Találatok a következő kifejezésre: Honnan szerezhetném az (30 db)

Valaki meg tudja mondani, honnan szerezhetném meg az Együtt a gyermekvédelemben c. folyóirat lapszámait?

Annyit sikerült kiderítenem, hogy az ELTE-PPK lapja volt, tavaly decemberben szûnt meg. Már érdeklõdtem az intézménynél e-mailben, egyelõre nem reagáltak.

Honnan szerezhetném meg teljes verzióba az alábbi zenét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Itt tudod hallgatni a full 5+ perces verziót: [link] Egyébként beatporton tudod megvásárolni. [link]

Itt tudod hallgatni a full 5+ perces verziót: [link] Egyébként beatporton tudod megvásárolni. [link]
Köszi ^^
Véletlen másik felhasználónevemmel válaszoltam, sebaj :D
2012 elején került forgalomba, nagyon gyenge készülék. A hirdetõ oldalakon is az elfogyott szerepel.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok azzal, hogy nem egy okostelefon. De mindíg is tetszettek az összecsukható mobilok, és szerintem a külsõ nagyon jól sikerült.. Azért hátha valaki mégis tud szerezni egyet.....


Dr. Vicze Ernő Az alacsony keretes rakodókaptár című könyvét honnan szerezhetném be?

Netes feltöltést találtam, de könyv formájában is szeretném megvenni. Ha valakinek van valamilyen ötlete, hogy honnan szerezhetném be, kérem, szóljon! (Internetes antikváriumokban már néztem, de csak előjegyezhetőt találtam.)

Legjobb válasz: beírod googleba és kidobja az apróhirdetéseket is

beírod googleba és kidobja az apróhirdetéseket is
A kérdező hozzászólása: Azzal indítottam, hogy Googleben rákerestem, de sajnos nem találtam semmi használhatót, talán mert elég régi könyv ez.
más megoldás nincs, mint elõjegyezni. Aztán majd megjön. Addig ahol látsz antikváriumot, oda bemégy és rákérdezel...
A kérdező hozzászólása: Várok én, mást tényleg nem tehetek, de azért írtam ki ide, hátha van valakinek egy példány belõle és esetleg eladná, mert nemrég egy másik könyvvel is így jártam.

Az alábbi vieóban a csaj milyen hajgöndörítő vasat használ? Www. Youtube.com/watch? V=-AAvxQysLJo 2:53 És honnan szerezhetném be?

Gondoltam hátha van valamelyikőtöknek ilyen göndörítője,mert én nem tudok rájönni,hogy milyen márka.Előre is köszönöm :).

Legjobb válasz: A márka Remington. De nálunk még nem kapható. Sõt szerintem pont ez a fajta nem is lesz, mert helyette van egy másik, amit forgalmaznak nálunk. Egyébként Remington TStudio Pearl Styling Wand a neve. Keress rá neten és ha mindenképpen ez kell neked, akkor külföldi oldalról is megrendelheted. Két méretben kapható. Ami helyette nálunk kapható, azt az alábbi linken tudod megnézni, viszont ez csak egy méretben van. Ennek a neve csak simán Remington Pearl. Egyébként a videóban, amit linkeltél a lány a vastagabb változatot használja. http://www.mybeautytools.hu/remington-remington-ci95-pearl-h..

A márka Remington. De nálunk még nem kapható. Sõt szerintem pont ez a fajta nem is lesz, mert helyette van egy másik, amit forgalmaznak nálunk. Egyébként Remington TStudio Pearl Styling Wand a neve. Keress rá neten és ha mindenképpen ez kell neked, akkor külföldi oldalról is megrendelheted. Két méretben kapható. Ami helyette nálunk kapható, azt az alábbi linken tudod megnézni, viszont ez csak egy méretben van. Ennek a neve csak simán Remington Pearl. Egyébként a videóban, amit linkeltél a lány a vastagabb változatot használja. http://www.mybeautytools.hu/remington-remington-ci95-pearl-h..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget!

Samsung corby -ra honnan szerezhetném meg ba google maps 2.3.2? mert azt irja ki a telóm hogy nem jó?

az alkalmazásban van olyan funkció hogy saját helyzetem (hogy éppen hol vagyok) de nem gpr.r?l hanem a netr?l valahogy. ilyet szeretnék de nam baj ha nem google acsak muttassa meg hogy hol vagyok.

Honnan szerezhetném meg az összes MacGyver epizódot?

Legjobb válasz: Tvstore ,Ncore Beload. ezeken a torrent oldalakon mind fent van!

Tvstore , Ncore Beload. ezeken a torrent oldalakon mind fent van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!