanem egy automatizáló vezérlõprogramhoz kell (.EXE), aminek a böngészõprogramokhoz nincs sok köze. Csak mivel az UPC dinamikusan kiosztott IP címe lényegében statikus (a modem akár 20 órás áramtalanítása után is ugyan azt IP-t kapja vissza), a program megfelelõ mûködéséhez viszont maximum 24 óránként más IP szükséges. De ha leírnád, hogy a TOR-ral ezt hogyan lehetséges összehozni, azt megköszönném.
Használj VPN-t! (www.vipvpn.hu) 24kb/s fullduplex sávszél ingyen, 1190/hó-ért pedig korlátlan. Minden forgalom azon megy keresztül.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez jónak tûnik, bár az oldalon található adatok "közepesen alapos" átolvasása után nem található olyan információ, amely az IP cím megújításának idõközérõl szólt volna. Viszont rengeteg keresgélés után találtam egy remek alkalmazást, ami kb. 600 FT/hó-ért mindent tud, amit tudnia kell. Automatikusan akár 5 percenként IP újítás, 128 bites RSA+RC4 titkosítás és a legfontosabb; tetszõleges alkalmazás is felvehetõ (pl. akarmi.exe), ami már a maszkolt IP-n keresztül kommunikál a célállomással. Ennek neve "Hide ALL IP". Próbaverzió van, korlátozásokkal...Köszönöm minden hozzászólónak a segítõ szándékát! A magam részérõl megválaszoltnak tekintem a kérdést.
TeamViewer jó távolról irányítani egy gépet. Camtasia-val lehet jó videókat felvenni.
ha windows 7-ed lenne akkor a fraps tökéletes lenne
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.. :)

Vannak olyan dokumentum filmek amelyek a kepregenykeszitessel foglalkoznak? Es ha van honnan tolthetem le?

hogyan keszul a kepregeny,mivel festik,rajzoljak stb

Legjobb válasz: Ez érdekelne engem is, majd megnézem van-e ilyen dokufilm. Nagy rajzoló vagyok :) Egyébként számtalan módszerrel készülnek. Lehet kézi rajz-tussal, vékony filctollal, de vannak digitálisan rajzoltak is. A színezés is így mûködik.

Ez érdekelne engem is, majd megnézem van-e ilyen dokufilm. Nagy rajzoló vagyok :) Egyébként számtalan módszerrel készülnek. Lehet kézi rajz-tussal, vékony filctollal, de vannak digitálisan rajzoltak is. A színezés is így mûködik.
A kérdező hozzászólása: ertem, ha talalsz valamit akk kuld el pm ben vagy ide pls:) es koszi az infokat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!