Találatok a következő kifejezésre: Honnan szerezhetnék nyelvű (5 db)

Orosz nyelvű filmeket honnan szerezhetnék?

Orosz nyelv? filmeket keresnék,magyar felirattal jó lenne gyakorolni. Sajnos torrent portálokon eddig nem jártam sikerrel..mit tudnátok ajánlani?

Legjobb válasz: Leginkább 2 tudok augustus nyolcadián és feketevillám avagy zug a volga de vanna még orosz filmek szóval várom a fejleményeket én is

Leginkább 2 tudok augustus nyolcadián és feketevillám avagy zug a volga de vanna még orosz filmek szóval várom a fejleményeket én is
Van egy remek oldal: kilencesterv. Ejzenstein, Csuhraj, Pudovkin, Zvjagincev, Anna Melikian, Tarkovszkij. Hajrá.
Privátban küldtem egy megoldást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nekem is elküldhetnétek privátban. Hálás lennék nagyon. Címem [email protected]

Honnan szerezhetnék használt, német nyelvű középiskolai tankönyveket?

F?leg fizika és matek, esetleg valamilyen építészeti témájú érdekelne!

Legjobb válasz: Tesz vesz, vatera, helyi piac, antikvárium.

Tesz vesz, vatera, helyi piac, antikvárium.

Wordhöz honnan szerezhetnék más nyelvű helyesírásellenőrzőt?

Megvan benne a 3 alap: angol, német, magyar. Nekem (pl) szlovák kell, akkor ezt honnan tudnám letölteni? Próbáltam, hogy a 2003-asat lecserélem 2007-esre, és átállítom a nyelvet szlovákra, de még csak nem is kérdezte, h milyen legyen a nyelv. Automatikusan magyarul tette fel:/ Valakinek ötlet?

Legjobb válasz: probléma megoldva: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

A kérdező hozzászólása: probléma megoldva: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Honnan szerezhetnék német nyelvű filmeket magyar felirattal?

Mármint interneten, vagy küldeni nem tudna valaki?

Legjobb válasz: ha tudod a film címét akkor keress torrentoldalakon, feliratot meg rengeteg filmhez az opensubtitles.org-on találsz

ha tudod a film címét akkor keress torrentoldalakon, feliratot meg rengeteg filmhez az opensubtitles.org-on találsz
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm:)
Sikerült találnod ilyen filmeket?Ha igen linkelnél nekem is egy ilyen oldat, mert én is ilyen filmeket keresek, de eddig csak angolt találtam.Bocsi az off-ért.
A kérdező hozzászólása: Nem xD

Honnan szerezhetnék török nyelvű billentyűzetet a számítógépemhez?

Legjobb válasz: Az egyik megoldás pl hogy CRYSTAL XP-t raksz a gépedre Windows vagy egyéb helyett!Nõvérem ki volt akadva mert nem tudta átállítani hogy ne legyen török nyelvû!Innen tudom!

Az egyik megoldás pl hogy CRYSTAL XP-t raksz a gépedre Windows vagy egyéb helyett!Nõvérem ki volt akadva mert nem tudta átállítani hogy ne legyen török nyelvû!Innen tudom!
Teljesen felesleges hackelt windowsok telepítése, török nyelvû billentyûzetet valószínûleg hazánkban jó eséllyel nem kapsz, így javaslom az internetes boltok turkálását (pl. ebay) és onnan való megrendelését. Azonban megoldás lehet, amelyet minden windows támogat, hogy beállítsd területi és nyelvi szinten a török billentyûzetet. Ebben az esetben a billetyûzet karakterkiosztása átvált török nyelvûre (vagyis nem az a betû jelenik meg, amely a magyar billentyûzetedre rá van nyomtatva, hanem ami a török billentyûzeten megjelenne), fogsz pillanatragasztót, valami mûanyag anyagot, alkoholos filcet, és átragasztgatod a billentyûzetet... Ez a "legolcsóbb" megoldás, hiszen magyar billetyûzetet bármelyik boltban kapsz, akár párszáz forintért. A nyelv kiválasztását pedig a vezérlõpult területi és nyelvi beállításai résznél tudod módosítani, ott hozzá kell adni a török nyelvet.
http://turkish.typeit.org/ Oké, ez nem billentyûzet kiosztás, de legalább be tudsz rakni vele egy csomó speciális karaktert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!