Találatok a következő kifejezésre: Honnan számoljam menstruációm (4 db)

Hogy számoljak? A ciklusom 29-30napos. Aug 6án volt utoljára menstruációm. Késői peteérésem volt, nem félidőben, hanem kb6 napot késett. Most a mensim kimaradt, pozitív a tesztem. Honnét számoljam a heteket?

Legjobb válasz: Gratulálok a babához:) Nekem az lenne a kérdésem, hogy neked hány nap késés után mutatott a teszt pozitívat? Csak, mert nekem is késõi peteérésem volt most. A menzeszem 3 napja késik, de a teszt tegnap még negatív volt:( Válaszod köszönöm!!!!

A kérdező hozzászólása: hát igen, én is így voltam, nem szokott késni, ráadásul peteérés elõtt 3 nappal voltunk együtt. ezért nem is teszteltem elõbb, nem gondoltam, hogy sikerült. köszi a jókívánságokat, kitartást nektek!
Szia! Én írtam tegnap elõtt: Sajnos nekem megjött ( Vagyis kezd) Az én idõm sajnos még nem jött el. Nagyon megszivatott a szervezetem, mivel nekem még soha nem késett...-most meg jól pofára estem, mert mertem bízni egy kicsit, hogy talán most jött el az én idõm:( Majd legközelebb!!! NEktek jó egészséget kívánok, és köszönöm a válaszod!!!!:)
Gratulálok a babához:) Nekem az lenne a kérdésem, hogy neked hány nap késés után mutatott a teszt pozitívat? Csak, mert nekem is késõi peteérésem volt most. A menzeszem 3 napja késik, de a teszt tegnap még negatív volt:( Válaszod köszönöm!!!!
a terhességet mindig az ut. menses elsõ napjától számítják. még akkor is, ha tudod a fogantatás napját.
A kérdező hozzászólása: én a kimaradt mensi napjától számított hatodik napon teszteltem elõször, s akkor már pozi volt. még várjál vele néhány napot. szurkolok. majd írd meg!
A kérdező hozzászólása: sziasztok! 12mm-es petezsákot látott a doki, és jó szívmûködést!
A kérdező hozzászólása: köszi lányok! holnap, azaz kedden megyek dokihoz, kezdem érteni a dolgot, de akkor holnap szívpulzálásra még nem számítok.
Próbálom kiszámolni: Elmondásod szerint a peteérésed kb. aug. 26.-án volt. Eszerint ma 5 hetes és 3 napos vagy. 3-4 nap múlva már látni szívpulzálást! :-)
Nem igaz, nem az utolsó mensitõl számolnak. KIVÉVE, ha 28 napos a ciklusod, és mondjuk a 13-15 napon volt peteérésed. Jó nagy bonyodalmakat okozhatna szülésnél.. Szóval a korai ultrahangokon, a 13. hétig tökéletesen megállapítható a magzat kora, mivel ilyenkor teljesen ugyanúgy fejlõdnek. Kérdezd meg a dokid, mi a babád ultrahang szerinti kora, de elvileg úgyis módosítania kell a 12 hetes nagy uh-n. Ha pontosan tudod mikor volt peteérésed, akkor adj hozzá két hetet, és annyi idõs terhes vagy. Mikor mész orvoshoz? :-)
Nekem 35 napos ciklusaim voltak, így a peteérésem se a 14., hanem a 21.napon volt. Elõször a mensi napjától számolták a terhességet, de aztán módosították 1 héttel késõbbre, ahogy én is számoltam. Valószínû neked is ez lesz, elõször mensi szerint számolnak majd, aztán áttérnek az uh szerinti méretre. Grat a babához!
10:18-as vagyok. Köszönöm!!!Majd legközelebb bízom benne, hogy sikerül nekünk is:)

Honnan számoljam az időt? Az uh alapján vagy az utolsó menstruáció alapján?

A héten kell mennem 16 hetes vérvételre, a 12. heti uh szerint le vagyunk maradva 3 nappal, így szerdán tölteném a 16. hetet.

Legjobb válasz: mensi

mensi
utolsó mesi alapján Egyébként olyan elavult vizsgálat az AFP, hogy nincs semmi baj, ha pár nappal elõbb, vagy késõbb mész.
Mensi! A 12.heti UH szerit mi is le voltunk maradva jó pár nappal, de behozta a lemaradást, a drágám már idõsebb is 1-2 nappal :P :)
szia evvel én is igy vagyok mit te, héten kell menni 16 hetesre, és nem a mensim alapján számolnak hanem uh!!!védönö is azt mondta héten kell menni orvos is!!
Utolsó mensi alapján kell, de mi az uh alapján számoljuk, mivel ciklus legvégén fogant, és azt is tudjuk mikor.

Honnan számoljam az utolsó menstruáció első napját?

Az els? három nap 1 csepp vér volt,a negyediken kezdtem el rendesen vérezni.

Legjobb válasz: Higgy a dokinak. Nekem is azt mondták mindig, hogy a tényleges vérzéstõl kell számolni.

Higgy a dokinak. Nekem is azt mondták mindig, hogy a tényleges vérzéstõl kell számolni.
Igen, a rendes vérzéstõl számold! Nekem rendszeresen pecsételéssel kezdõdik a vérzésem, ami 1-3nap. Akkor már tudom, h bármikor megjöhet. A mindjárt megjön érzés nekem akkor jelentkezett kb 1héttel a nemvárt elõtt, amikor terhes lettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A pár csepp nem számít! Az elsõ két nap a legerõsebb!
Hali! Mindenképpen visgáltasd meg magad mert lehet hogy komoly a baj.
ORVOS LÁTTA MÁR? nekem is igy zajlott honaprol honapra, egyszercsak méhnyakrákot mutattak a leleteim kipakoltak még élek! TEHÁT SZÜRÉS!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!