Találatok a következő kifejezésre: Honnan szerezhetnék vagy (47 db)

Honnan szerezhetnék, vagy tölthetnék le D. N. Angel mangákat?

El?re is köszi :)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ezt a kérdést tedd fel animés fórumokon, mert ott nagyobb eséllyel találsz valakit, aki esetleg megválna a sajátjától akár féláron is. Letölteni sajna nem tudom, honnan tölthetnéd le.

Szia! Szerintem ezt a kérdést tedd fel animés fórumokon, mert ott nagyobb eséllyel találsz valakit, aki esetleg megválna a sajátjától akár féláron is. Letölteni sajna nem tudom, honnan tölthetnéd le.
A kérdező hozzászólása: Ott is próbálkoztam már, de sok helyen nem is néznek fel az oldalra és nem olvassák a mangát. (jó példa: animés oldal, utolsó frissítés: 2002. jún. 15.) Azért köszi a tanácsot :) ))
D.N.Angel fejezetek (nem az összes, de magyarul) vannak fenn a manga.hu weboldalon. Angolul fenn van a mangafox.com-on, de azt csak oldalanként tudod letölteni. Rendelni meg sz'tem tudsz az Animebolt nevû oldalról.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Már meg is van ez elsõ 10 :D

Copy Con - Szeress úgy kottát honnan szerezhetek? Vagy "kighallgatná" nekem valaki a zongorát?

Nagyon egyszer? a zongora alapja, talán kihallgatni is lehetne, csak én nem tudom. Segítene valaki?

Legjobb válasz: nem amúgy ha nagyon egyszerû, miért nem csinálod meg te?:D

nem amúgy ha nagyon egyszerû, miért nem csinálod meg te?:D
"nem amúgy ha nagyon egyszerû, miért nem csinálod meg te?:D" az is egyszerû lenne, hogy nem pofázol bele, ha nem tudsz érdemben hozzászólni, te selejt.
utolsó: te mennyivel adtál hasznosabb választ mint az elsõ válaszoló?
A kérdező hozzászólása: Azért, mert nem tudom. Egyértelmûnek gondoltam, hogy a kérdést azért tettem fel, mivel én nem vagyok képes megoldani. Soha nem részesültem semmilyen zenei képzésben, a hallásom sem olyan jó, hogy kihalljam, de azt meg tudom állapítani (ennyi hallásom azért van), hogy nem egy bonyolult zongoraalap, egy hozzáértõ ember pár perc alatt kihallgatja. És mivel kottát sehol sem találok hozzá, és feltételezem nem is lelhetõ fel, ám nekem nagyon kéne ez a zongoraalap-kotta, így gondoltam, hátha akad itt egy segítõ szándékû emberke, aki képes és szeretne segíteni.
21:48 - és te mennyivel adtál hasznosabb választ, mint én? de amúgy éreztem, hogy lesz egy tróger, aki majd bemondja a frankót, elkövetve ugyanazt a hibát, amiért most engem oltogat. gondolkozni kéne.

Eat Sleep Attack számokat honnan szerezhetnék? Vagy ha vkinek esetleg vannak küldene?

Konkrétan a Break és a Can\'t help but smile c. számok kellenének.


Honnan szerezhetnek Fúriafűz magokat vagy cserjét?

égóta szeretnék már nevelni egy fúriafüzet mert nagyon tetszik sajnos sehol sem találok magokat vagy kis cserjét amit nevelni tudnék:(

Legjobb válasz: Elõször is keresd meg a Tiltott Rengetegben a Feltámadás Kövét, mivel Harry ott hagyta, aztán beszélj mondjuk James Potterrel, Sirius Blackkel, vagy Remus Lupinnal, és kérdezd meg tõlük, honnan szerezték. Peter Pettigrew-t nem ajánlom, hiszen õ egy gyökér patkány. Sok sikert! (:

Elõször is keresd meg a Tiltott Rengetegben a Feltámadás Kövét, mivel Harry ott hagyta, aztán beszélj mondjuk James Potterrel, Sirius Blackkel, vagy Remus Lupinnal, és kérdezd meg tõlük, honnan szerezték. Peter Pettigrew-t nem ajánlom, hiszen õ egy gyökér patkány. Sok sikert! (:
Keress egy "fúriát" attól kérjél.Legyél óvatos és ugrásra kész, mert bármi történhet!
Ha találtál, küldesz lécci nekem is belõle? Hasznos lenne...

40 éves, egyedülálló, vagány csaj vagyok. Hova tudnék elmenni szilveszterezni, vagy honnan szerezhetnék tudomást "nyitott" házibulikról?

Vagy adjak fel internetes hirdetést, hogy szívesen csatlakoznék egy társasághoz? Kaját, italt is vinnék magammal, csak sajnos nincs társaságom egy jó szilveszteri bulihoz. :(

Legjobb válasz: nemtudom milyen zenét szeretsz, de sztem megéri olyan helyre menni, amit a mai fiatalok menõnekn tartanak (feltéve ha diszkóba szeretnél menni), pl ahol dubstepet, electrot, vagy éppen r'n'b-t vagy technot játszanak. a hajógyári szigeten többféle diszkó van, attól függ melyikhez van kedved, meg tudod nézni neten, vagy vmelyik kisebb diszkóba is elnézhetsz. házibulikat most hirtelen nem tudok mondani, és nem is tudok h lenne olyan nyitott dolog, ahova mehetnél, ezt meg tudod nézni neten. remélem segítettem(:

nemtudom milyen zenét szeretsz, de sztem megéri olyan helyre menni, amit a mai fiatalok menõnekn tartanak (feltéve ha diszkóba szeretnél menni), pl ahol dubstepet, electrot, vagy éppen r'n'b-t vagy technot játszanak. a hajógyári szigeten többféle diszkó van, attól függ melyikhez van kedved, meg tudod nézni neten, vagy vmelyik kisebb diszkóba is elnézhetsz. házibulikat most hirtelen nem tudok mondani, és nem is tudok h lenne olyan nyitott dolog, ahova mehetnél, ezt meg tudod nézni neten. remélem segítettem(:
A kérdező hozzászólása: Köszi, de tök egyedül vagyok, barátnõim mind a pasijukkal/férjükkel lesznek, így a disco kilõve. Olyan jó lenne csatlakozni valami idegen társasághoz, ahol barátkozhatnék, esetleg ismerkedhetnék.
Velem.. Ha idén is érdekel..
A kérdező hozzászólása: Igen, érdekel :) Sajnos megint egyedül vagyok.... Mire gondoltál?
Egy jó bulira :) Irhatsz privit is

Honnan szerezhetnék életnagyságú Justin Bieber kartont? Vagy akármilyen életnagyságú kartont bármely sztárról?

Mit kell beírni hogy képet hozzon ki részletekben?

Legjobb válasz: Justin Bieber???? MEGÖLNI A KÉRDEZÕT!!!! (tuti h 'fiukat szeretõ fiú'/csaj vagy)

Justin Bieber???? MEGÖLNI A KÉRDEZÕT!!!! (tuti h 'fiukat szeretõ fiú'/csaj vagy)
jujjj..ha valaki tudja lécci írja meg :o
A kérdező hozzászólása: Kösz..még nem szeretnék meghalni és légyszi ne öljetek meg..lehet hogy te nem szereted de én attól szerethetem..és lány vagyok..de semmi gond.:)
1. Menj a google - be 2.írd be: a legutáltabb sztárok 3. nézd meg a kiadottakat (idézem) : "Justin Bieber a legutáltabb" stb. 4. választ adtam a kérdésedre. + most írd be: legstílusosabb énekesek (Justinnak nyoma sincs) :)
Lány vagyok. Amúgy nagy Michael Jackson fan. Kérlek hasonlítsd õket össze. Üdvözlettel: egy ember akinek elment az életkedve ettõl a kérdéstõl
A kérdező hozzászólása: Ha egy ilyen kérdéstõl elmegy az életkedved biztos Michael Jacksonnak is tõled ment el az életkedve. Puszii:*

Honnan szerezhetnék egy kis pénzt gyorsan? Nagy bajban vagyok!

Miután nincs munkám 3 hete, teljesen kifogytam, szó szerint nincs ezer forintom sem. Minimálbérért dolgoztam eddig és csak 3 hónapig, tehát megtakaritásom nem nagyon volt. Munkát találni szinte lehetetlenség belátható időn belül, előzőt is fél évig kerestem, majd csak ismerettség által sikerült. A pénzre viszont napokon-heteken belül szükség van. Kölcsön kérni nem tudok kitől. Arra gondoltam feladok hirdetést hogy ezt azt vállalok, de félek hogy csak szexuális jellegű, meg ügynökösdi ajánlatok érkeznek. 22/L

Legjobb válasz: Ilyen esetben az van, hogy fogod magad, és a kis önéletrajzaiddal végigjárod a várost, és bemész mindenhova ( étterem, kocsma, pub, butik, pláza, stb.) és személyesen kuncsorogsz, hogy állást keresel azonnali kezdéssel. Ha ennyire kell a pénz, akkor nincs idõ a net elõtt várni a csodát. Ott nincsenek gyárak, vagy hasonlók? Oda is elmehetnél, a sorra általában mindig van felvétel.

Ilyen esetben az van, hogy fogod magad, és a kis önéletrajzaiddal végigjárod a várost, és bemész mindenhova ( étterem, kocsma, pub, butik, pláza, stb.) és személyesen kuncsorogsz, hogy állást keresel azonnali kezdéssel. Ha ennyire kell a pénz, akkor nincs idõ a net elõtt várni a csodát. Ott nincsenek gyárak, vagy hasonlók? Oda is elmehetnél, a sorra általában mindig van felvétel.
"feladok hirdetést hogy ezt azt vállalok, de félek hogy csak szexuális jellegû, meg ügynökösdi ajánlatok érkeznek." Nézd, ha az eszeddel nem sikerült boldogulnod, akkor miért ne próbálnád meg mással?
Eladod a tévédet vagy amid van...
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi lennék az elsõ válaszolónak mi a baja azzal a mondattal, olvasd át újra hogy megértsd mit írtam, szerintem nem az én eszemmel vannak gondok. Az meg köztudott, hogy hiába írja bele valaki a hirdetésbe hogy tényleg valós, rendes alkalmi munkát keres, ezek a pofátlan ajánlattevõk akkor is zaklatják.
De hol laksz, vagy mi a baj veled? Nyár van, a legtöbb vendéglátóhelyen ott áll a táblácska "mosogatót/pincért/takarítót/kasszást felveszünk"
A kérdező hozzászólása: Sopronban. Sajnos nem ilyen egyszerû, már a legegyszerûbb gyári, takarítói munkákra is nagy válogatást tartanak, vagy csak ismerettség által állnak szóba az emberrel. Nekem nincsenek elõzõ munka tapasztalataim sem, tehát a gyakorlat hiánya is kifogás sok esetben. Pedig tanultam 2 szakmát és érettségiztem, de úgy néz ki semmit sem ért.
szia! tudnék neked munkát ajánlani! írj priviben! eladói állás, ha érdekel sopronban!

Honnan szerezhetnék sárga, fehér, vagy piros estike magot?

Nekem "csak" rózsasín van, imádom ?ket :) most vettem észre, hogy több színben is van, elkezdtem kutatni, de nem találok olyan helyet, ahonnan majd tudnék rendelni.

Legjobb válasz: Nekem mindenféle színben van. Van olyan is, ami rózsaszín-sárga csíkos. Nagyon szépek. Én gazdaboltban vettem a magot, rá is volt írva, hogy vegyes színösszeállítás. Szerintem te is próbálkozhatnál gazdaboltban, vagy bárhol máshol, ahol virágmagot lehet kapni, nem túl ritka ez a növény.

Nekem mindenféle színben van. Van olyan is, ami rózsaszín-sárga csíkos. Nagyon szépek. Én gazdaboltban vettem a magot, rá is volt írva, hogy vegyes színösszeállítás. Szerintem te is próbálkozhatnál gazdaboltban, vagy bárhol máshol, ahol virágmagot lehet kapni, nem túl ritka ez a növény.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!