Találatok a következő kifejezésre: Honnan szerezhetnék telefonhoz (4 db)

Van-e olyan program, amit telefonra átrakva amikor futtatom, a közelben lévő telefonok éles hangot adnak ki, és ha van, mi a neve és honnan szerezhetem be?

Az a helyzet, hogy mikor utazok a buszon, a bunkó "kisebbségiek" fülhallgató nélkül hallgatják az ócska zenéjüket jó hangosan, és meg akarom ?ket szívatni, hogy besípoljon a telefonjuk, mikor én beindítom ezt a programot

Legjobb válasz: sajnos nem igazán létezik ilyen...

sajnos nem igazán létezik ilyen...
A kérdező hozzászólása: dehogyisnem! én már hallottam, hogy van ilyen

Samsung LaFleur telefonhoz honnan szerezhetnék megfelelő fülest?

Legjobb válasz: Itt nézz körül: http://www.mobilprofi.hu/gsm-webaruhaz/580-samsung-gyari-sam.. ha kiválasztottad, a tipusszám alapján kereshetsz olcsóbbat is.

Itt nézz körül: http://www.mobilprofi.hu/gsm-webaruhaz/580-samsung-gyari-sam.. ha kiválasztottad, a tipusszám alapján kereshetsz olcsóbbat is.
Az nem háttérkép, hanem játék.Nekem a wave-n alapból rajta van.
Miért nem kérdezed meg a barátnõd anyukáját, hogy hogyan tette azt a telefonjára?
de androidos telefonokon van ilyen live háttér sztem ez is az...


Honnan szerezhetnék 6030-as telefonhoz függetlenitő kódot?

Legjobb válasz: Függetleníteni csak bizonyos progikkal lehet.A kódot máshonnan meg sem lehet szerezni, és nem is érdemes mert nem tudod használni!

Függetleníteni csak bizonyos progikkal lehet.A kódot máshonnan meg sem lehet szerezni, és nem is érdemes mert nem tudod használni!
A kérdező hozzászólása: Már kaptam kódot más tel.hez amit azóta is használok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget sajnos nem tudom megcsinálni mert 6 kódot irt ki ebbõl nem tudom melyik a jó! Azért kösz....
Elvileg mind jó. Próbálj ki egyet. Nekem általában az 1. be szokott jönni a kódok közül. (Max 3x próbálkozhatsz, mielõtt letiltja a kódos függetlenítést)
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, nem csinál semmit....mármint nem ir ki semmit.... (((((
ha jól emlékszem akkor 6030-nál akkor megy a kódos dolog, ha beleraksz a telefonba egy olyan kártyát amit nem fogad el. Ha így elindítod a készüléket akkor kiírja, hogy nem megfelelõ sim és megjelenik egy "felodás" felirat. Megnyomod a jobb softbillentyût (feloldás) és ez után írod be a feloldókódot (az elsõvel tuti megy) #pw+kód+1# formátumban, majd leokézod és örülsz...
A kérdező hozzászólása: Kicsit késõn de most tudok válaszolni az utolsó válaszolónak. Köszi ezerszer! Sikerült! )))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!