Találatok a következő kifejezésre: Honnan szerezhetnék bemutató (1 db)

Honnan szerezhetnék legalábbis bemutató verziót a "Zen of screaming" DVDből?

Melissa Cross oktatófilmje nagyon érdekelne, de nem akarom megrendelni a honlapjáról, anélkül legalábbis semmiképp hogy megtudnám mi is van rajta tulajdonképp és mennyire hasznos. Amúgy sem vagyok oda a netes rendelés ötletéért, túl sok rosszat hallani.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik ez a Harry Potter fanfic?

Azt hiszem... Lily Luna Pottert, Harry lányát, elrabolják. Sokáig tartják fogva és megtalál egy naplót a cellába, egy kő alá rejtve. Mikor kiszabadul, kiderül, a lány, aki a naplót írta, Hermione Granger.

2

Sárvár vagy Bükfürdő jobb?

Mivel most mennénk, fontos tényező, hogy melyiknek jobb a benti része, hisz az időjárás nem igazán kedvező most a szabadban csúszdázáshoz.... A párommal mennénk, huszonévesek vagyunk, nem gyógyulni, inkább "élményfürdőzni", szauázni, stb szeretnénk! Melyiket javasoljátok ezekkel a feltételekkel?

1

Szerintetek meddig lesz még menő a tüzijáték?

Mostanság ugye lakadalmokban,kisebb rendezvényeken is van már tüzijáték.Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie,hogy már kimenyen a divatból?

3

Ezt hogy csinálja?

http://www.youtube.com/watch?v=4tbwX9aAFWs
Akár hányszor nézem nem jövök rá.A karikával nem stimmel valami,de...

1

Mit tegyek ha egyszerűen szószerint megöl az unalom?

Az a helyzet hogy én eléggé fura dolgokat teszek ha unatkozom pl: légpuskával belelövök minden féle jeleket a falamba, veszélyes szerekhez nyúlok és elmászkálok éjnek éjelén. Ennél csináltamdurvábbakat amiket, most nem akarok elemezni. A lényeg az hogy ha sulivan azis csak akkor foglal le a ha éppen készülni kell vagy ilyenek az osztálytársaimat leszarom de ha unatkozom akkor unalmamban basztatom őket.Biosz meg a kémia azok amik nagyon érdekelnek de azokból is le éretségiztem már 3 nyelvet megtanultam de halálra unom magam.

1

Szerintetek rossz ötlet lenne ki flesheltetnem az xbox 360-om? És az igaz hogy utána gyorsabban elromlik, meg nem fog működni az xbox live?

2

2013-as gólyabál a DE-n?

Valamelyik hallgató megtudná nekem mondani, hogy mikor van a gólyabál a Debreceni Egyetemen idén és hogy külsősök mehetnek-e?
Köszönöm!

0

Ha az airsoft fegyverembe acélgolyót teszek akkor tönkre mehet a fegyverben akármilyen alkatrész?

2

Herby melyik videójából van ez kivágva?

http://www.youtube.com/watch?v=m7sZma4yPME
5:51 től.. a medvés szöveg

1

Szerintetek milyen vázlatnak?

sziasztok
Otthoni szórakozás gyanánt rövidebb-hosszabb történeteket szoktam írni, épp nemrég megtaláltam egy régi irományom egyik félkész vázlatát, de elakadtam :

A sztori ott kezdődik, hogy egy Köztársaság nevű községben/országban vagyunk. Az emberek itt ott nyomorban élnek, de viszonylagos "rend" van egy több száz éves megállapodás miatt: a Köztársaság eladósodott a szomszédos országokkal szemben, és a nép a vezetők ellen felkeléseket és merényleteket indított sikerrel, sikertelenül, a vezetők pedig a szomszédos országokból betelepített katonákkal tartották fenn a rendet...
A felkelések után több százakat börtönöznek be, gyilkolnak- csonkítanak meg példamutatás és elrettentésképpen. A megállapodás egy szerződés, ami azt írja ki, hogy 10 évente megyénként 5 14-45 év közötti fiút vagy férfit elvisznek katonának, ahol kegyetlen kiképzőtáborba kerülnek és hidegvérű gyilkológépekké képzik őket, de azt még a Köztársaság vezetői sem tudják, hogy ennek mi célja, ők csak a megállapodást teljesítik, az országok közti harc elkerülésének érdekében.Aki gyenge a kiképzés során, az kihull azaz meghal, vagy sérülten,betegen, csonkolva hazatér.
A történet egy 17 éves lányról szól, aki a 14 éves öccsével, anyjával és a 22 éves bátyjával él együtt, az apja meghalt mert előzőleg ő ment katonának. A lány rövidre vágott haja miatt és fiúsabb alkata és kinézete miatt gond nélkül elmegy katonának az öccse helyett(a bátyja beteg és a jobb karja könyékig hiányzik).
Hamar kiderül, hogy igazából lány, de valamiért a kiképzőtisztek ezt nem tudják meg vagy csak az ereje felmérése miatt figyelmen kívül hagyják. Beleszeret az egyik társába, közben kitűnően jó eredményt ér el , férfiakat megszégyenítő kitartásával és erejével.
Végül bekerül a legjobb 20 közé és osztagvezető lesz...

Itt akadtam el, mert arra gondoltam, hogy a katonaországok valamilyen titkos projekten dolgoznak(pl hatalomátvétel de ez a katonák miatt már sikeres, vagy vmi más, mondjuk a "gyilkológép-képzéssel" kapcsolatban, stb )
És a lány rájönne erre és az osztagával együtt megakadályozná ezt.
kb ennyi , ha van észrevételetek vagy megjegyzésetek(jó/rossz kritika) nyugodtan jöhet

tudom kicsit hasonlít az Éhezők viadalára, de ez az ötletem már a film és a könyv megjelenése előtt keletkezett...
előre is köszi
15L

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!