Találatok a következő kifejezésre: Honnan szerezhetek meghívót (19 db)

Honnan szerezhetnék meghívót a bigtorrent-re?

Legjobb válasz: Ha neked is van valamilyen torrentes meghívód, akkor tegyél fel egy hirdetést egy fórumon, hogy az XY torrentes oldal meghívóért szeretném egy bigtorrent meghívót. Ha meg nincs meghívód, akkor esetleg valami másra tudsz cserélni, vagy venni, vagy megvárod, amíg lesz ingyen regisztráció, vagy nemtudom.

Ha neked is van valamilyen torrentes meghívód, akkor tegyél fel egy hirdetést egy fórumon, hogy az XY torrentes oldal meghívóért szeretném egy bigtorrent meghívót. Ha meg nincs meghívód, akkor esetleg valami másra tudsz cserélni, vagy venni, vagy megvárod, amíg lesz ingyen regisztráció, vagy nemtudom.
En kuldok neked...Ha tudnel erte cserebe adni majomparadesat vagy 1st-t..de ha van masmilyen azt is fontolora vennem...irj az e-mail cimemre [email protected]

Honnan szerezhetek meghívót az alábbi torrent oldalakra?

Szeretnék meghívót az alábbi torrentoldalakra:

Legjobb válasz: Legfõképp ismerõs által. Itt senki nem fogja a saját acc-ját kockáztatni. Fõleg,h ncore-n tilos a meghívók cserélgetése, árusítása.

Legfõképp ismerõs által. Itt senki nem fogja a saját acc-ját kockáztatni. Fõleg, h ncore-n tilos a meghívók cserélgetése, árusítása.
Vannak erre fórum oldalak.
jaja vannak fórumok, de alig ha fog veled valakicserélni, amiket szeretnél abból 2 magyarország legnagyobb oldalai, amiket adnál helyette talán a leggagyibb oldalak
A kérdező hozzászólása: Én nem venni akarom a meghívót...
Van éppen 4 Transfer meghívóm...:)

Bithumen-re honnan szerezhetek meghívót?

Ingyen nem küldenek senkinek? Most szeretnék torrentezni, mert net váltás volt. Viszont, nincs 1 torrent oldalra sem meghívóm sajnos. Valaki tud? Esetleg valami más megoldás?

Legjobb válasz: thepiratebay.se

thepiratebay.se
egybõl bh-n kezdenél? ez nem így megy pajti, majd pár év torrentezés után rájössz.

Honnan Szerezhetnék Meghívót BITHORLO-ra?

Legjobb válasz: Aki pl. ajánlotta... kérsz tõle egyet

Aki pl. ajánlotta... kérsz tõle egyet
A kérdező hozzászólása: Thx. Neked nincs?
Nincs... nem vagyok fent az oldalon
Nincs most regisztráció. Legközelebb talán húsvét körül lesz.
A kérdező hozzászólása: thx
nekem van 3 is :) ha érdekel irj [email protected]

Honnan szerezhetek meghívót ezekre?

majomparade.com

Legjobb válasz: Utorrent és bittorret letöltõim vannak.

A kérdező hozzászólása: Utorrent és bittorret letöltõim vannak.
Kérdezd meg az ismerõseid. Vagy vannak oldalak, ahol a népek kínálják a meghívóikat valamiért cserébe.

Honnan szerezhetnek ncore. Cc meghivot?

Honnan lehetne szerezni?

Legjobb válasz: van bent ismerõsöd, aki küld ha ez nem áll fenn, akkor bejutsz egy kisebb zárt trackerre kihasználva a nyílt reget, felállítasz egy jó arányt, fórumon kérsz, és aránytól függõen kapsz meghívót nagyobb trackerre ezen a szamárlétrán keresztül egyenes út vezet nkórra

van bent ismerõsöd, aki küld ha ez nem áll fenn, akkor bejutsz egy kisebb zárt trackerre kihasználva a nyílt reget, felállítasz egy jó arányt, fórumon kérsz, és aránytól függõen kapsz meghívót nagyobb trackerre ezen a szamárlétrán keresztül egyenes út vezet nkórra

Honnan szerezhetnék google+ meghívót?

Legjobb válasz: Már nyitott, regisztrálhatsz meghívó nélkül is.

Már nyitott, regisztrálhatsz meghívó nélkül is.
Ha küldesz egy mailt, én szívesen küldök meghívót. Úgy tudom csak 18 éven felüliek, és gmail-t használók regelhetnek.
A kérdező hozzászólása: 09:49 Mind1, nem fontos :)
Az a baj, hogy elszúrtad , mert rossz életkort attál meg még régebben.Sajna nem lehet módosítani.
Nekem is azt írja:/ Pedig kaptam meghívót én is, erre ezt látom:S
A kérdező hozzászólása: Pont olvastam hogy ez csak a béta verzió idejére van. Amíg nem teljesen biztonságos a fiatalabbak számára.
A kérdező hozzászólása: 23:02 Tudom ismerem a sztorit. De végre szereztem meghívót! De azt írja amikor be akarok lépni, hogy: Ez a funkció nem érhetõ el a fiókodhoz. A szolgáltatás használata életkorhoz kötött.
terjed a faceboon is de nehogy rákattints mert virus de ha nekem nem hát higgy eset viruslaborjának
A kérdező hozzászólása: 22:29 Nem, jelenleg még zárt :(
Nekem is tudna valaki küldeni? privát e-mailbe leírom az e-mail címemet.Elõre is köszi.

Honnan szerezhetnék nCore meghívót?

Legjobb válasz: igen, csak ismerõstõl. semmiképp ne vegyél meghívót pénzért, mert kicsapnak az oldalról!

igen, csak ismerõstõl. semmiképp ne vegyél meghívót pénzért, mert kicsapnak az oldalról!
Ismerõstõl, akinek van meghívója:)
Srácok, srácok, srácok ... Nekem van nCore accom már jó ideje. nCore kezdõlap: 2010-02-24 - Meghívás szünetel A meghívás az oldalra átmenetileg szünetel. Az ok az, hogy szeretnénk ha kicsit jobban összeszokna a meglevõ társaság, illetve a feltöltött tartalmak minõsége is javulna. Terveink szerint 1-2 (3-4) hónapig biztosan nem lehet majd meghívót küldeni, azonban a visszaállításról természetesen azonnal értesítünk titeket. 1. Tehát hiába adnék meghívót, nem is lehet, meg nem is tudnátok regelni. 2. Nincs az a hülye, aki idegennek küldene meghívót, mert bármi súlyos dolgot csinál, repül a meghívós csávó is, meg aki adta a meghívót is. Nekem van 1, 85TB feltöltésem, az nCore miatt béreltem anno 1 hónapig szervert, és avval felvittema feltöltést, azóta azzal gazdálkodok. Amúgy, ha van olyan ismerõsötök, aki odadja az accountját, akkor kérjetek tõle, az enyémet is használja egyik haverom, meg barátnõm is. Van, hogy egyszerre hárman is fenn vagyunk, és nem szólnak érte, fõleg, hogy az adatlapomon jeleztem.
Gyere solarionra:Néha nem lehet regisztrálni de legtöbbször igen, próbáld minden nap: http://www.solarion.hu
Ha tud valaki küldeni küldhetne nekem is [email protected]
Pénzér szívesen!
Hát max. megbeszéled valakivel hogy használjátok közösen nCore-t. Én is megbszéltem egyik ismerõsömmel. És aki ezért pénzt kér az egy szájbalökött paraszt smucig zsidó.
Most van egy nagyon jó lehetõség a bejutásra. A cikkben találsz részleteket a témáról! http://napiload.downlinkz.com/2010/10/ncore-meghivo-igenyles/ Ja igen és NINCS FREE reg az nCore -on!
Pénzért én is tudok küldeni... :) Ha érdekel valakit.
nCore meghívót én is szeretnék és most lehet adni:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy senki ismerõsöm nincs fenn nCore-n, pedig annyira szeretnék bejutni*.* Esetleg tudtok hasonló oldalt, ahol nem kell ennyire megküzdeni a tagságért? :D
Pénzért tudok küldeni. artina.hu/ncoremeghivo címen tudsz venni tõlem. Teljesen biztonságos, Paypal fizetés. Nem átverés, személyi igazolványom fel van oda töltve. Ha valakit átvernék, az feljelenthet lopásért:)

Honnan szerezhetnék nCore meghívót?

Régóta szeretnék regisztrálni, de egy ismerősömnek sincs ilyen fiókja.. :/ Honnan tudnék szerezni?

Legjobb válasz: Hát itt biztos nem fognak adni,mert nekem sem adott senki.

Hát itt biztos nem fognak adni, mert nekem sem adott senki.
Nekem adott valaki. Amúgy a leggyorsabb mód: Ha van ismerõsöd ncore-on, megkéred, hogy vegyen prémium fiókot magának, kifizeted neki az 1016 Ft-ot, és mikor prémium lesz, 50 pontért küldhet meghívót. 50 pont átlagon aluli használat esetén 1 hét alatt összejön.
Én kaptam itt egy kedves válaszolómtól, de sajnos küldeni én nem tudok. Esetleg facebookon nézelõdj, de ha akarod, akkor következõ akciókor (ha megnyitják a Felhasználó rangúaknak is a meghívást, és lesz elég pontom meghívóra), küldhetek neked. Csak tudasd velem, hogy kértél! :D
Öööö nem egy hét, 5 hét, elírtam :)

Honnan szerezhetek gportálos meghívót?

Legjobb válasz: xd köszi

A kérdező hozzászólása: xd köszi
Nem kell a regisztrációhoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!